אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי HD ישן שבו מותקן win 95 ואני לא מצליח לעלות אותו (נראה לי בגלל הדריברים הישנים שמותקנים בו או בגלל החומרה החדשה שהוא לא מכיר) יש דרך שאני יוכל לשמור ממנו כמה קבצים? (ניסיתי לחבר את הHD שלי ביחד עם הישן ועלה לי ה 95 ולא היתה לי אפשרות לבחור בין XP ל95)
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז השאלה בכותרת: קניתי מחשב חדש ואני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים כמו שיש לי במחשב הנוכחי. רציתי לדעת אם אפשר קודם להתקין את הוינדוס ולעשות את זה אחר כשיהיה זמן, ואם כן האם זה מומלץ? מקווה שאני כותב בפורום המתאים ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה חברות של דיסקים איכותיים לצריבה של DVDR יש? אמרו לי TY אבל לא יודע מאיפה להשיג א תזה איזה עוד יש אני רוצה לצרוב מידע חשוב שישמר לי להרבה שנים ומוכן להשקיע כסף במדיות לכל מדיה עד 5 שקל.. אבל תנו טווח מחירים לכל המדיות הכי טובות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
משחק ל-XBOX שהוא DVD9 מה זה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי 4 כוננים שמתחברים בכלב IDE - דיסק קשיח ראשי ATA133,דיסק קשיח משני ATA100(או פחות,אני לא בטוח) ושני כוננים אופטיים. כרגע שני הדיסקים הקשיחים על אותו ערוץ ויש לי תחושה שזה גורע קצת מהביצועים,מהי התצורה האידאלית?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שתי חבילות DVD של VERBATIM DVD 16X במבצע של השני בחצי מחיר באופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בפורום לגבי החבילות שכדאי לקנות מבחינת MEDIA CODE. מבדיקה בסניף ראשל"ץ המדיות שנמצאות שם כרגע במלאי הן תוצרת TAIWAN או תוצרת INDIA , אין תוצרת יפן, ולמעשה אני לא בטוח מה בדיוק + ומה -. בכל מקרה רציתי לדעת מה הן המדיות הכדאיות יותר לקנייה ומה הקוד של כל ארץ ייצור , אני כמובן מעוניין במדיות עם קוד של מיצובישי (MCC). תודה. נ.ב. - עד כמה שאני זוכר במבצע הזה זה 90 לחבילה ז"א 135 לשתי חבילות (2.7 ש"ח לדיסק). האם יש כרגע בשוק עוד מדיות כדאיות לקנייה במחיר טוב ?
-
- 47 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום ,יש לי לוח אם שתומך ב-SATA רגיל ואני מעוניין להחליף דיסק קשיח חדש בגודל 160 גיגה - SATA2 , במקום ה-80 ג'יגה הקודם. 1.האם ניתן יהיה לחבר אותו פיזית על הכבל של ה-SATA הרגיל וללא בעייה של זיהוי ב-BIOS ?? 2.לידע כללי, מה ההבדל SATA ל- SATA2 . יש הבדל משמעותי במהירות הדיסק או שזה קשור רק לגודל ה-BUFFER ? 3.קצת לא קשור.... האם יהיה אי פעם צורך בתמיכת כרטיס רשת ב- 1G שעל הלוח ? (אני מבין שהיום רוב כרטיסי הרשת שהם on board עובדים בפורמט 10\100 ? זה לתמיכה עתידית במהירויות הורדה\העלאה (אם יהיו כאלה שינויים משמעותיים..) ? תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש של 80GB, ואני כבר מציין ובהדגשה: אני לא מבין בנושא הזה, לא יודע מה זה ATA / SATA / BUFFER וכו', אז בבקשה לא להציף אותי במידע שאני לא אדע מה לעשות איתו :\ נראה לי שמה שיש לי זה ממשק ATA או משהו כזה לפי הנתונים ב-AIDA32... כאמור, אני צריך דיסק של 80GB, הכי טוב שאפשר לקנות עד בערך 350 ש"ח. חשבתי על משהו של MAXTOR כי הבנתי ש-WD פחות טוב... ואז גיליתי להפתעתי שיש המון דגמים של 8 BUFFER של MAXTOR ל-80 GB במחירים דומים ואין לי שמץ של מושג באיזה כיוון בכלל ללכת... 6Y080P0 - DiamondMax Plus 9 Ultra ATA/133 Data Transfer Rate Maxtor 80GB SATA DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer 3Y Maxtor DiamondMax 10 80GB אלו כמה דוגמאות שמצאתי... אשמח לקבל עזרה למוצר ה…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איך המשכפל הזה עובד? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827250002 כתוב שזה משכפל DVD ושזה "מדפיס" באיכות 4800dpi מה זה אומר? איך בדיוק הדבר הזה עובד?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכונן הבא?? ?200GB (8MB) SATA DiamondMax 10? MAXTOR ומי מהחברות הבאות הכי מומלצת בנפחים של 200 GB . MAXTOR\WESTERN DIGITAL\Samsung הפרמטר הכי חשוב לי הוא אמינות.
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של FUJIFILM X8 DVD-R הסריקה הזאת טובה? ככה עושים בכלל סריקה? למה אני לא יכול לעשות סריקה בDISC QUALITY? אני חייב לצרוב משהו קודם כל? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם התקלקל לכם הארדיסק ואין לכם מה לעשות איתו כמובן לא כל הארדיסק אלא רק הדגם שלמעלה אז בבקשה לפנות אלי אני מוכן לשלם.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אם אפשר תשובה מספקת.... ממה שאני ראיתי המקסליין 3 עולה קצת יותר ומעניק 5 שנות אחריות.... יש משהו מבחינת רעש/ביצועים? והאם שניהם מצויידים בNCQ?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן.. החלטתי שאני קונה צורב DVD ... ואני מאוד מתלבט... בעיקר עקב העובדה שאני באמת לא מבין שום דבר בזה! קראתי את ההמלצות פה בפורום.. ובמקומות אחרים, והחלטתי ללכת על אחד מאלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=40570 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371539 האם למישהו יש הצעה אחרת או משהו להגיד על המוצרים הנ"ל (בעיקר מה ההבדל ומה עדיף!) ? אני אשמח לשמוע הצעות .. בתודה!
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פירמוט מהיר לפירמוט רגיל ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד? האם פירמוט מהיר פוגע בהארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי iPaq 1940 ואני רוצה לקנות לו כרטיס של גיגה, לקנות SD או MMC? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הארד דיסק 250 ג'יגה... עכשיו השאלה עם כדאי לי לקנות הארד דיסק 8 מגה ב580 שקל, או להוסיף 80 שקל ולקנות 16 מגה... האם ההבדל בינהם הוא משמעותי? אני ממש לחוץ בתקציב וכל 100 שקל חשוב לי.... תודה, ניב
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח שמכיל את מערכת ההפעלה (Windows XP) לדיסק קשיח אחר. נסיתי את זה בדרך הפשוטה והרגילה של העתקה והדבקה אך זה בלתי אפשרי מכיוון שיש קבצים שהם בשימוש המערכת. המטרה היא ליצור גיבוי של תוכן הדיסק הקשיח הקיים בדיסק קשיח אחר. אם כן, מהי השיטה לבצע זאת? תודה O0
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בערך 300 שקל ואני רוצה לקנות צורב DVD חדש. הצורב הזה הוא לצריבת: משחקים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילים, סרטים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילי ועוד כל מני דברים שאני אצטרך לצרוב. אז בקיצור איזה צורב DVD הכי טוב שאני יכול לקנות בכ-300-350ש"ח, עם צריבה מהירה ואיכותית של דיסקים של DVD ודיסקים רגילים? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני עם הישן שמריץ את ה-OS, הכונן החדש SATA-II ומחובר על קונטרולר SATA-I ב--ICH5 של אינטל יש בעיית זיהוי של כ-6G, הכונן החדש הוא של סמסונג SP2504C 250G שווה ערך ל-244G בפועל אבל ווינדוס מזהה 238G הציעו לנסות PM אבל זה עוזר, יש רעיונות? התרד' התחיל למעשה פה תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בטעות מחקתי קובץ מהדיסקשיח החיצוני שלי. איך אני משחזר? עכשיו זה קרה! מהר, מישהו???
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-