עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dj shay 30010,

יש לי קובץ ISO עם BOOT כמו שצורבים אותו אני רוצה להעביר אותו עם BOOT ל דיסק און קי

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by BloodFist,

התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by Zorito,

שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by אור כהן,

היי אני מתלבט בין 2 צורבים, מה יותר איכותי, מה יותר מהיר וכדומה... שניהם עולים 159 ש"ח, הH62NK (או משהו כזה) וה203B. מה לבחור?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. שלום לכולם, ה-HD שלי הלך היום לאחר שניקיתי את המחשב מאבק והרכבתי שוב. ברגע שלחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב, התחיל לעלות עשן מהמעגל המודפס של ה-HD והמחשב נכבה. ברגע שחיברתי HD אחר הכל עבד טוב. אני צריך המלצה על מעבדה אמינה אשר יכולה לשחזר את המידע (לפחות את חלקו) מה-HD שהלך. אני מתאר לעצמי שברגע שהמידע תקין והבעיה היא בלוח. המעבדה צריכה להיות באזור חיפה. תודה מראש, אביעד. ברמת העיקרון - הם אמורים פשוט להחליף את המעגל המודפס במעגל אחר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחרונה רכשתי הרדדיסק חיצוני של WD אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה כמו בהרדדיסק פנימי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת בנפרד. האם מישהו יודע? לדוגמא באמאזון מוכרים: www.amazon.co.uk/Case-Logic-Compact-Portable-Drive/dp/B000HDJT4S/ref=pd_bxgy_ce_img_b/026-9023099-1103668 האם יש משהו דומה לקנות בארץ? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חבר שלי מתכנן להזמין מחשב נייד מחול בגלל הדולר בגדול הרכבנו מחשב יחסית טוב באזור ה1400 דולר ועכשיו ההתלבטות האחרונה היא לגבי ההארדיסק המחשב מגיעה עם 250 גיגה 5400 לפי דעתי הוא צריך לשדרג ל 7200 אבל בגלל שאני לא כל כך מבין אני ישאל בגדול השדרוג הוא ל 160 גיגה 7200 בתוספת של 160 דולר השאלה אם זה שווה את התוספת? שכחתי להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים יותר מדי אבל ביצועים זה די חשוב

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by LIOR1994,

כמה יש לו אחריות? הייתי היום ב-SKY PC ונאמר לי שנתיים

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  11. אשמח לקצת עזרה בנושא

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by leyaniv,

התוכנית שלי היא לקנות שני כוננים קשיחים זהים. אחד יותקן בתוך המארז והשני במגירה נשלפת וישמש לגיבוי וניוד המידע יש לי שתי אפשרויות: הראשונה להשתמש בתוכנת סנכרון קבצים בין הכוננים. התוכנה בטח תגזול משאבים ותאט את המחשב. האפשרות השניה והמעניינת היא לבנות מערך RAID1 וכך גם אוכל להנות משיפור במהירות הקריאה כששני הכוננים במחשב. השאלה היא עד כמה דינמי השימוש ב RAID1 שמבוסס על ציפסט של אינטל? האם יש אפשרות לפרק זמנית ולהרכיב מחדש את המערך בזמן שהמחשב פעול (HOTSWAP)? האם Intel Matrix Storage Manager מסוגל לסנכרן בין הכוננים אחרי הניתוק הזמני? חשוב לציין שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד. תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mystikal,

הבנתי שיש אפשרות להוסיף עוד כניסות SATA 2 ללוח מה צרך לרכוש בשביל זה? והאם זה לא מאיט את קצב ההעברה

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי 2 דיסקים קשיחים שדוד שלי יביא לי אותם ויש להם חיבורים אחרים לא החיבורים הרגילים איזה חיבורים זה יכול להיות?? (אני יעלה תמונות) תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by LIOR1994,

אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by oren_bartuv,

הכונן הנ"ל בעל נפח של 160 GB. WINDOWS מזהה אותו רק כ 128 GB. מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. שלום לכולם. אני צריך המלצה לבקר RAID. אני צריך לעשות RAID 5 ל - 3 כוננים קשיחים. מתאים ל - SATAII. אני רוכש מחשב עם לוח אם שיש לו פונקצית RAID מובנת בתוכו אבל זה יגזול משאבים יקרים ברגע שאני ינסה להפעיל RAID5. המעבד הוא Q6600. הבקר צריך להיות סביר פלוס, אני לא צריך משהו עצבני מידי לשרתים אבל לא בדיוק משהו שהתקלקל או יעמיס יותר מידי למעבד שלי לכתיבה. מותר גם לחרוג מהתקציב רק תנו לי הסבר לשיפור בביצועיים ואם יש אתר שעושה השוואה בין בקרים אני ישמח לראות. תודה יבגני

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by Brizzer,

במזל טוב החלפתי בורד ומעבד. נפרדתי מהבורד הישן כחברים - ליקקתי את הבורד החדש והתקנתי XP PRO חדש. יש לי 4 כוננים - 2 מהם בתצורת BASIC ו-2 DYNAMIC ה-BASIC נקלטו ללא שום מאורע חריג והדינמיים מופיעים עם איקס אדום (אני שונא איקסים) וכיתוב UNREADABLE כמובן שאני יכול להחזיר אותם לתצורת BASIC אבל במחיר איבוד כל המידע (כ-750GB) אין לי מספיק מקום על שני הכונני BASIC כדי לבצע FILE RECOVERY (הווליומים מופיעים במצב אקסלנט) האם יש דרך להפוך את הדינמים לבייסיק ללא איבוד מידע (חרשתי את האניטרנט בלי תוצאות משמעותיות)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by NM,

למה אני לא מצליח לשים בדיסק או קי קבצי תרגום( .srt)?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. לחבר שלי יש מחשב נייד של IMB דגם T41 מעבד 1.59 יש לו עכשיו כונן DVD והוא נשבר (אני לא יודע אם זה ככה בכל המחשבים הנידיים אבל אצלו הכונן במשיכה אחת יוצא ונכנס גם בקלות כמו איזה כונן נשלף) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום איזה צורב DVDכדאי לו לקנות כי אני לא יודע אם כל צורב DVD יתאים לנייד שלו..(אם יש רק צורבים מיוחדים שמתאימים אז תתנו הצעות בחנויות צפון TMS KSP PANDAS ונועה ואם כל צורב DVD לנידיים מתאים אז אני כבר לבד ימצא משהו..תודה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לאחרונה נפל לי הארד דיסק אחד עם המערכת הפעלה לכן פירמטתי את השני ושמתי עליו הכל בינתיים.. מאז אני חושב שהביצועים קצת ירדו..למשל ב-Company of heroes טעינות ארוכות יותר ואפילו דרופים ב-FPS לפעמים אגב אם זה משנה- ההארד דיסק הוא 120 ג'יגה בממשק IDE, מחולק ל-2 מחיצות אחת 20 ג'יגה למערכת הפעלה ותוכנות נשאר 11 פנוי אחת לכל השאר, 40 מ-92 פנוי עשיתי Quick bench ו-Long bench ב-HD Tach אני רוצה שתגידו את דעתכם על התוצאות זה ה-Quick זה ה-Long תודה מראש, לירן.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by shay7629,

שלום אני מעוניין לבצע מערך RAID 0 עם 2 הארדיסקים זהים כרגע הלוח אם שלי הוא ABIT IB9 , שאינו תומך בRAID חשבתי לקנות בקר RAID, שעולה בסביבות 100 ש"ח ואיתו לעשות מערך RAID 0 אין לי ניסיון בנושא, ואף פעם לא ראיתי או התקנתי RAID אז יש לי 2 שאלות 1. האם הבקרים הללו שווים בינהם מבחינת ביצועים, או שיש דגשים שאני צריך לשים לב אליהם? 2. האם צפויות להיות בעיות מוכרות עם הבקרים הללו? או שהם מתפקדים זהה לבקרים סטנדרטים שנמכרים עם הלוח אם?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים