עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iveco,

חיברתי את ה SANDISK 3.0 קרוזר גלייד 256GB בטעות ל USB2 במארז יצא קריאה 34 מגה קריאה ו 17 מגה כתיבה ובקבצים הקטנים יצא 1-4 מגה בייט , אז חיברתי בלוח האם עצמו USB3 יציאה כחולה יצא לי גם נמוך כתיבה 50 מגה בייט לשניה וקריאה 50-150 מגה לשניה בקצבים הגדולים ו 2-7 מגה בקבצים הקטנים זה תקין ?

2. לקחנו לסיבוב את הכוננים המובילים של Western Digital לגיימינג ויצאנו מרוצים עד מאודלכתבה

3. הרכישה של חברת סאנדיסק הושלמה, וכעת יצרנית הכוננים הקשיחים האמריקאית מוכנה לקפיצה אל עולם הטכנולוגיה העדכנית בעזרת צמד המותגים הכי פופולרי שלה לכתבה

4. Started by zeroone,

שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by zeroone,

שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eranmor,

היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום לאחרונה אני מקבל המון קבצים פגומים אחרי שאני מסיים להוריד טורנט פתחתי פה כי השגיאות הם לא בתוך הקליינט, יש שגיאות גם כאלה בזמן ה-Hash Check שמקורם בד"כ בפייקרים, זה לא המקרה ועוד עובדה שמשחקת לכיוון של בעיה ב-HD זה האתר שממנו אני מוריד שאני לא אציין את שמו עקב ווארז אבל אתר אמין ולא ראיתי בתגובות תגובה אחת שמדברת על קבצים פגומים.. אני מסיים להוריד, הקובץ על 100 אחוז, מנסה לעשות Extract ויש 2-3 או יותר קבצים פגומים. יש סיכוי שמקור הבעיה בהארד דיסק ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. 200GB SATA WD, שתי מחיצות, כל אחת חצי כמות מפורמטות על NTFS. בכל אופן, חשוב לי שהמחיצה עם WINDOWS תקרא C והשנייה D ועכשיו המצב הפוך לאחר פירמוט והתקנה חדשה של המערכת. מה שקרה זה שלאחר שמחקתי את אחת המחיצות בזמן התקנת XP PRO, המחיצה השנייה "גנבה" לה משום מה את השם. האם יש דרך להחליף את השמות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by tomer861,

שלום לכולם רצתי לקנות דיסק חיצוני של 1 טרהבייט שכולל יציאת esata התלבטתי בין השתיים ובסוף הזמנתי את הסייגיט לצערי מסתבר שהדגם הזה אזל מהמלאי בארץ והולכים להחליף אותו בדגם חדש, אותו הדבר לגבי הmybook home שהוא גם הוחלף בדגם חדש אך ללא יציאת esata אשמח לדעת איזה דיסקים יוצאים שהולכים להחליף את הסדרות הנ"ל והערכה אם ניתן למתי יגיעו לארץ תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by idanuel,

אז ככה קניתי הרדיסק חדש (אמרתי לא נסתבך פירמוט לא פירמוט בלאגנים) קיצור עכשיו יש לי הרדיסק חדש (גם ככה הייתי אמור לקנות,אבל לא משנה) בקיצור בדרך כלל שהייתי ניכנס לBIOS הייתי רואה את השם של ההרדיסק שם וכו' (במקרה שלי זה היה WESTEN DIGTEL וכל הפרטים) עכשיו קניתי הרדיסק חדש כמו שאמרתי חיברתי אותו והוא לא מזהה אותו כלומר הוא לא מופיע בBIOS בכלל אמרתי טוב בא ננסה את ההרדיסק הקודם וגם אותו הוא לא מזהה וכמובן שעשיתי על שני ההרדיסקים בגמפרים שלהם על MASTER וכל אחד חיברתי בנפרד ( כלומר כל נסיון חברתי אחד בלבד) אין לי מושג למה זה קורה. מה נראה לכם?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  11. אהלן חברים! בזמן האחרון ההארד דיסק מעצבן אותי, הוא עושה לפעמים קולות כאלה של מאמץ ודברים שנשמעים כמו חריטה על לוח עם הציפורן - רק קצת יותר עדין. הוא עושה את זה לפרקים, והרעש מאוד קצר, חצי שניה - שניה, ולפעמים ממש נדירות הוא עושה את זה לאורך זמן. עכשיו, עשית chkdsk לשני הכוננים (ל- C, שבו מותקנת מע' ההפעלה עשיתי כמובן לאחר אתחול המחשב), ולא נמצאו תקלות. עכשיו, אני לא יודע אם זה ההארד דיסק או שהמחשב סתם נהפך איכשהו לאיטי בזמן האחרון (אני בבסיס לפרקי זמן ארוכים, ואחים שלי עושים מי יודע מה למחשב כשאני לא נמצא) ופשוט אפרמט אותו. ישנה בדיקת מערכת כוללת שבה אוכל למצוא מה הבעיה, או לפחות בדיקה להארד דיסק, או שפשוט אפרמט? תודה מראש ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כשאני מעביר כמויות גדולות של מידע המחשב שלי נתקע כמעט לחלוטין ובקושי מגיב. מדובר בהעברות באותו דיסק (בין מחיצות) וגם בהעברות בין דיסקים שונים. כן, הדרייברים שלי מעודכנים, הדיסק מוגדר כ-ATA5. לא, אין לי תוכנות מיוחדות שרצות ברקע ולא, אין פרגמנטציה משמעותית. רעיונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  13. יש לי כונן חיצוני שבו גיביתי את המחשב שלי כבר כמה פעמים (זה אומר שיש לי שם דברים שאין לי בשום מקום אחר) ועכשיו שאני מנסה להפעיל אותו המחשב מזהה אותו בתור "דיסק פנימי" במקום כונן חיצוני והוא לא פועל, במחשב אחד המחשב רוצה שאני יאתחל אותו ובמחשב אחר הוא כותב הודעת שגיאה "אין גישה אל \:H שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית)", מה שמוזר זה שאני כבר כמה ימים משתמש בו והוא עבד מצוין, מה עושים? יש שם דברים (כמו תמונות של כל המשפחה, מסמכים חשובים של כל המשפחה וכו') שאסור לי לאבד. נ.ב. כשאני מפעיל אותו אני שומע רעשים וציפצופים אבל לא נראה לי שהוא נהרס בגלל שהמנורה שלו דולקת והמחשב פחות או יותר כן מזהה שהוא קיים.

