עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Art Tatum,

המהירות עולה: לינק למקור - http://www.tomshardware.com/reviews/samsung-470-sandforce-best-ssd,2783-12.html עוד השואה יחסית חדשה וקצת פחות מקיפה - http://www.behardware.com/articles/794-11/ssd-2010-roundup-15-ssds-compared.html עוד השוואה יחסית חדשה ואומנם קטנה אך נחמדה - http://www.hardwareheaven.com/reviews/1050/pg12/value-ssd-roundup-october-2010-load-times.html המחירים בירידה: הנה הזדמנות מוזרה ומעניינת http://www.suntekstore.com/kingspec-1-8-inch-32gb-sata-ii-mlc-ssd.html הציפיות ל2011 גבוהות: http://www.hardwarecanucks.com/wp-content/uploads/intel-ssd-roadmap.jpg Seagate sees a big future in hybrid SSDs http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1800398/…

• 77 תגובות
    • 15.9k צפיות
  2. השבוע רכשתי את ה 2TB 64MB SATA3 - 7K3000 (לפי ההמלצות שקיבלתי כאן) ולפני מספר דקות קיבלתי מסך כחול ב WIN7 64 ביט, מה שהיה מאוד מפתיע כי לא זכורה לי הפעם האחרונה בה קרה לי הדבר... האם ש קשר בין הוספת הדיסק לתופעה זו? כיצד ניתן לשלול/לאשר את הקשר? (נדמה לי שקראתי פעם שניתן לקרוא את ה DUMP של התקלה ולפרש אותו אבל אני כבר לא זוכר) באיזו תוכנה כדאי להשתמש על מנת לבדוק את הדיסק (שחצי ממנו מכיל מידע) לתקלות ו/או לבדיקת מאמץ (strese)?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  3. סדרת כונני ה-SSD הביתית השלישית של החברה האמריקאית נשמעת לנו כמו צעד קטן בכיוון הנכון לכתבה

4. עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 400 GB ויש לי מלא סרטים זה לא מספיק לי כבר.. אני מחפש הארד דיסק בגודל של 2000 GB. תקציב עד 400 אולי גם 500 שקל אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אני מקווה שזה לא משנה,אם כן תגידו לי איך אני מברר איזה לוח יש לי ואגיד לכם. בכל מקרה... יש לי על הארד דיסק עכשיו סרטים האם יש אפשרות לשמור אותם? אבל רק אותם בלי כל הברנשים האחרים מצאתי את הלוח אם: GA-P35-S3G

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. Started by Forest14,

האם יש יתרון לMSATA - נניח על לוח של גיגהבייט לעומת SSD רגיל? האם ניתן לעלות מערכת הפעלה על גבי הMSATA?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני שם לב לכמה תופעות לא מעודדות בשוק הדיסקים קשיחים 3.5 של המחשב הנייח, ואציין אותן: 1) ברוב החנויות יש עד 2 חברות : WD ו-SEAGATE, למה אין מבחר?! איפה SAMSUNG, TOSHIBA, HITACHI שהיו פעם? 2) ירידת שנות האחריות מ-3 שנים ל-שנתיים. יש חנויות שבשיא חוצפתן מורידת את המחיר בכמה עשרות שקלים עבור דיסק מתצוגה ודופקות אחריות של בין 3 חודשים לשנה, והרי ידוע שדיסק קשיח הוא הרכיב שנהרס הכי הרבה והכי מהר במחשב. 3) עליית מחירים לצד ירידת ביצועים : WD בשוק הכוננים הכחולים נותנת ביצועים עלובים של 5400 סל"ד בעוד ש-SEAGATE נותנת דיסקים קשיחים יותר זולים ויותר מהירים (מה שמוביל אותי לרשום את סעיף 4). כמובן שאין מה לדבר על ירוקים (גרועים) השחורים (יקרים),אדומים…

7. אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. על מה אתם ממליצים במחיר סביר? הנפח הדרוש הוא עד 500GB תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ran B,

היי חברים! אני בזמן האחרון מחפש, קורא ביקורות ומתעניין בקניית דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. היום המערכת שלי יושבת על דיסק אחד של 1TB ואני מנצל כבר חצי ממנו בהמון תמונות, מסמכים, סרטים וקבצים שונים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בשביל גיבוי, שעיקר המטרה הוא גם - תוכנת גיבוי שתגיע עם הדיסק ותבצע את הגיבוי בפשוטות, מבלי שאני אצטרך לעשות MERGE ידנית לקבצים קיימים/חדשים/שהשתנו וכו'.. כרגע הסתכלתי על WD ועל התוכנת SmartWare שלהם. נראת פשוטה ונוחה לפי התגובות והמדריכים באינטרנט. אבל נשארתי עם שאלה אחת מטרידה! האם למישהו יש מושג איך בדיוק הSmartWare של WD מגבה את הקבצים?! האם היא מגבה אותם לקובץ IMAGE כלשהו? קובץ מוצפן כלשהו? קובץ מוגן? שאין אפשרות לעשות איתו כלום מבלי הת…

• 30 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. Started by UncleRico,

מישהו אי פעם חשב על זה ? האם זה אפשרי ? זה פשוט לא ייתכן המצב הזה ! אין עוד מוצר בעולם, שבו למוכר אין מושג מה הוא מוכר, ולקונה אין מושג מה הוא קונה. רשום משהו על הקופסא, ואין לך מושג מה מתחבא מתחת לדיסק. איך זה שאף אגודה למען זכויות הצרכן לא מטפלת בזה ? אז מה אם רובם לא מבינים בזה ! אם אני קונה VERBATIM ורשום על החבילה: MITSUBUSHI CEMICAL CORPORATION ואני מגלה בבית שהדיסקים הם של CMC אז משהו פה דפוק ומסריח ואני גם בטוח שלא חוקי ! למה אין אפשרות למצוא דיסקים נורמלים במדינה הזו, מבלי להוציא מאות שקלים על משחקי אן דין דינו ? למה אי אפשר לרשום את שם היצרן של הדיסקים על גבי הדיסק ! זהו, פרקתי קצת עצבים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by carbo20,

שלום קיבלתי מחשב חדש. עם לוח אם gigabyte ga-ep35c-ds3r יש לי 2 כוננים קשיחים של 500 גיגה כל אחד. SATA2 בחוברת הוראות של הלוח יש לי 2 אפשרויות: א.configuring intel ich9r sata controller ב. configuring gigabyte sata2 controller כאשר אני מנסה לפעול לפי האפשרות השניה הוא לא מזהה את הכונן.. למשהו יש מושג למה? ומה ההבדל בין האפשרויות? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by charge,

Ssd של 120גיגה או כונן 2tb אבל שקניתי אותו אמרו לי שהוא איטי בשביל להתקין ווינדוס עליו אבל מה בנוגע למשחקים? במה זה יפגע? בfps?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jorgito,

שלום! מחר אני הולך לקנות הרדיסק חדש (500GB) ואני צריך ייעוץ קל - או ב330 ש"ח לקנות הרדיסק פנימי SEAGATE BARRACUDA עם 32MB BUFFER או חיצוני ב390 ש"ח WD MYBOOK 500GB USB 2.0 - השאלה שלי היא האם בהפרש כזה זניח כבר כדאי ללכת על חיצוני - אני בעיקר מתלבט בגלל ההפרשים בביצועים, הכוונה שלי היא בעיקר להשתמש בהרדיסק למוזיקה וסרטים אבל אני ארצה גם להריץ תוכנות ואולי גם משחקים - כמה ההבדל מורגש בין פנימי לחיצוני בשימושים האלה?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by izik147,

יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של SSD ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by mortix,

שלום לכולם, אני בשלבי קניית workstation, עד כה הגעתי למפרט הזה: לוח אם: Intel® Workstation Board W2600CR2 2 מעבדים: Intel® Xeon® Processor E5-2690 זיכרון: SAMSUNG 16GB 240-Pin DDR3 SDRAM ECC Registered X8(total 128gb) ספק: 1500w עכשיו נשאר לי רק לבחור הארדיסקים, מכר המליץ לי על 2xSSD in raid 1 בשביל המערכת ההפעלה ובשביל האיחסון של המכונות הוירטואליות 5xSSD in raid 6 והכל מחובר בכרטיס RAID Controller הקטע שזה נראה לי קצת מוגזם ואין לי צורך בזה ממש, המטרה של התחנת עבודה הזאת היא להריץ כמה מכונות וירטואליות(10-15) שמריצים דברים שונים בעיקר באינטרנט. חשוב לי מאוד מהירות של הos ושל המכונות ושיהיה יציב... השאלה אם יש תחליף יותר טוב? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bennash,

זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אז ככה, חבר רצה שאני אסדר לו את המחשב ששכב כמה שנים במחסן, לפי מה שהוא אמר ניסו להתקין עליו פעם ווינדוס 7 אבל זו הייתה שטות כי המחשב לא מספיק חזק בשביל להריץ את מערכת ההפעלה הזאת. זה ההארדיסק: אוקיי, הבאתי את המחשב אליי והדלקתי אותו, זאת ההודעה שקיבלתי: החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס XP, הכנסתי את הדיסק והגעתי למצב הזה: אם הבנתי נכון, אין עליו בכלל חלוקה למחיצות? :s05: אז ניסיתי לפתוח מחיצה חדשה כמו שכתוב ללחוץ על כפתור C אבל אז הגעתי למצב הבא אובד עצות, ניתקתי את ההארדיסק וניסיתי לחבר אותו אצלי במחשב, הדלקתי את המחשב, קפץ החלון הקטן למטה שאומר שזוהתה חומרה חדשה הוא נפתח ואמר שהוא הותקן בהצלחה, הכל טוב ויפה.. נכנסתי למחשב שלי אבל הוא ל…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וחשבתי על ה- Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 כאשר הלכתי לחנות, שממנה אני תמיד קונה (וגם המוכר תמיד הוגן איתי) הוא יכול להזמין לי אותו אבל אני אקבל שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי. הסתכלתי ב-ZAP ושמתי לב שחלק מהחנויות נותנות גם שנתיים וחלקן 3 שנים אחריות, לכונן באריזת Retail - כפי שצריך להיות לפי אתר היצרן.. לפי אתר היצרן האחריות היא כזו: http://support.wdc.com/warranty/policy.asp?wdc_lang=en אז מה הולך פה? כל חנות עושה מה שבא לה? או היבואן פשוט בוחר לאיזו חנות להעניק תקופת אחריות שונה? :s05:

