אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 באתר NEWEGG יש לו ביקורות הכי נורמליות ו90% טובות מאשר כול צורב אחר שיש שם(למרבה הפתעתי). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע ברשותי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם מחולק לשתי מחיצות כונן C וכונן E י (WD 320AAKS) ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. ברצוני לרכוש דיסק קשיח ככל הנראה אתה ה1 TERA של סמסונג ומכיוון שהוא יותר חדיש ומהיר מהWD AAKS אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אילו צעדים עלי לעשות כדי : א.להגדיר את הדיסק הקשיח להיות כונן C, לחלק אותו לשתי מחיצות ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. ב.לאחד בין מחיצה C למחיצה E.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש זיכרון נייד למטרת אחסון סרטים.הביצועים חשובים לי ואני מוכן להשקיע עד 100 שח' מתלבט כמה נפח לקנות? ואיזה חברה?,דגם? וביצועים ביחס למחיר?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני נוטה לקנות את הדגם הזה כי א. הוא זול יחסית ב. מהיר מהשאר. שמעת כי היו הבעיות עם seagate וכולי תקווה שהבעיות נפתרו, אך בכל זאת מה עליי לדעת לפני רכישה ? (מבחינת מס' סידורי וכ"ו) תודה. נ.ב אני מתכן לרכוש ב KSP. המלצות אחרות ?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי המון התלבטויות והמלצה מחבר החלטתי לקנות כונן SSD. התקציב שלי הוא 500 שקל בKSP. שמתי את העין על כונן מסוים ורציתי לדעת האם הוא אמין ומהיר:Silicon Power V70 SP120GBSS3V70S25 120GB SSD SATA III וגם יש לי כמה שאלות: 1. שווה להשקיע עכשיו את הכסף או לחכות? 2.מאיזה בחינות אני ירגיש שיפור אם אני יהפוך אותו לכונן של מערכת הפעלה? 3.יש כונן אחר שכדאי לי לקנות במקומו עם חריגה מזערית בתקציב?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש כונן קשיח למערכת שלי ג'ב512-1000ג'ב, הלוח אם שלי הוא Intel Whitesburg DP55WB מה כרגע הכי מומלץ ומה יתאים לי ללוח אם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח אחד ויש לי 2 אפשרויות: http://ksp.co.il/?uin=14740 או http://ksp.co.il/?uin=18367 אני רוצה שהכונן יהיה מהיר ואמין, איזה מהם כדאי לי לקחת? תודה מראש למי שיעזור לי!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי את המוצרים האם זה עדין מעודכן ש LiteOn DH-20A3S הכי טוב? ואם לא איזה לקחת?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בצורב DVD, לצריבת מידע (גיבויים, תוכנות, משחקים, סרטי XVID ו DIVX, שירים וכו') ואולי מתישהו גם סרטים ל DVD. התקציב שלי הוא 800 שקלים, אם אני אראה שצריך, יש מצב שאוכל להרחיב אותו עד ל-1000. האם יש לכם המלצות ? כמובן שאני מעוניין שהצורב יהיה כמה שיותר אמין ומהיר, מחברה עם שם טוב. הבנתי שפלקסטור הם מעולים בתחום, אבל עם זה באה גם תווית מחיר יקרה יחסית. הבנתי גם שבחודש הבא אמורים לצאת צורבים במהירות X16. עוד שאלה : מישהו נתקל בבעיות בצריבה על מדיות של benq (בצורב רגיל) המליצו לי עליהם, ובינתיים הכל בסדר, אני קונה אותם במחיר של 140 לחבילה של 100 - אם יש למישהו מקור זול יותר לbenq אני אשמח לשמוע (בפרטי כמובן, אסור לפרסם פה אני מניח). ואם כבר, אז כבר - לכשא…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. ה-M4 שלי עדיין חי וקיים ועושה את שלו, אבל אני מעוניין בשדרוג, הוא כבר אצלי שנתיים ובא לי להתקדם לדור החדש יותר. אין סיבה מיוחדת, פשוט בא לי. התקציב גמיש אבל מומלץ לא לחרוג מ-700, אני בעיקרון מעוניין בכונן הכי טוב שהכסף הזה יכול לקנות היום, מכיוון שלא התעדכנתי כמה חודשים אני לא ממש יודע מה השתנה בשוק אז אני אשמח להמלצה. בגדול מה שחשבתי עליו זה 840 Pro של סמסונג או M5 של פלקסטור. תודה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כזאת באחת המקומות? יש ברשותי מחשב נייד של dell vostro 5470 ו SSD 128 שזה ממש לא מספיק. השאלה מופיעה בכותרת, ואם התשובה חיובית אז כמה בערך זה עשוי לעלות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את כל הדיבורים על הSSD וחשבתי שאני רוצה אחד כזה. עד שיצא לי לראות ביקורת כללית על הSSD ושאמרו שתוך זמן מה הביצועים שלו יורדים משמעותית. אז ירדתי מזה. לגבי הVelociRaptor גם את זה רציתי אך כשראיתי שאני יכול לעשות RAID עם 3 סמסונגים הבנתי שאני יקבל תוצאות הרבה יותר טובות וגם קצת יותר נפח ההבדל בינהם הוא בSEEK TIME ואני לא יודע עד כמה זה חשוב, אך אני גם זקוק למקום. מישהו מוכן להסביר עד כמה זה חשוב? ועד כמה יהיה הבדל בין 3 HD? בRAID 0? אגב שאני אומר 3 זה בגלל שראיתי ש3 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים משל 2. ברשותי 2 כוננים (תמונות למטה) ואני דיי זקוק בעוד מקום, וגם המהירות מאוד חשובה לי. (רעש לא מזיז לי) האם ישנם HD של 640GB-1000GB שאתם ממליצים חוץ מהF1? המחיר שאני …
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של חבר packard bell עם מעבד i5 (אני חושב מדור 4) עם 4 ג'יגה ראם, וכונן מכאני. המחשב לרוב איטי להחריד, ומשמש רק לצורך של לימודים (אופיס, אינטרנט, נטלפיקס וכו'..) האם שדרוג לכונן SSD ישפר משמעותית את פעולות המחשב? במידה וכן, אשמח להמלצה לכונן 250gb, והאם יש חנות מוכרת (כגון KSP / IVORY) שמבצעים גם את ההחלפה? (כולל העברת המידע מהכונן הישן לחדש) והאם יחייבו אותי עלות התקנת ווינדוס חדש? או שפשוט עושים העתק הדבק מכונן ישן לחדש?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד ASUS U31SD-DH31 בן שנתיים. http://www.bhphotovideo.com/c/product/827989-REG/ASUS_U31SD_DH31_Core_i3_2310M.html מפרט: Intel Core i3-2310M Dual-Core 2.1GHz NVIDIA GeForce GT 520M 1GB Graphics 8GB of DDR3 RAM HDD HITACHI 640GB 5400RPM אני חווה איטיות בעיקר בפתיחת תוכנות, לפתוח WORD\POWER POINT לוקח לו דקה+, כאשר ישנם מספר טאבים פתוחים בכרום (נניח 10-20) לפעמים הוא נתקע לכמה שניות-חצי דקה ומשתחרר. אני רוצה לדעת האם בעיית האיטיות נובעת מהדיסק הקשיח האיטי או שמדובר במעבד ממש חלש והמצב אבוד? אם המצב הפיך וחיבור SSD יפתור לי את הבעיה אני רוצה לבצע את השדרוג, אך יש לי מספר שאלות. לא מצאתי באינטרנט מידע לגבי הSLOT אם מדובר ב-7mm או 9mm של הדיסק הקשיח - איך אוכ…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי לפטופ asus g53jw ורציתי לשדרג את ההארד דיסק ל SSD של 120 ג'יגה (יש לי במחשב 2 הארדיסקים) יש הבדל בין הדגמים VERTEX 2@3 ? ראיתי שיש הבדל ביניהם אבל אני לא יודע אם בלפטופ זה משנה? (אני לא נעול דווקא על OCZ אבל אשמח להמלצה לSSD ללפטופ) תודה מראש דובי.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אחותי מתלוננת אלי כל הזמן שהמחשב שלה איטי אז בדקתי כל מיני אפשרויות עשיתי לה פירמוט לפני שבועיים ויש שיפור קליל! למרות השיפור המחשב היה שלי בעבר והוא יותר איטי מאיך שהוא היה אצלי אז בדקתי עוד אפשרויות, המחשב לא הכי יציב אבל אפשר לעבוד עליו שעות לפני שהוא נופל אז בדקתי את הכונן הקשיח של WD IDE 120GB והוא קורא ב50MB לשניה ויש לה כונן נוסף של HITCHI IDE 160GB שהוא יותר מהיר הוא קורא על 80MB לשניה אז אני מעוניין לשכפל את הכונן הישן ולשים את המהיר יותר כראשי גם אם זה ישנה אפילו במעט את מהירות המחשב אז אני מעוניין אבל אין לי ניסיון בנושא ואני צריך ללמוד 1) האם בכלל זה כדאי (האם יהיה שיפור מורגש)? 2) באיזה תוכנה להשתמש? 3) הבנתי שיש תוכנות שההפעלה שלהם היא על DOS צריך הסבר אי…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה קשורה לכונן 1.5 TB מבחינת מהירות , רעש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, קניתי אתמול מבאג מעטפת חיצונית להארדיסק 3.5 אינץ (גודל הארדיסק של מחשב רגיל), חיבור IDE בתוך הקופסה בלבד, יציאת USB2 למחשב בלבד. האריזה כוללת את הקופסה עצמה (קצת גדולה למען האמת), ספק כח, כבל USB2, 4 ברגים עם גומי לחיבור הארדיסק למקום לדעתי המוצר נראה איכותי מספיק. אגב אין הגבלה על כמה GB הארדיסק שבפנים, אתם יכולים לשים איזה גודל שתרצו. (זה לא מגיע עם הארדיסק למקרה שלא הייתי ברור) הסיבה שאני מספר לכם את זה, היא שבאג כנראה עשו טעות קטנה בתימחור... המחיר בחנות הוא 127, לדגם Macally PHR100A לשם השוואה, ב NEWEGG זה עולה 35 דולר עוד דוגמה היא העובדה שיש עוד מלא דגמים כאלה של IDE בזאפ וכולם עולים החל מ 120+ אגב ב NEWEGG יש תגובות חיוביות על המוצר הזה, ומקאלי היא חב…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה שהגודל יהיה 2.5 ולא 3.5 בעיקר מטעמי ניידות, אני מתחילה ללמוד גרפיקה ואני אצטרך את הכונן איתי צמוד-צמוד ובאופן שוטף , מהיר, שקט וללא תקלות שונות.. הוא יהיה מחובר 90% מהזמן למחשב הנייד שלי מדגם HP dv6510ej. (זה המפרט שלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19197#details אם אתם צריכים לדעת יותר בנוגע ליציאות שיש לו...) אשמח להמלצות או הארות אם יש שכדאי לי לקחת בחשבון אחרי כל מה שציינתי.. תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש לדעת מה ההבדל בין 2 דגמים :iomega prestige 2tb ל- iomega ego 2tb /
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
למי שיש, בבקשה הצעות מחיר, טלפון ואיזור בארץ בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שמעתי שהכי טובים זה samsung ו- hitachi. אני רואה גם שיש את iomega. כמובן שאני מעדיף קצת לחסוך, אבל שהדבר לא יפגע באיכות. כמו כן, האם אתם ממליצים לקנות בארצות הברית, או שאין הבדל גדול במחיר. אם אין, אז אני מעדיף בארץ. בזאפ ראיתי שיש רק שניים של היטאצ'י: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187334 סמסונג רק אחד: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187338 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-