עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום , אני מחפש הארדיסק נייד בנפח 120-200GB במחיר סביר-טוב !!! לדוגמא ראיתי בKSP את דגם ‏120GB 2.5'' USB 2.0, Passport‎ של ווסטרן דיגיטל במחיר של 310 שקל כמו כן ה ‏120GB FreeAgent Go 2.5'' USB 2.0‎ של seagate באותו מחיר אז מה אתם ממליצים מבין השתיים ואם יש לכם המלצות משלכם בבקשה !!! רק שיהיו במחיר טוב ומחנות לא מהאינטרנט ! תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. היי, ברשותי DOK של 8 ג'יגה. כאשר אני מנסה להעביר סרטי HD אליו אני מקבל הודעת שגיאה שהזיכרון בהתקן מלא ועליי למחוק קבצים על מנת להעביר את הקובץ המבוקש. ה-DOK ריק! מישהו נתקל? יודעים במה מדובר ומה הפיתרון? תודה. מדובר על TEAM FUSION PLUS [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:13:06 אפשר לנעול\למחוק.מצאתי תשובה. (מבאסת,אבל תשובה)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by aviboots,

אני מעוניין להתקין על המחשב (שאקנה בקרוב) שתי מערכות הפעלה VISTA ו- LINUX עבור לינוקס את אקנה דיסק נפרד. השאלה היא עבור WINDOWS האם כדאי לרכוש 2 דיסקים אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני גדול יותר למידע? (כלומר 3 דיסקים סך הכל) או לחלק דיסק גדול נניח 500GB לשתי מחיצות אחד למערכת ההפעלה ותוכנות שונות ואחד למידע? או שכדאי לייצר מחיצה עבור מערכת ההפעלה בלבד? איזו קומבינציה תיתן לי ביצועים טובים יותר? האם רצוי שמערכת ההפעלה תשב לבד בדיסק משלה? ואם כן אז אפשר לחלק דיסק לשלושה חלקים, מערכת הפעלה, תוכנות ומידע. האם ביצועי המערכת יהיו חלשים יותר אם המידע ישב בדיסק ניפרד? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?

5. ST3500320AS SEGAT 500G הומלץ לי לעשות בדיקת STRESS להרדיסק יישר שאני מתקין אותו במחשב לגלות בעיות כבר לפני .... 1) איזה תוכנה אני צריך בכדי לעשות את הבדיקה ? 2)אפשרי גם QUICK FORMAT , או שמומלץ לעשות פורמט מלא ? (XP PRO) עכשיו לבעיות .... 1) למה ב"HEALTH" הוא מראה צהוב ? מה שאומר שייתכן ותהיה בעיה בעתיד ..... ציתות מהאתר : http://www.hdtune.com "If the parameter is highlited in yellow it means that the parameter almost reached a critical value. At this point it is highly recommended to check this parameter regulary to see if the value becomes worse. If the parameter is highlited in red it means that the parameter has reached a critical value. In t…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  6. טוב אז ככה, הלוח שלי עתיק ואני צריך צורב IDE חדש, אני צריך שיהיה אפשר לצרוב עליו במהירויות נמוכות של 2X בשביל הPS2 שלי, שמעתי שמהירויות יותר מידי גבוהות מזיקות לאיכות המדיה ובכך גורמות נזק לעינית המכשיר. וגם יש לי שאלה קטנה, שמתי לב שגם על המדיות עצמן כתובות מהירויות, לדוגמא מדיה של TEAC DVD-R 18X מה זה אומר? או על מדיות יותר ישנות שקניתי לפני הרבה זמן של PHILIPS 1-8X. לגבי תקציב, לא חושב שצריך לציין, שמתי לב שכל הצורבים נעים סביב המחיר של 150 שקל וזה מקובל עליי.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מערכת חדשה בה דיסק סיגייט 500 גיגה בייט עם 32 מגה BUFFER, כמו כן יש לי 2 דיסקים קשיחים נוספים , שאני מתלבט איזה מהם להוסיף למערכת: אחד מהם של WD 500GB עם 8 מגה BUFFER והשני של היטאצ'י 320GB עם 16 מגה BUFFER אני מעדיף לחבר את ה500 ,השאלה היא האם חיבור דיסק של 8 מגה באפר יחד עם דיסק 32 באפר יכול להאיט את המערכת? מערכת ההפעלה (XP) כבר מותקנת על הסיגייט 32 מגה באפר. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by jack77,

מה ההבדל בין :Western Digital 320Gb 16MB AAKS-עולה 343 ש"ח Western Digital 320Gb SATA II 8MB AAJS-עולה 430 ש"ח מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה את הכמעט 100 ש"ח הפרש?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  9. כותרת! אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'... אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי! את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד. חייב עזרה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by tomer861,

שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. יש לו ESATA ויש לי SATA 150 הראשון על מחשב פנטיום 4 32 ביט לוח MSI האם זה יעבוד (עם כבל מתאם) לא פתחתי עדיין את הכונן דגם wdg1su5000e יש USB2 וESATA

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by Noder,

היי הבעיה שלי די מורכבת, קניתי בתחילה צורב של סמסונג המחובר ב sata , המחשב זיהה אותו אך כשהחלתי לצרוב מיד אחרי אחוז אחד נרו רושם burning fails הייתי בטוח שהבעיה בצורב כי הלכו כבר הרבה דיסקים בבדיקה, החלפתי אותו ב pioneer dvr-215d המחתבר גם ב sata המחשב מזהה אותו כמו שצריך , אך אותו דבר קורה גם איתו.. נרו מתחיל בצריבה אך מודיע על כשל אחרי אחוז אחד. מה עושים ? (הכבלים של ה sata טובים, בדוק) יש לציין כי יש לי צורב נוסף המחובר ב IDE מוגדר כ slave , יש לי הארדדיסק המחובר ב sata המערכת : AMD Athlon 3800+ X2 , DFI LanParty NF3, Corsiar 1gb ram תודה מראש, Noder

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by tsvika,

לאחרונה הופיעה לי בעיה באחת המחיצות שבהארדיסק לא ניתן לפתוח או להשתמש באף אחד מהקבצים שבאחת המחיצות כל נסיון לשימוש גורר הודעה שגיאה כזאת: Can not open או כל נסיון להעתיק את הקבצים למקום אחר גורם לשגיאה הבאה: Can not copy access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי כלים כלשהם לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by zuk666,

אהלן.. אז ככה, לפני שמתחילה אצלי מצוקת מקום בנייד ומטעמי נוחיות ברורים, אני מחפש לקנות כונן שיהיה בסביבות 500GB שיתמוך בהתקני חיבור שונים ככה שאני יוכל להתחבר גם למחשב הישן שלי וגם לחדש.. ושלא יתפוס גודל כמו של קופסת נעליים... אבל הנה הבעיה: אתם מכירים משו כזה אבל גם שתהיה לו אפשרות של AUX ?? חיבור של A/V לטלויזיה למשל?? אפילו בלי צג על המכשיר.. שכל הממשק יוצג רק דרך המחבר וידאו.. תודה.. כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by maxrub,

שלום, שמעתי פעם על אפשרות לחבר מארז חיצוני לראוטר של הרשת, האם באמת קיים מארז כזה? ואם כן, כיצד הוא עובד?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by stingeR-,

יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. 500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by leda,

אני רוצה לצרוב משחק מחשב PC על דיסק DL יש לי קובץ iso גדול 5G האם כדאי לצרוב עם נירו? שמעתי שיש לנירו בעיות עם DL באיזה מהירות לצרוב? 2.4? 2? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by stolen,

סך הכל התוכנה אומרת שההרדיסק נעול מוגן בסיסמה אבל לא שמתי על ההרדיסק סיסמה פשוט יום אחד הייתה הפסקת חשמל ואז הוא נינעל לי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. אני מתלבט האם עדיף שני כונני ראפטורס של WD במהירות של 10000RPM בנפח 150 ג'גיה כול אחד, או שעדיף שני כוננים של 1 טרה בייט כול אחד וזכרון של 32 מגה של SEGATE. מה אתם אומרים? מה ההיתרונות והחסרונות עבור כול אפשרות?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by yoav1000,

אחרי קצת שיעמום, וHD עם הרבה בעיות החלטתי לפרק את הHD: תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אהלן, יש לי 3 מחשבים בבית מהם 2 לפ-טופים שאותם אני רוצה לגבות. יש לי גם כונן DVD לגיבי קריטי אבל אני רוצה לקנות דיסק של כ- 100 ג'יגה על-מנת לגבות את כל ספריית התמונות והסרטים, וכן את כל המסמכים, PST ושאר המחשב. הטווח מחירים שאני מחפש הוא 300-450 ש"ח. נפח של 80-250 ג'יגה - לא קריטי כל-כך... אני מתלבט לגבי איזה כונן לקנות, ולמרות חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובות לכל השאלות שלי אז אשמח אם תעזרו. 1. אני מכיר 2 אופציות של הארדיסק שמתחבר עם USB, אחד קטן ואחד גדול עם חיבור לחשמל. שמעתי שיש אופציה שלישית של חיבור ל- HUB של הרשת ישירות עם הכונן קשיח. תוכלו לפרט לי לגבי אופציה כזו? זה קיים בכלל? מחיר? כדאיות? 2. במידה ואני מחליט על הארדיסק USB כזה, הבנתי שהיתרון וחסרונות של הנייד ב…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by EAD,

האם שני כונני ראפטורים של 150 ג'גיה, או מצד שני שני כוננים של 1 טרה בייט עם 32 מגה זכרון ? (שימו לב שבגלל נפח הגדול כול כך, ביצועים מבחינת העברת נתונים מאוד גבוה)

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo . מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן. ושאלה אחרת, איזה כונן עדיף ולמה: WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000 או Maxtor One Touch IV 500Gb USB2 ושאלה נוספת, זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by גיבורי,

שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים