אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
מישהו פה שחזק בתחום יכול להעריך מתי נתחיל לראות את הSSD מתחיל לעקוף אותו בסיבוב ? והאם יש חסרונות מהותיים כמו אורך חיים או אולי מהירות ? ועוד שאלה חצי קשורה שסקרנה אותי... האם אפשר לעשות BOOT ובעצם להתקין מערכת הפעלה מDISK ON KEY ? תודה, אוהד.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של Seagate 500G שקניתי מלפני כחצי שנה, היום אני ראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי,בדקתי ובביוס הוא מופיע. עכשיו כשאני נכנסתי לניהול דיסקים אני ראה שרשום שהוא לא אותחל. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות אני חייב עזרה יש עליו יותר מ100G של נתונים וביניהם גם עבודות. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםף איך הדיסקים ה- DL של TEAC ? האם למישהו יש נסיון איתם? כל טוב, גבריאל
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הדגש הוא על מהירות במשחקים ובהעברות קבצים כבדים (סרטי HD, קבצי ISO וכו'), לא אכפת לי שיהיה רועש ויצרוך יותר חשמל, אני רוצה את הכונן הכי מהיר עד 450 שקלים. ראיתי גרסאות של 640GB שעולות פחות מ500GB וכאן ההתלבטות איזה כונן קשיח לקחת בהתאם לתקציב. אני מוכן להתפשר על 500 אם הוא יתן ביצועים עדיפים על ה640 החנות - עדיפות למשהו בת"א אבל אם יש משלוח שמקבל מזומן אז לא משנה לי. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/5960 האם הוא מספיק או שיש יותר טובים? האם יש דרישות מיוחד ממערך RAID? או שיש לי הכל (רשום יש מפרט עדכני בפרופיל) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-12-sata-3-0-gb/s-1tb-hd-st31000528as&vgnextoid=20b92d0ca8dce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=7227b5b72fbce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=576 לקנייה היום
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום , כיום יש לי כונן קשיח אחד בנפח 250גיגה ( WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500YS ) , המחולק : C:\ 49גיגה , ו הStorage שכולל בתוכו את תיקיית ה TEMP, ה INCOMING ושאר האיכסון של אימיול /טורנט ב 185 גיגה הנותרים . אני מקווה שמחר תסתדר לי הבעיה ב כונן טרה החדש שקניתי Samsung Hd103UJ ואז יתווסף לי עוד קצת נפח :-) ולשאלות : 1. אני מתכוון שכל ה טרה יהיה כונן אחד , ולבצע את החלוקה הפנימית ע"י תיקיות . ( כלומר לא לחלק ל 2 או יותר כוננים לוגיים ) . האם יש בעיה או הסתייגות לגבי זה ? למדתי בעבר על בשרי : שכדאי להפריד את הכונן הלוגי של מערכת ההפעלה מזה של שאר ה STORGE , כאן אני מתכוון להקצות כונן שיהיה בעיקר ל STORAGE . 2.אני מתכוון להעביר את כל האיכסון לכונן החד…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא צורב לאט בצורה מוזרה.. רשום לי בתוכנה כאשר אני מבקש ממנו לצרוב על 16X שהוא צורב על 0.4X.. אני לא זוכר איך זה היה בעבר אבל משהו מוזר קורה פה.. ניסיתי לחפש דרייבר באתר הרשמי של LG אך לא מצאתי. האם זה יכול לעזור? ואם כן האם אפשר לקבל קישור? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
רק 1 גיגה מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שבת שלום ובוקר טוב לעוזרים.. ברשותי מפרט מחשב בעל 2 דיסקים קשיחים: (מפרט 1) Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Chieftec 550 VISTA Ultimate SP1 32Bit וברצוני להחליך את הדיסק קשיח שיש לי (250GB) לדיסק מהיר יותר.. וחשבתי או להחליף ל 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA שהוא ממש אבל ממש יקר 900 שח או שכבר כדיי לקנות דיסק נוסף ולעשות מערך רייד? או שביכלל אין צורך בשינוי כי השיפור שאני יקבל הוא היה מינורי? השימוש לרוב הוא למשחקים אני יודעה ששינוי בדיסק קשיח ל…
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון להרכיב במהלך החודש הקרוב מערכת מחשב חדשה... חשבתי לקנות את לוח האם Asus P6T Deluxe המכיל בין השאר קונטרולר לשני דיסקים בממשק SAS. האם ההשקעה היקרה בדיסק אחד כזה שתרוץ עליו המערכת הפעלה שווה? זה ישפר לי את הביצועים משמעותית או עדיף לחכות שנה פלוס מינוס שהמכירים של הSSD ירדו?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי מה ההבדל? SAS\SSD בין SATA מהירות? צורה? גודל? מחיר? אשמח לקבל הסבר מפורט ועניני תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ממש לא מזמן קניתי שני הארד-דיסקים WD10EADS 1TB וגם עוד אחד בגרסה של ה- 640 GB סה''כ 3 המחשבים שלי ממש שקטים אבל משום מה אני שומע מההארד-דיסקים ממש רעש כשהם עובדים, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, ואז הוא מפסיק את הרעש כל כמה שניות ואז מחזיר אותו ניסיתי להחליף כבלים וזה אותו הדבר, עשיתי בדיקת ''שמיעה'' לכל אחד מהם ואצל כולם זה אותו דבר אלה לא רעשים של seeks אלא רעשי טרקטור גסים אומנם שני המחשבים שלי ממש שקטים אבל אני לא מצפה שהם ירעישו בצורה כזאת אני מדבר מתוך נסיון עם הארד-דיסקים קודמים שהיו לי קניתי את WD10EADS למטרת HTPC כי אמרו לי שהם ממש שקטים... יכול להיות שההארד-דיסקים בנפחים הגדולים אמורים להרעיש ככה? זה הגיוני? יכול להיות שיש סדרה פגומה? אולי צריך לעשות…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה מבין ה2 יותר מומלץ? אשמח להמלצות נוספות במחירים הללו. תודה רבה וסופש טוב!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. אני צריך משהו קשיח שאני אוכל לזרוק לתוך התיקי או כל מקום אחר ולא יקרה לו כלום. כמובן מהירות היא גם פרט חשוב. לפי מה שהבנתי, Titanium יותר חזק מContour, אבל פחות מהיר. השאלה היא אם ההבדל במהירות הוא משמעותי. רעיתי את נתוני המהירות של Contour בת'רד של הDOKים, אם יש מידע דומה אצל מישהו בקשר לTitanium אני אשמח מאוד. ואם יש לכם הצאות אחרות לקנייה של 16GB לDOKים עמידים באותה צורה וגם מהירים באותה צורה אבל בתווח מחיר של 200 -240 שח, אני אשמח גם. תודה מראש.
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מתחיל פרויקט של בניית מחשב קטנטן מבוסס לוח mini itx , על הלוח כבר החלטתי, ומאז אבנה לבד מפרספקס,זיכרון לא בעיה. אבל לגבי אחסון - זה קצת מסובך: יש לי דיסק קשיח בגודל של 1.8 אינצ' (שנלקח מנגן X5 שהלך לעולמו בטרם עת זצ"ל) איך אני יכול לחבר אותו לממשק IDE או SATA ? אשמח לטיפים וכו' :-P עריכה: הדיסק הקשיח הוא Toshiba Mk2006GAL , http://img203.imageshack.us/img203/7471/p10100204wq.jpg האמת שאין לי מושג איך נקרא החיבור הזה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה של דיסקים של DVD-R 4.7 GB! מה הכי איכותי שיש? אני צורב את זה לWii!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קלטות וידאו (הישנות, של מכשיר וידאו), אני רוצה להעביר אותם למחשב ולאחר מכן להמירן לפורמט AVI. תודה מראש למי שיעזור לי אורי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-