עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני בדרך לחנות עכשיו, כעקרון החלטתי על WD, בגלל שרציתי טרה עם esata. ראיתי שיש גם סיגייט ב150 שקל פחות אבל בלי esata.. שווה לי להשקיע? הכונן יהיה מחובר למחשב רוב היום. הנה הכונן של WD http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=357#jump11 של סיגייט: http://freeagent.seagate.com/en-us/hard-drive/computer-hard-drive/Free-Agent.html אני קונה בKSP אגב.. תודה. תגובות מהירות יתקבלו בברכה, אני אגיע לשם ממש בקרוב.. עריכה: אני הולך לאכול ואז לחנות, ככה שיהיה לי זמן קצת לקרוא באינטרנט על הכוננים. בכל זאת אשמח לעזרה וטיפים לפני הקניה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by berner,

חברים שלום אני יודע שהמון פעמים עולה נושא איזה HD לרכוש אבל מתברר שלא תמיד יש את התשובה לכן אבקש תשובות ל: מה המשמעות של הסיומות של כל דגם הHD אם יש הHD שמתאים לשרת וגם למחשב נייח האם כל הHD מהדור החדש מגיע עם מאוור או צורת קירור כל שהיא האם הHD חצוני מגיע עם תוכנת גיבוי אשמח לקבל המידע בברכה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. חיפשתי באינטרנט כונן חיצוני (500GB) שיתאים לאחסון קבצי מולטימדיה (כגון: סרטים, מוזיקה וכדומה) במחיר סביר ומצאתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 יש לי כמה שאלות: 1. האם ישנם כוננים טובים יותר במחיר דומה? 2. האם כונן חיצוני כזה יכול לשמש לצפיה ישירה או שהדיסק איטי מדי ולא מומלץ לנגן דרכו קבצי מולטימדיה? 3. האם הכונן הזה נייד? (כלומר יש ברשותי 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר את כל קבצי המולטימדיה אל הכונן ולחבר את הכונן למחשב הנייד ודרכו לשדר לטלויזיה) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. השאלה בכותרת. תודה מראש.

5. Started by Kremer,

יש לי בעיה עם הצורב שלי. שאני מכניס אליו דיסק ריק של DVD הוא לא מזהה אותו ותוקע את המחשב. הבעיה חדשה וקרתה רק בזמן האחרון. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? אם אני מכניס דיסק CD ריק אז הא מזוהה ללא כל בעיה. בנוסף אם אני מכניס דיסק DVD עפ מידע לוקח לצורב המון זמן לקרא אותו.

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  6. מישהו יודע איזה כונן קשיח הכי שקט SEAGATE או WESTERN DIGITAL אני מתכוון לבנות אתו מחשב לקולנוע ביתי חשוב שיהיה בעל התקן SATA 2. תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by MetalFan,

קניתי צורב של LG דגם gh20 עם חיבור sata לוח האם שלי ישן יחסית (sokcet 478) אבל יש בו חיבור לsata כשהמחשב עולה יש הודעה שהצורב מזוהה ורשום none raid אבל בוינדוס אין כונן של צורב הבנתי שצריך להתקין controller מסויים או משו כזה,מישהו יודע מה לעשות? תודה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by benadi,

שלום רב, יש לי לוח ABIT ישן שתומך ב- SATA 1. אני יכול לקנות HARD DISK SATA 2 ולחבר אותו והוא יעבוד במחשב? (אמנם במהירות איטית יותר, אבל יעבוד?) תודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by {oblivion},

שלום, חיברתי עכשיו HD ישן שהיה לי, ויש עליו חומר שאני צריכה. לפני כמה דקות הוא נתן לי לגשת לאחד הכוננים שלו, צרבתי משם משהו ומאז אני לא מצליחה להכנס לאף אחד מהכוננים ??? ואני מקבלת את ההודעה: "The disk in drive H is not formatted. do you want to format it now?" יש דרך לעקוף את זה ולמשוך את המידע מהדיסק? תודה, ob.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by arkadur,

אני מעוניין לרכוש מספר דיסקים בנפח של 1 TB, השאלה היא כזאת למה SEAGATE מתכוונים שגרסת הNS "מתאימה" לRAID? הרי אפשר להגדיר כל דיסק לעבוד כך, אז מה כ"כ מיוחד בגרסה הזאת שהיא עולה 40% יותר? וכמובן, האם אתם ממליצים על חברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. אז אני רוצה לקנות עוד כונן קשיח למחשב נראה שזה מה שאני רוצה חחח קייצר אני רוצה עוד כונן עם הפח של 250-300 ג"ב אז אמרו לי להגיד איזה חיבור יש לי אז יש לי את זה IDE, לפי מה שזה מראה לי פה הנה: http://img89.imageshack.us/my.php?image=idexr8.jpg אז מה אתם מציעים לי לקנות ? ואני מעדיף שזה יהיה מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399 ואין לי כוח לאלה שיגידו שזה אייבורי וזה מעפן לא אכפת לי זה הכי קרוב אליי וגם אני משער הכי זול... אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by טרול גנרי,

אני מעוניין לדעת אם יש צורך בהתקנת דרייברים או דברים מיוחדים לפני שאני מחבר את ההארדיסק למחשב (או שהמחשב פשוט מזהה אותו אוטומטית והכול בסדר). במקרה ויש לי 2 הארדיסקים ואני רוצה להחליף אותם כל פעם בשימוש (עם מגירה מיוחדת), זה עלול להוריד להם את האיכות ואת הזמן שלהם חיים? ומה בקשר לג'אמפרים כי אין לי מושג בנושא? אם אני מפרמט את ההארדיסק אז ניתן לשחזר מידע אחרי הפרמוט?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט. במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס. מה הבעיה?

14. Started by hiden,

אני רוצה לקנות HARD DISK של SATA 320G ואני צריך מדריך(עדיף עם תמונות) שמסביר איך לחבר אותו למחשב ואם צריך גם להתקין.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ranger_z,

אני מתכוון לעשות שדרוג למחשב ישן (פנטיום 4) השדרוג יכלול הוספת זיכרון והחלפת צורב ששבק חיים. המחשב ישן ולכן תומך רק בPATA/IDE אז חשבתי שאם כבר קונים משהו צריך גם לחשוב הלאה מה יהיה אם ירצו לקנות מחשב חדש. אז השאלה היא האם כדאי לקנות צורב SATA וגם מתאם שיאפשר להפעיל אותו במחשב הישן, או לקנות צורב PATA ואז אם בעתיד הרחוק יהיה מחשב חדש, אז מקסימום נוסיף מתאם לצורב, או שאולי הלוח אם יתמוך בשני הממשקים (SATA וPATA) נראה לי שיותר הגיוני, לפחות מבחינה חסכונית, לקנות צורב PATA, אבל השאלה היא האם כדאי להשתמש במתאם מPATA לSATA במחשב חדש, או האם יהיו עדיין לוחות כאלה שתומכים בשני הסוגים בעתיד הרחוק...

16. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה, תגידו המבצע הזה משתלם? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=680&AuctionId=7712393 כלומר מישהו מכיר את החברה או את הDOK עצמו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hichcock,

היי מחפש דיסקים קשיחים חיצוניים בשלושה נפחים - 500 ג'יגה, 750 ג'יגה ו-1 טרה. מחיר לא חשוב. העיקר שיהיו טובים, יציבים, מחברה מוכרת - ומה שעונה על הצרכים הכי זול שיש. הדבר היחיד שכן חשוב בכל הסיפור הזה שלא יהיו להם חיבור חשמל חיצוני! כלומר, חיבור USB למחשב בלבד וזהו. קיימות חיות כאלו? תודה מראש! *****עריכה***** ל-500 ג'יגה אפשר עם חשמל, עדיפות ללא.

18. Started by vale,

שלום, אני מעוניין לצפות בפורמט BLUE RAY במחשב אבל אני לא סגור איזה דרישות יש לצפייה ברמה כזאת: אני מניח שדרוש כרטיס מסך(על זה אני יכול לסמן וי, בקרוב יהיה לי את הGTX260 והבנתי שחוץ ממשחקים הוא נועד גם לבלוריי) דרוש כונן\צורב BLURAY(אני אקנה ביום מן הימים) וכמובן דרוש התקליטור עצמו, האם יש עוד משהו שדרוש? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Br33z3R,

שלום, אני מעוניין לקנות קופסא שתתאים להארדיסק 320GB IDE. קופסא שתהיה עם מאוורר , ותשמור על הכונן. אני לא יודע אם זה משמעותי, אבל הכונן לא יהיה פעיל יותר מ3-4 שעות רצוף. אני לא ממש מתמצא בנושא הזה והייתי שמח להצעות (גם של קופסא כזו וגם של חנות אם אתם מכירים) התקציב הוא בכיוון 150 (ברור שאם יש משהו טוב ב180 ,זה לא מה שיפריע). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by liav25,

בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.

21. ראיתי שיש מס' דגמים של Samsung SH-S223 אחד SH-S223 והשני SH-S223F רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ???

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by עוד מישהו,

ברשותי כונן של WD ה- 500 ג"ב רציתי רק לדעת מה הטמפ' הנורמלית של הכונן? בנתיים זה עומד אצלי על 54 מעלות. אני יודע שרק אם טמפ' של הארד דיסק פנימי מגיעה ל 65 מעלות פלוס.. אז הטמפ' יכולה לגרום נזק להארד דיסק. מה לגבי כונן חיצוני? תודה מראש.

23. האם מישהו ניסה כבר את OCZ Core 128GB 2.5" SATA-II Solid State Hard Drive (OCZSSD2-1C128G)? רציתי לקבל התרשמות ממישהו, הכונן הזה אמור לתת גישה מהירה לקבצים מסוג random seek reeds (סוג הקבצים איתם חלק מהמשחקים עובדים וספציפית world of warcraft). אשמח לדעת יותר על כוננים מסוג זה. האם כונן מסוג זה יכול לשפר ביצועים במשחקים? מתי כדאי להשקיע בכונן SSD? האם כדאי להשתמש בכונן SSD ככונן יחיד, או ככונן משני?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by ran1809,

אז ככה יש לי DOK של sandisk דגם ה CRUZER עכשיו יחד איתו באה תוכנת U3 כזו שמפעילה ממנו הכל וכאלה בקיצור ממש מעצבנת..! יש אפשרות למחוק אותך..? ואם אני יימחק אותה אני לא ייעשה איזה נזק לזיכרון..? תודה רן

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------------------- שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב של…

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים