עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arnon,

רציתי לקנות דיסק עם אמינות גבוהה חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1241&products_id=12319 WD320YS אבל ראיתי שיש המלצה להמנע מכוננים אלו במחשבים ללא מערך רייד המלצותכם בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Fungus Funk,

אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by zxzx,

יש לי בעיה עם הכונן DVD של IBM פירמטתי את המחשב.... עכשיו הוא מבקש דריבר לכונן...... מודל-gsa-4082b שם מלא - dvd writable/cd-rw drive למישהו יש את הדריבר.....? אני חייב להתקין משחק........

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  4. Started by integral,

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=191968

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shadow64,

הטמפ' של ההארדיסק שלי קצת מדאיגה אותי, היא נעה בין 55-60 מעלות (במנוחה כמובן). החלפתי לאחרונה מארז וספק (לאלו שרשומים במפרט), והטמפ' ירדה רק במס' מעלות. יש לציין שההארדיסק יושב מאחורי מאוורר 120 מ"מ. שמעתי שיש דיסקים עם חיישן טמפ' פגום, יכול להיות שנפלתי על אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. מה ההבדל ביניהם? (בדיסקים קשיחים של SEGATE) ובנוסף עוד שאלה... אם אני מוריד ביום כ-4 גיגה האם כדאי לחלק את הדיסק ל 50 גיגה ו 250 או פשוט לשמור אותו שלם (כל ה 300) ועוד שאלה... מה עדיף SEGATE 7200.9 300GB או 320GB 16MB 150ATA WD ????

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מבקש לברר האם יש הבדל בין התקנת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח? אודה לכם אם תענו בהקדם.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני רוצה לקנות DVD-R, עכשיו רציתי לדעת איך הדיסקים האלו של HP: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=310&cat=18 HP נראית לי חברה דיי רצינית (לא מאמין שהיא גם תקנה מחברה שתייצר באיכות ירודה) אבל מצד שני המחיר דיי מחשיד מישהו מכיר את הדיסקים האלו? הם יהיו לשימוש רגיל (סרטים, משחקים) לא איזה דברים מיוחדים.. תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

הדגם : NEC ND-3550A

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  10. אולי אחת השאלות המפגרות בתולדות הפורום אבל אני בודק צורבי DVD של NEC, פתאום אני רואה שעל חבילת מדיות DVD שקניתי במבצע באופיס דיפו לפני שלושה חודשים כתוב RW ואני לא זוכר שקניתי DVDRW תסתכלו על התמונה זה DVDRW ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DJZamix,

שלום קניתי צורב DV חדש מסוג LG עכשיו הוא מרעיש נורא חזק ולא רק שאני צורב גם כשאני קורא דיסקים וגם סתם ככה בלי סיבה הוא חוטף קריזה בדקתי תברגים והכל וזה ממשיך הקלטתי לכם אותו http://www.mytempdir.com/1007161 אולי לפי הרעש תוכלו להגיד אם הוא דפוק? תודה...

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&affiliate=zap ראיתי פשוט שיש כמה דגמים של Maxtor DiamondMax 10

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by יניב51,

שלום לכולם יש לי HD של WD 80GB SATA מלפני שנה בערך. עכשיו בספיר פאן הוא רשום שהטמפ' על 60 מעלות מה שאומר שאם אני נוגע בו עם היד הוא אמור להיות דיי חם? בקיצור, כשאני שם את היד, הוא בכלל לא חם שאי אפשר לגעת בו, האם יכול להיות שהחיישן שלו מזייף? ניראה לי מאז שיש לי אותו רוב הזמן בספיד פאן הוא על 61 אבל כשנוגעים בו הוא לא ממש חם... ועוד משהו ( אם אפשר ) אני רוצה המלצה ל HD טוב של 160GB במחיר סביר. תודה מראש, יניב

14. Started by Alexkmr,

איזה דיסקים DVD_Rכדיי ליקנות? המחיר הוא עד 5 שקל למדיי כי יותר מזה זה לא משתלם. הדיסק צריך להחזיק מעמד הרבה זמן. אתם אומרים ליקנות את VERBATIM כמה זה צריך לעלות למדיה אחת?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by taimor,

דודה שלי מארצות הברית, הביא לי כונן קשיח חדש 160GB של אטאצ'י (אם הבנתי נכון....) ושאני מנסה לפרמט אותו הוא כותב לי בעיה משהו עם הדריבר. הודעה נכתבה ע"פ טלפון של חבר של Asaf.y ולכן אני לא יודע את כל הפרטים בעעעעע...

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by ron56,

קניתי מחשב עם דיסק קשיח 160 GB SATTA2 .כשהתקנתי גיליתי שיש רק130GB האם זה יתכן או שפשוט מכרו לי רק130GB

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  17. Started by talisman,

שלום יש לי דיסק DVD שהוא שרוט קצת והסרט קופץ האם יש דרך לתקן את זה? האם אפשר איכשהו להעביר אתה סרט למחשב ולצרוב מחדש ואז הוא יהיה בסדר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש למישהו עוד פרטים על הטננולגיה הזו של Hitachi ? לינק לחדשה בפוקט http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEypAAukkuormTwuiS&tmpl=pocket375&style=pocket375

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kobb,

ראיתי שהיו כמה דיונים בנושא, קראתי והחכמתי. אני צלם, ומייצר לא מעט ג'יגות של תמונות כל חודש. כרגע יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה די מלא, והמון DVDים. אני לא סומך על הדיוידי וזה גם ממש לא נוח. אני מחפש כונן בנפח 300GB בערך, חיצוני כמובן. אופי השימוש הצפוי - גיבוי שבועי, לא צריך באמצעות תוכנה, וחיבור מדי פעם על מנת למשוך תמונות מאוחסנות. שאר הזמן - מאוכסן בתנאים אופטימליים (אצטרך לברר מהם, אך הוא יקבל יחס של מלך). האופציות העומדות בפני הן לקנות דיסק ומארז, או כונן חיצוני יעודי. ההפרש במחיר די גדול. הבנתי שהדיעות חלוקות - כלומר אין ספק כי מכשיר יעודי יהיה אמין יותר, אבל בשימוש מזדמן יש הטוענים כי זה לא יבוא לידי ביטוי. אז: -IDE אכן אמין יותר מ-SATA? בהנחה שלמהירות העבודה אין…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. שלום יש לי דיסק קשיח אחד עם מערכת הפעלה שאינה עולה ואני מחפש דרך ,ליצור מחיצה על הדיסק הזה והשלה היא האם יש דרך ליצור מחיצה בRECOVERY CONSOLE או עי תוכנה כמו ERD COMMANDER? או כל דרך אחרת שתוכל לפצל לי את ההרד דיסק הזה בלי צורך במערכת ההפעלה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  21. שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by golansa,

שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . אשמח לכל רעיון ! תודה !

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  23. יש לי הארד דיסק MaxlineIII 300GB 16MB והמניאק גידל סקטורים דפוקים. אני חושב שקניתי אותו בNewegg, אבל אני פשוט כבר לא זוכר. מישהו יודע אם אפשר לממש אחריות על כזה דבר בארץ? הרי בסופו של דבר, הדגם הזה נמכר כאן, וסקטורים דפוקים זה סקטורים דפוקים כבר בארץ הקודש.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by liran2003,

שלום, לאחר שהדיסק הקשיח הקודם שלי?(WD) שבק חיים, קניתי הארד דיסק של סמסונג. בדקתי בסנדרה וגם ב-HD Tach וההארד מזוהה כ-ATA. האם זה נורמלי או שזה לא צריך להיות ככה? ואם כן איך גורמים למחשב לזהות אותו כ-SATA? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by noambaum,

אני אגש ישר לעניין: הצורב שלי לאחר עידכון קושחה ודריברים לא מוכן בשום פנים ואופן לצרוב דרך NERO 7 במהירות שעולה על X8. אני מדבר על צריבה של MP3/DATA או כל דבר אחר.. בבקשה תושיעו אותי מהצורב הסורר

• 10 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים