אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו צרב פעם דיסק dual-layer? מעולם לא ניסיתי כי שמעתי שהם לא הכי מוצלחים (לא זוכר אפילו למה) ואני רוצה לדעת אם שווה לנסות, עכשיו שהמחירים סבירים למדי.
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום למחשב לטעון את המערכת הפעלה מתוך זיכרון פלאש חיצוני?(ללא HD) ואיזה מערכות הפעלה אני יכול לטעון מתוכו בהנחה שהזיכרון יכול לפעול על 12MBPS מקסימום?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי את הארדיסק המעצבן של סיגייט ה 500 ג'יגה שמרעיש כאילו הוא איזה ארדיסק ישן שעבד 100 שנה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני רוצה להחליף אותו אני כבר מאוד משתגע לפי מה שאני רואה פה בפורומים, אני בעיקרון מחפש ארדיסק שקט בנפח של לפחות 500 ג'יגה אני יכול קצת לחרוג מהתקציב אם אני יוכל לקבל משהו טוב. תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. ברצוני לקנות כונן קשיח נייד אשר ימלאו את הדרישות הבאות: - עד 500 ג'יגה זיכרון (512). - חיבור מהיר להעברת\קריאת קבצים (יותר מאשר הUSB הרגיל) לדוגמא: עבודה עם קבצי PSD, JPG, MP3 כשהם נמצאים בזיכרון הנייד. - תוכנה לגיבוי קבצים. - אין לי צורך בכונן קומפקטי במיוחד מפני שהוא ישאר בעיקר בבית. אני משתמש במאקבוק 2.0 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם חובה ללחוץ על "הוצא" לפני הוצאת הכונן פלאש מהמחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין סוגי הרישום על המדיות? למה כל סוג טוב והאם בכלל יש הבדל בין הסוגים למשל לצריבת תמונות או לצריבת סרטים? תודה ננסי
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני 150 גיגה של WD. יש עליו סה"כ 36 גיגה בשימוש. אני רוצה להעתיק אליו וידאו בגודל של 11 גיגה אך הוא לא מאפשר לי בתואנה שאין מספיק שטח על הדיסק. ממה עשויה לנבוע הבעיה וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בדקתי בנעוץ וראיתי רק התיחסות לזה אבל לא ראיתי הסבר או דרך לשנות זאת (יש כזאת?). תודה למסייעים, שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
ברשותי סאנדיסק טיטניום 4GB, במהלך תהליך הפירמוט בטעות עשיתי delete partition לDOK אשר היה מחובר למחשב, רק לאחר שניסיתי להיכנס אליו לאחר הפירמוט בשביל להתקין דברים חשובים [לא סתם יש תיקיה בשם after formatting בDOK] הבנתי שעשיתי משהו לא טוב כעת מערכת ההפעלה לא מצליחה לפרמט את הDOK :-\ נורא חבל שהלכו לי הקבצים כי היה קשה למצוא, דברים חשובים בהחלט ולא סתם דרייברים, אלא גם חומרי לימוד :-\ ניחא, יותר חשוב לי שהDOK יחזור לפעולה ולא יהיה מושבת! יש פיתרון? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי HTPC עם HDD אחד של 500GB המחולק ל-2 מחיצות. מחיצה אחת של מערכת ההפעלה (ווינדוס ויסטה) ומחיצה אחרת של כל הקבצים (סרטים, תמונות מוזיקה וכו'..). ה-HDD הוא של WD, 16MB באפר ופועל בקצב של 7200RPM. בנוסף לזה (לא מחובר למחשב, יושב בצד בכלל..) יש לי HDD של 40GB. יש לו 8MB באפר ופועל גם ב-7200RPM. השאלה שלי היא בעצם מה עדיף, להישאר ככה (מחיצה ל-OS ועוד מחיצה לקבצים) או לעבור למצב של מערכת הפעלה על ה-HDD הישן יותר וHDD שלם לכל הקבצים. מה אתם ממליצים? אין לי בעיה של מקום. ה-80GB (תוספת של עוד כונן של 40GB וגם עוד 40GB של מערכת ההפעלה יתפנו מהכונן של ה-500GB) הנוספים האלו לקבצים לא ישנו לי הרבה. השאלה שלי היא מה עדיף מבחינה של יעילות...
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בעקרון, כל מה שאני צריך זה להעביר איתי איזה 40 ג'יגה תוכן, אני עובר לארה"ב, וזה יוצא יותר משתלם מDISK ON KEY (יחס מחיר\נפח). חבר שלי חוזר מארה"ב בעצמו עוד שבועיים - הנה האופציות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414&page=1&bop=And למרות זאת, חשבתי לקנות איזה 160 ג'יגה בארץ, איך זה ? http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=100 אגב, זה SSD ? תודה מראש עריכה: איך זה שבNEWEGG: Fantom G-Force GF400EU 400GB External Hard Drive - Retail עולה 60$ בעוד Fantom MTT160 160GB 5400 RPM External Hard Drive - Retail עולה 65$?! בגלל שהוא יותר קטן ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה קצב העברת הנתונים של הדוק הזה אבל אני לא מצליח למצוא את הדגם שלו. בכל מקרה אני רואה שהוא במבצע עד 18:00 במאה שקל שזה מחיר דיי זנותי, על אחת כמה וכמה אם הוא מהיר. מישהו יכול למצוא עליו נתונים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct_7719039.html?came=574 - - - עריכה - עכשיו אני רואה שהדגם שכתוב שם הוא FP1000, אבל אני לא מוצא בכלל דגם כזה באף מקום...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו פתרון אני קניתיאת הדיסק הזה בשביל להעביד/לשמור סרטים/משחקים ואני לא מצליח תודה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחשב חדש לפני יומיים קיבלתי אותו הכל פעל סבבה ... התקנתי כמה משחקים מדיסק העתקתי שירים מדיסקים... ופתאום עכשיו הוא לא מזהה אותו ואין לי מושג למה? מישו יכול לעזור בקשה? נ.ב. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט אם זה קשור והצורב חדש לא ממחשב ישן או משו
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו קשיח בעלות של עד 400ש"ח... קראתי מעט בפורום הזה והבנתי שהדגמים של WD 640GB מומלצים והם משתלמים מאוד. נכנסתי לKSP (למרות שאני ממש לא אוהב אותם בגלל השירות הזוועתי... אבל לא נורא כי זה רק דיסק קשיח...) וראיתי שני דגמים של WD עם 640GB אחד עם 32 ואחד עם 16 שעלו 380ש"ח ו-320ש"ח (בהתאמה). (כמובן שה-32 יותר טוב..) השאלה היא האם שווה התוספת של ה-60ש"ח? עריכה: אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה משמש הזיכרון הדיסקים קשיחים... ככה אני גם יוכל להבין למה יותר יותר טוב... תודה! תודה רבה לכל העונים!!! :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש איזה מחשב ישן תיכו שיודע לקרא את הדיסקים הישנים האלו {הם מאד חשובים לי} או שאני יכול לקנות את זה באיזו שהוא חור?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין: 1) Seagate ST3500320AS 500GB - 265nis http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# לבין 2) Western digital WD5000AAKS 500GB - 285nis השימושים יהיו למשחקים, ואולי אולי בעתיד אני אקנה קופסא של HD חיצוני, ואשים אותו בתוכה. שמעתי שיש דגמים של SEAGATE שעשו בעיות, האם זה הוא אחד מהם? תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עד לפני זמן מה הרכב הכוננים הקשיחים במחשב שלי היה כך: 80GB IDE- primary master 120GB IDE- primary slave פירמטתי הארד דיסק חדש של 500GB IDE בטעות כ- extended ולכן הוא היה extended ל- 80GB, וגיביתי עליו מידע מה- 120GB, הכולל גם את ההקלטות של הקורס שלי. לאחר שפירמטתי את ה- 120GB והתקנתי עליו מערכת הפעלה והפכתי אותו ל- primary master, ראיתי שהוא לא מזהה את ה- 500GB. לאחר מכן, העלתי את מערכת ההפעלה דרך ההארד דיסק של ה- 80GB, ופירמטתי שוב את ה- 500GB, כ- primary. היה שם מידע שלא הספקתי לגבות כי ה- 80GB היה מאוד איטי ולכן אני חייב תוכנה לשחזור מידע. מכיוון שההארד דיסקים עברו טלטולים רבים, היו על ה- 500GB כמה סקטורים פגומים שלא נקראו (ה- chkdsk הודיע לי על זה) וכנראה יש שם את ספ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן קשיח 500GB אבל אני לא יודע מה טוב איכותי ומהיר... אני צריך המלצה! תודה לעוזרים. ואם אפשר לבחור אותו ב-tms אני אשמח...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום שלוש לוח אם של award וכנראה צריך לעדכן את הביוס בשביל שיקרא את הדיסק קשיח! רציתי לשאול אם אולי יש דרך אחרת? או אם למישהו יש חבילת עדכונים ואני יברר בדיוק את המפרט, תודה מאוד אם תעזרו לי!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי כונן של WD כדי שאני יעביר אליו כול מני דברים עכשיו הוא היה במערכת קבצים של FAT32 ועשיתי לו איתחול מהיר לNTFS בגלל שאיתחול רגיל הוא ניתקע לי במשך שעות על אותו מצב. עכשיו כשאני מנשא להעביר קובץ גדול הוא פשוט מראה לי את השגיאה שבתמונה משהו יודע למה ואך אפשר לפתור את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-