אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
עוד שאלה מבית iakovl יש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום) הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף) אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה.... אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפח אני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titanium אבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם: נפח: 4G USB: נשלף בלבד, שום פקק U3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושא מחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע חברים!? בגלל בלאגן מצטבר ובעיקר כפלי קבצים בין הלפטופ לנייח החלטתי לקנות הארד דיסק נייד ע'מ לגבות עליו את כל הדברים החשובים ולאחסן בו התקנות ותמונות ועוד דברי ערך כאלה ואחרים הגודל הנדרש הוא 500 ג'יגה עכשיו אין לי מושג בכלל מה שחשוב לי זה אמינות מעל הכל שיהיה מהיר, שלא יצטרך ספק כוח חיצוני ואם אפשר שיהיה קטן (2.5 יהיה מעולה אבל אמינות מעל הכל) התקציב גמיש אם יש צורך בכך אני מאזור המרכז וזהו, אם תצטרכו פרטים נוספים אני כאן בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה הHD ישמש צלם וידאו ועורך בהכנת סרט דוקומנטרי. צריך נפח גדול [250G למשל יתאים בול) וחיבור FW . צריך שלא תהיה בעיית איטיות כאשר עורכים ומשתמשים בקבצים שעל הכונן בלי צורך להעביר למחשב קודם. אני חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~2500GT~7~0.htm מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברים שלום, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כונן SSD בנפח 250~ ג'יגה ל-asus vivobook s400ca . בזמנו רכשתי בקנייה הקבוצתית את ה-330 של אינטל אבל מסתבר שהוא גדול מידי למחשב שלי מכיוון שהוא 9mm ולא 7mm כמו רוב הכוננים בשוק. השימושים העיקריים שלי במחשב: 1. תכנות בc/c++ , ג'אווה. 2.עבודה על מספר צגים במקביל(לא נראה לי זה משנה). 3. פתיחת לשוניות (בדפדפן) רבות . 4. תוכנות כמו matlab ו matmatica. 5. שימושים רגילים- גלישה סרטים וכו. לאחר חיפוש בפורום יש לי מספר שאלות/בקשות: 1. המלצה על כונן שיתאים למחשב- 7mm או פחות. 2. אני כבר דיי הרבה זמן לא התעסקתי בתחום אז אני רוצה להבין איפה הכוננים של היום(סביבות 900 שקל) עומדים מבחינת ביצועים ביחס ל330? 3. שמתי לב שיש כאן המון דיבורים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים . בימים הקרובים חבר שלי נמצא בסין , על איזה כונן SSD הייתם ממליצים בנפח של 80\60\120 GB תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם =] אני כרגע בארה"ב ומפה אמשיך למקסיקו אני מחפש אמצעי אכסון לכל התמונות והסרטוני וידאו שאני עושה במהלך הטיול. לא משנה לי אם זה דיסקאוןקי או כונן ממש. אני רוצה את זה כגיבוי ומשהו שיהיה במזוודה רוב הזמן, אז לא כזה משנה לי. אני לא חושב שאני צריך יותר מ-20 ג'יגה מחיר, אני לא מכיר מחירים, תביאו לי משהו ממוצע. לא יקר ולא זול תודה רבה לכם =]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרובי משפחה עוברים כרגע בארה"ב ושאלו אם אני רוצה שיביאו לי משהו, חשבתי על דיסק גיבוי 4TB ומכיוון שהם יכולים להזמין מאמזון בלבד אז הייתי שמח להמלצה למשהו מתאים. בגדול, אני מחפש: -דיסק מהיר (הוא ישמש להעתקת סרטי 4K בין המחשבים בבית) -נוח, גודל 2.5" בחיבור USB3 שיאפשר לתקוע אותו וזהו (יש לי עד סייוטים מהדיסקים בגודל 3.5" שדרשו חיבור חיצוני לחשמל) -זול. ראיתי את הדיסקים הבאים בכ 300 ש"ח, יש הבדלים/עדיפות? WD 4TB My Passport Portable External Hard Drive HDD, USB 3.0, USB 2.0 Compatible, Black - WDBPKJ0040BBK-WESN Toshiba Canvio Basics 4TB Portable External Hard Drive USB 3.0, Black - HDTB440XK3CA ישנה משמעות למהירות הסיבוב …
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, מחפש בהשקעה של סביב ה-350 ש"ח. המטרה היא חיבור לאקס בוקס, אז אני לא מחפש ביצועים גבוהים, העיקר שיהיה אמין. לגבי הנפח, רצוי לפחות 160, ועדיף כמה שיותר כמובן. ראיתי את זה של WD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694409 אב הדגם הוא WDME1600TE, וברשת הביקורות לא רעות אבל על דגם WDME1600TN יש גם את זה של Seagate ST305004FDA1E1-RK אבל הדגם הזה בעל ביקורות רעות על אמינות נמוכה ולעומתו ST305004FDA2E1-RK עם ביקורות טובות יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודשיים הלך לוח הדיסק הקשיח הישן במחשב אחי (חודש לאחר סוף האחריות, מדגם HD103SJ) אני מחפש דיסק חלופי (לא למערכת הפעלה) אשר יהיה מהיר (לקידוד, כלומר 7200RPM) ובמחיר של עד 500 ש"ח. הדגש שלי הינו על אמינות בעיקר. שקט זה בונוס נחמד. חשבתי על הטושיבה. הסיג'יט לא קורץ לי במיוחד לאור הכשל הרב שלו והניסיון המר עם סמסונג שנרכשה על ידי סיג'יט. דעות? המלצות? בברכה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. טוב לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב נייד חדש Toshiba L650-122 וכבר נהרס ההארד דיסק משום מה (יוצאים לי מסכים כחולים ולא זה לא בגלל הכרטיסי זכרון בדקתי אותם) ואני לא רוצה ללכת להחליף אותו תחת אחריות החבר'ה כי פעם שעברה שהלכתי לחברה שרטו לי את המסך ואני מעדיף לעשות את הכל לבד וגם לשלם על הארד דיסק חדש .. אשמח לקבל המלצה להארד דיסק חדש (לא רועש ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים בלי לההרס עם שימוש נכון כמובן) בנפח של 500GB לפחות עד 250 ש"ח בחנות של KSP בכרמיאל (קישור מהיר http://www.ksp.co.il/newmap/carmiel.html) תודה מראש, משה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדרישות: כמה שיותר מינימליסטי. (מינימום כבלים, גודל), ואמינות כמובן. אני הולך לאחסן עליו את כל התמונות והוידאו מהמסעות שלי, + סרטי HD כשאני חוזר, אז אני מניח שלמהירות קריאה יש פה משקל. תודה רבה, מעריך את זה. אני קונה בבנגקוק, המחיר הממוצע פה בערך בסביבות ה320 שקל.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן הכותרת בערך אומרת הכל אני צריך בבקשה המלצה ל-2 כוננים חיצוניים שישמשו לצורך גיבוי: 1. כונן בעל נפח גדול יותר של 1TB ולכן 3.5 2. כונן בעל נפח קטן יותר, חשבתי על 500GB ו"להתפנק" בנוחות של 2.5. תקציב, לכל אחד מהם, הוא בערך עד 350.. אבל גמיש. התקציב שלי די גמיש אז אם יש משהו משתלם יותר שעדיף, אשמח לשמוע (אבל אני צריך כונן "מורכב" כבר, ולא לקנות מארז לחוד וכו') כמו כן אין טעם ליותר מ-1.5TB לכונן הגדול תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בכונני SSD וזקוק לעזרתכם! חשבתי לקנות מחשב חדש - אך בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לחכות קצת ורק לשדרג את הכונן שלי ל-SSD. (הפוסט שלי כאן) בדקתי בפורום כל מיני פוסטים וראיתי כל מיני מושגים כמו mx100 bx100 mx200 - וזה לא אומר לי כלום :\ אשמח לשמוע המלצות לכונן בנפח 250GB (+-) שיוכל להמשיך איתי למחשב הבא אם אחליף בקרוב .... תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האמת היא שאני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום קולנוע ביתי, אם זה לא לפה נא להעביר, תודה. ראיתי שהמחירים של כונני בלו-ריי ירדו והחלו להיות קצת שפויים והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אבל לא מצאתי מבחר גדול במיוחד ואני זקוק להמלצה, תודה. השימוש היחיד שלי בכונן יהיה צפייה בסרטי BD, אני מאמין שהמפרט שלי מספיק בשביל להפעיל אותם(אני מריץ קבצי MKV בלי בעיה והמעבד שלי עובר בדיקה של CyberLink Advisor) אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להציץ במפרט שלי כאן בצד ולוודא שאני לא טועה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לכונן בלו-ריי איכותי, שעושה את העבודה [קורא את המדיה ללא תקלות וללא קפיצות] במינימום מחיר. מה אתם אומרים על הכונן הבא של סמסונג: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=11289 ויש את זה באותו המחיר, אך אני מניח שזה דגם נחות/ישן יותר לפי השם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8110 בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני בגודל של 500G כדי לגבות את תיקית התמונות כדי שבמקרה ויקרוס הארדיסק של המחשב עדיין התמונות ישמרו האם יש כונן שמגיע עם פיצ'ר כך שלגבי תיקיה מסוימת שאני אגדיר הוא יבצע סנכרון כל הזמן לכונן החיצוני? ז"א שאם אני מעביר תמונה חדשה לתיקית התמונות אוטמטית היא תועתק גם לכונן הגיבוי או שאולי יש תוכנה חינמית שעושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בעקרון, כל מה שאני צריך זה להעביר איתי איזה 40 ג'יגה תוכן, אני עובר לארה"ב, וזה יוצא יותר משתלם מDISK ON KEY (יחס מחיר\נפח). חבר שלי חוזר מארה"ב בעצמו עוד שבועיים - הנה האופציות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414&page=1&bop=And למרות זאת, חשבתי לקנות איזה 160 ג'יגה בארץ, איך זה ? http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=100 אגב, זה SSD ? תודה מראש עריכה: איך זה שבNEWEGG: Fantom G-Force GF400EU 400GB External Hard Drive - Retail עולה 60$ בעוד Fantom MTT160 160GB 5400 RPM External Hard Drive - Retail עולה 65$?! בגלל שהוא יותר קטן ?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-הזמנתי קורא אלקטרוני ואני עומד להפוך אותו לטאבלט אנדרויד באמצעות ROOT או באמצעות צריבת האנדרויד לכרטיס הזיכרון. מספר ספקי קושחה דורשים מהירות של class 4 וחשבתי להשתמש דווקא בכרטיס מהירות של class 10. האם אפשרי? -קראתי כי ישנם כרטיסי זיכרון של סאן דיסק של 32 במהירות class 4 מזוייפים וכי כרטיסים כאלה אסור לרכוש כ BULK, האם נכון? - איך הכרטיס הזה SP032GBSTHBU1V10SP של Silicon Power? אמין? איכותי?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי שני SSD זהים (840 PRO של SAMSUNG) והייתי שמח לנצל את שניהם בו זמנית. לוח האם שלי ישן יחסית ואינו תומך ב SATA3, גם הגדרות ה RAID שלו לא ממש מובנות לי כך שחשבתי על פיתרון של כרטיס RAID0 חיצוני. -האם זה חיוני להשתמש בכרטיס בעל SATA3 כדי לנצל את מהירות ה SSD שלי?(ממה שהבנתי אני מוגבל כרגע בגלל ה SATA2 הקיימים על לוח האם ולא ע"י הSSD) -האם יש צורך ב PCIe או שכרטיס בחיבור PCI רגיל יאפשר לי את מהירות העברת הנתונים? אשמח להמלצה לכרטיס מתאים בעל RAID0 ושניתן להעלות ממנו את מערכת ההפעלה.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר ותקופה ארוכה לא עודכנו הצורבים המומלצים, אשמח לקבל המלצה לצורב DVD בין אם פנימי או חיצוני. חובה חיבור SATA (אם מדובר בכונן פנימי) - לצערי הלוחות החדשים, הH61 לא תומכים בIDE, ולא שמתי לב לפני שקניתי
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, שלום לכולם! יש לאבא שלי מחשב קצת ישן (פנטיום 4 2.0.. אני לא כל כך יודע מה הלוח אם) ונדפק הכונן דיסקים.. ראיתי את ההמלצות הבעיה שאני לא בטוח אם זה יתאים למחשב בגלל שהוא ישן.. וחוץ מזה - אבא שלי לא באמת צריך צורב DVD וכו' (למרות שכמעט רק את זה יש בשוק).. קיצר, אשמח לעצתכם ועזרתכם והמלצותיכם אנו צריכים כונן DVD, כמה שיותר זול ופשוט שיתאים למחשב הישן.. (כמובן שאם ההבדל הוא של 20-50 שקל בין משהו ישן ומעפן לבין משהו חדש ונורמלי - כל עוד זה מתאים למחשב מבחינת חיבורים - אני מעדיף להשקיע ולקנות כבר משהו נורמלי) תודה רבה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף לי לקחת ומאיפה הכי זול לי לקנות את זה. הבנתי שהכי ממולץ זה לקנות את את הצורב של LG או את של NEC כי הם הכי משתלמים. בנוסף שמעתי שהכי כדי לי לקחת R+ ואם יש אפשרות בכלל לקחת גם את שני הפורמטים ז"א גם את R- ? בקיצור אני ממש לא יודע איזה צורב הכי כדי לי לקנות בתקציב הזה ומאיפה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד. אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL. פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה. מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-