אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי אשמח אם תוכלו להמליץ על איזה דיסקים כדאי לקנות בנפח 700MB תודה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מחפש הרד דיסק 10000 RPM עם 32 MB CASHE עדיף של WD מחפש המלצה להרד דיקסים עם הנתונים האלה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לחבר דיסקים פנימיים ב RAID 5 ללא כרטיס RAID ייעודי, בשימוש ב intel chipset P55 (מעבד i5 לוח GA-P55-UD3R). המטרה היא שרידות ואמינות הנתונים במקרה של כשל דיסק. לא שיפור ביצועים. אני רגיל להשתמש ב WD, אבל עכשיו ש TLER ב- WD דורש השקעה בדיסק ייעודי במחיר כפול, לאחר ש WD חסמו את האפשרות לשנות את ה FW של הדיסק, אני מסתכל על אפשרויות אחרות. סיגייט כותבים באתר של ה 7200.12 שהוא מומלץ ל "desktop RAID". מה זה אומר? שיש לו זמן חסום ל error recovery, או שהם אומרים בעצם שלא צריך TLER בשביל desktop RAID? במקביל, אני מבין שהסמסונג F3 מומלץ כאן בפורום. איך הוא מתמודד עם זמני error recovery? מישהו ניסה אותו ב RAID5 ? שורה תחתונה: 1) F1, F3 או 7200.12 עבור desktop RAID? 2)…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות RAID1 משני דיסקים פנימיים. מחפש המלצה לזוג כוננים של 1TB שיעמדו במשימה כ 5 שנים. לא מתוכננת פעילות אינטינסיבית - בעיקר עריכת דו מימד. מערכת ההפעלה תתוקן על כונן SSD נפרד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכונן לקנות מחשב חדש ולאור דרישות האיחסון והשרידות שלי, חשבתי על תצורת הדיסקים הבאה: 1. דיסק מהיר יחסית בנפח 500G-1T עבור מערכת הפעלה והתקנת תוכנות 2. שני דיסקים איטיים יותר בנפח 2T כל אחד במערך RAID1 עבור איחסון (ברור לי שזה לא תחליף לגיבוי - אני מגבה לדיסק חיצוני) הדיסקים שאני מתכונן לרכוש הם : דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2 איך הם מבחינת ביצועים ואמינות ? חיפשתי מבחנים השוואתיים בין דיסקים קשיחים חדשים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלושה דיסקים קשיחים 1TB כ"א לשימוש ב RAID 5 בתקציב של 500-800 ש"ח לדיסק. מישהו יכול להמליץ על דיסקים? הדגש הוא, לפי הסדר: אמינות, צריכת חשמל, פליטת חום, רמת רעש, ביצועים. מצאתי את ההשוואה הזאת בין 4 דיסקים שלפיה הסמסונג נראה מצויין (בממוצע) אבל אני לא בטוח עד כמה זה מעודכן ואילו דיסקים חדשים יצאו בינתיים. תודה מראש. - barduck
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך בבקשה המלצה להארד דיסק אמין שיתאים לעבודה מאומצת (20 שעות רצוף לפחות כל יום ) עריכות וידאו ורינדורים אני מעדיף של טרה קראתי כאן שבטרה יש 2 פלטות בפנים האם למען האמינות עדיך לקחת קטן יותר עם פלטה אחת ? נושא האמינות הכי חשוב . רעש וכו' לא מעניין תודה .
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
המלצה להארד דיסק 500 גיגה עד 300 שקלים חושב שיהיה שקט ומהיר זה קצת דחוף כי הארד שלי גוסס .תודה רבה לכם מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק קשיח בנפח 1TB אבל לא יודע איזה מכיוון שיש המון סוגים. אני רוצה לקנות הארד דיסק מצויין שלא יתקלקל (היה לי WESTERN DIGITAL לא זוכר את הדגם עם 500GB והוא פשוט לא הצליח לעלות -המחשב לא עלה). כרגע אין לי הגבלת מחיר (משהו עד 900 ש"ח). תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל את המלצתכם לרכישת דיסק קשיח חיצוני 500GB עובד הרבה עם קבצי וידאו ומערכות עריכת סרטים, מחפש הארד דיסק חיצוני שעומד בדרישות של מהירות ואמינות. יש די הרבה חברות שיצאו לאחרונה ואני מנסה להתמקד בחברה אמינה אם אפשר לקבל המלצה מסוימת לדוגמה מאתר של חברת באג על הארד דיסק חיצני http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=489&t=14 אם ישנה המלצה גם כן להארד דיסק חיצוני 1TB לאותם דרישות, אשמח לקבל. תודה
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני משמש כעוזר מחקר באוניברסיטה. אנחנו עוסקים בפרוייקט גדול ובמסגרתו הפרופסורית היקרה שלי הטילה עליי לקנות הארד דיסק חיצוני שישמש לגיבויים. אני צריך המלצות להארד דיסקים טובים, יעילים ואמינים מנפח של 500 GB ועד לנפח של 1000GB, כולל מחירים מומלצים. תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
צריך 320GB-חצי טרה. USB2. עד 400 שקל. איך המייבוק של WD? יש עוד המלצות?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכונן קשיח חיצוני של 1TB אם יש אחד ממש טוב של 2TB אז סבבה. לא אומר לכם תקציב אך אני רוצה אחד שהוא אמין וטוב. סומך עליכם שתתנו לי מוצר לא יקר מדי שמשתלם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי את הגירסאות שיש לסדרה MY BOOK של WD, מה ההבדלים ביניהם? ויש MY BOOK וMYBOOK2? שוב מה ההבדל? ראיתי את הדגם הזה באייבורי שהוא גם 5 שנים אחריות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והוא גם ממש זול, הבעיה היא שאני לא כזה אוהב את האחריות של אייבורי, אבל לא סתם הם נתנו 5 שעל WD יש רק שנתיים
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ראיתי שני דגמים של WESTERN DIGITAL : WDH1U3200 WDE1U3200E מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? ויש עוד דגמים טובים? (לא דווקא של WESTERN DIGITAL ) תודה הנה השוואה בין 2 הדגמים http://www.zap.co.il/compare.asp אבל משום מה לא ידוע על המהירות של אחד מהם,אז אם מישהו יודע משהו..
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של שני טרה בעלות של 600 ש"ח מקסימום. נתקלתי ברשת בינתיים בשלושה שנשמעים אחלה, אבל אשמח לדעות נוספות: Seagate STBV2000200 Seagate STCA2000200 Western Digital WDBACW0020HBK חשוב לי שהכונן יתמוך בUSB 3, יהיה במהירות של 7200 RPM ואם יש תמיכה בחיבור ESATA זה יהיה נחמד אך לא חובה. בנוסף אין לי העדפה למידות הגודל או לדרך בה הכונן יקבל חשמל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מחפש כונן בנפח 1T שיהיה גם שקט גם מהיר וגם קטן ואסטתי, לשימוש לצד מחשב נייד. מטרות: אחסון מוזיקה, סרטים, מסמכים, צפייה בסרטים מתוכו המלצות ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה להארד דיסק חיצוני/מארז (איכותי) להארד דיסק עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגות קלות. במקרה של HD חיצוני, הגודל צריך להיות בסביבות ה500-750, אם זה לא נכנס בתקציב, אפשר לחרוג קצת. חיבורים רצויים זה כמובן, USB2, חיבור רשת, על אף ששמתי לב שהוא לא הכי נפוץ יכול להיות יתרון מאוד מאוד גדול, ופיירוויר זה מותרות השימושים העיקריים שלו יהיו איחסון תמונות (כולל RAW ושאר דברים, המון), סרטי HD, ובערך כל הספריית שירים שלי. הוא יכתב הרבה. חיבור חשמל חיצוני לא ממש מהווה שיקול. כבלים זה טוב! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב מותו בטרם עת של הHD שלי אני נאלץ לקנות חדש. הHD אמור להיות לשנתיים כי אז אני מתעד להחליף למחשב חדש. הHD הקודם היה בנפח Seagate ST380013AS 80. הHD שאני מחפש כרגע צריך להיות בנפח דומה (80), אני לא אוגר מוסיקהת סרטים ומשחקים אז אין לי בעיות נפח. תקציב עד 250 שקל. אני לא יודע איזה עוד פרטים דרושים אבל: פנטיום 4 2.4 לוח אם של Asrock - P4i65G זיכרון 768 תודה!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק נייד כמה שיותר קטן מבחינת הגודל החיצוני. תכולה : 20-40 GB הצעות....?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התכוונתי כבר שבוע שעבר לרכוש את הF3 של סמסונג, אבל בעקבות החגים ואי היכולת של RSM לתת לי נציג טלפוני שיבדוק אם יש במלאי (יומיים ברצף ענו לי לקראת סגירה ולא היה עם מי לבדוק, מעצבן) נתקעתי עכשיו ואי אפשר להשיג אותו בשום מקום במחיר סביר. חשבתי אולי אם יש כונן אחר שכדאי לרכוש, או שפשוט כדאי לחכות שהם יחזרו להיות שפויים. מה אתם ממליצים? תודה מראש! זאב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, לפעמים מרוב עצים לא רואים את היער אז אני אשמח להמלצה לגבי רכישה של הארד דיסק חדש בנפח 2TB רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מ-KSP אז אם למישהו יש המלצה למשהו שבמלאי שלהם זה יהיה מעולה. ד"א הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-990XA-UD3 השימוש העיקרי של המחשב הוא לאחסון סדרות וסרטים ולמשחקים (בעיקר FPS) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה לHD חדש. לוח האם הוא P4S61 אז זה אומר שצריך HD בחיבור IDE. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 מבחינת גודל 160/250/320 יהיה טוב. האם יש HD שהוא גם IDE וגם SATA? אם כן, האם עדיף לי לקחת אחד כזה בשביל שיהיה נוח לחבר את הHD למחשב הבא (שכנראה יהיה עם SATA)? תקציב - אזור השלוש מאות שקל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-