עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eleven11,

אני חדש בתחום הצריבה ... קצת סבלנות. :s05: קניתי צורב LG 4167B - 1) איזה מדיות DVD לקנות, מה זה ה +/- ומה עדיף? כנ"ל לגבי המהירות 16/8/4. 2) לאיזה עוד גורמים יש לשים לב בבחירת המדיה ? 3) איזה CDR לקנות ? האם גם כאן יש מהירויות שונות ופרמטים שונים ? האם כדאי לקנות cdrw ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. הייתי רוצה ליצור קובץ image של קבצי האתחול של המערכת ושל תוכנות ודרייברים. אני יודע שאני צריך לעלות עם תוכנת ghost השאלה שלי איך קודם כול אני יוצר דיסק של התוכנה כדי שיעלה כ boot ? באיזה שלב שאני מתקין את התוכנה הוא מבקש ממני להכניס דיסק ולעשות אותו כ boot? ומה החלון שהוא פותח לי אחרי ההתקנה ומבקש אקטיבציה ? בקיצור אני יודה לכול מי שיעזור לי וידריך אותי בקשר לכול מה שקשור לimage ולתוכנת ghost? תודה רבה לכול העוזרים!!!!!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מה ההבדל בין אלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=136 לאלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=285 אותה חנות אותם 50 דיסקים, למה ההבדל במחיר? והאם זה אותם דיסקים של אופיס דיפו שאני רואה פה? http://www.officedepot.co.il/(gn2ky2ahlh0yys55mfda14rd)/catalogSku.aspx?id=700534 ??? גם הבנתי שיש קווי יצור ממדינות שונות, מיפן הודו ועוד, זה משנה איזה אני קונה? ואיך אני אדע בדיוק איזה אני קונה??? תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by Gnome,

שלום, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין כמה אז רציתי לשאול אותכם איזה לדעתכם יהיה טוב מבין הבאים: 1)?Lite-on 851S DVD±R x8? 2)?PIONEER 1O7 DVD±R x8 (kit) 3)?Sony DVD±R DWU18A? את שלושתם יש ב KSPP וסביר להניח שמשם אני קונה. בכל מקרה אני מתלבט בין השלושה, ה LITEON דווקא נראה לי הכי פחות מבניהם ויש לי נטייה גדולה יחסית לכיוון ה SONY שכן שמעתי עליו דברים טובים כבר. (גם על הפיוניר) עכשיו השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה רבה לכל העוזרים אה כן עוד משהו , לא להזכיר את המילה LG! (אם כי אני בטוח או לפחות מקווה שלא בתכוונתם...) חחח ;D

• 554 תגובות
    • 61.8k צפיות
  5. שלום חברים , לא מזמן - חודש - קניתי מחשב עם צורב חדש , ככה הוא מופיע בתוצאה של סריקת SANDRA CD-ROM/DVD : _NEC DVD_RW ND-3550A (CD 48X Rd, 48X Wr) (DVD 6X Rd, 6X Wr דיסקים DVD שאני צורב הם VERBATIM וגם RITEK . אני צורב עם תוכנת NERO 6.6.0.8 הבעיה שתוכנת NERO שלי אומרת שצריבה בוצע בהצלחה , אך בפועל מחשבים אחרים לא מצליחים לקרוא את הדיסקים שצרבתי . ז''א שהם כן קוראים וניתן לראות מה הקבצים : לדוגמא - סרט שצרבתי , רואים קובץ אך נגן לא מצליח להריץ את הסרט או במהלך התקנת תוכנה שצרבתי , מחשב אומר שהוא לא מתליח לקרוא קובץ מסויים מדובר על דיסקים DVD מה יכולה להיות בעיה ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by bbnbbn,

האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

שאני שם דיסק רגיל CD-R הוא מראה לי גודל תקין אבל אני יכול צרוב עד 24 ושאני שם דיסק DVD-R הוא מראה עדיין 700 מגה אבל נותן לי לצרוב עד 48 משהו מוזר... אני משתמש בנרו 6 אם תוכלו להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה אולי נרו לא מתאים? תודה...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. Started by RazorJunior,

ככה, קניתי הרד דיסק 160 ג'יגה ושמתי אותו אצלי במחשב... וכתוצאה מכך ה 80 ג'יגה שלי היה אמור לעבור למחשב אחר בבית... הבעיה היא שהוא SATA ובמחשב השני(P2) אין חיבור כזה... יש למישהו הצעות שלא יעלו לי ביוקר? או אם אפילו מישהו רוצה לשדרג לעצמו את ההרד דיסק ולקחת Samsung SP0812C 80GB SATA ולתת לי בתמורה הרד דיסק אחר 80 ג'יגה של חברה מוכרת(WD, MAXTOR, SAMSUNG, SEAGATE...) תקין לחלוטין(ואפילו עם אחריות) בלי שום תוספת מחיר, אני מוכן.... רק זה צריך להיות מיידי - בימים הקרובים. תודה, דקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DAVIDD,

איזה צורב הכי כדאי לקחת מהאתר של KSP?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. Started by UdiDani,

שלום לכולם. ברשותי הצורב NEC 3550. כאשר אני מכניס לתוכו דיסק DVD, הצורב מזהה אותו כמדית DVD ריקה, ולא מראה לי את החומר שעליו. אני דיי מוטרד מן הבעייה ואשמח לדעת אם ניתן לפתור אותה וכיצד. בתודה, אודי.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by אלעד ת.,

יש לי בעיה רצינית בזמן האחרון עם הצורב, הוא כן מוכן לצרוב דיסקים, אבל לא מוכן לקרוא מה יש בהם (העניין כן פועל עם דיסקים מקוריים, הבעיה העיקרית היא עם דיסקים של דיודיי צרובים), הוא לא עושה רעשים של מאמץ, אלא פשוט אומר שאין בהם מידע למרות שבודאות יש בהם. מישהו מכיר בעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב P3 733 ועליו מחוברים 2 הארדיסקים, אחד 40 ג'יגה והשני 20 ג'יגה. רציתי להתקדם אך עקב בעיות תקציב יש לי אפשרות לקנות רק הארדיסק. באחד החנויות המקווננות ראיתי את ההארדיסק הזה: Maxtor SATA2 250 GB 7V250F0 וחקירה קצת יותר לעומק הראתה שהוא תומך PATA ו - SATA2. http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/maxline_iii_data_sheet.pdf האם יכול להיות? כלומר יכול להיות שיש פלאג שמגיע עם ההארדיסק שהופך הארדיסק SATA2 ל- PATA? האם מחשב P3 יכול לסחוב כזה הארדיסק, כלומר הלוח אם. ושאלה אחרונה ומקווה שלא מציקה רק ליישור קו מה שנקרא, PATA זה חיבור הIDE שיש על הלוחאם נכון? תודה רבה מראש...

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. היי אנשים עקב הכתבה החדשה באתר על דיסקים של 250GB, החלטתי שיש במחשב שלי מקום להרדיסק חדש שכזה שאלות : 1. הלוח שלי הוא DFI NF4 UD האם הוא תומך ב SATA2 ? אם הוא תומך רק ב SATA1 , זה אומר שאין מצב שאני מחבר דיסק חדש של SATA2, או שאפשר לחבר והוא יעבוד על SATA1 ? 2. כרגע שני ההרדיסקים הנוכחיים שלי הם ATA רגיל אני מניח שיהיה כדאי להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק החדש , כי זה יהיה יותר מהיר, נכון ? באיזו דרך הכי קלה, אפשר אחרי חיבור של הדיסק החדש, להעביר אליו (תמונת דיסק ממש) את הדיסק הישן שלי C במלואו ? (להתקין דיסק SATA2, להעביר אליו את כל התוכן, כולל מערכת הפעלה, ללא התקנות מחדש של שום דבר, ולרוקן את הדיסק הישן) יש שיטה קלה לבצע דבר כזה ? 3. איך המחשב יודע מאיפה לעשות את ה BOOT כ…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. ואני יודע שיש כאן הסבר על כך אבל התמונה של ה-40 גידים לא עולה...

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by mm0011,

אהלן חבר'ה! יש לי בעיה, אני רוצה לקנות צורב DVD אך לא יודע איזה הכי הכי כדאי תעזרו לי??? תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. קניתי בשעה טובה HDD נורמלי (300 GB, 16 MB ) עכשיו כבר בהתקנת הWIN, המחשב זיהה את הנפח כ130 GB, המשכתי בכל זאת אבל עדיין הבעיה לא נפתרה היכן נעלם שאר הנפח?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by weamir,

יש לי מדיה דו צדדית של DVD-RAM . מדובר במדיה איכותית ומקורית של TDK 9.4G הצורב שלי תומך בDVD-RAM,אך משום מה אני מצליח לצרוב רק על צד אחד של הדיסק. כאשר אני הופך אותו, הצורב לא מצליח לזהות את הצד השני (הכפתור BURN בתוכנת הNERO אפור!) למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by bareyal,

שלום, ברשותי צורב LG 4167B, תומך DVD-RAM לאחרונה קניתי בפעם הראשונה 2 מדיות של DVD-RAM של LG. מהירות X3 לצערי הרב כשהכנסתי את המדיה, וניסיתי לבצע גרירה רגילה של קובץ לכונן, התקבלה הודעה שיש צורך לבצע erase. ביצעתי מחיקה, ועדיין לא הצלחתי לגרור קובץ למדיה. ניסיתי לבצע פרמוט למדיה (FAT32) אבל בסוף הפירמוט מתקבלת הודעת שגיאה שהפעולה לא הצליחה. ביצעתי "erase Rewriteable disc" בעזרת NERO , אבל לאחר מכן המדיה מתנהגת כמו כל RW . מה אני עושה לא בסדר ? תודה...

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by DakloN,

שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by getsomefood,

אני החלפתי את הsystem file של ההארדדרייב שלי מfat32 לNTFS כדי שאני אוכל להוריד קובץ מסויים למחשב שלי (מעל 4 GB). עכשיו אני יודע שזה די סיפור להחזיר את זה חזרה לfat32 אז לפני שאני מחזיר.. אפשר לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים (גם למשחקים וגם לפתחית קבצים במהירות)? המערכת שלי היא :'(: מעבד: 2.4 GB ראם: 512 ההארד דרייב: 27.5 GB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by InvisibleKid,

יש לי דיסקט עם מידע מאוד חשוב. עכשיו, כשאני מכניס את הדיסקט לכונן ומנסה להיכנס אליו, הווינדוס רושם לי שהוא צריך איתחול. איך אני משחזר את המידע? זאת עבודה מאוד חשובה לבצפר ואין גיבוי, זה דחוף מאוד.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. הלכתי היום לחנות וקניתי כונן קשיח של WD של 200 גיגה.. חיברתי אותו למחשב שלי .. והופ.. כשאני מפעיל את המחשב שלי הוא מציג לי שיש עליו רק 127 גיגה... WTF ? מה אני עושה ? האם המוצר פגום ? עזרו לי !

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  24. האם יש קשר בין השניים? למשל כאשר הכונן הקשיח מפרוגמנט בכבדות, והרבה פעמים במהלך הצריבה הבאפר הפיסי של הצורב מתרוקן וגם באפר התוכנה של נירו מתרוקן לא מעט פעמים , או שפשוט הכונן הקשיח ישן ולא עומד בקצבים - האם צפויות יותר שגיאות PI או PIF ? או שטכנולגיות ההגנה של הצורבים אמורים לטפל בזה בצורה מושלמת? מנסיון שלי בצריבת מדיית דיוידי כאשר ערוץ ה IDE היה על PIO MODE, התקבלה צריבה עם יותר שגיאות PIF בצורה הזאת: סדרות ארוכות, ולפעמים רצופות, של PIF בגובה 1 או 2, כלומר לא שגיאות פה ושם בגבהים משתנים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by coldplay,

קניתי את הLG 4167B. מאיפה אפשר להוריד את הקושחה הרשמית האחרונה חוץ מהאתר של LG ?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים