אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהשיקה כונן M.2 מתקדם ויקר, מסמך חדש מגלה שהמטרה הבאה של ענקית החומרה היא לספק לנו סדרה חדשה של כונני SSD פשוטים להמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מכינה-כונני-ssd-תקציביים-חדשים/
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים למחשב רציתי לדעת איזה חברות נחשבות ליותר מומלצות? וראיתי דיסקים של סיגייט שלידם רשום NCQ, מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני בטוח שכבר שאלו את השאלה שאני רוצה לשאול פה את חבריי הפורום כבר הרבה פעמים אבל לא מצאתי מה שאני מחפש ב "חיפוש". קניתי כונן קשיח של מקסטור בגודל 160 גיגה ... עכשיו אני רוצה לחלק אותו לשניים כלומר לשני כוננים C+D... בגדלים שונים . מה הדרך הקלה ביותר לעשות זאת ? דרך אגב זה SATA. תודה מראש .
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע, לאחר המתנה ארוכה הגיע לידי ה-Pro 950 512GB, אחרי התקנה מהירה, שמתי לב שמשהו "לא בסדר", לא הרגשתי שיפור מ-Intel 330 series הישן. בצעתי בדיקה ואכן, קריאה: 500Mbps, כתיבה: 611Mbps למרות שבאתר אסוס, במפרט הלוח נראה כי היציאה תומכת עד 10Gbps, לאחר קריאה בפורומים שונים, בקצרה, הבנתי שיציאת ה-M.2 מתחלקת במהירותה עם עוד 2 יציאות ולכן אני מקבל רק Link speed 5Gbps ו- Link width X2.. 2 שאלות, אני משתמש רק ב-PCI-E X16 לכרטיס מסך, שאר היציאות לא בשימוש, האם יש אפשרות לנצל את מלוא המהירות ביציאת ה-M.2? ובמידה ולא, האם אפשר לקנות מתאם PCI-E ל-M.2 וכך להנות מהמהירות המקסימלית של ה-SSD? *אם כן, אשמח להמלצה על מתאם. או ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם לוח ג'יגבייט NFORCE4 עם דיסק SATA של סיגייט. אני מבצע איתחול דרך התקנת וונידוס יוצר מחיצות ומבצע העתקת קבצים על מחיצת C. לאחר ריסטרט ראשוני אני לא מצליח לנצע בוט דרך הדיסק... יש למישהו מושג מדוע???
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רצה לבנות מחשב דיי קטן ולפי מה שהבתי הכונן הזה דיי קטן.. ואיפה אפשר לקנות כזה בארץ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן גיבוי חיצוני,אני מקווה שזה המקום לפרסם אם לא , נא להעביר למקום המתאים. השבוע קניתי verbatim כונן גיבוי - של 500 הכל מצויין שם,ואני מצליח להעביר קבצים והכל בסדר אבל כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים למשל של 16 גיגה - הוא לא נותן לי אומר לי בהודעה שהקובץ גדול מידי. אבל יש לי עוד 400 גיגה מקום פנוי. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני 1TB לצורך גיבויים בעיקר. שמתי את עיני על הדגמים הבאים: Seagate Freeagent 1TB USB 2.0 ST310005FDD2E1-RK http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22661 ועל: Seagate External Desktop Drive 1TB ST310005EXD101-RK http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25447 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם, איזה דגם מומלץ והאם הדגמים האלו הם הדגמים עם בעיית האמינות שדובר עליה בפורום. בנוסף, אם יש לכם המלצות על דגמים נוספים, אשמח לשמוע... תודה רבה, נפתלי.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
לא הצלחתי לאתר בחיפוש ואני זקוק לתשובה לפני קניה. מה עדיף
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קשה שהHDD מהווה בישבילי צוואר בקבוק ענק! אני עובד בפוטושופ בקבצים שמגיעים עד לגיגה ויותר וכל פעולה לוקחת לו שנים!!(כמה שניות הוא מעבד ואחר כך רק רושם לHHD!!) יש לי: 2GB זיכרון ו250GB 16MBX2 בRAID 0 האם קניית בקר RAID כמו זה למשל ישפר את הביצועים משמעותית?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_283_66_1249&products_id=7883 ואם לו אז מה לעשות? האם 4GB יספיקו ? כי לא משנה כמה זיכרון יש הפוטושופ אחרי כל פעולה כותב הכל שוב לHDD וזה לוקח המון זמן!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 4 התקני IDE במחשב, כלומר - 2 הרדיסקים ATA , צורב דיסקים וצורב DVD. עכשיו, אם זה משנה, אני כמעט ולא צורב בכלל, נראה לי ששלושה חודשים כבר לא צרבתי דיסק. מה הסידור הכי טוב מבחינת כבלי ה IDE ? כרגע 2 הרדיסקים על כבל אחד (מה שמאט מאוד את מעבר המידע בינהם, לא ? כי הכבל יכול להתמודד רק עם מכשיר אחד בזמן אחד) ו-2 הצורבים על הכבל השני הבנתי שאם אני אשים על כל כבל הרדיסק וצורב, זה לא טוב כי זה ינמיך את מהירות ההרדיסק לזאת של הצורב (אם זה נכון במצב שהצורב בפעולה בלבד, ולא נכון כשהוא במנוחה ,אז תאמרו לי בבקשה, כי אם ככה זה מושלם בשבילי) בקיצור, אם אני צריך סידור IDE שיידע לעבוד במצב אופטימלי מבחינת מהירות, עם כל כונן, על מה אתם ממליצים (מה, לקנות בקר IDE נוסף ושכל מ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי שני כונני 1TB זהים מדגם WD Caviar Black 1002FAEX שמחוברים בלוח אם ליציאות SATA3 (הלוח אם מדגם P55A UD5 של חב' GigaByte). קצב העברת נתונים בין דיסק אחד לשני עומד על סביבות 80-85 מגה לשנייה. מריץ מערכת הפעלה Windows 7. על כמה אמור להיות קצב ההעברה? צריך להיות גדול יותר, לא? איך מגדילים אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה יש לבדיקת ביצועים ותקינותו של דיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שאלתי בעבר, לפני כחודש, אבל לא עשיתי עם זה כלום, ועכשיו עלו תהיות נוספות, ואני לא רוצה להקפיץ את הדיון הישן. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני, אשר יחובר לראוטר ככונן רשת אבל שאפשר יהיה לחבר אותו גם בחיבור USB ישירות למחשב. עם זאת, אני לא רוצה שיהיה מחובר קבוע למחשב, ומשם ימופה לרשת, על מנת להמנע מתלות בזמינות המחשב. מכאן - יש שתי אפשרויות בעצם: 1. לרכוש כונן חיצוני, שיש לו חיבור כפול - גם רשת וגם USB. 2. לרכוש כונן חיצוני בעל חיבור USB, ולהחליף את הראוטר הביתי שלי, לכזה שיש לו גם כניסת USB ואפשר למפות דרכו כונן לרשת. מה עדיף? מבחינת עלויות, מבחינת ביצועים? אני רוצה לפחות 2TB. איזה כונן אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה מהירה: מה ההבדל בין הכוננים האלו: ST310005FDD2E1-RK ST310005EXD101-RK צריך תשובה דיי דחופה כי אני צריך לקנות את הכונן היום. תודה לכל מי שיעזור קישורים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=25447 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=22661
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש שני כוננים של WD ורעש שהם מפיקים הוא בילתי נסבל בשעות הלילה . האם ניתן לפתור את הבעיה ,ואיך?בלי לקנות חדשים או לכבות את המחשב כמובן . תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
של DVD-R ? .. האם הם באיכות טובה?נשמרים לתקופה? זה נראלי לי דיי זבל כי כתוב תוצרת:סין.. וגם המחיר 25 דיסקים ב27 שקל.. קיצר מישהו פעם ניסה אותם???
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רכשתי לפני חודש את הצורב הנ"ל ואיתו עשרים דיסקים של TEAC כן, אני יודע, TEAC היא לא אחת החברות המובחרות בנושא אך בכל זאת יש לי כמה שאלות. לאחר שה DVD שלי (Apex 811) לא הצליח להפעיל מספר דיסקים הרצתי כמה בדיקות עם NERO SPEED וכל מדיה שבדקתי סיימה עם אחוז הצלחה של 0 חוץ מאחת שהגיעה ל 48 % כרגע צרבתי דיסק על מהירות 6 (במקום 16 כמו כל שאר הדיסקים) והמבחן הסתיים עם תוצאה של 97 % שאלותיי הם כאלה. 1. על החבילה שקניתי רשום 8x certified , האם זאת המהירות כתיבה וזאת היתה טיפשות שלי שצרבתי את כולם על מהירות 16 ובגלל זה כל המדיות יצאו גרוע? 2. האם אחת התופעות לדיסקים גרועים היא שכעבור כמה ימים המדיה פשוט לא מגיבה? 3. קראתי הרבה דיונים על כך שיש הרבה חבר'ה עם צורב של NEC שלאחר …
-
- 77 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מחבר ללפטופ שיש לו esata יש הבדל בין משהו זול למשהו כמו thermaltake max4? מחפש כמה שיותר זול אבל אם אין אז משהו אמין וזול
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח שזה מתאים לפה יכול להיות שיתאים יותר ל"אינטרנט ורשתות" אז מנהלים בבקשה להעביר במידת הצורך. רכשתי לאחרונה מחשב נייח ואני רוצה לעביר אליו את כל הקבצים שיש לי בנייד (סרטים, משחקים וכ"ו..) רציתי לדעת מה הדרך היעילה ביותר לעשות את זה? (יש לי כונן חיצוני של 500GB אבל זה נראה לי כאב ראש בנוסף לזה שזה איטי וגם אני אצטרך לעשות את זה בכמה העברות.) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי ישנם כ'כ הרבה דגמים וסוגים,איזה הכי טוב? יש את Samsung HD252HJ 250GB WD 250GB AAKS SEAGATE 250GB 32XX410 מה הכי כדאי?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי DOK של 16GB מפורמט ב FAT32 (ניסיתי לפרמט ב NTFS אך ללא הצלחה). לפעמים כאשר אני מעביר אליו קבצים הם נהרסים, כלומר אי אפשר לקרוא אותם ממנו. רק לאחר שאני מעביר כמה פעמים אז העברה מתבצעת בהצלחה וניתן לקרוא את הקבצים. יש איזה פתרון לכך? או שפשוט עבר זמנו של ה DOK ואאלץ לקנות חדש. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בביוס יש לי 3 קשיחים וקומפקט שמחוברים כולם בסאטה 2 (עכשיו היה לי רייד 0 בחלונות 8) ולספק בשני כבלים עם שלוש יציאות ישנות יותר הבעיה היא: שקשיח היטצ'י לא מתחבר (הוא הכי ישן בקשיחים) בחלונות 8: כשבמחשב דלוק שיחקתי על הכבלים הסאטה והחשמל חוץ מהכונן שבוא מערכת ההפעלה ופעמים יש רק קשיח דבל יו די ולפעמים לא. אין ההיטצ'י בכלל לא מופיעה בניהול הוא מופיעה לפעמים בלוח הבקרה של הרייד 0 כלא מחובר טוב או כמחובר כשהדבל יו די לא מזוהה בניהול (דרך עגב יש לי עם גם אינטל שבוא מערכת ההפעלה חלונות 8 וכתוב לי שיותר אחוז תפוס בניטצ'י 0.83% בחצי טרה ודבל יו די 0.34% בטרה בדבל יו די יש לי את השולחן עבודה וכל המשתמש עם כל האלבומים של מוסיקה בוו.מ.א. ותמונות מטיול בחו''ל בטיף, ועוד)
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-