אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, הדיסק קשיח שלי (320AAKS) כותב במהירות של 20MB~ למרות שבמחשב השני שלי (שבסלון, אותו הדיסק קשיח ואותו לוח אם בדיוק) כותב במהירות 40MB~. עכשיו, אני זוכר שהלכתי פעם אחת לתיקון, והחליפו לי את הכבל של הדיסק קשיח בטענה שהוא שרוף ( ). ולכן, האם הכבל של Sata1 הוא אותו הכבל כמו של Sata2? אם לא, מה נראה לכם שהבעיה..? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ראיתי ב-KSP את ה-Maxtor OnetTouch IV 500GB ב-359 ש"ח, ולעומתו את ה-Western Digital 500GB הזה בפנדה ב-412 ש"ח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19344. יש הבדל בין ה-Maxtor ל-Western Digital? ההבדל במחירים יכול להצדיק קניה מ-KSP? או שכדאי לקנות מפנדה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הוא מוגדר אצלי כ pio מה שמאט את הצריבה ברמה בלתי נסבלת , כמו כן מה שמוזר הוא שהצורב מזוהה כ secondary ide channel ולא primary למרות שיש לי בדיוק ide אחד על הלוח אם והוא מחובר אילו בתור master. ניסיתי את כל המדריכים האלה של להסיר את הדריבר להתקין מחדש , ריסוט בתור dma if available וגם ריסוט הפוך, ניסיתי לשחק ברגיסטרי לפי איזה מדריך בשביל לנסות לעקוף את הבדיקה של MS, ניסיתי אפילו להחליף כבל IDE. ניסיתי גם לקחת מתאם IDE ל SATA ולחבר אותו בתור SATA , אבל משום מה המחשב לא זיהה אותו כשעשיתי את זה. הלוח אם שלי הוא ab9 pro הצורב הוא lg gsa-h42n מה שמחובר עכשיו למחשב שלי זה רק HD ב SATA והצורב שאני מחבר ב IDE ללא הצלחה כמו שהבנתם אשמח לאיזה פתרון :\
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבנתי שהוא בעל פלטה אחת בלבד והוא זה שבעצם מרכיב את ה-640GB שלהם. האם זה נכון? לא מצאתי התיחסות לעובדה שהוא בעל פלטה אחת בלבד. מעבר לזה,הבנתי שהוא אמור להיות מעט מהיר יותר ממקביליו לנפח. האם זה נכון? כנ"ל לגבי השקט. כל דעה או הארה נוספת תתקבלנה בברכה
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בבקשה ממכם תעזרו לי יש לי וידנוס אקס פי יש לי WD500 כבר שנתיים חיברתי אותו ופתאום המחשב מבקש שאני יאתחל אותו בקשה תעזרו לי יש לי שם קבצים חשובים, אני מפחד לאבד אותם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לפני שלושה חודשים קניתי דיסק קשיח של Seagate st3500320as, הדיסק קשיח משמיעה "קליקים" כשהוא עובד וגם יש ירידה בביצועים (למשל לוקח יותר מדקה להעתיק קובץ של 100mb מדיסק קשיח אחר), בדקתי אם HD TUNE (צירפתי תמונה). האם זה אומר שצריך להחליף את הדיסק קשיח או מצביעה על בעיה אחרת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בעידן ה-PATA, חיבור דיסק נוסף נעשה תוך שימוש ב-jumpers והגדרות master/slave בהתאם. כיצד מחברים 2 דיסקים ב-SATA? עד כה היה לי דיסק SATA אחד שהיה מחובר ל-SATA 1. כעת אני מוסיף דיסק נוסף שמחובר ל-SATA 5. הדיסק הנוסף מזוהה היטב ב-BIOS אך לא ניתן לבחור מי מהדיסקים יהווה master ומי slave. הבנתי שכבר אין הגדרה כזאת. כיצד בכל זאת מגדירים Hard disk priority? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מארז חדש אתמול(CM 690), חיברתי את כל החלקים של המחשב במארז החדש ואחד מההארדיסקים לא עבד. אחר כך פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור SATA לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והוא עדיין לא עבד ולא זוהה בביוס. היום עשיתי סדר במארז וחיברתי שוב את ההארד דיסק,הפעם הוא כן זוהה בביוס אבל המחשב נתקע במסך של הWINDOWS. כאשר ניתקתי את ההארד דיסק אז המחשב פעל כרגיל. ההארד דיסק נדפק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שצרבתי כמה סרטים על DVDR, והמהירות הייתה גבוהה מדי. כשאני מנסה להעתיק את הקבצים להארד דיסק המחשב נותן לי CRC error (cyclic redundancy check). אני יודע באופן כללי מה ההערה הזו אומרת, אז מי שיכוול לפרט זה יעזור לי מאוד. הפתרון הפשוט הוא לפתוח את הפורטים באימיול ולהוריד את הסרטים שוב, והפתרון המסובך יותר הוא להוריד תוכנת cd/dvd data recover ולהשתמש בה. יש המון כאלה, כי חיפשתי בגוגל. איזו הכי טובה? על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת דיסק לייטסקרייב, להכניס אותו הפוך ולעשות את הלייבל בלי לצרוב זה אפשרי או שחייב קודם לצרוב אני רוצה לעשות את זה לכמה דיסקים ואז בבית לצרוב אותם רגיל כי לי אין צורב לייטסקרייב ולחבר שלי יש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
הבעיה היא, שכאשר אני מפעיל משחקים, הם מפסיקים להטען והWIN כותב לי שיש בעיה עם אחד ההארדיסקים [הסמסונג], והמשחקים פשוט מפסיקים להיטען. המחשב עדיין עובד, רק מופיעה הודעת השגיאה והמשחקים יכולים להיטען לנצח, בלי שהנורה תדלוק. בנוסף לזה, הנורה האדומה דולקת כמעט כל הזמן, והיא כבה רק לאחר זמן ממושך אם בכלל. חשבתי שאולי ההארדיסק חם, וצדקתי, הוא באמת רתח, אבל שני מאווררים שמכוונים אליו לא בדיוק עושים רושם של פתרון לבעיה הזו. עכשיו, בלי שום משחק, ההודעה קפצה ופתאום הנורה האדומה הפסיקה לפעול. תמונה: http://i38.tinypic.com/aaereh.jpg הארה: בעית ההארדיסק שטוחן את עצמו הופיעה כבר לפני שבוע או שבועיים, בעיית ההודעה התחילה היום כשהתחלתי לשחק אחרי שחיברתי את ה4850 החדש שלי. הרצתי כבר כמה …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק ששוקל 6.32 ג'יגה... 1. אם אני יפעיל בדיימון טולס זה יעבוד? כאילו הדיימון טולס קוראת קבצים בגודל כזה? 2. אם אני רוצה לצרוב קובץ בגודל כזה איך אני עושה את זה? יש את הדיסקים של 8.5 ג'יגה או משו אבל אין לי מושג איך משתמשים בהם? 3.יש דרך לפצל את הקובץ כדיי שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים של די וי די רגילים?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אחרי קריאת הפרוייקט שכתוב פה שני תרדים למטה ומחקר קטן באוניברסיטת גוגל... החלטת לשנות כיוון ברכישה שלי אני מחפש מארזים לדיסקים קשיחים רצוי עם מעגן שאפשר להכניס אותם לתוכו שיושב בתוך המחשב כמו מגירה נשלפת. ידוע לי שיש את סלברסטון שתומך ב eSATA שיש לו מפרץ עגינה ואשמח לדעת על עוד אפשרויות.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן של iRiver שככל הנראה נדבק בוירוס לפני מס' חודשים וניקיתי אותו באמצעות Avast. הבעיה היחידה היא שכעת כאשר עושים Double click על הכונן ב- My Computer נפתחת התיבה "Open With", והדרך היחידה להכנס לכונן היא באמצעות: Start -> Run -> F:\ אין על הכונן אף קובץ בשם Autorun. האם מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.08.2008 בשעה 16:10:04 טוב אני חושב שזה פותר את הבעיה:http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
