אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שיהיה אמין ותיהיה עליו אחריות,לא מוכן לחרוג! תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ראיתי בנועה שיש את הצורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שעולה 290 שקל וגם NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שגם הוא עולה 290 שקל. איזה עדיף לקנות? האם ה3550 גירסה יותר חדשה?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז כך, חבר שלי חיבר 2 HDD זהים בחברתם ובגודלם בחיבור SATA והמחשב התיחס אליהם כ HDD אחד. היתרון הגדול הוא שהמחשב כותב במקביל על 2 ה HDD ובכך המהירות כתיבה מוכפלת. רציתי לשמוע מה דעתכם על הרעיון והאם זה הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם צורב DVD רגיל (פנימי) שמחובר עם מארז חיצוני USB2 יפיק אותם תוצאות כמו צורב שמגיע חיצוני מובנה מהחברה ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי צורב של NEC 3540 , אני משתמש בדיסקים של ELK שהם מסוג YUDEN000 T02. צרבתי איזה 20 מהם וכולם עובדים טוב, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי לבדוק את האיכות שלהם בעזרת הCDSPEED. ולהפתעתי ראיתי שבכל דיסקים שבדקתי קיבלתי תוצאות מתחת ל50 לעומת כאן: http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=271418 עם אותו סוג דיסקים הוא קיבל תוצאה של 100. משהו יכול לתת לי טיפים איך לצרוב טוב יותר. (אני צורב במהירות X4) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי 25 מדיות CD-R של חברה בשם XEO שעליהם כתוב 800MB/90Min, כלומר דיסק של 800 מגה בייט. בכל מקרה, אני מכניס דיסק אחד לצורב, בוחר תיקיה ששוקלת 799 מגה בייט לצריבה, לוחץ התחל צריבה, ואני מקבל הודעה מה-Nero שלי שאין בדיסק מספיק מקום ויש להכניס דיסק...שיש בו מספיק מקום. הורדתי כמה דברים מהתיקיה כך שהיא שקלה 762 מגה, וניסיתי שוב. אותה שגיאה. למה זה קורה? האם עלי לפקפק באמינות החנות שבה קניתי את הדיסקים או באותה חברה גרמנית בשם XEO? האם יש איזושהי דרך לצרוב על הדיסק יותר מ-700 מגה בייט, או שזה באמת לא דיסק של 800 מגה? http://www.xeo.de/90_100.html - הדיסקים שקניתי.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי קובץ ענק (4 ומשהו גיגה) בפורמט MDS איך אני צורב אותו בנרו?? שאני עושה IMAGE DISC הוא לא נותן לי לצרוב את הפורמט הזה!! הוא אומר שהוא לא תומך בזה איך אני יכול לצרוב אותו? תודה טל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין דיסק קשיח "3.5 בכלוב של כונן אופטי "5.25. אני לא רוצה להשתמש במגירה לדיסק קשיח, או משהו מעין זה. אני מחפש מתאם פשוט וזול ממתכת או מפלסטיק לדיסק קשיח של "3.5 שמתברג לתוך כלוב של "5.25, ותופס פאנל אחד בלבד של "5.25 (רצוי מבלי להסיר את הפאנל). יש דבר כזה? אם כן, אז איפה אפשר להשיג את זה?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף,המחשב זיהה אותו אך אין לי גישה אליו במחשב שלי. כיצד אני יוצר גישה אל הכונן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תגידו מה כדאי לי? זיכרון של WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA ב-360 ש"ח *************או************** זיכרון של WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ב- 535 ש"ח תודה רבה לכולם.......
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני 10 ימים קיבלתי 200 מדיות של פוג'י בפורמט מינוס שהיבואן הולך להכניס לשוק והנה מימצאיי: המדיות מגיעות בקייק של 25. קוד יצרן : ProdiscF01 המדיות נצרבו ב-3 צורבים ובשלושתם הן זוהו כמדיות במהירות שמונה והנה זמני הצריבה לצריבה של 4488MB (השארתי מגה אחד פנוי): PIONEER DVR-107D - מהירות 8 - 8:34 דקות NEC 3540 - מהירות 8 - 8:56 דקות PIONEER DVR-110D - מהירות 8 - 8:16 דקות הערות : למרות שהיצרן הוא פרודיסק, משטח הצריבה נותר באותו צבע סגול חזק (נוטה לבורדו) שמאפיין את הדיסקים המעולים של פוג'י (קוד יצרן FUJIFILM03). צרבתי 80 דיסקים מתוך ה-200 ואף לא אחד נדפק. ערכתי סריקה לכ-20 דיסקים עם רמת PI/PO כמעט מושלמת (צריבה ללא שגיאות). כל ה-80 דיסקים שנצרבו עובדים בצורה חלקה על מכשירי ה…
-
- 53 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני מאמין שהרוב פה כבר מכירים את הבעיה שלי ( ולמי שעדיין לא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146696.0 ) עדכון קושחה זה האופצייה האחרונה שנשארה לי.... הורדתי את העדכון ויש לי שני קבצים Je3.exe Je3lg409.hex השאלות: 1) איך אני עושה זאת? 2) יש דרך לגבות את ה FirmWare שלי כדי שאם יהיו בעיות אוכל לעשות DownGrade ולחזור לפירמוור הישן? *עריכה* לא משנה, הסתדרתי! מנהלים למחוק..
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי DOK של חברת SanDisk בגודל 1GB. למזלי, מצאתי מדריך מפורט על DOKs באינטרנט. בין השאר, הוא כולל רשימת תוכנות שמיועדות במיוחד לDOKs כגון: Portable Firefox Portable Thunderbird Metropipe's Portable Virtual Privacy Machine Linux - שזו בעצם מערכת הפעלה שאפשר להתקין על DOK. וגם תוכנות להצפנת מידע על הDOK. כמו כן, האתר כולל טיפים לרכישת DOKs והסבר על נושאים רבים אחרים הקשורים לDOKs. כתובת האתר היא: http://www.myedvisor.com/usbflashdriveguide/index.htm מה דעתכם על האתר, האם אתם מכירים אתרים דומים? נ.ב. לפי דעתי, האתר בנוי בצורה טובה מאוד ומספק מידע רב על הDOK ועל השימושים שלו.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
יש לי את הצורב NEC 3520A והדיסקים DVD-R X8 של סילברלייין נצרבים על מהירות X8 אבל בפועל הם כמו X6 ופחות! לוקח לי לפחות 18 דקות לצרוב דיסק עם 4 ג'יגה של מידע! לעומת זאת דיסקים מאותה החברה רק + לא עשו בעיות!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי disk on key ואני רוצה לנעול אותו ככה שהיה אפשר להיכנס אליו רק עם סיסמא, מישהוא יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כרגע יש לי מקסטור 40 ג'יגה שלאחרונה אני שומע אותו עובד וזה לא מוצא חן בעיניי . אני מעוניין להחליף אותו להארד דיסק של לפחות 80 ג'יגה בחיבור IDE . הדבר החשוב לי ביותר הוא לא לשמוע את הדיסק עובד או חושב. תודה מראש. אשמח גם על המלצה לחנות אמינה אם אתם מכירים .
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום הזה!! אני קורא בפורום הזה כבר הרבה זמן ורציתי להגיד שזה אחלה פורום עם אנשים נחמדים שבהחלט יש להם ידע נרחב. אני עצמי צרבתי כבר למעלה מ-1000 מדיות של דיוידי ואשמח לתרום כאן מניסיוני וכן להוועץ בעצותיהם של אחרים. לסיום הודעה זו אציין כי המדיה המועדפת עליי היא של TAIYO YUDEN- זו פשוט מדית דיוידי עם 0% תקלות (לא כולל הפסקות חשמל בלתי צפויות בזמן הצריבה) ועוד מדיה מצוינת היא של FUJIFILM. בברכת חג שמח לכל חברי הפורום :-)
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף לאיכסון מוסיקה וסרטים HD חיצוני בנפח 80-120 או צורב DVD, יש לי מחשב נייד ולכן האילוץ הוא לחיצוני. עם HD חיצוני לא תהיה בעיה לעבוד והכל יהיה נגיש כל הזמן ולגבי הצורב אני לא יודע
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במאפיינים של כל קובץ (ובעיקר בתיקיות) רשום "גודל" ו"גודל על הדיסק", ולרוב הם שונים. מה זה אומר???
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-