עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arik100,

למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

הדגם המומלץ לרכישה הוא: Seagate Barracuda 7200.14 2TB ST2000DM001 מה שמופיע באתר KSP זה Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 מדובר באותו דגם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. אז ככה... לפני שבוע קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק sata. רציתי לחבר אליו את הארד דיסק הישן שלי שהוא ata כדי להעביר ממנו את המידע למחשב החדש. שמתי אותו על מצב סלייב והדלקתי את המחשב. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה שהווינדוס בפעם שעברה שהוא הופעל הייתה לו בעייה ואני צריך לבחור לעבוד במצב safe mode או בתצורה הנורמלית שלו. לא משנה מה אני בוחר המחשב עושה לעצמו ריסט ומחזיר את עצמו לאותו תפריט. חיברתי את הג'מפר גם במצב של cs וזה עדין עושה לי את אותה הבעייה. הארד דיסק הצליח ל עלות פעם אחת ויחידה על המחשב החדש שהג'מפר חובר בcs ואחרי הפעלה מחדש זה החזיר אותו לאותו התפריט. פרטים על הארד דיסק הישן. חברת יצור: מקסטור. דגם:32049h2 יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  5. איזה סוג הכי כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by dannygnh,

מנסה לצרוב קובץ iso לדיסק , נרו מודיע שהצריבה הסתימה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ הצרוב לא רואים כלןם.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by jamoos123,

קניתי לאחרונה דיסקים של VERBATIM DVD+R x16 made in japan, בעלי מדיה קוד YUDEN000T03. צרבתי דיסק אחד והתוצאות שאני מצרף נופלות בהרבה מהתוצאות שאני מקבל כאשר אני צורב, על אותו צורב ובאותה מהירות, דיסקים בעלי מדיה קוד YUDEN000T02 אשר קניתי לפני כשנה. ניתן לראות את סוג הצורב ואת הקושחה בסריקות שאני מצרף. את שני הדיסקים צרבתי במהירות x12, בהפרש של מספר ימים זה מזה. הסריקות מתבצעות ב 8ECC, אם זה משנה. מישהו יכול להסביר מה פשר ההבדלים הגדולים בין T02 ל T03? זה TY אחרי הכל, לא? אשמח לעצות לשיפור איכות הצריבה על ה T03 או הסבר אפשרי לפשר הצריבה הלא טובה. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by ilstockman,

מה כדי 2 דיסקים Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS שיעבדו בRAID או 1 Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS למרות שיוצא אותו גודל ארדיסק (320) 2 דיסקים עולים כ - 200 שקל יותר... מה יותר טוב... רוב המחשב לסרטים משחקים וכו' יש להוסיף שמחשב עובד 24/7 ומוריד מהאינטרנט בסביבות 100 גיגה בחודש

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  9. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7871 שווה או שעדיף משהו אחר? הכונן נראה נח מאוד ולא דורש שנאי חיצוני והמחיר סביר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Zelig,

הנה המצב. יש לי מחשב עם 2 HD בחיבור RAID עם MIRROR בגודל 250GB כ"א. כמו כן נשאר לי רק חיבור SATA אחד פנוי על לוח אם (זה nforce4, ואני מריץ win xp). אני רוצה לקנות 2 HD חדשים בגודל 500GB, וליצור מהם mirror raid array חדש. האם אפשר לעשות את זה? 1) להכניס HD500 ל-SATA הפנוי. 2) להעתיק הכל אליו. 3) לנתק את הHD250 הישנים. 4) להכניס את ה-500 השני. 5) לבנות דרך ה-BIOS את ה-mirrored set. האם שלב (5) לא הורס את את כל מה שהעתקתי בשלב (2)? אופציה אחרת: 1) להוציא אחד מה-250. 2) להכניס את ה-500 ולבנות מהם mirrored set. 3) להעתיק מה-250 שנשאר את המידע לraid array. 4) להוציא את ה-250 השני. האם ניתן להעתיק מידע מ-array חלקי? (אני מזכיר שמדובר ב-mirror).

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

כאמור יש לי WIN2000 איך אני יכול לגלות בעיות ב HD עם יש בכלל :saint: עם הSCANDISK של 2000 אין שורה של BAD SECTORS ב2000 ולא רואים שהוא מתקן תקלה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  12. אם מישהו יכול להסביר לי על זה קצת תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  13. סדרת כונני ה-SSD הביתית השלישית של החברה האמריקאית נשמעת לנו כמו צעד קטן בכיוון הנכון לכתבה

14. כרגע יש לי את הCRUCIAL M400 האם יש הבדלים ביצועים בינו לבין הסמסונג חוץ מנפח יותר גדול? (יש לי את ה128 גיגה של CRUCIAL רוצה להחליף ל250 GB של סמסונג) בתודה גל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי כיום כונן חיצוני 2.5 של WD בנפח 320GB ואני חושב על החלפה שלו לנפח גדול יותר ..מה אוכל למצוא במחיר של450 ש"ח כמובן 2.5 במהירות טובה ונפח גדול יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by milgy,

שלום האם יש דרך להעביר את המערכת לרמת RAID אחרת ללא מחיקת מערכת ההפעלה שיושבת על המערך? אשמח לשמוע תשובות תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lox,

hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by galit2ha,

אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, אני שוקל לקנות את המחשב Asus GL552VW-CN404T אבל רוצה לשדרג בו את ה SSD לכונן עם נפח גדול יותר. האם זה משהו שכדאי לעשות לבד או שעדיף פשוט במעבדה\בחנות? כמה זה אמור לעלות מבחינת העבודה עצמה של ההתקנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by UncleRico,

מה הדרך הכי טובה כדי לבדוק את התקינות של ההרד-דיסק ? (סקטורים פגומים, מהירות העברה, וכד') בתקופה של הדוס, היית יכול לקבל אחרי הפורמט מידע אם יש לך סקטור פגומים, היום משום מה אני לא מצליח לראות את המידע הזה בווינדוס... איך עושים את זה ? באיזה תוכנה כדאי להשתמש לבדיקת ההרד-דיסק ? משום מה התוכנה של WESTERN DIGITAL נתקעת לי...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MichaelZ,

כן, אני יודע.. המחשב החדש היה אמור להיות אצלי כבר לפחות איזה שבוע. היו כמה עיכובים בדרך ועוד בסוף הפאשלה המעצבנת של הצ'יפסט… קודם התבאסתי מכל העניין, אח"כ קיבלתי עצבים, אחרי זה נרגעתי ועכשיו פשוט כבר לא איכפת לי. אז ככה שבינתיים המחשב תקוע ואני התקדמתי להתעסק עם דברים אחרים. לא יודע מה יהיה בסוף עם המחשב המעצבן שהצליח לגזול ממני כל-כך הרבה זמן וכוחות נפשיים עוד לפני שבכלל הזמנתי אותו. חשבתי פה על משהו… שאלה היפותטית.. נניח שבניתי לי מערך RAID0 משני כוננים.. ביום אחד יפה אני מגלה פתאום שהלוח אם נדפק. לאו דווקא משהו ששייך לבקר ה- SATA. בקיצור, אני צריך להחליף את הלוח.. שלחתי אותו וקיבלתי לוח זהה (חדש). איפה עומד ה-RAID בכל הסיפור הזה? אני מחבר את הכוננים בדיוק לאותו מקום וא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shloogy,

הי חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי שום מדריך לRAID 0 כמו כן יש לי מס' שאלות: 1.האם חיבור של 3 דיסקים יאיץ את המהירות יותר מ2? 2.האם צריך לפרמט את המחשב ? באיזה שלב מתבצעת התקנת הRAID, תוף כדי התקנת מערכת ההפעלה? 3.יש ברשותי לוח אם P5QC, יש לו 6 חיבורי SATA ועוד 2 SATA נפרדים.האם ניתן לחבר את הכוננים הקשיחים של הRAID לכל SATA או שעליהם להיות אך ורק בשניים ה"מיוחדים"? כמו כן אשמח ללינק טוב לביצוע הRAID תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן. אני לוקח היום מחשב חדש מtms ורציתי להתייעץ איתכם איזה הארדדיסק לקחת. אני חושב ש - 2 ג׳יגה יספיקו. השאלה איזו חברה לבחור ואיזה דגם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roei88,

רציתי לשים את זה בהודעה הקודמת אבל לא ראיתי איך 1. אני רוצה לקנות הארד דיסק של 80 ג'יגה אז כדאי לקנות עם באפר או בלי? ושל איזה חברה maxor או wd? 2. יש לי צורב 16x10x40 והוא צורב לי מאקסימום ב-8x איך אפשר לסדר את זה? תודה! :cwm12:

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  25. חברת Western Digital מרחיבה את קו מוצרי ה-Black שלה עם כונן מכאני בנפח 6 טרה-בייט, שמזכיר לנו כי הטכנולוגיה הוותיקה עדיין יכולה להיות רלוונטית לכתבה: http://hwzone.co.il/עדיין-חיים-ובועטים-כונן-קשיח-חדש-בנפח-6tb/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים