אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
היי מצאתי כונן מעניין Seagate ST31500341AS 1.5TB Barracuda 32MB buffer ב130 דולר יוצא סביבות 580 שח. מישהו שמע על בעיות בכונן הזה? ואיך המחיר?נשמע טוב או יקר מדי?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז חיפשתי כרטיס זיכרון עבור הנגן שלי [בדקתי תאימות והכל] [נגן COWON D2] ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום .... אתמול הוספתי כונן 500 ג'יגה שלישי במספר למחשב, עד עכשיו היה לי מערך RAID, עם שני כוננים של 500 ו-32 מגה באפר. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להוסיף גם את הכונן החדש למערך מבלי לפרמט את המחשב.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום 8) אני בניתי את המפרט שהכי מתאים לי אבל די נתקעתי בחלק של הכונן הקשיח. בכל השאר אני מסודר. הבעיה היא שאין לי מושג איזה שילוב של כוננים יהיה מספיק מהיר בשבילי אבל גם יתן לי מספיק מקום לאכסון. אני מעוניין במינימום 1.2TB שאוכל לאכסן בהם את מערכת ההפעלה, דרייברים, משחקים, תוכנות, שירים, סרטים וכו'. אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תגזול מההארדיסקים המסכנים את כל מהירות העיבוד, אם יש איזושהי דרך לסדר את זה חוץ מ-2 מערכי RAID נפרדים זה יהיה נפלא. בכל מקרה, התקציב הוא 1500 ש"ח ושוב, אני מעוניין במקסימום מהירות תוך כדי שהשטח המינימלי יהיה 1.2TB. אין לי שום בעיה עם RAID, הלוח תומך ב-0, 1, 5 ו-0+1. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נפלא
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! רציתי לדעת אם מישהו קנה את הדיסק הזה?? יש המלצות? ביקורות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה על דיסק חיצוני בסכום הנ"ל. הדיסק צריך להיות שקט, אמין ובעל נפח גדול ככל הניתן בסכום זה. קראתי על בעיות אמינות בדיסקים חיצוניים ואני חושש מקריסה של הHD או מבעיה במארז. תודה אור
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים 320*2 שמוגדרים במערך RAID0 (ראו מפרט) לפני מספר ימים במהלך ה-BOOT הבקר התחיל לדווח על תקלה באחד הדיסקים. הבעיה היא שהוא לא טורח לספק לי יותר מידי מידע על התקלה אלא מסתפק בהודעה לקונית בסגנון Error Occurred, אבל בגלל שהדיסקים ב-RAID אין גישה ל-SMART כך שאין לי שמץ של מושג מה באמת קורה. דבר ראשון הרצתי גיבוי לכל החומר (טפו טפו טפו- חוץ מקובץ אחד הכל גובה), עכשיו השאלה איך מאתרים מה בדיוק התקלה? מ"ה מותקנת על המערך כך שלפרק אותו זו אופציה אחרונה מבחינתי... חשוב לציין שאין במארז בעיות טמפרטורה / רעידות וכו'. עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכונן שלי הוא גם צורב שקורא הכל גם DUAL LAYER גם די וי די קיצור הכל אבל שהכנסתי דיסק 8 גיגה שאצל חבר כן עלה אצלי לא עולה חשוב להזכיר שלא ניסיתי אף פעם לעלות דיסק כזה על הכונן יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות אולי??
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני צריכה כרטיס זיכרון למצלמה, הכרטיס שיש לי עכשיו הוא של SANDISC SDHC האם תהיה בעיה אם אקנה כרטיס בנפח של 16 GB ולמרות שהייתי מעדיפה כרטיס של SANDISC לא מצאתי בנפח הזה מצאתי רק של TRANSCEND האם זה סבבה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש זכרון נייד USB חדש עם נפח של 16G או 32G... עכשיו אין לי מושג קלוש בזכרונות ניידים ויש כ"כ הרבה חברות וגרסאות. כאן אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על חברה (או אפילו דגם) ... המליצו לי על OCZ, הם עמידים בפני מכות ומים ואמרו לי שהם מאוד מהירים. הייתי רוצה לוודא בעוד מקום שזה באמת משהו איכותי וטוב. תודה מראש, פינק
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ולא מתמצא גדול במחשבים.שאלתי היא האם ניתן לשחזר הארדדיסק פגום {פועל כדקה ולאחר מכן הכל נתקע ולא זז}האם יש דרך להעתיק אותו להארדדיסק אחר?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב HTPC, והיום נודע לי שה HD שרציתי: SAMSUNG 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II לא במלאי. המחשב יהיה מוכן בלי HD מחר. השאלה היא כזו: האם בכל זאת לקנות את ה 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II או שעדיף דגם אחר (יכול להיות בגודל 750GB) כיוון שזה מיועד למחשב HTPC, השקט מאוד חשוב. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולי שמח הפעלתי את המחשב והתחלתי להתקין ווינדווס,בחלק של בחירת ההארדיסק שעליו יותקן הווינדווס בחרתי בהארדיסק הקטן של ה-320GB. הוא לא נתן לי וטען שישנם כבר קבצי ווינדווס על ההארדיסק הגדול של ה 640GB. אז הבלגתי. הלכתי להארדיסק הגדול,לחצתי C ליצירת מחיצה והגדרתי מחיצה חדשה בגודל 100 ג'יגה לווינדווס. טוב התקנתי והכל יפה. עכשיו אני הולך למחשב שלי ורק ההארדיסק של המאה ג'יגה קיים. לא 500 של ה 640 הנותרים ולא ה-320 נמצאים. בדקתי ב DEVICE MANAGER ושניהם נמצאים. ניסיתי לעשות דיסאייבל ואינייבל,אנאינסטול להארדיסקים אבל כלום. מה לעשות? לאן נעלמו ההארדיסקים שלי? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=me0tomywnei3.jpg המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ | Arctic Cooling FREEZER 7 PRO |…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נגמר לי המלאי של TY ואני מעוניין לקנות חבילה נוספת. מדובר על הדיסקים הסגולים שנמכרים כמדיות של FUJI DVD+R x8. מדיה קוד T02. יש למישהו מושג אם אפשר עדיין להשיג אותם בארץ? או כל מדית TY אחרת? במידה וכבר אין למכירה TY בארץ (לא הזמנתי מדיות בסביבות שנה), אילו מדיות איכותיות מומלצות כיום לקניה? ומהיכן אפשר לקנות אותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD חדש של WD 1TB. רציתי לדעת לאחר החיבור שלו במחשב, איך אני גורם למחשב לזהות אותו? זכור לי שצריך לעשות משהו בביוס וגם בווינדוס על מנת שיזהה את הכונן כי מיידי הוא לא מזהה. אשמח להסבר בבקשה. ואני עדין לא סגור על עצמי, לא מצליח להחליט. כונן פנימי או חיצוני? הוא מיועד לגיבוי של מידע שאני רוצה לשמור. בגדול אני לא צריך אותו נגיש כל הזמן, אבל זה יותר נוח אם הוא יהיה פנימי ויותר נגיש. מה שיותר חשוב לי זה אורך החיים של הכונן, שלא יפתיע אותי. מה אתם אומרים? ולדוגמא אם אני נוסע לתקופה כלשהי והמחשב ממשיך לעבוד, אני מנתק את הכונן הספציפי הזה, האורך שלו ישמר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש הארד דרייב ראשי למחשב למערכת ההפעלה ואני מחפש כונן שיהיה מהיר במיוחד, חשוב לי זמני תגובה מהירים , עליית ווינדוס מהירה וכדומה. ראיתי את הכונן הנ"ל ב-580 ש"ח, וחשבתי שזה יכול להיות פתרון. ברשותי כעת Seagate 500GB 32MB והוא יהיה כונן שני.מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי קצת חיפוש בפורום לגבי צורבי DL וקראתי את הפוסט על המלצות הצורבים אבל אני אשמח לשמוע נסיונות כושלים ובעיות שאנשים נתקלו בהם עם הצורבים שלהם בניסיון לצרוב DVD DL. יש לי LG GH22NP20 שקניתי מIVORY וצרבתי איתו בערך 10 מדיות של MEMOREX ולאחרונה עברתי לTEAC, הבעיה שהצורב סירב לצרוב לי את הדיסקים ולאחר שהחלפתי את הצורב לאחד חדש (ניצול של אחריות) הוא צרב דיסק אחד וסירב לצרוב עוד. אז לפני שאני מעיף את הצורב הזה רציתי לקבל קצת המלצות מניסיון אישי עדיף.. אני שוקל לעבור לצורב של samsung כי היה לי צורב DVD רגיל שלהם והאמת אני הייתי די מבסוט ממנו. האם מישהו הוא הבעלים הגאה של Samsung SH-S223F? שאלה אחרונה, האם העובדה שהצורב מתחבר בחיבור SATA הוא משפיע על אמינות העברת …
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
באופיס דיפו יש כרגע מבצע על דיסק קשיח חיצוני של Verbatim בנפח של ג'יגה במחיר של 500 ש"ח. אני מכיר את החברה בדיסקים לצריבה, אך לא בקשיחים. דעות לטוב לרע?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני חודש ראיתי דיסקים פשוטוים בסביבות ה 250 שח, היום הם קפצו ל 350 ... זה בגלל עליית הדולר ? למישהוא יש מושג לגבי המגמה לעתיד ? ובאופן כללי - מחפש דיסק 2.5" IDE 7200 . יש המלצות ? (לא סמסונג ...) (פנימי, לא מדבר על הקופסאות החיצוניות)
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הרי ורבטים היא לא חברה שמייצרת כוננים קשיחים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה כונן בתכל'ס מגיע בתוך המארז של ורבטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בס"ד רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA1 ל SATA2 ואם יש דיסק גבוי חיצוני שתומך ב SATA2 אז הוא תומך גם בSATA1 ?? תודה מראש על העזרה אברמיקו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-