עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עריכה: מצטער ראיתי עכשיו את המדריך בFAQ, אפשר לנעול..

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by gooz,

שלום לפני כמה זמן הייתה לי בעיה מטורפת, לא הצלחתי להפעיל את מערכת ההפעלה לאחר סריקת דיסק..(של כונן הIDE עליו מותקן הווינדאוז) מפה לשם חשבתי להתקין מערכת הפעלה נפרדת על מחיצה אחרת כדי לנסות להציל את המצב...(לצערי בחרתי בווינדאוז ME כי הXP לא היה עלי) ניסיתי להתקין וזה שיגע אותי שיש עוד מערכת הפעלה וזה לא טוב להתקין אותה...ואז נערכו כמה בדיקות שביניהם הייתה סריקת דיסק רצינית וזה מצא לי כמה בעיות תיקן אותם ואיכשהו אפילו לא הייתי צריך להתקין את הווין, הישן פשוט עבד לאחר התיקונים של הסריקה..אבל כונן הסאטא שלי נעלם כלא היה...מה אני עושה כדי להחזיר אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

אני מחפש צורב DVD (האמת שאני קונה 2 כי הקודם שלי לא רוצה לצרוב יותר).. אני מחפש משהו זול ומשהו שיש בKSP או SKYPC כי החנויות די קרובות אלי לבית, ואני חייב צורב בצבע שחור ככה שהבחירה שלי היא: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? שעולה 200 שקל ?Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black)? ?LG DVD±R GSA-H10A x16 Dual Layer x8 (Black שעולה 215 שקל SONY DWQ30 DVD±R/RW X16 שעולה 189 שקל ?LiteOn SHW-160P6S x16 Black שעולה 230? ?PIONEER A110 DVD±RW Black? שעולה 225 מבחינתי כמה שיותר זול יותר טוב, עד עכשיו היה לי את ה SONY DRU700A שהוא היה צורב טוב אין לי תלונות אבל יום בהיר אחד (שלשום בערך..) הוא הפסיק לצרוב למחצה ומאז לא הצלחתי לצרוב שום דיסק והוא סך הכל בן כמעט שנתיים ולא צר…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. Started by GuillotineX,

אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום בעבר (לפני השינוי אתר של וואלה) היה לי חשבון לאחסון תמונות, שהייתי נכנס אליו דרך העמוד הראשי לחשבון שלי והייתי יכול להעלות תמונות (כמו שעשיתי פה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 ) עכשיו משום מה אני לא מוצא איך להיכנס לחשבון הזה של התמונות אם מישהו יכול להדריך אותי איך אפשר אם בכלל זה יהיה מעולה, תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by co11,

שלום לכולם , מחפש המלצה לצורב dvd טוב לקנייה ב300 שקל... ויש לי שאלה האם הצורב הוא גם מנגן סרטים של dvd בתוך המחשב וגם צורב רגיל..? תנו המלצות

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Snufkin,

מישהו מכיר את הדיסק און-קי הזה? אני כרגע בהולנד ואפשר לקנות אותו ב35 יורו (שזה בערך 200ש"ח)... משתלם? יש המלצות למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  8. Started by motaboy,

החבילה הכחולה של סילברליין. בנתיים 2 צורבי דיוידי (של LG שניהם אגב) נתנו לי מקס של X4 למרות שעל הדיסקים רשום X8. מה אני מפספס?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shaynet,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש ויש לי עדיין את ההארד-דיסק הישן (IDE), ואני רוצה לחבר את שני ההארד-דיסקים, כבה שהחדש (SATA2) יהיה הראשי עם מערכת ההפעלה. על לוח האם יש לי רק בקר IDE אחד. ניסיתי לג'מפר את החדש גם כ-MASTER, גם כ-SLAVE וגם כ-CABLE SELECT. ב-CS וב-MASTER ה-XP מזהה את הכונן ב-DISK MANAGEMENT וגם ב-DEVICE MANAGER אבל לא ב-MY COMPUTER. ב-DISK MANAGEMENT הוא מזהה את שני הכוננים כ-PRIMARY. ואם אני מג'מפר את הכונן הישן כ-SLAVE, הוא לא מזהה אותו בכלל, גם לא במנהל ההתקנים. מכיוון שיש לי רק בקר אחד, ניסיתי לחבר את שני הכוננים הקשיחים במקביל וגם ניתקתי לצורך זה את כונן התקליטורים, ועל הבקר של ה-IDE יושב רק הכונן הישן, כך שלא זאת הבעיה. מה אני יכול לעשות? איך אני דואג שה-XP יזהה את ההארד…

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

תמליצו לי על צורב איכותי שאפשר לקראו דיסקים DVD(ושזה לא הורס תצורב) ושצורב בסדר. חברה טובה במחיר של 200 כערך.

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by xavi,

שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by hagay21,

ניסיתי כל דבר אפשרי התקנתי sp2 עידכנתי דרייברים של לוח אם פיצלתי לשתי מחיצות של 100 ושל 150 ועדיין לא מצליח לזהות יש למישהוא פיתרון?

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by the godfather,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. מה פירוש ההודעה queue again later כאשר אני צורב. הצריבה מגיעה עד 1 אחוז ואז הצורב מתחיל לעשות רעשים מוזרים עם הדיסק (כאילו הדיסק נשרט) ואז מגיעה ההודעה והדיסק נהרס מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by HiperPsY,

היום אני מתעורר בבוקר עם רצון עז לשחק ב GTA SA שלי. אני מכניס את הדיסק ל DVDROM שלי ומגלה שין AUTORUN דרך כניסה ידנית לדיסק אני מגלה בשגיאה שחסרים קבצים הוצאתי את הדיסק ולמרבה הצער גיליתי שירטות עליו...טוב כבר לא היה מה הפסיד אז התחלתי לעשות בו ניסוים. הניסוי הראשון היה לשים שמן סויה על הדיסק - לא עזר . לקרת זריקת הדיסק לפח אני מגלה לפני את ג'ל הגילוח שלי...טוב נו מה כבר יש להפסיד...שמתי טיפה ג'ל גילוח על הדיסק וניגבתי אותו ביסודיות עם נייר טואלט. ולא האמנתי למראה עיניי הדיסק עובד כמו חדש , ג'ל הגילוח סתם את השריטות שעל הדיסק והדיסק עובד בלי בעיות אולי באופן זמני אבל עדדין הספקתי לעשות לו גיבוי על ה HD שלי .

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by ben007,

שלומות יש לי היום דיסק קשיח ישן של WD 40 ג'יגה ( בן כמה שנים ), עם 2 מגה באפר- בקיצור הרכיב שיותר מגביל אותי מבחינת ביצועים. אני בקרוב קונה דיסק 160 חדש, עכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אצרף את הדיסק הישן, הוא יכול להאט את המערכת? ( הבוט יהיה מהדיסק החדש כמובן ) 2. לוח האם שלי תומך SATA 1, לפי מה שהבנתי אם אני אקנה SATA2 לא תהיה בעיה- נכון? 3. יש עדיפות לאחת מהחברות? ( WD MAXTOR וכו' ) תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by SMoKeR,

הייתי חייב !! לכתבה המשמחת כעת לשאלה שלי..... האם עדיין מייצרים את ה 1640 ? במידה וכן.. איפה אפשר לקנות? אנשים, תגיבו !!!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. ב"ה שלום חברים ההתלבטות היא בין צורב NEC בדגם החדש NEC 4570A x 16 DUAL LAYER שתומך גם ב DVD-RAM שמי יודע מתי נשתמש איתו אם בכלל ... לבין צורב ASUS בדגם ASUS DRW-1608P2 מעיון ברשת התברר לי שרוב האנשים מרוצים מ 3550A של NEC ככה שמסתמה גם הדגם הזה החדש יהיה בהתאם כידוע לחברת NEC אבל ה ASUS מגיע עם באנדל שלם לעומת NEC בקופסא והוא גם צורב מאוד טוב חוץ מפה ושם שראיתי שלא צורב על DVD-RW על פול מהירות יעני רק על 4X ומטה ... שזה לא הכי משנה ההתלבטות קשה והסכום דומה מה דעתכם חברים יקרים :s05: אסף.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  22. אהלן. אני מחפש כונן DVD שקורא גם דיסקים רגילים. אני לא צריך את הכונן הכי טוב בשוק,אבל בכל זאת שיהיה איכותי. המחיר הוא 150 שקל בלי חריגות,אפילו אם יש טוב ממנו ב200. שאלה: האם המחיר של כונן עם צורב הוא משמעותי? כי יש לי צורב רגיל בבית ואני מתלבט האם לקנות כונן משולב עם צורב DVD,כמובן אם המחיר הוא לא גבוה מ150 שקל. תודה.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by summer69,

השאלה היא, האם זה משתלם ליקנות שתי רפטורים של 36GB ולשים אותם במערך RAID? כי הבנתי שהם לא מוצלחים כמו ה74GB או ה150... אני רוצה אולי לעשות את זה במחשב שאני יקנה עוד חודש וחצי חודשיים בערך... השאלה שלי אם זה מישתלם.... למישהו פה כבר יש ניסיון עם זה? תודה מראש עריכה: המלצה אחרת תתקבל בברכה(DaimondMax או Seagate NCQ.... תגידו לי אתם)

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by Tik-Tak,

טוב, צריך המלצה למשו טוב ושלא יהיה יקר מידי. ראיתי את ה NEC ND-4550 ואת ה4570 עכשיו: מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בינהם לבין 4551 האם יש צורבים אחרים יותר מומלצים? האם יש לו מתחרים מחברות כגון LG או סמסונג שגם נחשבים טובים תודה

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Mr.Angel,

שלום לכם אתמול כנראה שנהרס לי ההארד דיסק, ואני צריך להחליף אותו. רציתי לשאול, מה יותר טוב , HITACHI או Western Digital מבחינת אמינות מהירות וכו'... אני מדבר על הארד דיסק בנפח 80GB, ATA, 7200RPM... תודה מראש לכל מי שיעזור

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים