עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ST3500320AS SEGAT 500G הומלץ לי לעשות בדיקת STRESS להרדיסק יישר שאני מתקין אותו במחשב לגלות בעיות כבר לפני .... 1) איזה תוכנה אני צריך בכדי לעשות את הבדיקה ? 2)אפשרי גם QUICK FORMAT , או שמומלץ לעשות פורמט מלא ? (XP PRO) עכשיו לבעיות .... 1) למה ב"HEALTH" הוא מראה צהוב ? מה שאומר שייתכן ותהיה בעיה בעתיד ..... ציתות מהאתר : http://www.hdtune.com "If the parameter is highlited in yellow it means that the parameter almost reached a critical value. At this point it is highly recommended to check this parameter regulary to see if the value becomes worse. If the parameter is highlited in red it means that the parameter has reached a critical value. In t…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. טוב אז ככה, הלוח שלי עתיק ואני צריך צורב IDE חדש, אני צריך שיהיה אפשר לצרוב עליו במהירויות נמוכות של 2X בשביל הPS2 שלי, שמעתי שמהירויות יותר מידי גבוהות מזיקות לאיכות המדיה ובכך גורמות נזק לעינית המכשיר. וגם יש לי שאלה קטנה, שמתי לב שגם על המדיות עצמן כתובות מהירויות, לדוגמא מדיה של TEAC DVD-R 18X מה זה אומר? או על מדיות יותר ישנות שקניתי לפני הרבה זמן של PHILIPS 1-8X. לגבי תקציב, לא חושב שצריך לציין, שמתי לב שכל הצורבים נעים סביב המחיר של 150 שקל וזה מקובל עליי.

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מערכת חדשה בה דיסק סיגייט 500 גיגה בייט עם 32 מגה BUFFER, כמו כן יש לי 2 דיסקים קשיחים נוספים , שאני מתלבט איזה מהם להוסיף למערכת: אחד מהם של WD 500GB עם 8 מגה BUFFER והשני של היטאצ'י 320GB עם 16 מגה BUFFER אני מעדיף לחבר את ה500 ,השאלה היא האם חיבור דיסק של 8 מגה באפר יחד עם דיסק 32 באפר יכול להאיט את המערכת? מערכת ההפעלה (XP) כבר מותקנת על הסיגייט 32 מגה באפר. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jack77,

מה ההבדל בין :Western Digital 320Gb 16MB AAKS-עולה 343 ש"ח Western Digital 320Gb SATA II 8MB AAJS-עולה 430 ש"ח מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה את הכמעט 100 ש"ח הפרש?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  5. כותרת! אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'... אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי! את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד. חייב עזרה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by tomer861,

שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. יש לו ESATA ויש לי SATA 150 הראשון על מחשב פנטיום 4 32 ביט לוח MSI האם זה יעבוד (עם כבל מתאם) לא פתחתי עדיין את הכונן דגם wdg1su5000e יש USB2 וESATA

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Noder,

היי הבעיה שלי די מורכבת, קניתי בתחילה צורב של סמסונג המחובר ב sata , המחשב זיהה אותו אך כשהחלתי לצרוב מיד אחרי אחוז אחד נרו רושם burning fails הייתי בטוח שהבעיה בצורב כי הלכו כבר הרבה דיסקים בבדיקה, החלפתי אותו ב pioneer dvr-215d המחתבר גם ב sata המחשב מזהה אותו כמו שצריך , אך אותו דבר קורה גם איתו.. נרו מתחיל בצריבה אך מודיע על כשל אחרי אחוז אחד. מה עושים ? (הכבלים של ה sata טובים, בדוק) יש לציין כי יש לי צורב נוסף המחובר ב IDE מוגדר כ slave , יש לי הארדדיסק המחובר ב sata המערכת : AMD Athlon 3800+ X2 , DFI LanParty NF3, Corsiar 1gb ram תודה מראש, Noder

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by tsvika,

לאחרונה הופיעה לי בעיה באחת המחיצות שבהארדיסק לא ניתן לפתוח או להשתמש באף אחד מהקבצים שבאחת המחיצות כל נסיון לשימוש גורר הודעה שגיאה כזאת: Can not open או כל נסיון להעתיק את הקבצים למקום אחר גורם לשגיאה הבאה: Can not copy access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי כלים כלשהם לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by zuk666,

אהלן.. אז ככה, לפני שמתחילה אצלי מצוקת מקום בנייד ומטעמי נוחיות ברורים, אני מחפש לקנות כונן שיהיה בסביבות 500GB שיתמוך בהתקני חיבור שונים ככה שאני יוכל להתחבר גם למחשב הישן שלי וגם לחדש.. ושלא יתפוס גודל כמו של קופסת נעליים... אבל הנה הבעיה: אתם מכירים משו כזה אבל גם שתהיה לו אפשרות של AUX ?? חיבור של A/V לטלויזיה למשל?? אפילו בלי צג על המכשיר.. שכל הממשק יוצג רק דרך המחבר וידאו.. תודה.. כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by maxrub,

שלום, שמעתי פעם על אפשרות לחבר מארז חיצוני לראוטר של הרשת, האם באמת קיים מארז כזה? ואם כן, כיצד הוא עובד?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by stingeR-,

יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. 500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by leda,

אני רוצה לצרוב משחק מחשב PC על דיסק DL יש לי קובץ iso גדול 5G האם כדאי לצרוב עם נירו? שמעתי שיש לנירו בעיות עם DL באיזה מהירות לצרוב? 2.4? 2? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by stolen,

סך הכל התוכנה אומרת שההרדיסק נעול מוגן בסיסמה אבל לא שמתי על ההרדיסק סיסמה פשוט יום אחד הייתה הפסקת חשמל ואז הוא נינעל לי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. אני מתלבט האם עדיף שני כונני ראפטורס של WD במהירות של 10000RPM בנפח 150 ג'גיה כול אחד, או שעדיף שני כוננים של 1 טרה בייט כול אחד וזכרון של 32 מגה של SEGATE. מה אתם אומרים? מה ההיתרונות והחסרונות עבור כול אפשרות?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by yoav1000,

אחרי קצת שיעמום, וHD עם הרבה בעיות החלטתי לפרק את הHD: תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  18. אהלן, יש לי 3 מחשבים בבית מהם 2 לפ-טופים שאותם אני רוצה לגבות. יש לי גם כונן DVD לגיבי קריטי אבל אני רוצה לקנות דיסק של כ- 100 ג'יגה על-מנת לגבות את כל ספריית התמונות והסרטים, וכן את כל המסמכים, PST ושאר המחשב. הטווח מחירים שאני מחפש הוא 300-450 ש"ח. נפח של 80-250 ג'יגה - לא קריטי כל-כך... אני מתלבט לגבי איזה כונן לקנות, ולמרות חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובות לכל השאלות שלי אז אשמח אם תעזרו. 1. אני מכיר 2 אופציות של הארדיסק שמתחבר עם USB, אחד קטן ואחד גדול עם חיבור לחשמל. שמעתי שיש אופציה שלישית של חיבור ל- HUB של הרשת ישירות עם הכונן קשיח. תוכלו לפרט לי לגבי אופציה כזו? זה קיים בכלל? מחיר? כדאיות? 2. במידה ואני מחליט על הארדיסק USB כזה, הבנתי שהיתרון וחסרונות של הנייד ב…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by EAD,

האם שני כונני ראפטורים של 150 ג'גיה, או מצד שני שני כוננים של 1 טרה בייט עם 32 מגה זכרון ? (שימו לב שבגלל נפח הגדול כול כך, ביצועים מבחינת העברת נתונים מאוד גבוה)

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo . מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן. ושאלה אחרת, איזה כונן עדיף ולמה: WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000 או Maxtor One Touch IV 500Gb USB2 ושאלה נוספת, זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by גיבורי,

שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MoAv,

קניתי השבוע צורב חדש , האסוס המומלץ כאן בסטיקי. הכל הלך טוב ב-5 דיסקים ראשונים (של TEAC) והחלטתי לנסות אם הצריבה שלו ב-X4 אולי תהיה יותר טובה ותשמור על הדיסקים לאורך זמן רק יותר. אחרי הצריבה הכונן לא מראה לי מה יש בדיסק, כאילו דיסק שנצרב עם 0 מידע. גם אחרי שחזרתי לצרוב ב-X8 הוא עדיין לא מראה את מה שיש בכונן. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעונים, פרס כספי וירטואלי מובטח לעונה הראשון עריכה : הוא גם לא מראה דיסקים ישנים יותר, בני יומיים, שהוא צרב קודם לכן וגם הראה מה נצרב ...

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום לכולם! החלטתי לגבות את ה-HD שלי ואני צריך המלצה. חשבתי להרכיב דיסק חיצוני ממארז + HD רגיל. גודל - 160 GB יספיק (אפשר גם 250GB). שאלותי: 1) ראיתי שמארזים בד"כ תומכים ב-SATA ויש כבר דיסקים עם SATA2. האם זה נתמך לאחור? 2) חשובה לי אמינות ה-HD יותר מאשר המהירות/רעש/טמפרטורה וכו'. על איזה דגם הייתם ממליצים? 3) יש הבדל בין מארזים (ל-HD יחיד)? 4) יש סיבה לקנות כונן חיצוני ולא מארז+HD רגיל? תודה!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by udi,

שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by SnakeBite,

שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים