עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי את הצורב NEC 3520A והדיסקים DVD-R X8 של סילברלייין נצרבים על מהירות X8 אבל בפועל הם כמו X6 ופחות! לוקח לי לפחות 18 דקות לצרוב דיסק עם 4 ג'יגה של מידע! לעומת זאת דיסקים מאותה החברה רק + לא עשו בעיות!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. למה ה WD2500KS מגיע במארז כסוף כשבאתר של היצרן הוא שחור? מדובר באותו הדגם בדיוק וזאת לא פעם ראשונה שני נתקל בדיסקים קשיחים שחלקם כסופים וחלקם שחורים.. שניהם לא מחבילות RETAIL...

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by hackermeir,

קניתי אותו עם מחשב חדש ואני זוכר שמאז הפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב אז הוא הרעיש - רעש כמו במחשבים ישנים שהם חושבים. הרעש הוא בעיקר בהדלקת המחשב או שאני ממש מעמיס עליו. אני לא מבין למה זה , במחשב הקודם שלי זה לא היה ככה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  4. יש לי "Corsair Force 3 SSD SCSI Disk Device" ולוח אם "Gigabyte GA-X58A-UD3R" על מערכת הפעלה "win7u64bit" חיברתי את הכונן ליציאת "SATA3"(ובביוס זה חיבור "IDE" ולא חיבור "AHCI"), ועדכנתי את הדריברים(במדד הערכה של הוינדוס הדיסק קשיח 7.9). כשאני בודק את הביצועים של הSSD גם ב-"HD.Tune" וגם ב-"AS SSD" הוא מראה לי מהירות כתיבה מקסימלית של 100MB ומהירות קריאה מקסימלית של 130MB, שהמהירות צריכה להיות בסביבות ה-500MB. למה זה ככה, ואיך אני יכול לסדר את זה??

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אולי יש לי קארמה שלילית אבל חוץ מDOK אחד של סנדיסק שקניתי בזמנו (2 גיגה קרוזר מיקרו) כל שאר ה6-7 DOK שברשותי פשוט בלתי אמינים בעליל. חלקם של קינגסטון, חלקם ג'נריים שקיבלתי כמתנה אבל פשוט כולם סובלים מאותה תופעה. חלקם בכלל לא עובדים, חלקם פתאום נדפקים עם כל החומר שעליהם וחייבים לעבור אתחול, חלקם פתאום מייצרים קבצי "Something" בלתי מזוהים בעלי תו אחד ששוקלים 18 ג'יגה או משהו כזה בלתי הגיוני בעליל. יש דרך או איזה כלי שירות לבדיקת תקינות של DOK? אולי לפרמט אותם עם מערכת קבצים כלשהי שתיהיה יעילה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by FIRE-KID,

אני לפעמים רואה בפורום את ה דיסק קשיח HD WD SATA 74GB 10000 RPM והמחיר שלו ממש בשמיים והוא רק 74 ג'יגה משהו מוכן להסביר לי מה היחודיות שלו?? זה בגלל ה10000 RPM ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ctx,

יש לי יואסבי של SanDisk Cruzer 16GB שכשאני מעתיק אליו סרטים מהמחשב בהתחלה זה מעתיק ממש המר ואחרי קצת זמן, בדרך כלל באמצע זה יורד למהירות של בין 10-8MB לשניה.. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  8. זה עם המערכת הפעלה וטורנט עובד ברקע זה החדש שעובד רק לאיחסון בביוס של dq6 הגדרתי Set 'On-board SATA/IDE Device' to 'Enabled' -Set 'On-board SATA/IDE Ctrl Mode' to 'IDE' -Changed 'SATA RAID/AHCI Mode' to 'AHCI' -Changed 'SATA Port 0-3 Native Mode' to 'Native' היה גמפר על החדש שמגביל ל 1 וחצי הורדתי אותו אבל אין הבדל

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  10. לדוגמא, כשאני גולל את הרשימת שירים שלי אופקית, שהיא מקוטלגת בשיטת List ההארד דיסק עושה רעש ממש מעצבן של חריטות כאלו, גם בכל שאר הסוגים חוץ מTHUMBNAILS הוא עושה את הרעשים האלו אבל הרבה יותר חלש, אבל בLIST זה הכי עוצמתי הרעש... WESTERN DIGITAL 160GB SATA2 למה זה ככה ואיך מתקנים את זה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by chenrp,

יש לי 7200 SAMSUNG SATA 2 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  13. אני רוצה להחליף HDD למחשב הנייד שלי וראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=6536 320GB שעולה 222ש"ח וכוננים 2.5 של 1TB עולים 550 צפונה ואז ראיתי באחד האשכולות כאן המלצה על 2.5 חיצוני של transcend ב350 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 אז למה בעצם לא לקנות אותו ולהוציא את ההארדיסק מבפנים ולשים במחשב הנייד? מה אני מפספס פה? הHDD שם לא איכותי מספיק? ??? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני בשלב הסקר לפני קניית מחשב חדש. אני שוקל להפניק את עצמי, ולקנות כונן SSD. אני יודע שבעוד שנה המחירים שלהם יהיו הרבה יותר נמוכים והאיכות תעלה, אבל ה-AMD 2500 שלי כבר בן חמש וחצי... לפי מה שקראתי עד עכשיו, נראה שה-X25 דור שני של אינטל הוא הכי משתלם (80GB יספיקו לי). ניסיתי לעשות סקר שוק, אבל במפתיע מצאתי ברשת רק שתי חנויות שמוכרות את הכוננים האלה. האם זה באמת המצב גם בשטח? הכוננים האלה הם סוג של מוצר יוקרה, הייתי מצפה שיותר חנויות ינסו למכור אותם (בהנחה שהרווח על מוצרים כאלה יותר גדול). האם המחסור באספקה שלהם כל כך משמעותי? האם יש למישהו הערכה מתי הם יהיו זמינים בעוד חנויות, בתקווה שתחרות תוריד את המחיר?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

טוב אז זאת הבעיה: אתמול ניסיתי לצרוב את הדיסק CoD WaW (אני לא יודע איך צורבים, פחות או יותר שיחקתי עם התוכנה). היום התעוררתי, ניסיתי לשחק CoD וזה כותב לי שאין לי את הדיסק הנכון (בדיסק המקורי)! אז חשבתי שאולי בטעות העברתי מידע מהדיסק המקורי לדיסק הריק, אבל לא! המידע פשוט נמחק! (כשאני מכניס את הדיסק שהיה ריק ואיתו ניסיתי לצרוב, הוא מעלה לי את הShortcut של CoD, ואני לא יכול להכנס). בשני המקרים היתה הודעה כזאת: Please insert the correct DVD-ROM, select enter and restart application טוב אני צריך עזרה דחופה לאן נעלם הדיסק.. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  16. למה הכוונה ואיך זה בא לידי ביטוי בפועל כשאומרים על HD וכוננים master ו slave?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  17. שלום רב, יש לי הארדיסק של 400 GB שמחולק לשתי מחיצות. מחיצה אחת של 100 והאחרת של 300. כאמור במאפיינים של המחיצה השנייה, אני רואה שיש רק 50 גיגה פנויים, וכאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים(על מנת למחוק חלק מהם ולפנות מקום), אני מזהה שבכונן עצמו יש רק 80 גיגה שתפוסים. לא היו מערכות קודמות שהותקנו על ההארדיסק או מחיצות נוספות, למישהו יש מושג מה התקלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. הוא לא תמיד שורק, רק כשאני מכניס את המשחק ו-10 דקות אחרי זה.. זו שריקה ממש ממש מעצבנת (כמו אזעקת היתוש) וזה מחרפן אותי.. מישהו יודע אולי למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. אני מסתכל על כוננים SSD NVME GEN4 כל הכוננים איטיים כמו GEN3 אותה מהירות למה זה ככה ? אפשר לקחת לוח אם פשוט GEN3 ולחסוך כסף למה לקחת GEN4 ולקבל 3 ? כונן SSD NVME של WD SN580 1TB שנחשב "מהיר " הקריאה שלו 4150 כתיבה שלו 4150 זה רחוק מלהיות GEN4

20. לא יודע, תמיד זה יוצא יותר יקר ממילא.. אז למה? שמעתי איזה משהו על מערך כלשהו ששמים דיסק אחד על השני וזה מגדיל את המהירות/משפר את הביצועים או משהו.. מישהו יכול בבקשה להסביר ולפרט לי על זה?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  21. חיברתי אותו למקום SLAVE על הלוח אמ + הג'מפר נמצא ככה: **** אז על השניים השמאליים.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. איך אני יכול להוריד את ההגנה שיש לכונן הקשיח של הוט פייבר? יש לי אחד מיותר בבית והייתי מאוד רוצה להשתמש בו ככונן חיצוני למחשב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מילדות הקפדתי להחליף מחשב כל 4-5 שנים, וכל פעם הנפחים של הדיסק הקשיח שלי גדלו - גיגה, 6 גיגה, 50 גיגה, 250 גיגה, טרה ו4 טרה. כל פעם שידרגתי כי המחיר נשאר זהה. 4 טרה קניתי לפני 5 שנים, אבל המחיר נשאר זהה (אולי אפילו יותר קטן) מ4 טרה של היום! למה?

24. מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  25. האם המהירות של USB 2 לא אמורה להיות כמה מאות מגה? אני מעתיק מכונן חדש של טרה, לכונן חדש של 250GB בלפטום של HP מסדרת פביליון DV6690, וזה זוחל על 20 מגה לשנייה בלבד... מה שעוד יותר מוזר, זה שהחליפו לי את הכונן בלפטופ לכונן חדש (אמור להיות בדיוק אותו דגם), ואפילו בכונן הישן שהוחלף, המהירות המקס' הייתה 30 מגה לשניה (ואני מנסה להעתיק ספריה ספריה ללא מבני קבצים מסובכים, ככה שזה לא אמור להשפיע)... אז למה זה כזה איטי באופן כללי? ואיך ייתכן שבכונן החדש המהירות העתקה אפילו יותר נמוכה? אגב חשבתי שזה איטי בגלל הויסטה, אז אני מבצע את ההעתקות דרך UBUNTU וזה עדיין ככה.. תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים