אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... מלפני שבוע בערך התחלתי לשמוע מן רעשים (תקתוקים כאלה) מהכונן.. יש לי Maxtor 20gb 5400rpm , יש לי אותו מעל לשנתיים והוא אף פעם לא עשה בעיות .... השאלה היא, מה התקתוקים האלה אמורים להביע? אני צריך לחשוש? להתחיל לחסוך כסף ? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי לפני ימים ספורים 1TB Samsung spinpoint F3 בעל פלטה אחת ואני מתחיל לחשוש שקיבלתי מוצר פגום. כשאני סתם מתעסק בדברים שלא קשורים לכונן, הכל בסדר גמור. נניח ואני פותח My computer ונכנס לכונן, יש קול פתאומי של משהו מסתחרר שצובר תאוצה במהירות ולאחריו רעש קבוע באורך של שניה, כל שניה לסירוגין שנשמע ככה: "המממ, המממ, המממ, המממ..." בלי הפסקה שגם מרעיד לי את כל המארז וניתן להרגיש ויברציות גם בשולחן. אחרי זמן מה הרעש מפסיק וכל הסיפור חוזר על עצמו ברגע שאני ניגש לכונן שוב. ברגע שמתחיל רעש הסחרור הנ"ל, הכונן תקוע לבערך 3-4 שניות כשאני מנסה לנווט בתיקיות שבו ורק כשזה מפסיק והופך לרעש ה"הממ" הקבוע, אני יכול לנווט בתיקיות. חיפשתי בגוגל ונראה שבעיית הרעש הקבוע היא משהו נפוץ מאוד עם ה…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני שמחובר למחשב ב-USB. כרגע אני משתמש בו כמקום אחסון למשחקי WII (מתחברל -WII ב-USB). יש לי שם כבר כמה משחקים שחבר שם לי שם ברוב טובו. אני מעוניין להוסיף עוד אחד, כשאני מחבר את הכונן למחשב (ניסיתי כמה מחשבים) הוא מעלה לי הודעה שאני חייב לפרמט, אם אני מסרב - אין לי גישה לכלום. אם אני אאשר - אאבד את המשחקים הקיימים שם. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 160 גיגה והמחשב מזהה רק 130 גיגה... אבל יש לי SP2 ככה שזה לא יכול להיות בגלל זה.... ניסתי לבדוק עם PARTION MAGIC אם יש מקום שלא נמצא בכונן אבל אין... למישהו יש מושג מה יכול לגרום את זה? את הווינדוס התקנתי אתמול והווינדוס בא מותקן כבר עם הSP2... גם לפני שפירמטתי היתה את הבעיה הזאת (לא פירמטתי את ההארדיסק הזה אלה הארד דיסק אחר שיש לי שעליו מותקן הווינדוס...) וגם אז היה לי SP2... בגלל זה פירמטתי...ההארדיסק הוא של hitachi...
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן חברה', היום בבוקר קמתי ושמעתי רעשים מוזרים בוקעים מהמחשב שלי, כשבאתי לראות מה קורה איתו, היה כתוב על המסך "Could not find bootable device". עשיתי ריסטרט למחשב ובעלייה שלו (במסך של ה BIOS) הוא עושה שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה ואז דממה, ולאחר מספר שניות שוב מופיעה ההודעה הנ"ל על המסך. נכנסתי להגדרות ה BIOS שלי וראיתי שהוא לא מזהה את הכונן עליו יושב הוינדוס שלי. הכונן המדובר הוא מסוג WD-1600JS. ניסיתי להחליף כבל נתונים, כבל חשמל, החלפת מיקום של הכבל נתונים בלוח האם, אבל שום דבר לא עזר והמחשב עומד יתום וגלמוד בלי חיים. אני חייב לציין שיש לי עוד כונן שעד עכשיו השתמשתי בו לגיבוי בגודל 1TB, אבל אם אכן הכונן שלי מת אני אאלץ להתקין עליו את הוינ…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן! המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות שקשורות לאיטיות ומסורבלות המחשב כתוצאה מהתקנת SP2, אז הסרתי אותה, ומאז המחשב גם קיבל את הווירוס הישן של ה60 שניות וגם לא מזהה את הכונן 160GB IDE החדש שהתקנתי, ושהוא זיהה לפני שהסרתי את הSP2. יש לציין שבbios הוא מזהה אותו...בבקשה תעזרו לי..תודה מראש תותחים.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
החברה האמריקאית עושה שימוש ראשון מעניין בבקר SSD מבית InnoGrit - עם ביצועים מבטיחים על הדףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
- 1 follower
-
-
ובדקתי כמה עולה עוד WD כמו שיש לי, כשקניתי אותו הוא עלה 350, עכשיו הוא עולה 220 בחנות שהיא 10 דקות הליכה מהבית שלי. הכונן המתקתק הוא סמסונג HD161HJ. האם ללכת לקנות ולהעביר את כל העסק אליו, לשנות אותיות, ולהתנהג כאילו שום דבר לא קרה, או פשוט להתעלם ולהתסכן בכשל מוחלט? התקוק הגיע משום מקום, כל 5 שניות 2 תקתוקים (בשלב מסויים בטעינות של SC2 אפילו יצרתי איזה מקצב תיפוף על הכסא שהקטע המרכזי בו היה שני התקתוקים מהקשיח). נתתי לו פליק קטן (עד כמה שאני מסוגל לתת פליק, ועד כמה קטן שאני מסוגל לתת) ולחצתי עליו, והוא הפסיק. חשוב לציין שאין לי כרגע תקציב לבזבוזים מיותרים, ואני לא זקוק לעוד דיסק קשיח לכל סיבה אחרת. הורדתי את התוכנת בדיקה של סמסונג ואני הולך להריץ אותה מחר, שורה תחתונה, מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל הדבר הזה, צורב LG ,דגם GH22NS40 , הוא אמנם מופיע ב device manager אבל לא מתפקד. יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל על קניית דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי בדגמים של סיגייט, שזולים יותר מהמתחרים. ביררתי קצת והבנתי שאנשים רבים חוו תקלות רבות איתם, והדיסקים הקשיחים הללו התפגרו תוך זמן מאוד קצר. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שסיגייט גילתה שהתופעה נובעת טעות שהם עשו בקשוחה בדיסקים הקשיחים והם מציעים עדכון שאמור לטפל בבעיה. לשאלתי, האם ידוע למישהו האם הדיסקים הקשיחים שלהם עדיין סובלים מאותה הבעיה ? האם כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות דיסק קשיח של WD לדוגמא ? בתודה מראש, מייק.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ענקית מוצרי האחסון מבצעת את הקפיצה המיוחלת לדור חדש של שבבי NAND תלת מימדיים, ואנחנו מקווים למחירים שיצליחו להפתיע אותנו לטובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מפת הדרכים העדכנית של ארגון ה-ASTC, כוננים קשיחים מכאניים צפויים להמשיך להשתכלל ולהגיע לנפחים אדירים בשנים הקרובות - עם קפיצה של יותר מפי עשר עד שנת 2025 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%a8%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-100tb-%d7%a2%d7%93/
-
- 88 תגובות
- 16.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. הכוננים הקשיחים של Maxtor טובים? 2. הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 160 GB Sata
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
דגם ה-Rocket X5 יוכל להגיע למהירות רציפה של 12,400MBps כאשר יצטרף אל מועדון הדגמים הזמינים בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
כונני M.2 יכולים לזכות בביצועים איכותיים ויציבים יותר בסביבה קרירה עם סילוק חום ראוי, וב-ADATA לוקחים את העניין הזה ברצינות רבה מאוד כך מסתבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היצרניות Silicon Motion ו-Phison אינן מבזבזות זמן, ומכינות את קו המוצרים שעשוי להפעיל את כונן האחסון המהיר העתידי שלכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Silicon Motion לא מבזבזת זמן, ומכריזה על בקר אחסון ראשון שתומך בתקן ה-SD 5.1 החדש, ובתקן הביצועים המשופרים A1 Performance לכתבה
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
- 3 followers
-
-
המותג הוותיק ינסה לספק תחרות איכותית למוצריהן של סמסונג וסאנדיסק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כונני סדרת ה-Spark החדשה של Patriot עתידים לספק מחירים נמוכים בצורה כמעט חסרת תקדים, תודות לבקר ה-S11 החדש של חברת Phison שוק ה-SSD מספק לנו מחירים תחרותיים יותר ויותר עם כל יום חדש שמגיע, והיום נראה שזו כבר לא בעיה גדולה למצוא כוננים בעלות כוללות של פחות מ-0.3 דולר, או כ-1.15 ש"ח, לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון שאתם מקבלים. עם זאת, אנחנו ממשיכים לשאוף ולחלום על עלויות זולות אפילו יותר, אשר יהפכו את הבחירה בכוננים הזריזים האלו, ובפרט בכוננים בנפחים גבוהים, לטבעית ומתבקשת. משפחת דגמים חדשה שעשויה להביא למיני-מהפכה בתחום היא ה-Spark החדשה של חברת Patriot, אשר תתבסס על בקרי ה-Phison S11 החדשים והצנועים – ואמורה להציע נפח אחסון של 512 ג'יגה-בייט במחיר מומלץ רשמי של 105…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבקר המשוכלל הטרי של חברת Silicon Motion משמש כבסיס ליצירת משפחת כוננים מסקרנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא 100 ג'יגה שהלכו לי בכונן SSD צירפתי תמונה. מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אפשר איכשהו לשחזר את הנפח שנאבד? או שזה בלתי הפיך? אפשר לנצל אחריות במקרים כאלה? שמתי לב גם שמהירות הקריאה בתוכנה MAGICIAN של SAMSUNG ירדה לאיזה 150 מגה לשניה. המודל: Samsung SSD 840
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הפעם זה לא תרוץ למורה, אלא המציאות לצערי. אני מצרף תמונות של החלק שנשאר "חי". השאלה אם יש דרך כלשהי שאפשר לעשות עם זה משהו, בין אם באופן עצמאי ובין אם דרך חברה כלשהי שמומחית בשחזור מידע מחלק כזה, בהנחה וזה אפשרי בכלל. אשמח לכל עזרה - יש חומרים חשובים ביותר על ה-DOK הזה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מנסה להיכנס להארד דיסקים שלי המחשב נתקע איזה 5 שניות ואז נכנס בתוך ההארד דיסקים אין שום בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי הם לא עמוסים או משהו . תודה בכל אופן.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברתי הרד דיסק של WD 80G בחיבור IDE . (ההרד דיסק הראשי סאטא) בכל מקרה, הוינדוס (XP64) מזהה אותו ומוסיף אותו למחשב שלי. אך כשאני רוצה לבצע איתו פעולות, המחשב דורש לפרמט אותו. מה שאני לא יכול לעשות, משום שיש בו מידע של חבר. מדוע זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-