אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חיברתי את ההתקן בהתחלה הוא זיהה אותו הכל טוב ויפה.................... עכשיו ניתקתי אותו בצורה מסודרת. עצרתי אותו ורק אז הסרתי. חיברתי שוב הוא אומר שההתקן מחובר אבל הוא לא מזוהה במחשב שלי.......... הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים התקנתי שוב הפלא ופלא עובד יופי הסרתי מסודר חיברתי והבעייה חזרה לה ניסיתי לשנות להתקן אות העיניין הסתדר ושנתקתי וחיברתי שוב חזרה התקלה...... למישהוא יש מושג מה ניתן לעשות בנושא?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המליצו לי כאן על ההארד דיסק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 קיבלתי את הכונן ושניסיתי לחבר אותו ראיתי שהחיבורים לא מתאימים בכלל! אני לא מבין גדול אבל על הכונן החדש כתוב SATA ועל שלי כתוב UATA זה ההארד דיסק הנוכחי שלי: יש לי בקשה ושאלה: 1.אפשר המלצה להארד דיסק אחר שיתאים בבקשה 2.פנדה יקבלו את ההארד דיסק בחזרה נכון?
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה דיסקים לצריבה לCD רגיל הכי מומלץ היום במחיר זול אבל טוב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מה דעתכם עליו? 195 ש''ח מ KSP.. נראה לי לא רע, אם יש משהו יותר טוב אתם מוזמנים להמליץ במחיר של 195 -:P230 תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קראתי על RAID 0 ו- 1 ב WIKIPEDIA http://en.wikipedia.org/wiki/Redundant_array_of_independent_disks#RAID_1 ואם אני זוכר נכון אומרים שגיימר שרוצה להעלות את הביצועים יכול להשתמש ב RAID 0, גם שם זה כתוב, אבל RAID 1 מכפיל את מהירות הקראיה אם מדובר ב 2 הרדיסקים או משלש אם מדובר ב 3 וכו... RAID 1 גם מאיט את מהירות הכתיבה פי 2 עם 2 הרדיסקים וכו... אבל בגיימינג מה שהכי חשוב זה מהירות הקריאה ( תקנו אותי אם אני טועה ) אז למה לא להשתמש ב RAID 1 לבית ? עריכה : בהתחלה חשבתי ש RAID 0 הוא זה שמשתש ב 2 הרדיסקים בתור 1, אבל הוא בעצם משתמש בשניהם בתור 2 אבל כניהם חייבים ליהות שווים. ( לדוגמא 120 גיגה ו 100 גיגה יתפקדו כ 200 גיגה [ אותה הדוגמה מופיעה גם ב WIKIPEDIA ] ) ו RAID 1 משתמש ב 2 הרד…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועיים לארה"ב ומעוניין לקנות שם כונן קשיח ב80-120GB. אני מוכן להשקיע עד 60-70$ בכונן ומעדיף כמה שיותר גדול ואמין(הדגם שאני מכיר כאחד האמינים הוא WD 80GB SE, אבל אני מניח שהשתנו דברים). כמו כן אני מתלבט בנוגע לקניית צורב DVD. סה"כ הטלויזיה שלי מחוברת למחשב ככה שאין ממש צורך בו(אלא אם שכחתי משהו?), אבל אני בכל מקרה מעוניין לשמוע על דגמים מומלצים בסביבות ה-50$. תודה
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני עומד לקנות שם דיסק (DVDRAM OPTODISK 9.4 GB דו צדדי) מישהו ניסה אותו?ואם כבר אני שואל, אז כדאי לקנות שם DOK 1GB של וורבטים ב195 שקל? איך הDOK הזה לעומת סנדיסק מיקרו CRUZER U3 שזול ממנו במקצת?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב עם הדיסק קשיח: Western Digital 1600JS 160GB SATA 2 8Mb ראיתי באיזשהו מקום שהכוננים של WD רועשים. זה נכון? כדאי לקחת Samsung או חברה אחרת? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש שניי ציפצופים ואז הא מבקש ממני ללחוץ על F4 *לוח אם של intel perl865 וזאת השגיא: Daul-channel operation requires identical paired DIMMs installed across both memory channels. Bios has detected a non-optimal memory configuration. changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 0 should match channel B, DIMM 0 changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 1 should match channel B, DIMM 1
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תודה מראש! יש לי שתי דיסקים קשיחים ata 1) wd 80gb 8mb 2) wd 40gb 8mb א)אם אני יחליף אותם בwd 250gb 16mb יהיה שינוי משמעותי במשחקים? ב)והאם גם אפשר לשים דיסק ATA וSATA ביחד? ג)הלוח אם שלי תומך בSATA האם הוא יתמוך גם בSATA2? תודה רבה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי היום את ה DVR 111 מ KSP החלפתי את הצורב שהיה לי, צורה CD של סמסונג ב DVR 111 בתצורת מאסטר, חיברתי הכל ומשום מה המחשב לא מזהה אותו =\ ניסיתי להתקין דרייבים אבל אני מקבל שגיאה: ''available target is not found'' הצורב בגסת OEM.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מעוניין "לנייד" את ה Flash ו - Photoshop שלי, האם ישנה אפשרות להתקין אותם על כונני U3 ולהפעיל אותם מהם? או שאבוד לי עד ש - Adobe יחליטו להוציא גירסאות U3 לתוכנות הללו?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר בו זמנית עם לוח ASUS P5B Deluxe במארז LC16SM Silverstone תודה
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם. הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל. הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים. תודה (:
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
(נראה לי שצריך כבר להעביר את הת'רד הזה ל"תמיכה טכנית", תגידו אתם) (כמו שאפשר לראות, הת'רד הזה עבר הרבה עריכות, מסודר כרונולוגית מהסוף להתחלה, לנוחות הקריאה) (אבל אין צורך לקרוא את העריכות הקודמות בשביל להבין את הבעיה המתוארת כאן) עריכה #4 - בעצבים... אז אני אפרט בתמצות מה הבעיה כרגע : תצורת המערכת שלי היא כזו : primary ide master - WD250GB - with currant xp operating system secondary ide master - nec 2500 dvdrw secondary ide slave - WD200GB sata-maxtor250 sata-maxtor250 both setup in a healthy raid0 array raid is enabled in bios for these 2 hard-drives and i've setup them both on nf4 raid utility to be raid0 array כאמור, מערכת ההפעלה מותקנת עכשיו על ה …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי 2 DOK שונים של SANDISK בנפח 1 ג"ב... הבעיה החלה די ממזמן ת'אמת... המפרט שלי מופיע בצד ואני עם XP PRO SP1 באנגלית. אני תוקע את הDOK בUSB ישירות ומעביר אליו קבצים...לפמים הוא מגיע ל90 אחוז לפעמים ב10 אחוז ולפעמים הוא נותן לי לסיים..אבל לרוב הוא פשוט נתקע ותוקע לי ת'מחשב טוטאלית..המקלדת לא פולעת לחלוטין ולא העכבר ולא ALT+CNTL+DEL רק כיבוי המחשב והפעלתו מחדש עוזרים וזה קרה היום כבר מס' פעמים. עם שני הDOK זה קורה מה שגורם לי להאמין שזה המחשב שלי... יש לציין שהם בשימוש עם עוד כ3 מחשבים בבית וזה לא קרה אף פעם בהם..הם עם מערכת הפעלה דומה יש למישהו רעיון? זה משדע
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ההארדיסק הלך לעולמו, אני צריך המלצות להארדיסק 128 ג'יגה שקט ואמין ל- IDE... ושלא יהיה יקר מדי בתודה הגולם
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי שני HD של 'מקסטור' 80 G ושל 'ווסטרן דיגיטל' 160 G . מע' הפעלה XP SP2. לאחרונה במהלך שימוש במחשב מערכת ההפעלה יזמה Restart ובמהלך עיבוד הנתונים הופיע הודעה לגבי HD Boot failure שלא איפשרה להמשיך את הפעלת המחשב ללא הכנסת דיסק של windows. בקיצור לאחר הכנסת הדיסק ואיתחול המחשב, המערכת איננה מזהה את ה WD 160G שבכלל משמש רק כאיחסון ולא מותקנת בו שום מע' הפעלה. ליתר דיוק המחשב מזהה את ההתקן של ה-HD ואת סוגו אך לא את המחיצה שהייתה קודם ואיחסנה את כלהמידע. כניסה ל-ADMINISTOR TOOLS מגלה כי ישנו כונן אך הוא במצב לא מקוונן. מה עושים? עזרה תתקבל בברכה! :s05:
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כונן קשיח של חברת MAXTOR 120GB SATA I שקניתי לפני פחות או יותר שנה וחצי בחצי השנה האחרונה אני סובל מבעיה חוזרת, אני עובד זמן קצר על המחשב ואז אני שומע נקישות בכונן הקשיח (טאק, טאק) המחשב נתקע מתחיל את עצמו מחדש ולפעמיים לא מזהה יותר שיש לי קונן קשיח, ולפעמיים הוא פשוט מעלה את חלנות אבל שוב משמיע נקישות כמובן שיש לי עדין אחריות על הכונן הקשיח, ולקחתי אותו למעבדה, הם טוענים שהם הריצו עליו בדיקות ולא מוצאים שום דבר פגום, וכל מה שדרוש לעשות הוא לפרמט את הכונן (FORMAT כולל) זה ממש מרגיז אותי, אני לא מוכן לפרמט את המחשב כול חודש וחצי, חודשיים חברה למה יש לי נקישות בכונן הקשיח, האם הבעיה היא באמת בחלונות, תנו לי קצת הסברים מה אני צריך לעשות??
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-