עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by probst,

היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by dudu26,

הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by nimshoo,

אהלן, ברשותי לפטופ ישן (בן כ-3 שנים), lenovo C100. לאחרונה הצורב הפסיק לצרוב דיסקים של דיוידי וקורא רק חלק מהדיסקים. חיפשתי באינטרנט צורב חלופי שמתאים ללפטופ, המחירים נעו בין 500 ל-800 ש"ח. השאלה היא האם חייבים לקנות צורב מסוג מסויים (שמתאים ללפטופ ומשווק כצורב עבור lenovo) או שיש סוגים נוספים וזולים יותר שאני יכול לקנות?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Eden 6600,

אני רוצה להתקין כונן SSD ב-X32 הזקן שלי (2.5 IDE) מצאתי ב-EBAY כונן של חברת Kingspec ומחיפוש קצר הבנתי שהוא לא הכי מוצלח אבל הוא נורא זול בשביל SSD IDE http://www.ebay.com/itm/Kingspec-2-5-64GB-4CH-PATA-BCH-IDE-44-PIN-MLC-SSD-Sold-State-Drive-For-IBM-HP-/150803979650?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item231c9e1d82 חיפשתי גם ממיר מ-SATA ל-IDE ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/2-5-Serial-SATA-HDD-To-44Pin-Male-IDE-Adapter-Converter-for-Laptop-Notebook-New-/160959440315?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item2579ee25bb כתוב שזה מתאים ללפטופים אבל בטוח שזה נכון? מה אתם אומרים כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ענקית מוצרי האחסון מבצעת את הקפיצה המיוחלת לדור חדש של שבבי NAND תלת מימדיים, ואנחנו מקווים למחירים שיצליחו להפתיע אותנו לטובה לכתבה

6. Started by KeepOuT,

יש ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6. אין מקום במחשב שמאפשר לשים עוד כונן, אך ראיתי במקומות אחרים שממליצים לשים את הSSD במקום של הכונן דיסקים. זה אפשרי? ואם כן, אשמח למספר המלצות לכונן SSD אמין מאמזון/חנויות בארץ(אם משתלם). השימוש בכונן זה מערכת הפעלה ותוכנות(לא משהו רציני).

7. Started by kiki666,

האם נין לגבות א כל הנתונים ואת כל המערכת כמו שהיא, כדי שבעת קריסת המערכת אני יוכל להחזיר את כל המידע? אולי לצרוב לדיסק או בעוד דרך כלשהי?..

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  8. עשיתי סריקה בMHDD וקיבלתי פתאום מלא שגיאות ABRT ולאחר מכן קיבלתי מסך כחול, מצורפים תמונות של כל השלבים של הסריקה, מה זה הABRT בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום,יש לי 2 כוננים חיצוניים,ואין לי מושג אם הם תומכים USB 3 יש אפשרות לבדוק? אין לי אפשרות לחבר עם חיבור 3 ולבדוק מפני שאין לי במחשב אך אני מעוניין לקנות את זה: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=62&CategoryID=62&ProductID=4247 ואני לא רוצה לקנות סתם אלא אם הכוננים שלי תומכים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי הארד דיסק ישן שאני מעוניין להשתמש בו כהארד דיסק נייד. הבנתי שניתן לחבר מתאם IDE2USB, השאלה שלי היא- מכיוון שאני לא רוצה וגם לא יכול סתם "לזרוק" כסף- האם אפשר להסתפק רק בכבל הנ"ל ללא(!) ספק כח? או שזה אמור בכל מקרה להגיע עם? (למשל: http://www.noacomp.co.il/ShowPic.asp?Pic=uploadimages/859815.JPG) ברור לי שאפשר פשוט לקנות "חבילה מלאה" כמו: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25351.jpg אבל, כאמור, אני רוצה לחסוך. עוד שאלה- לגב קירור- אני לא מתכוון להשתמש בכבל הרבה פעמים, רק פעמים בודדות שבהן אני ארצה לצרוב חומר מהמחשב שלי אצל חבר עם צורב DVD (ואל תגידו לי עכשיו-"יא קמצן, אז פשוט תקנה צורב DVD, בלה, בלה, בלה), אז בסה"כ אני מתכוון לחבר ת'הארד דיסק לזמן …

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by danieln9,

שלום בתוכנית שלי לבניית HTPC יש כונן DVD וגם צורב ורציתי לדעת איך הצורבים וכונני DVD של LITE ON בהשוואה לחברות אחרות?? אני צריך משהו שקט במיוחד

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by kingdavid,

אני ממוריד משחק שתופס 2 גיגה פתוח אותו לכונן מעביר אותו ובפתיחה הוא תופס 4 ומשהו אז שזה בדיוק בא לסיים WINRAR רושם לי שכונן שלי לא תומך ביותר מ4 גיגה רק NTFS משהו יכול לעזור ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לעביר קבצים בסדר גודל של יותר מ4 גיגה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by tick tak,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 160gb מי הכי טוב , של מי הכי כדאי דיסק קשיח - sata2

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  14. שלום אנשים, קונים לי בארה"ב בכמעט חצי מחיר את MY BOOK PRO של WESTERN DIGITAL. בארץ הוא עולה בסביבות 1000 ש"ח הדגם של 500GB והוא מגיע עם 2-3 שנות אחריות, תלוי במקום הקנייה. בארה"ב משיגים לי את אותו דגם בדיוק ב 600 ש"ח, עכשיו השאלה שלי היא עם מי ואיך אני צריך לדבר בשביל לטפל בנושא של האחריות?צריך לשלם למישהו כסף בארץ? WESTERN DIGITAL היא לדעתי חברה מספיק גדולה בשביל לתת אחריות נורמלית אבל מישהו יודע איך אני מסדר לי אחריות בארץ למרות שאני קונה את המוצר בחו"ל...? תודה רבה! הנושא חשוב לי מאוד! אני עדיין יכול לבטל את הקנייה.... עפר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום, אשמח לקבל המלצה להארדיסק (ההגיון שלי אומר שפנימי - כי SATA יעבוד מהר יותר מ-USB). הוא צריך להיות 2TB ומהירות גבוהה (7200). המטרה היא לשמור שם את כל המדיה שיש לי הכוללת סרטים וסדרות באיכות 1080p, מוזיקה בפורמט FLAC ועוד, ומן הסתם להריץ אותם מפעם לפעם ושיעבוד בצורה הכי חלקה שניתן. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xlSnaK,

יש לי תלוח אם הזה : Gigabyte GA-8I945P-G-RH 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN וזה ה chipset: Intel Lakeport i945P אז רציתי לשאול אם מתאים אליו הארדיסק של Sata 2 או Sata

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Spider1,

לילה טוב לכולם! ברצוני לרכוש דיסק קשיח נוסף למחשב שלי (p4 1.6GHZ 865PE SATA RAID0/1 ) כיוון שמדובר במחשב מיושן יחסית אבקש המלצה להארדיסק משני בקיבולת של 160GB , נכון לעכשיו קיים WD 8 מגה באפר ו80GB קיבולת. אני מתלבט אם אני אקנה דיסק חדש SATA (תמיכת SATA 2 לא זמינה אצלי כנראה) ואחבר אותו כראשי זה ישנה משהו, ובמידה וזה לא משמעותי ההבדל אעדיף להפוך הדיסק למשני ובו כל גיבויי קבצי המסמכים והמוסיקה החשובים. אני צריך דיסק מהיר ושקט ובעל אמינות גבוהה אשמח להכוונה בהתאם. כמו כן יהיו כבר 2 דיסקים במארז ורק 3 מאווררים , האם כדאי להוסיף עוד אחד , מה מומלץ להוסיף אם בכלל? ***עריכה: האם ניתן לחבר דיסק התומך בSATA 2 לללוח אם התומך אך ורק בSATA רגיל? תודה רבה מראש והמשך לילה טוב , SPID…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by MasterMan,

לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by RazorJunior,

אז ככה: יש לי WD 80 GB 8MB-Cache (אינטגרל, אם אתה קורא את זה, עשית לי עין רעה : ) היום פירמטתי אותו, הוא אמר שהכל עבר בהצלחה, אבל מאז הדוס על פנטיום 3 לא מזהה בכלל את הכונן והאביט NF7 מזהה את הכונן אבל לא מצליח לגשת אליו, גם לא עם FDISK או פורמט. קראתי איפשהו שניתן לאפס לגמרי את ההרד דיסק, להחזיר אותו שיהיה כאילו נקי הרגע הגיע מהמפעל, מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. האם אפשר למחוק אותה וללא כל נזק כלשהו ? בפרמוט מהיר של לחצן ימני על הכונן ובחירה באופציית 'אתחול' ... אני מדבר על ה Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 למי שמכיר

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by idanrm,

היי, קיבלתי מחשב משומש (כבן שנתיים) ממחלקת ה-IT שלנו. המחשב הגיע עם כונן Samsung 850 EVO 1TB שאני מעריך שגם הוא בן סביבות שנתיים. יש לי כרגע בנפרד כונן חדש מסוג Samsung 860 QVO 1TB. שני הכוננים בעלי חיבור SATA. קראתי קצת בפורומים והבנתי ש-QVO קצת איטי יותר מ-EVO, אבל מצד שני זו סדרה יותר חדשה (860 לעומת 850) והכונן עצמו חדש לעומת כונן בן שנתיים. שאלתי היא האם כדאי להחליף את הכוננים ולהתקין את ה-Windows על הכונן ה-860 QVO או שכדאי להישאר עם הכונן הנוכחי? חשובה לי בעיקר מהירות ורספונסיביות של מערכת ההפעלה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום. נתבקשתי לרכוש קורא כרטיסים שקורא את כל סוגי ההתקנים האפשריים. מכיוון שאני לא ממש מבין בזה, אשמח לעצתכם. אציין שאני גר בארה"ב [כך שאם יש לינקים, אז לאתרים בארה"ב - תודה!] תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  24. יש לי HDD 40 GB שיש עליו מערכת הפעלה XP SP 2 ממחשב ישן שחיברתי למחשב חדש בעל מערכת הפעלה VISTA על מנת להעביר חומר. נתקלתי בבעיית הרשאות כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות , ובכלל כשאני מנסה ליצור ספריה אני לא יכול. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל לקבל הרשאות על ה-HDD. תודה,

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by J0HNiE,

שלום. קניתי מחשב חדש עם HD של 500GB של חברת WD המחשב מזהה את הHD בלי שום בעיה גם מראה לי 500GB. אבל כשהתקנתי את הווינדוס הוא זיהה לי רק 128GB איפה יש בעיה ואיך אפשר לסדר אותה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.