עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קצת ישן יד שניה במחיר של 100 שקלים Pioneer DVR-A03 DVD-R/RW מה אתם אומרים איך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  2. אהלן, אני שוקל לקנות את הכונן. מבחינתי הוא ראש בראש מול ה- 500GB aaks של WD. קראתי ביקורת מאוד מבלבלת עליו http://techreport.com/articles.x/13440/1 הוא טוב מאוד או בעל ביצועים פרימיטיביים.. מה אתם אומרים על הכונן ועל הבחירה בין השניים? ובנוגע לאמינות - למישהו הייתה איתו בעיה עד כה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by natee,

מצאתי בביתי דיסק חיצוני של חצי טרה עם חומרים חשובים... אממה? אין לי את החיבור לחשמל. מישהו אולי יודע היכן ניתן להזמין כזה? מצורפת תמונה תודה חברים!

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום, הזמנתי את ה- Maxtor 40 GB 7200RPM ויש עם זה קצת בעיות כי זה תקוע במכס ויש את השביתה במשק וכל זה, אז חשבתי להמיר אותו ל- WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version בתוספת של איזה 10 או 20 שקל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי WD 80GB 8MB Buffer. כרגע יש לי IBM 30GB. מחולק ל-3 פרטישנים. אני רוצה להעביר את כל פרטישן C כמו שהוא (שכרגע אני עובד איתו), לכונן החדש, כדי להמשיך עם העבודה כרגיל ולהמנע מפרמוט והתקנה מחדש. ברור לי שקודם אני צריך להריץ על הכונן החדש Fdisk וליצור מחיצות. עם זה אני מניח שאסתדר... אני שואל איך אפשר להעביר (ליצור IMAGE) של כונן C שלי, ב-HD החדש? יש תוכנה שעושה זאת תחת ממשק WINDOWS? (נראה לי תמוהה) האם Partition Magic 8 יכולה לעשות את העבודה? ואם כן, איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  6. חשוב שיהיה בו לפחות 500G ושיהיה תואם לחיבור USB רגיל (יש לי מחשב ישן שאני עובד איתו ורוצה לגבות ואין לו USB2) מה אתם אומרים על המוצר הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מתכוון לפרמט את המחשב בימים הקרובים וחשבים לחלק מחדש את המחיצות אני פועל עם 2 כוננים על המחשב אחד של 640 שאני מניח שאין מה לשנות בו ועדיף להשאירו "שלם" ועוד כונן של 200 GB שאני רוצה שיחולק לכונן אחד למערכת ההפעלה, כונן אחד לגיבוי של דברים ואם זה לא עושה בעיות אז עוד כונן לכמות הנותרת בשביל משחקים וכו'. כמו כן, עם איזה תוכנה מומלץ לעשות תמונה למערכת ההפעלה בשביל להימנע מפירמוטים עתידיים (עד כמה שאפשר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  8. כונן האיחסון שלי כבר בן כמה שנים טובות וכבר מתחיל להראות סימני קריסה, הווינדוס מזהה אותו פעם כן ופעם לא ומקפיץ לי הודעות שגיאה מתוזמנות... כנראה שהגיע הזמן להתחדש. איזה כונן כדאי לי לרכוש שיתאים למפרט המחשב שלי (מופיע בפרופיל), ויותר חשוב לי לדעת איפה המחיר הכי משתלם מכיוון שזאפ כבר מזמן לא אובייקטיבי. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Artic,

מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by Artic,

משהו שיהיה סביר וזול יחסית, 128 או 256 מגה. תודה !

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Tomerm,

שלום לכולם. אבקש המלצה ל HD חדש, בנפח 120gb - 160gb תומך SATA (לוח אם ASUS P4P800 DELUXE) אבקש המצלה לדגם מדוייק וטווח מחירים אם אפשר. תודה מראש, תומר.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by rotman,

שלום רב , ראיתי שיש הרבה מאד סוגים שונים ומגוון רחב של מחירים. בגלל שאין לי בכלל ידע ונסיון בעניין , רציתי לבקש ממכם המומחים המלצה. אני רוצה לקנות כרטיס micro sd לסלולארי שלי (samsung galaxy s) וכמובן שמה שאני בעצם רוצה זה מקסימום אמינות ומקסימום מהירות שאני יכול להשיג במגבלת התקציב שלי. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. ברצוני לעשות RAID 0 למערכת הפעלה ואיני יודע איזה דיסקים לקנות ובאיזה גודל. חשוב לי מאוד השקט וכמובן המהירות. הבנתי שיש דיסקים שמתאימים יותר לRAID 0 ויש פחות. התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח לשני הדיסקים. תוכלו בבקשה להמליץ לי איזה 2 דיסקים לקנות שיתאימו לי לדרישות...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by amirx19,

אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by erbrt,

לצערי איבדתי היום את הPATRIOT XT 16GB שלי, ואני מחפש תחליף... את המקורי קניתי באי-ביי ב150 ש"ח, אבל שמתי לב שהמחירים שלו מאד קפצו ודוקא של הCRUZER נפלו. האם הCRUZER עדיין מומלץ? אני מחפש DOK עם 16-32 ג'יגה. תודה

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Danniel,

למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים

17. Started by slimshady21,

היי מה המצב, יש לי שאלה פשוטה- איזה ארדיסק מבין אלה הכי כדאי (מבחינת חברה, תכונות, אחריות וכל זה...): WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Samsung 160GB 7200 RPM SATA 150 Hitachi 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA ואולי אם תוכלו לדרג או משהו...... ועוד שאלה: למה לעזאזל ה-Samsung 160Gb 8mb SATA II בפנדה, עולה 1163ש"ח ?!?!? זה עשוי מזהב או משהו?!? וזה חשוב, אני צריך לקבל החלטה מהר, תודה!

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Bug2000,

אהלן אנשים . ברשותי 2 הרדיסקים SEAGATE 1TB . אני רוצה לבצע מערך RAID 0 . הלוח אם שלי לא תומך ב RAID . לכן אני מחפש המלצה לבקר RAID שיעשה את העבודה במחיר של עד 150 שח . אגב, אם אחבר את שתי הכוננים ב RAID0 יהיה לי כונן אחד גדול של 2TB ?! תודה ושבוע טוב .

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  19. שלום לכולם. אני צריך המלצה לבקר RAID. אני צריך לעשות RAID 5 ל - 3 כוננים קשיחים. מתאים ל - SATAII. אני רוכש מחשב עם לוח אם שיש לו פונקצית RAID מובנת בתוכו אבל זה יגזול משאבים יקרים ברגע שאני ינסה להפעיל RAID5. המעבד הוא Q6600. הבקר צריך להיות סביר פלוס, אני לא צריך משהו עצבני מידי לשרתים אבל לא בדיוק משהו שהתקלקל או יעמיס יותר מידי למעבד שלי לכתיבה. מותר גם לחרוג מהתקציב רק תנו לי הסבר לשיפור בביצועיים ואם יש אתר שעושה השוואה בין בקרים אני ישמח לראות. תודה יבגני

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by צפיד,

שלום לכולם, כרגע במערכת שלי יש לי שני דיסקים של WD 80 GB ב RAID 0 רק ל OS, עוד 3 דיסקים של 500 GB בRAID 5. אני מעוניין לשפר את הביצועים של ה OS ובנוסף להגדיל את האכסנה. חבר המליץ לי על סדרת WD הירוקה בגודל של 1 TB לכל דיסק עם 32 MB באפר. אין לי בעיה ללכת על דיסק קטן יותר אך משתלם יותר(ז"א שני דיסקים של 750,640,50 וכ') בתנאי שאקבל שיפור בביצועים. 1.האם אתה חושבים שזה יהווה שיפור משמעותי בביצועים לעומת המערך של הדיסקים של ה80 הקיים (בהקשר ה OS)? 2.האם אכן הסדרה הירוקה של WD היא עדיפה בהקשר RAID (ביצועים ואמינות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  21. שלום רב לחברי הפורום, שוב הגיע הזמן לקנות דיסק קשיח נוסף. בגדול אני מעדיף לקנות חיצוני ולהשתמש בו כאילו היה פנימי - כלומר, לרוב יהיה מחובר למחשב ויעבוד כל עוד המחשב פועל, אבל אני כן אוהב את הגמישות שבכונן חיצוני - להתנייד איתו בין מחשבים כשצריך, לכבות כשלא זקוקים לו וכו'. כלומר, המטרה שלו היא לא גיבוי אלא שימוש שוטף (גיבוי של קבצים חשובים אני מבצע בדרכים אחרות) הדיסק ה"קודם" שלי (כרגע כבר מלא...) היה פשוט WD Green רגיל שהרכבתי בתוך מארזון USB3 של thermaltake - הוא מבצע את תפקידו כהלכה, אין תלונות. הנפח הנחוץ הוא 4-5 טרה, ובמחינת תקציב אני מעדיף לא לחרוג בהרבה מאזור ה200 שקלים לטרה אם אין סיבה טובה. אז אשמח לקבל הצעות לדגמים, תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח פנימי של 1 טרה ו- 1.5 טרה (שקט , מהיר ואמין) . יש לי במחשב דיסק של סיגייט 500 מגה דגם ST3500418AS ודיסק נוסף של wd שאותו אני רוצה להוציא ובמקומו לשים יותר גדול - במידה ויש לך רלבנטיות . שאלה נוספת - איך נקבע במחשב לפי ההגדרה (ב- computer menegment ב- control panel) כאשר במקרה שלי יש 2 דיסקים מסוג SATA2 - מיהו דיסק 0 ומיהו דיסק 1? האם לפי המצב הפיזי של המחברים של ה- sata בלוח האם או לפי הגדרה שקובעים בתוכנת ההפעלה או משהו אחר בכלל? האם ניתן לשנות את זה ואם כן אז איך? ושאלה אחרונה - האם כדאי להמתין שיצא לשוק SATA3 או שזה לא רלבנטי בשלב זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zohar678,

אני רוצה לקנות דיסק און קי של 32 ג'יגה. איזה חברה נחשבת איכותית?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by DIPSET,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני לצורך גיבוי תקופתי של הנייד שלי וגם של המחשב הרגיל (ואולי גם לצורך שימוש שוטף יותר אם אהיה מעוניין בזה בעתיד), לחבר שלי יש MY PASSPORT 250GB וזה נראה די נחמד, אבל אני חושב שאני רוצה נפח גדול יותר, ראיתי שאצלו מחברים פשוט את ה USB וזהו, ואילו על ה 500GB קראתי שצריך לחבר אותו בנפרד גם לחשמל, זה נכון? וגם מבחינת הגודל הוא הרבה יותר גדול ולא בגודל של ה 250? ומה לגבי ה SEAGAT 1000GB? האם זה נכון מה שקראתי בזאפ, שהוא תומך ב USB2 ואילו המכשירים של WD לא תומכים? אין לי איזשהי מגבלת תקציב ממשית, כל עוד מקבלים תמורה הגונה למחיר, ואני רוצה משהו איכותי ואמין, לדעתי בין 500 ל 1000 ג'יגה. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by אלבר,

לא מצאתי ביקורות כ"כ, אבל אני מחפש דיסק בגודל של 160 גיגה ויותר שיהיה עמיד לחום וטלטולים. האם יש המלצות על סמך ביקורות שקראתם?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים