אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

השאלה בכותרת... - 

- 8 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

- 

השתמשתי בתוכנה MiniTool Partition Wizard Pro 9.1 - 

- 4 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שיטה חדשה להפצה של תוכנות כופר דיגיטליות מזכירה לנו כי לא מומלץ בכלל להשתמש באמצעי אחסון חיצוניים שלא ממש ברור מאיפה הם הגיעו לכתבה - 

- 1 תגובה
- 812 צפיות

- 

- 

(שואל עבור חבר) - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

- 

שלום לחברי הפורום היקרים, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ובפעם הראשונה שוקל להוסיף כונן SSD לטובת מערכת ההפעלה. אני מחפש כונן בטווח ה 500ש"ח ומשיטוט בפורום נתקלתי במס' אפשרויות אך גם בבעיות כאלו ואחרות. כרגע ניראה לי שהכוננים של CROSAIR יכולים לעשות את העבודה (אלא אם תמליצו אחרת בפה מלא) בדקתי ונתקלתי ב 3 מועמדים (אנא ראו תמונה מצורפת) אודה לכם אם תמליצו מי מבניהם עשוי להיות הטוב. המשתלם ביותר. כ"כ אם יש לכם המלצות אחרות וסיבות למה כדאי -אם בכלל להתרחק מהכוננים האלו אשמח להמלצותיכם. ד"א אני מתכוון להתקין משחקים "כבדים" וחדשים על המחשב, האם כדאי \ לא מומלץ כלל להתקין אותם כל ה SSD? אשמח לדעת אילו דברים למעט מע' ההפעלה ואופיס אפשר ורצוי להתקין על הכונן או שהוא מומלץ… - 

- 0 תגובות
- 872 צפיות

- 

- 

הייתי באופיס דיפו,אז יש להם את המבצע שכולם יודעים עליו,קונים 2 חבילות של 25 דיסקים של וורבטים ומקבלים את השלישי חינם,לאלו שיש ויזה וקיבלו את החשבונית,מצורף גם תלוש הנחה של 50 ש"ח באופיס דיפו על קנייה של יותר מ 200 ש"ח!!! הייתי,קניתי 2,קיבלתי את השלישי חינם ו50 ש"ח הנחה בעזרת התלוש....הוורבטים הם מהירות 16X (על מינת לממש את ההנחה של ה50 ש"ח,חייבים לקנות עם כרטיס ויזה). לדעתי הקנייה הכי משלמת של מדיות DVDR. (יש לכם בחירה או מינוס או פלוס). סה"כ 75 מדיות DVD-R 16X של וורבטים ב 170 ש"ח. - 

- 44 תגובות
- 4.9k צפיות

- 

- 

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש - 

- 2 תגובות
- 658 צפיות

- 

- 

שמעתי על זה פעם שאפשר לחבר CD-ROM לספק (מחוץ למחשב) והוא יקרא שירים וינגן אותם.. אפשרי? תודה! - 

- 8 תגובות
- 909 צפיות

- 

- 

אז ככה, יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש שאני אכתוב לכם אותה ותנסו לעזור לו לפתור אותה - יש לו 3 סוגי דיסקים שונים בבית, 700 מגה שכשהוא מכניס אותם אז זה עובד טוב ויפה, דיסקים של 870 מגה, שכשהוא מכניס אותם זה מראה לו תמיד שיש בהם רק 700 מגה פנויים... ודיסקים של 4.2 ג'יגה, שכשהא מכניס אותם זה כותב לו כאילו אין דיסק בכונן, יעני לא קורא אותם. שכשהוא מנסה לצרוב בדיסק תוכנה בגודל 704 מגה, על דיסק ששוקל 870 מגה (שלהזכירכם זה מראה לו כאיל ויש רק 700 מגה פנוי), ובהגדרות הוא קובע שגם אם גודל הקובץ חורג מגודל הדיסק, אז זה עדיין יצרוב, זה בכל זאת עושה לו שאין מספיק מקום בדיסק ולא נותן לו. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? סוג הכונן: HL DT ST CD-RW GCE-8523B ועוד אחד של NEC DV-5800C … - 

- 18 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

יש לי כזה קורא כרטיסי זיכרון ב USB2.0 הוא פועל בלי דריברים או תוכנות מיוחדות פשוט שאני מחבר מופיעים לי כוננים במחשב שלי ואז אני נכנס משם אבל ניסיתי לפרמט את הכרטיס בעזרת כפתור ימני על הכונן ופרומט הופיע פירמוט כמו של הדיסקטים.. וזה עשה ואז בסוף הוא רשם שווינדוס לא יכול לפרמט את זה... מדיה לא מוכרה... איך אני מפרמט את הכרטיס?? - 

- 0 תגובות
- 904 צפיות

- 

- 

אני חושב לקנות הרדיסק לגיבויים. חשבתי על 1T. כדאי לרכוש חיצוני או פנימי? קופסה בניפרד או כחבילה? בנוסף איך כדאי להגן אותו מפני וירוסים? קרה לי מקרה השבוע שנגן MP3נידבק בוירוס שחיברתי אותו למחשב אחר, ולאחר מכן שחיברתי אותו למחשב שלי הלך הוינדוס אפילו קספרסקי לא עזר למזלי רק הוינדוס מת, ולא הכונן עם כל התוכן. - 

- 16 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

קודם כל - שאלתי את אותה השאלה בפורום Windows,אבל לא קיבלתי אף תשובה כבר יותר משלושה ימים. אז חשבתי, במיוחד כשיש סבירות גבוהה שמשהו בדיסק לא תקין, וכי אני מכיר קצת את הפורום הזה ויודע שיש כאן תותחים,לשאול שוב כאן. בתמצית - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. אני גם רוצה לבדוק את הדיסק כדי לדעת אם הוא תקין.ראיתי בסטיקי כמה וכמה תוכנות,ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ יותר או מתאים יותר לבדיקת מה שעשיתי, כי ממש לא בא לי לעשות עוד טעויות קריטיות שאולי יהרסו עוד יותר את הסיכוי שלי לשחזור למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכ… - 

- 9 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

אני מכניס דיסקים והוא פשוט לא מזהה אותם ... זה התחיל פתאוםם ...הוא זיהה דיסק שלא נתן לי לצרוב עליו ואז הוא כבר לא זיהה שום דבר אחר ..... יש לי צורב DVD של LG לא זוכר את הדגםם ( הראשון שהגיע לארץ עם DL נדמה לי .. ) בבקשה תעזרו ליי ... - 

- 5 תגובות
- 655 צפיות

- 

- 

מבחינת ביצועים ומהירות. מה טוב יותר למערכת ההפעלה, כונן במהירות סיבוב של 10KRPM או מערך RAID-0. כשיש לי שני אפשרויות לרייד א. על ידי בקר זול של סיליקון אימאג' בחיבור IDE. ב. על ידי שבב מובנה בלוח P5B דלוקס, שזה כמובן בחיבור SATA2. ידוע לי שמבחינת השקעה כספית אני אקבל פחות נפח איחסון פר שקל, באופציית הראפטור, מאשר באופציית הרייד. אבל אם ההבדל משמעותי לכאן או לכאן זה לא נורא. - 

- 69 תגובות
- 5.4k צפיות

- 

- 

מה הכי מומלץ ? האם התקנה של Firmware לא רשמי פוגעת באחריות ? האם התקנה כזאת היא הפיכה ? האם הנעילה של האיזור הפיכה (כרגע רשום שיש לי עוד שני שינויים ...) ? תודה. - 

- 9 תגובות
- 923 צפיות

- 

- 

אני פונה בגלל שהיו לי BAD SECTOR כמו כן בעיות התעקויות של מחשב. Your hard disk's S.M.A.R.T. attributes are now being analyzed and a full report about the reliability, health and status of your hard disk is generated: Your hard disk is not below any attribute threshold. This is good. Your hard disk was never below any attribute threshold. This is good. Your hard disk is now being compared to real data used to define normal values for your specific hard disk model. This way, the analysis can automatically use proper operating ranges. The images give you an idea of how each attribute is within such range. Current and raw values are shown for easier reference for experienced… - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי דיסק הנ"ל והוא אמור לגבות כל יום ראשון. איך אני בודק שאכן הוא מגבה? ואיך אני משחזר במקרה של תקלה גם אם אתם עונים באתר אנא תנו לי תזכורת. תודה - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower

- 

- 

יש לי שני דיסקים קשיחים ישנים שלראשון יש חומר חשוב בטוח, ולשני לא זוכר.. לראשון הלוח הירוק נשרף, ולשני כנראה שרוף ויש לי שני דיסקים קשיחים שעובדים עם לוחות תואמות (תמונות בהמשך) הראשון בדרך אליי מאיביי והשני השגתי את זה שהשגתי הוצאתי את הלוח וחיברתי לדיסק שלי, וחיברתי אותו למחשב בחיבור SATA והדלקתי את המחשב.. הדיסק קשיח מסתובב, אבל הוא נתקע על המסך הראשון השחור איפה שכתוב F12, DEL וכו' - ולא זז משם גם כשאני לוחץ על DEL או כל כפתור אחר.. הוא לא מגיב חשבתי אולי הלוח לא ממש תואם, בדקתי בגוגל מצאתי אותה בעיה פחות או יותר אבל הפיתרון שם היה להוריד שם איזה דיודה על הלוח https://forum.hddguru.com/viewtopic.php?f=1&t=16113… - 

- 0 תגובות
- 974 צפיות

- 

- 

היום התקנתי את המחשב החדש, הכל הלך טוב ויפה. אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי השגיאה: http://www.rar.co.il/files/Love-1129931478.png וכשאני אומר לו להמשיך בכל מל מקרה מופיע לי שגיאה שאומרת להכניס דיסק SRCDATA ושצריך למצוא קובץ שנקרא nvata. חיפשתי את הקובץ הזה בדיסק לוח אם שקיבלתי, דיסק התקנה של nforce 4 אבל לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא gigabyte k8nf-9. מה אפשר לעשות בנידון? תודה - 

- 1 תגובה
- 651 צפיות

- 

- 

זה רק אני או שהגיעו דיסקים DUAL LAYER? http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=1425&Cat2ID=1724 תרדו למטה יש שם דיסקים של RITEK בגודל 9.4GB ורשום שם מדיה דו צדדית מחירים של: 19 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 25 יחידות 20 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 10 יחידות ויש נראה לי דיסק אחד במחיר של 22 ש"ח - 

- 15 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי יש לי דיסק קשיח מדגם WD3200AAKS ובזמן האחרון הוא משמיע רעש של חיכוך כזה. בדקתי אותו עם WD DATA LIFEGAURD ולא נמצאה בעיה אבל הרעש ממשיך. החלפתי כבל SATA וזה לא עזר,האם שינוי מיקום יכול לפתור את הבעיה? תודה - 

- 0 תגובות
- 576 צפיות

- 

- 

האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך. האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל? עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון? ומה המחיר לדיסק? - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אני תוהה. ??? נניח שיש לי מארז RAID עם 5 דיסקים קשיחים ב-RAID0. אני אמור לקבל מהירות גבוהה מאוד. האם הממשק של המארז (לדוגמא FW) לא יוריד את המהירות? הרי הוא מגבל. - 

- 8 תגובות
- 1.2k צפיות

-