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. משהו מוזר, קרה לי רק עכשו שעשיתי RESET (וגם כיבתי והפעלתי מחדש לצורך העניין) יש לי ICH9R של INTEL כבקר RAID (מגיע עם לוחות X48) ויש לי שני כוננים שעובדים בRAID עכשו כשהמחשב עולה, בדיוק אחרי השלב של הBIOS, יש את הקטע של תלחץ CTRL+I להכנס לBIOS של הRAID. והוא מציג על המסך את המצב שלהם ואיך פועלים אצלי לדוגמא מציג שיש כונן RAID 0 אחד (כלומר לוגי של כ600 ג'גה) ושניים שכל אחד כ300. העניין הוא שכונן מספר 0 מוצג כOK והכונן מספר 2 (זה מספרים לוגים), מופיע כERROR אבל כפי שאתם שמים לב, הVISTA עולה לי בסדר, הכוננים עובדים בסדר, ואין שום בעיה מבחינתי. אבל כמובן שאני רוצה שיהיה OK (שלא לדבר על כך שזה גם גוזל זמן כל פעם, כי הוא כאילו תוקע אותי ככה בהתחלה כמה שניות) מישהו יוד…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אני רוצה שיתמוך בSATA 3 כי אני לא רוצה לקנות בעתיד מארז חדש.. אני רוצה שיהיה לו חיבור USB 3 וחיבור ESATA (למה? כי כרגע הלוח שלי לא תומך USB3 אבל אני רוצה שהמארז הזה ישאר איתי... שיצאו HDD של 4 טרה אני יכניס את ה2 טרה שיש בתוכו למחשב וישים בקייס הזה 4 טרה...) כמו כן חשוב שיהיה קריר ביותר כי אני מתכוון לשים אותו שיהיה מחובר כמעט תמיד... אז לא איכפת לי אם יהיה לו איזה מאוורר ככה חיפשתי מלא ולא הצלחתי למצוא קייס עם USB3 וESATA... תמיד USB2 וESATA או USB3 בלבד.. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  20. עשיתי בנורטון מג'יק MERGE(CELLS) PARTITION לכונן D: שיעבור לC: וקיבלתי הפתעה לא נעימה כונן D: שלי נמחק טוטאלית עם מלא מלא חומר חשוב.. אני ממש צריך את החומר הזה שנמחק האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. Started by dog,

בהמשך להודעה קודמת בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351810.0 טכנאי סידר לי את הרייד לרייד 1 (מראה ) לאור ניסיון העבר הלא טוב אני מנסה לוודא שאכן המחשב שלי כרגע ברייד 1 (למיטב הבנתי גם ברייד 0 וגם ב-1 אראה רק דיסק 1 במחשב שלי או בניהול הדיסקים ) נכנסתי לבקר הרייד בשלב הפוסט וגם מקריאת האמור שם לא ברור לי באיזה רייד אני נמצא, אני מצזף צילום של מסך זה בקובץ המצורף, אשמח אם מישהו יעזור שאדע בוודאות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Miros,

?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SAMSUNG - אם כן כמה הוא עולה?~

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by ha,

במערכת שלי מותקנים 4 דיסקי SSD. שניים הם 128G ומותקנים בתצורת RAID 0 ועוד שניים הם 256G וגם הם מותקנים בתצורת RAID 0 (שניהם מגבים אחד את השני). אני משתמש ב MiniTool ShadowMaker Free שבעצם משכפלת דיסק על דיסק כדי לבצע גיבוי מערכת מלא אך כך אני יכול לנצל רק את הקיבולת של ה RAID 0 הקטן יותר (256G סה"כ) בלבד. האם ניתן ליצר RAID 5 שינצל את כל הדיסקים במערכת בתצורה של 256G + 256G + (128G + 128G) כך שאוכל לקבל דיסק אחד בגודל 512G ללא צורך בגיבוי ידני?

24. Started by waizman,

חבר צילם הרבה בדרום אמריקה והעביר את התמונות לכרטיס SD בגודל 8 ג'יגה. כנראה נכנס לו וירוס או משהו לכרטיס ועכשיו הוא לא נפתח יותר. ניסינו כמה קוראי כרטיסים ללא הצלחה. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by wooper,

שלום מה הדרך הכי מומלצת לצרוב קובץ iso ל usb? יש לי image של סרבר 2003 שאני רוצה שהוא יעלה מהבוט

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.