הבנתי שכאשר עושים RAID לדסקים הקשיחים, לא רק שהם פועלים כאחד (גזירת קבצים מכונן לכונן בלי לחכות), אלא שגם המהירות שלהם מתחברת ופועלת כגוף אחד חזק יותר... האם המידע שנאמר לי נכון? האם אני יכול לעשות רייד ל 2 כוננים שלא באותו נפח, ושלא באותה חברה? בחנות אמרו לי שאני אוכל לעשות אם הדיסקים האלו RAID.. הלוח אם שלי זה GIGABYTE 965P DS3 האם אני צריך לפרמט את הדיסקים הקשיחים? אם כן, אני אוותר חחח
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני. סיבות: 1. נגמר לי המקום על הלפטופ 2. לגיבויים ראיתי שכונני SSD נכנסו חזק לאחרונה, ורצית לשאול אם הם מומלצים. ניידות זה פקטור חשוב, אבל לא מכריע. אם תגידו שזה לא שווה את הניידות אני אוותר. אני לא צריך נפחים גדולים, סביבות 100 גיגה יספיקו. מה שהפחיד אותי זה ששמעתי שיש להם אורך חיים יותר קצר (כמות כתיבות מוגבלת) ואז אני אפחד לגבות על זה דברים. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שיטה לשמור על המחשב, כך שביום שכונן יקרוס או איזה ווירוס יעשה נזק בלתי הפיך, אני יוכל לשחזר הכול בקלות ובזמן קצר. יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שבאחד יש כלוב עם ארבעה דיסקים קשיחים, ובשני כלוב חמישה דיסקים קשיחים. אני צריך דיסקים קשיחים נוספים לגיבויים ולאחסון data. אני לא רוצה לקנות מארז נפרד לכל דיסק קשיח, ואני גם לא רוצה להוציא הרבה כסף על פתרון NAS. מצאתי בפנדה שני כלובים לדיסקים קשיחים שמיועדים להיכנס לתוך מפרצי ה-"5.25 במארז, אבל נראה לי שאפשר להשתמש בהם גם באופן חיצוני: Thermaltake I-CAGE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=11370 CoolerMaster 4-in-3 Device Module http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=7898 ה-Thermaltake עולה 117 ש"ח ויכול להכיל שלושה דיסקים קשיחים, בעוד שה-CoolerMaster עולה 219 ש"ח ויכול להכיל ארבעה …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי שני HD 500 GB כל אחד של סיגייט לדאבוני, הגעתי הביתה וגיליתי שאין לי RAID הלוח הוא DS3L אני רוצה לעשות RAID 0 מטעמי נוחיות וביצועים איזה בקר כדאי לקנות שיעבוד ללא הרבה סיבוכים? אגב, בעירי יש סניף של אייבורי ואני כנראה אקנה משם. באתר שלהם מופיע בקר SATA RAID של dynamode לא שמעתי מעולם על החברה הזאת ולא מכיר מישהו שאולי יודע איך החברה הזאת? ובפרט איך הבקר שלהם? המחיר הוא 110 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים אנא עזרתכם, במקרה של WD יש שנתיים אחריות של IVORY ומחירו 354 ש"ח עם משלוח (האם האחריות של IVORY שווה משהו בכלל ?) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935 במקרה של SMSUNG 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ומחירו 388 ש"ח עם משלוח http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22900013 (אל תתייחסו לנפח ולמחיר זה אותו הדגם רק 500G) יש איזושהי משמעות איזה כונן יותר מומלץ או שרק לחשוב על האחריות ? ושאלה נוספת - מזה אומר גיבוי בלחיצת כפתור מישהו יודע ? תודה [br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 14:49:47 מישהו ??
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... חנויות אחרות חוץ מפלונטר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את דגם passport של WD. האם יש איזשהם סייגים לגביו?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-