עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עדיין לא שדרגתם לכונן SSD מהיר מהעידן החדש? המחירים טובים מאי פעם והופכים את האפשרות לקורצת ביותר לכתבה

2. לא ייאמן!! אני זוכר שזה עלה 800 שקל לפני חודשיים סוףסוף מתחיל להתקרב למחירים של ארה"ב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 שמה זה עולה 125$

3. של WD מה זה אומר? להחליף אותו

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. דגם ה-Force MP600 החדש ישתמש בבקר הדור החדש של Phison בכדי לספק מהירויות העברה של עד 5,000 מגה-בייט בשנייה לכתבה

5. שלום, אני מחפש תוכנה, ואם אפשר מדריך טוב להעתקה של מערכת ההפעלה עם כל התוכנות המותקנות אל SSD חדש שאני מתכוון לקנות. תודה, חיים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, נתקלתי במוצר הנל: http://pkparis.surinternet.com/epages/box23967.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box23967/Products/100304 כאחסון נוסף למקבוק שברשותי, שכרגע עם כונן 128גיגה שמלא כמעט עד תום. מה דעתכם על שימוש בהתקן הנל כאחסון קבוע, מאחר ואני גם ככה מרבית הפעמים עם USB אחד פנוי. מה ניתן לצפות מבחינת ביצועים בפועל ממנו, והאם יהיה אפשר לעבוד איתו בנוחות מול VM של פרללס או מול ספריית תמונות של אפרצ'ור לדוגמה?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by honore,

אהלן אנשים , ;D מספר שאלות לחברים : 1. האם למישהו מהחברים בפורום יש נסיון עם צורב DVD X16 של BENQ ה DW1620 . הצורב קיבל ביקורות פנטסטיות באתרים המובילים לדוגמה http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10450 2. יש למישהו מושג למה לא מוכרים אותו בארץ במחיר סביר אלא במחיר מופקע של כ 700 ש"ח בבאג ? ??? תודה מראש לכל העונים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב, מה לדעתכם המלומדת מומלץ למחשב החדש שאני רוכש. 1. HD - מבחינת כמות איחסון די לי ב 160, השאלה היא אם קיים פער איכות בן שני סוגי הקשיחים והאם ה 16MG מהווה יתרון משמעותי לטובת ה SEAGATE או שאולי עדיף HD בנפח 160-250 אחר, טוב יותר 2. צורב - מה נחשב לאיכותי ביותר בסכום של עד 200ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤262 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 מודה לכם מקרב לב על תרומתכם בקבלת ההחלטה דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. מצאתי רק ביקורת אחת אבל עדיין אשמח לקבל חוות דעת מתוך ניסיון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Markis,

שלום במחשב שיש בו דיסק קשיח 250 ג'גה של מקסטור המורכב על כרטיס מתאם מ-pci ל-sata ומחולק ל- c+d הרכבתי דיסק חדש של wd 250 ג'גה גם הוא סאטא וחיברתי אותו לאותו מתאם. השתמשתי בתוכנה של wd שנקראת Data Lifeguard Tools 11.2 for Windows מהאתר שלהם שטיפלה באופן אוטומטי בהכנת הדיסק והעתיקה עליו באופן מלא את הדיסק הישן (וחילקה אותו לתתי דיסקים בדיוק כמו הישן) ובסוף שאלה אותי אם אני רוצה שהדיסק החדש יהיה boot disk (משהו בסגנון) והכוונה שהמחשב יאותחל ממנו ועניתי שכן, ועשיתי רסטארט כפי שנתבקשתי. עכשיו בווינדוז אני רואה את כל הדיסקים, וב- disk managment כתוב כך: הדיסק הישן נשאר c+d לגבי c כתוב שהוא system הדיסק החדש מכונה g+h ולגבי g כתוב שהוא avtive 1. מאיזה דיסק נעשה ה-boot בפועל ? 2.…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by emmp,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח שרכשתי ב-2014 אחרי ייעוץ פה באתר (שעדיין עובד פיקס) עם כונן SDD בנפח 256GB (שעליו מותקן הווינדוס והתוכנות) ושדיי התמלא . אני מעוניין להחליף אותו עם כונן גדול יותר (לפחות 1TB) בשביל לאפשר התקנה של עוד תוכנות . מישהו יודע להמליץ על כונן SSD סבבה מבחינת ביצועים ומחיר שיתאים לי ? (זה הדגם שקיים - Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III) תודה מראש לעוזרים

12. כרגע יש לי את הCRUCIAL M400 האם יש הבדלים ביצועים בינו לבין הסמסונג חוץ מנפח יותר גדול? (יש לי את ה128 גיגה של CRUCIAL רוצה להחליף ל250 GB של סמסונג) בתודה גל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Night,

יש לי כרגע הארדיסק בנפח 200 ג'יגה, אני מעוניין לקנות הארדיסק נוסף בנפח 250-320 ג'יגה (לא החלטתי עדיין...). גם הדיסק הראשון והגם החדש יהיו SATA2. עד כמה הביצועים של המערכת יפגעו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לאחרונה הצורב שלי נכשל ביותר מידי צריבות כל דיסקים רגילים אני משתמש בדיסקים של ורבטים (שאני קונה מאופיס דיפו) הצריבה האחרונה היא שצרבתי סרט מקודד לVCD הצוריבה נכשלה באמצע ושתי הצריבות הקודמות הצריבה נכשלה בדיוק ב 99% או 100% כאילו ממש בסוף צרבתי סרטים כקובץ רגיל עכשיו יש לי אתה הצורב אולי כמה חודשים לא זוכר בדיוק צריך לבדוק ועשיתי לו עדכון קשוחה שקניתי אותו יש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל לבדוק אם הוא תקול? או שכדאי לי להזמין חדש? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. איזה כונן לקחת: כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 כונן קשיח Western Digital WD10EZEX האם צריך לכלול במפרט כונן דיסקים? אני לא קונה משחקים בדיסקים ולא יצא לי להשתמש בו חוץ מפרמוט מחשב והתקנת ווינדוס שאפשר גם מדיסק און קי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alon83438,

שלום זה שוב אני קיבלתי מתנה דיסק און קי (לא משו פ33ה רק 8 מ"ב) יש לי 5 מחשבים 1 XP PRO אחד ME ושניים 98 המי והאקספי לא היו צריכים דרייברים וה98 כן והורדתי להם. הכל עבד טוב עד שפשוט זה לא עבד לא קרה לדיסק כלום ופשוט המחשב לא קולט שהוא נכנס אליו מה קרה ומה לעשות????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Seagate Expansion External Drives Seagate FreeAgent שניהם 1TB ובערך אותו מחיר, האם יש עוד הבדל חוץ מהעיצוב? ועוד שאלה, אפשרי לפרק את המארז שלהם ולחבר רגיל למחשב באמצעות SATA? תודה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by plinks,

שלום, אני מעוניין לנסות להשתמש בכרטיס CF במהירות X150 יחד עם מתאם SATA כגון זה http://cgi.ebay.com/CF-to-SATA-HD-Hard-Disk-Drive-SSD-adapter-mini-iTX-4N_W0QQitemZ350182152180QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item51887b97f4 על מנת לקבל כונן SSD. שאלה של מהירות - אני יודע שבקורא כרטיסים מהירות קריאה\כתיבה של CF שכזה היא סביב 30 מגה לשניה, כאשר זו פחות או יותר מהירות קריאה\כתיבה של דיסק קשיח. האם צוואר הבקבוק של ה CF הוא בקורא USB, והמתאם ל SATA יפעל מהר יותר ? במבחני ביצועים של כונני SSD יעודיים ניתן לראות מהירויות של כ- 100 מגה לשניה. האם יש לי סיכוי להגיע לזה ? אם לא, מה שונה בעצם בין כרטיס CF לכונן SSD מסחרי ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by duzapz,

היי, יש לי הארדיסק של Samsung HD103SJ F3 SpinPoint לאחרונה המחשב שלי נורא איטי אז ניסיתי לאבחן מאיפה הבעיה ואז הבנתי שיש לי שגיאות בדיסק הקשיח. הרצתי CHKDSK, אך לצערי זה לא עזר. עדיין יש את השגיאה. החלטתי לחקור ולבדוק יותר לעומק, הגעתי לאתר של התמיכה של ההארדיסק שלי ומצאתי באתר של החברה להשתמש עם SeaTools (למרות שזה של סיגייט אבל זה מה שמצאתי בכל מקרה) התוכנה אכן מכירה בדיסק שלי וניתן לבצע איתה את הבדיקות שיש אחת מהבדיקות שעשיתי נקראת Short DST ולצערי הדיסק נכשל בה. באתר של החברה רשום שאם יש שגיאה, יש צורך לגבות הכל ולהחליף את ההארדיסק. עכשיו אני ממש לא בראש להוצאה כספית למרות שאם לא תהיה ברירה אני אעשה את זה. האם יש אפשרות לפתור את זה ולתקן את הדיסק או שכדאי לי …

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by guy_intel,

כונן C: חשבתי על 60GB לויסטה. כונן D: חשבתי על 220GB למשחקים ותוכנות. כונן E: חשבתי על 220GB להורדות. מכיוון שמה שחשוב זה איחוי הדיסק, נראה לי שהכי כדאי להפריד בין כל הקבצים שמורידים לבין השאר כי בדיסק E (הורדות) יהיה לי הכי הרבה בעיות איחוי, כך שעדיף להפריד אותו משאר המערכת. מה דעתכם על החלוקה ?

21. Started by e.t,

קניתי מלירה 2 מדיות Ritek Ridata DVD+RW X8 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785 גם ב-NERO וגם ImgBurn הוא לא מזהה את הדיסקים (ניסיתי את שניהם). דיסקים אחרים הוא מזהה וצורב בלי בעיה (Verbatim, Memorex), גם CD וגם DVDR. WTF!?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IG,

מראש: החיפוש לא עזר! מצאתי בבאג זיכרון של ZOLTRIX לחץ כאן מישהו יכול להגיד לי איך הוא? ואם הוא עדיף על זה: של LG אני יכו לקנות רק מבאג או מדיונון, אם אתם מכירים איזה זיכרון טוב שנמכר שם, שעדיף על אלה שאני הצעתי, אל תתבישו להציע

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי כיום כונן חיצוני 2.5 של WD בנפח 320GB ואני חושב על החלפה שלו לנפח גדול יותר ..מה אוכל למצוא במחיר של450 ש"ח כמובן 2.5 במהירות טובה ונפח גדול יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by milgy,

שלום האם יש דרך להעביר את המערכת לרמת RAID אחרת ללא מחיקת מערכת ההפעלה שיושבת על המערך? אשמח לשמוע תשובות תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.