עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sh_idan,

?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by 47,

http://pch.co.il/docs/pd1034215374.htm

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by beauty_hk,

I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  4. שלום, מהי הדרך הפשוטה והמהירה לכך?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  5. צורב DVD יכול לקרוא סרטי דיוידי וגם לצרוב DVD וגם CD על 700 MB?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by tzilber,

מישהו יודע מדוע הם הולכים ונעלמים? היבואן הפסיק להביא אותם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by winner100,

שלום לכולם, היום התקנתי את הssd ולאחר מכן החזרתי את הhdd הקודם (בנוסף) הhdd עובד ואני רואה אותו "במחשב שלי" אבל משהו מוזר לי: 1: הhdd הפך להיות סוג של התקן נשלף. כמו שמחברים התקן usb. בעצם הוא מופיע לי בשורת ההתחל למטה כמו כל התקן חיצוני אחר שמחובר. זה אמור להיות ככה? אף פעם לא היה לי יותר מhdd אחד אז אין לי מושג אם זה בסדר. 2: בביוס שמתי לב שהוא מזהה לי רק את הssd וכונן dvd אחד מתוך 2 והhdd לא מופיע גם הוא. חשוב לציין שחוץ מהעובדה שאין זיהוי הכל בסדר ועובד. אני ישמח לתגובות שלכם. נ.ב איך אפשר לדעת מה היא גירסת הקשוחה שלי בssd 330 של אינטל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. מה המצב חבר'ה ?.. הגיע הזמן להשתדרג מ - 160GB למשהו יותר טוב כי הדיסק הקשיח שלי רועש יותר מדי וגם כי 160GB זה כבר קצת בשבילי ואני לא מצליח להסתדר עם כל כך קצת מקום ... הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA, חשוב לי שהוא יהיה הכי חרישי שאפשר במסגרת התקציב שלי ושיהיה בגודל 250GB ומעלה ... שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  10. היצרנית האמריקאית שהייתה מוכרת עד לאחרונה בעיקר תודות לכוננים קשיחים מכאניים מתחברת באופן מלא לעידן החדש וחושפת כונן SSD אשר יודע לנצל את מלוא הפוטנציאל של חיבור PCI-Express 3.0 X16 כשנתיים לאחר שקיבלה לידיה את השליטה במפתחת בקרי ה-SSD הפופולרית SandForce, נראה שסיגייט (Seagate) מעלה הילוך בתחום הזה באופן משמעותי – כשהיא מבטיחה להביא לשוק בקרוב צמד כונני SSD מבוססי תקן ה-NVMeשמיועדים לשרתי אחסון מתקדמים, ויודעים לנצל חיבורי PCI-Express 3.0 של 8 ערוצים ו-16 ערוצים, ולספק מהירויות העברת מידע מירביות חסרות תקדים של 6.7 ג'יגה-בייט בשנייה ו-10 ג'יגה-בייט בשנייה, בהתאמה. כל הפרטים הטכניים על הצמד החדש והמרשים הזה טרם נחשפו, אך מרבית הקולות ברשת משוכנעים כי לא מדובר בב…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by Gliding,

אני מצטער שאני שוב מטריד את הפורום בנושא המשך לנושא הקודם, אבל החלטתי להגדיל במעט את התקציב, ועכשיו הבלאק נכנס לי לתקציב, רציתי לדעת האם 16 מ"ב באפר נוספים הם הצדקה לשלם עוד 100 ש"ח, או שההפרש בביצועים לא מצדיק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

החלטתי להוסיף דיסק פנימי נוסף למערכת שלי רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר? אני חושב להוסיף דיסק קשיח של WD 2TB, כרגע יש לי WD 500GB שעליו מותקנת מערכת הפעלה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. Started by rafip77,

שלום, תוכלו ללמד אותי מה ההבדל בין 3 הכוננים האלו ? Western Digital WD2500AAKS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500KS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500YS 250GB 16MB 7200rpm תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס SATA 3.0 to PCI-E PCI Express Card Adapter http://www.ebay.com/itm/PCI-e-Express-V2-0-2-Port-SATA-III-6Gbps-Card-Adapter-Serial-ATA-Chipset-ASM1061-/271014212269?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item3f19b4b2ad יש לי לוח אם שלא תומך ב sata3 ASUS P5B DELUXE יש לי Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III רציתי לדעת האם יהיו בעיות להשתמש בדיסק כמערכת הפעלה, האם אני אצטרך לעדכן ביוס או דריבר לכרטיס, או שהוא יזהה אוטומטי את הדיסק לאחר חיבור הכרטיס האם יהיה צורך בפירמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה עם דריבר לPCI E ? והאם מישהו השתמש במתאם הזה ? הוא יציב ? האם יגרם נזק לדיסק לתווך הרחוק? זה אמור לשפר את מהירות הדיסק בהשקעה קט…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  16. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by m-o-r,

יש לי שני דיסקים קשיחים Serial ATA שמחוברים ב-RAID-0 האם אני יכול לחבר דיסק קשיח רגיל נוסף שלא היה קשור לשני הדיסקים האחרים אני צריך אותו לאחסון

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by elior021,

אהלן קניתי קונן חיצוני של WD והבעיה היא שהוא הגיע עם FAT32 ואני רוצה לשנות ל NTFS מבלי לפרמט אותו יש אפשרות לעשות את זה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by saarsa,

חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://www.ninja-polo.com/index.php/sandisk-cruzer-8gb.html זה זיוף?? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sapir__2010,

כרטיס הזיכרון של הפלאפון שלי נשבר מעט , אני רוצה להעביר את כל המידע שבו אל המחשב , האם זה אפשרי ? בעיקרון , השירים שנמצאים בו חשובים לי ואני לא מוכנה לוותר עליהם . תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Sango,

קניתי פלאפון חדש ואני רוצה לקנות לו כ.זיכרון עכשיו אני מתלבט בין 1GB ל2GB ? יש הבדל כלשהו חוץ מהנפח? מי יותר מהיר מהם או שאין הבדל במהירות ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by os87,

הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן חברה, קניתי אתמול מבאג מעטפת חיצונית להארדיסק 3.5 אינץ (גודל הארדיסק של מחשב רגיל), חיבור IDE בתוך הקופסה בלבד, יציאת USB2 למחשב בלבד. האריזה כוללת את הקופסה עצמה (קצת גדולה למען האמת), ספק כח, כבל USB2, 4 ברגים עם גומי לחיבור הארדיסק למקום לדעתי המוצר נראה איכותי מספיק. אגב אין הגבלה על כמה GB הארדיסק שבפנים, אתם יכולים לשים איזה גודל שתרצו. (זה לא מגיע עם הארדיסק למקרה שלא הייתי ברור) הסיבה שאני מספר לכם את זה, היא שבאג כנראה עשו טעות קטנה בתימחור... המחיר בחנות הוא 127, לדגם Macally PHR100A לשם השוואה, ב NEWEGG זה עולה 35 דולר עוד דוגמה היא העובדה שיש עוד מלא דגמים כאלה של IDE בזאפ וכולם עולים החל מ 120+ אגב ב NEWEGG יש תגובות חיוביות על המוצר הזה, ומקאלי היא חב…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.