• 95 תגובות
    • 27.5k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GB איך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש? חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הגיע המחשב החדש שלי.... רציתי לדעת אם זה חובה לפרמט אותו לפני התחלת השימוש בו זה לא מחשב קומפלט זה רק מעבד ולוח אם זה דורש פירמוט?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  18. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DJPOWER,

מהו המחשב המינמלי שאפשר לקנות שיתמוך ב250GB? (פנטיום 3 733, פנטיום 3 1000, וכו) כמובן עם XP SP2

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. יש לי HDD בנוסף לSSD שעליו המערכת מותקנת באמצע משחק שמותקן בHDD הוא קרס ואז אני רואה שהמחשב לא מזהה יותר את הHDD ריסטרט גם לא עזר, אחרי שניתקתי את הכבל והחזרתי מהHDD זה הסתדר אבל יש לי שם המון מידע ואני מפחד שהHDD ימות. יש לי סיבה לחשוש? בגדול זה עבד מעולה כבר שנים, התקנתי רק השבוע את הSSD, אז יכול שסתם הכבל היה רופף? למרות שעבד כמה ימים בלי בעיה השאלה אם קורה דבר כזה ועוד תוך כדי שימוש זה סימן רע או שלא בהכרח קשור לאי תקינות הHDD?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. וכשאני מוחק משהו אז יש את אותו מקום תפוס ואת אותו מקום פנוי , בקיצור אין שינוי שום כלום ואני לא יודע מה הגורם לכך ... :s05: מקווה שתעזרו לי .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofershap,

מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא נא להעביר. אוקיי,אז כמו שכתבתי המחשב שלי חזר היום מתיקון אחרי שהופיעו אצלו מסכים כחולים כל פעם שעלה(מסתבר שסטיק אחד של זיכרון היה פגום והחליפו לי אותו), ועכשיו אני שם לב שיש כמה קבצים שהנפח שלהם התאפס,כלומר הקבצים עצמם נמצאים אבל הגודל שלהם הוא 0K,מה גם שאני שם לב שיש לי יותר מקום פנוי הHD מאשר היה לי לפני. וגם חשוב לציין שלפני ששלחתי את המחשב לתיקון הופיעו לי כל מני הודעות של רג'יסטרי לא תקין... לפי מה שאני זוכר יש איזו פקודה שיכולה לתקן את זה,אשמח אם תוכלו לעזור לי. אולי לנסות שחזור מערכת? תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. יש ברשותי הארדיסק חיצוני של seagate הדגם הוא st3500320sa מקריאה פה ובפורומים אחרים הבנתי שהדגם הזה נכלל על הדגמים הבעייתים ניסתי ללא הצלחה רבה להבין מה בדיוק עלי לעשות והאם הבעיה שלי היא אותה בעיה מדוברת, שכן אצלי המחשב כלל לא מזהה שמחובר אליו הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. אהלן לכולם, עד עכשיו היו לי שני דיסקים של 80 ו20 ג'יגה. קניתי WD 250 ג'יגה SATA וחיברתי אותו ביחד עם ה80 ג'יגה. המחשב לא זז, הכל איטי וממש אי אשפר לעבוד ככה. כאשר אני מנתק את הישן, ה80 ג'יגה , הכל עובד כרגיל. השאלה: האם אפשר לעבוד עם שני הכוננים האלה? אחד SATA והשני לא. דרך אגב, לא מורגש שום שינוי עם SATA... תקין?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  25. של חברת סוני אינו מופיע גם ב DISK MANAGMENT ניסיתי במחשב אחר וגם שם אינו מופיע מה ניתן לעשות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים