עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Alexkmr,

יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by bd,

יש לי מחשב שיש בו חומר רגיש מאוד מחשב של העסק אני רוצה לעשות לו מערך RAID 1 יש לי כונן 160 של WD אם אני יקנה עוד כונן 160 ...אותו כונן ויחבר... וינסה לעשות RAID 1 ... שאני לא יודע כל כך איך עושים את זה... וזה יעבוד MIROR כגיבוי לכונן הראשון שעובד עד עכשיו בלי גיבוי... זה יעבוד..? או שצריך לעשות את זה ישר מהפורמט?.. שמתקינים מחשב חדש?.. כביכול אני מחבר תכונן החדש... למערכת.. מה אני אמור לעשות?.. לגמפר כוננים?.. להיכנס לביוס ולשנות שם ל RAID1 להכניס דיסקט כלשהו.? של הבקר RAID של הלוח.. ולעשות שם על RAID1.. וזה אמור לעבוד ככה ..? בלי הרבה בלאגן..? כי אין לי מושג איך עושים את זה וחיפשתי כאן בפורום ויש הסברים מה זה כל דבר ולא איך עושים אתזה.. וגם אם יש הסבבר זה בסאנגלית וזה ס…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by em28,

רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

קניתי מחשב חדש לאחרונה עם לוח אם MSI 945p(מעבד דואל קור וDUAL DDR ועוד חרטא) אבל יש לי הארד דיסק ישן יחסית אני רוצה לקנות SATA 2 אבל אני רוצה לדעת אם זה שווה באמת לקנות את זה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. צריך צורב טוב של LG ו 50 יחידות דיסקים DVD לצריבה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by R9547655G,

יש לי הרד על 40GB (SAMSUNG SPINPOINT). הוא מחולק ל שתי מחיצות ... C- 14.63 D - 22.64 בדיסק D נישאר 33MB יש אפשרות לפרמט את דיסק C להתקין ווינדווס ואחר כך לפרמט את D? את הכול ל NTFS? לא תהייה בעיה? עוד שאלה קטנה... איך אפשר לעשות BACK-UP ל 23GB של נתונים? עים הצורב שלי?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by idanmal,

שלום לכולם .... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין המדיות, למה יש כאלו יותר טובים ויקרים, ולמה לא לקנות חברות לא מוכרות. אני פעם אחרונה קניתי מדיות של teac במחיר מצחיק ואז מישהו פה הסביר למה המחיר הזה,כנראה היו מזויפות . בקיצור מחכה להסברים מה לא טוב במדיות שהפירמה שלהן לא מוכרת ? ומה כל כך טוב במדיות של VERBTIME? כי אני לא מרגיש שום הבדל. עד היום אני צורב על מדיות כאלו בלי פירמה תקראו לזה ולא היו שום בעיות לא במדיות ולא בצורב שלי שאני מרוצה ממנו צורב על הכל וקורא הכל.

8. Started by MOFRA,

תקציב עד 600 שקל תמיליצו לי על דיסק קשיח טוב של 120 גיגה לפחות(אפשר יותר) אבל העיקר זה שהוא יהיה אמין טוב וקריר בתקן SATA ויש לי עוד שאלה האם אפשר לחבר דיסק קשיח SATA 2 לSATA רגיל(1)

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

האם מבחינת ביצועים....שווה להתקין מערכת הפעלה של DOK?? לקנות DOK של 4GB לחבר אותו באחורה...ושהוא תמיד ישאר שם...לעשות בוט מהUSB... האם יהיה שיפור בביצועים??...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לאחרונה, כל פעם שאני צורב DVD עם צורב ה - Nec 3500 ( שיש לו את הקושחה האחרונה 2.1B ) הוא לא יכול לקרוא אותו אחר כך. אם אני מנסה להיכנס לכונן עם הדיסק המדובר אני מקבל שגיאה : "Disc Is Corrupt or Not Formatted For Windows". הבעיה מתרחשת ( מ - 2 בדיקות שעשיתי ) בדיסקים Verbatim DVD-R X16 (Photo Printable) אלו דיסקים טובים למיטב ידיעתי. ניסיתי לצרוב על ה - DVD-RW שיש לי ( גם של Verbatim ) והוא פועל אחרי הצריבה בכונן. למישהו זה עוד קרה ויש פתרון ? ( יש לי חומר חשוב על הדיוידיים האלה )

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by solo53,

שלום לכולם יש לי כמה דיסיקים קשיחים של מקסטור כולם זההים DIAMONDMAX PLUS 9 120GB ATA 133 הבעיה היא בהעתקה אליו המהירות איטית מגיע עד 1 מגה לשניה לעומת זאת העתקה ממנו המהירות היא בערך 20 מגה בצעתי פורמט מלא )לא מהיר( ניסיתי גם לחברו דרך מתאם USB התופעה זהה אין עליו אחריות יותר יש למישהו רעיון

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  12. היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by lisly,

אני מדבר על מדיות הDVD של RItek ...

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

ליפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Western Digital WD360GD 36GB SATA 8MB 1.5 GB/s 10K RPM Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM הגיוני שה250 GB יותר מהיר בגלל ה16MB?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך עזרה דחופה... יש לי כונן קשיח כלשהו שהמחשב שלו שבק חיים (הכונן תקין) על הכונן הזה יש חומר קריטי שאני חייב לחלץ ניסיתי לחבר את הכונן למחשב שלי אבל אין לי גישה אליו.. אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט כונן לפני שהמחשב יכול להשתמש בו אבל נתקעתי בלי אפשרות כזו אני חייב לחלץ את מה שכתוב שם או אפילו חלק מהחומר שם... אני מוכן לקבל כל עצה... אני ממש תקוע... יש על הכונן מסד נתונים שחייב להינצל... יש דרך לעקוף את החסימה של המחשב ולחבר את הכונן רק כדי לשלוף את החומר לכונן השני אצלי? תודה מראש!! (כבר אמרתי שזה דחוף וקריטי)

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by can_not_lose,

יש לי שני HD כאשר שני תמיד עובד רק עם אחד בזמן עבודה השני סתם מרעיש ואין לי שימוש בו לרוב ... האם אני יכול לעצור עבודה של HD ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם הביאו לי דיסק קשיח SATA2 תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. יש לי שאלה , יכול להיות שהיא מפגרת ... (אני אפילו כמעט בטוח שכן ) אבל בכל זאת , איפה עדיף להתקין את המע' הפעלה (Win XP Pro ) ? על דיסק 160GB 8MB SATA2 או על 250GB 16MB SATA2 ? או שזה בכלל לא משנה ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. Started by easyuri,

מאז ומתמיד אני יודע שעדיף לא לאחות את הדיסק יותר מדי פעמים. התקנתי את DISKEEPER וראיתי שהברירת מחדל שלה היא אחות את המחשב בערך פעם ביום. האם התוכנה יודעת משהו שאני לא יודע? מהי התדירות הכי טובה לאיחוי?

22. Started by Zupapa,

מישהו במיקרה יודע? שם? כתובת? מספר טלפון? תודה מראש לכל העוזרים. :-)

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by sos,

שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by asaf999,

רציתי לדעת כמה דברים בקשר למערך RAID0 אני מקווה שתוכלו לעזור לי! 1) האם צריך שהדיסקים הקשיחים יהיו מתאימים לרייד או שכל דיסק קישח מתאים לרייד, או שזה בכלל כמו במערך CF לדוגמא שאחד צריך להיות CF והשני רגיל(כרטיסי מסך, למי שלא קישר...)?? 2) עוד דבר חשוב, האם צריך ששני הכוננים יהיו זהים במהירותם? לדוגמא Raptor 10,000 RPM יכול להיות במערך רייד 0 עם 7200 RPM???? 3) האם מערך רייד 0 עוזר להריץ משחקים יותר טוב...? 4) נגיד יש מערך רייד0 של כונן 1 75GB וכונן שני גם 75GB הם יהיו יותר מהירים מכונן 150GB אחד...?? תודה לכולם...

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by unknown man,

קניתי היום הרדיסק חדש מדגם WD2500KS ויש לי בעיה לג'מפר אותו X: אני לא מבין בדיוק איפה זה המאסטר ואיפה זה סלייב (כתוב למטה SSC PM2 OPT1 OPT2 או משהו כזה) כרגע יש לי ג'מפר אחד מההרדיסק מהמחשב הישן (לא היה לי ג'מפר על ה WD1600JS ולא קיבלתי עם ה WD2500KS) - אפשר להשתמש באחד או שצריך שניים? וכן, חיפשתי בפורום אבל לא ממש מצאתי משהו שעזר לי תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים