אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
קניתי דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה. הדיסק משמש לאיכסון (קבצי וידאו) וכל פעם שניגשים לדיסק, לוקח איזה 3 שניות ואז שומעים טיק. המערכת הפעלה היא ווינדוס 7. האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הארדיסק נייד מ-250GB עד 500GB אין לי ממש תקציב אבל בואו נגיד עד 400 ש"ח. אני מחפש משהו קל ונייד ואפשר לקחת אותו כמו USB ושיתחבר (USB) בלי צורך במקור כוח חיצוני. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מבצע באופיס דיפו ב600 שקל..לפי סרטון שראיתי בYOUTUBE הכונן מכיל בפנים דיסק קשיח של סמסונג. המחיר מתאים ולא רוצה להוציא יותר מזה...דיסק קשיח ככה ריק 3.5 אינץ פנימי עולה יותר מזה..זה מצחיק.. עכשיו השאלה אם עדיף ללכת על 1TB במחיר הזה אפילו יותר נמוך טיפה של סיגייט או WD..האם אני אקבל תמורה יותר טובה? יותר מהירה?יותר בטחון ואמינות? מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת לא מבלבלת ;D אז יש לי ד.ק של 640GB בא נגיד שיש 600GB בסך הכל 3 מחיצות. עשיתי את כונן C עם יותר מדיי מקום ועכשיו אני צריך לגבות המון דברים ואין לי מקום בשביל זה בגלל שהגודל של C יותר מדיי גדול לעומת D וF. איך אפשר להעביר את כמות השטח הפנוייה מכונן C לכוננים האחרים? אשמח לתשובה פשוט בניהול דיסקים לא מצאתי משהו כזה. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בדגם: Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drives - OEM השאלה מה זה OEM? זה נראה אותיות כמו רישיון חלונות XP למחשב אחד בלבד.אני לא מבין? מישהו יכול להסביר לי "oem"? אני רוצה ליקנות דיסק קשיח בדגם שחור מהיר ושקט.האם זה מתאים לי? אני לא יודע.אני חושש מהמילה "oem".כאילו אומר לי לא יכול להעביר למחשב אחר או חלונות XP עם רישיון יהיה תקוע בדיסק קשיח. אני לא מבין? מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום בכל המחשבים שלי הייתי מחלק ל3 חלקים : 1. מערכת הפעלה , 2. הורדות+משחקים , 3. דיברי מולטימדיה שהייתי שומר ( המון המון סרטים ותמונות). עכשיו שאני קונה מחשב חדש עם הרדיסק אחד של טרה חשבתי שאין בעצם שום יתרון לחלק ל3 ואולי כדאי לחלק ל2 וזהו, ניתן איזה 100ג'יגה למחיצה של המערכת הפעלה וכל השאר במחיצה השניה. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צירוף מקרים מזעזע או איכות מוצר נמוכה? שלושה מקרים: 1. אצל אמא שלי לאחר פחות מחצי שנה דיסק של WD Blue 320GB נבדק עם MHDD ונמצאו 7 סקטורים פגומים, לא המשכתי עד סוף הבדיקה.... 2. חבר איבד מחיצה שלמה מתוך דיסק WD 250GB במקרה הזה האחריות של 3 השנים פגה באפריל 2010, משמע - הדיסק עבד לא מעט אבל.... 3. אותו חבר קיבל בתמורה לדיסק הדפוק WD Blue 320GB. כנראה בגלל שלא היה להם 250GB( ???). לאחר שבועיים עבודה אחרי שהצלתי בעמל רב את חומר המחיצה השניה מהדיסק הישן נתקעה לו מערכת ההפעלה בכניסה לXP. בבדיקת MHDD מיד בהתחלה קבלתי סקטור פגום ולאחר מכן 7 קריאות של 500MS שבמהלך הזיהוי שלהן התוכנה ממש קפאה זמן רב עד שהמשיכה בבדיקה... כנראה שמשהו במנוע של הדיסק דפוק? צירוף מקרים...? לשיפוטכם.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 80 GB חיצוני ועשיתי עליו בדיקת וירוסים נמצאו מלא שטויות עשיתי ניקוי לאחר מכן פשוט נעלמו לי כל הקבצים בהארדיסק אבל שאתה מסתכל בפירוט מקום של הארדיסק לפי השימוש אתה יודע שהם נמצאים מוזר מאד אני חייב את העזרה שלכם בדוק מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת בבקשה זה דחוף. נ.ב אי אפשר לעשות שחזור מערכת זה הרדיסק חיצוני. עוד רעיונות ??
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד המחובר ב-IDE, שמערכת ההפעלה עליו. ברצוני להוסיף כונן נוסף בנפח 500GB שיהיה מחובר ב-SATA2. מטרת הכונן הנוסף היא רק לאיכסון קבצים/התקנת תוכנות ולא למערכת הפעלה. יש אפשרות ששני כוננים יעבדו במקביל בלי בעיות? ואוכל להשתמש בשניהם בו זמנית? צריך רק לחבר את הכונן לחיבור ה-SATA2 בלוח אם והוא יעבוד? ואוטומטית המערכת הפעלה תעלה מהכונן הישן? או שיש צורך בהליך נוסף? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי HD עם חיבור SATA שמחובר למחשב. אני רוצה להוסיף אליו עוד HD עם חיבור IDE אבל אני לא בטוח בכמה דברים. יש לי בלוח אם חיבור IDE אחד שאליו מחוברים שני צורבים ואני הוצאתי אחד וחיברתי במקומו את ההארד דיסק. אין לי מושג מה אני עושה עם הMASTER/SLAVE שלהם כי זה לא שני הארד דיסקים אלא הארד דיסק וצורב. אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד אשמח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני שואל כי אני רוצה לדעת מתי סדרת ה F3 תגיע לארץ 500G ו 1T וזה לא חיון! HD502HJ , HD103SJ ברור לי שהיבואן לא ימהר להכניס לשוק את הדגם החדש כל עוד יש לו סטוקים של הדגם הקודם, מה עוד שאפשר לנצל את השוק הישראלי ברמת המחירים הנוכחית בזמן שבשאר העולם שהיתה ירידת מחירים. למרות זאת מישהו יודע על יבוא מקביל ? מי שלא יודע בדגם החדש יש רק 2 פלטות (בדגם 1T) של 500G שזה אומר מהירות...לפי מבחני ביצועים הם עולים על אלו של סיגייט.
-
- 18 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום תהיתי איזה מהדגמים(SH-S223F , GH22NS30/40) של הצורבים שציינתי בכותרת הוא הכי עדיף מבחינת אמינות מכל הבחינות (צריבה עם כמה שפחות שגיעות , איכות המוצר, חיי המוצר) תודה לעוזרים Master-S כתבתי את המילה שגיאות בכוונה עם שגיאה(וקריצה)*
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=27707&catid=73#details מאוד התלהבתי מהמארז הנ"ל, בגלל שלא צריך להתעסק עם הברגות, כך שאפשר להחליף כוננים במהירות ונוחות, במיוחד אם יש כמה. אהבתי בו גם את האפשרות של חיבור eSata וUSB. אני צריך גם את הeSata בשביל המהירות המקסימלית של המארז. לא מצאתי באינטרנט שום סקירות או חוות דעת על המוצר, כי אצל כל מארז חיצוני או כונן חיצוני האי- סאטה בא במהירויות שונות בפועל, וגם מעניין לדעת מה התוחלת חיים שלו וניסיון של אנשים אחרים וגם אם הספק שיש למארז מספיק בשביל להפעיל כוננים של 1TB-2TB. אשמח גם לקבל המלצות על מארזים אחרים לכונני SATA, שיש להם את אותה נוחות החלפת כוננים כולל eSata וUSB וגם אמין.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר חשבתי לקנות כמה כאלה אבל היו תלונות על האמינות שלהם, ידוע לכם אם המצב השתפר? אם לא, מה הדיסק השמן ביותר שנחשב אמין כרגע? פחות מעניין אותי ביצועים, זה דיסק אחסון אז מבחינתי האמינות הכי חשובה. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כל אביזר חומרה שקונים , מזכרונות ועד מאוורים ובטח שספקי כוח וכרטיסי מסך מגיעים בקופסאות צבעויות ויפות שמושכות את העיניים. הדבר היחידי כמעט נראה לי שפשוט מגיע בשקית או קופסת פלסטיק פשוטה הוא הרדיסק.. מישהו חשב על זה פעם ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי 2 שאלות 1. נדפק לי ההארד דיסק, בחנות מחשבים אמרו שהמחט או המחוג שלו או משהו כזה קופץ, ובגלל זה הוא לא עולה. אפשר לשחזר ממנו את המידע איכשהו? 2. קניתי הארד דיסק חדש, 32 chache, ואמרו לי שצריך להגדיר את זה בביוס שזה 32. איך אני מגדיר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת הצפנה לDOKים כלומר שבכל גישה לDOK תדרוש סיסמה. וללא הסיסמה לא תהיה גישה לכונן אפילו לא לפירמוט הDOK.... האם קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שקיים דבר כזה לHDD זה נקרא POINTSEC תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך צורב חדש, היה לי LG H42N במשך שנתיים והיום הוא כנראה שבק חיים, מאכזב ממש,כי גם לפניו היה לי LG וגם הוא שבק חיים תוך איזה שנה וחצי, הם פשוט מחליטים בוקר אחד לא להפתח יותר ככה קרה לי עם שניהם... ראיתי פה את ההמלצות בדיון ה"דביק" אני כנראה אקנה מKSP כי זה הכי קרוב אלי וגם כי יש להם את המבחר הכי גדול על מה אתם הכי ממליצים מכל הרשימה של הSATA? אני מעדיף לא להתקרב יותר לLG ממש ביזיון הסוני והסמסונג ממש זולים 100 שקל בערך עולים,איך הפיוניר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני אשר יוכל "לצלם" את ההארד דיסק הפנימי שלי כל פרק זמן (ביוזמתי או שלא), כך שבתרחיש שקורה לי משהו רע למחשב אני אוכל: 1. להעלות את מערכת ההפעלה מההארד דיסק החיצוני 2. לפרמט את ההארד דיסק המקורי ("הפגוע") 3. לשפוך לתוכו את הצילום העדכני ביותר שמצוי בהארד דיסק החיצוני. 4. המחשב עולה מהפנימי המשוחזר כאילו כלום לא קרה. אשמח להמלצות לגבי מפרט ההארד דיסק החיצוני ותוכנת הגיבוי מתאימה סכום להשקעה ~500 שקלים. אגב הבנתי שיש תוכנות חינמיות טובות. שנה טובה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי חברי וחברות הפורום. שמעתי וקראתי בהרבה מקומות שהדיסקים של Verbatim הם הכי אמינים ומחזיקים כ15 שנה בערך. הלכתי לקנות באופיס דיפו כ25 דיסקים ב60 ש"ח כולל מע"מ, ואז הקופאית אמרה לי שיש מבצע שהשני בחצי מחיר. לקחתי עוד יחידה של 25. מתברר ש2 הקופסאות שקניתי של 25 כל אחד זה דיסקים PRINTABLE... הם חלקים בצבע לבן ועשויים ממעיין ציפוי של גומי. כתבתי עליהם עם דיסק מיוחד של דיסקים. רציתי לדעת האם זה יכול לפגום בדיסקים או לא. לפי הבנתי, על הדיסקים האלה צריך להדפיס עטיפה בעזרת מדפסת מיוחדת. ושאלה קצת בנושא אחר: האם הדגם WD5000KS נחשב לאמין? אשמח לפרטים נוספים עליו. (וסטון דיגיטל 500 גיגהבייט SATA) תודה מראש, אפי
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אחרי איזה 4 חודשים בערך שיש לי את הכונן והוא עובד לי קבוע אני לא מנתק אותו או נותן לו מנוחנות הוא פשוט מתחבר ומתנתק כל הזמן אני לא יכול לעשות הורדה רציפה של שום דבר כמעט לפעמים הוא יכול לפעול כמה ימים ברציפות ולפעמים אני יכול לנסות שעה לחבר ולנתק וכלום לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
גרסת הקושחה היא CC1H. לצערי גיליתי את הבעיתיות לאחר הרכישה. התפללתי שלא יקרה דבר והתבדתי. האם יש מה לעשות?(משהו פשוט כי אני לא מתחיל להתקין עכשיו קושחות). אם אני מחזיר את הדיסק לפנדה שמשם הוא נרכש, מה האופציות העומדות לפניי בגדלים של 1.5TB או שכדאי אולי לרדת ל 1TB ? אם אני ארד ל 1TB מה כדאי לקנות? ה7200.12 של סיגייט במקרה זה הוא טוב ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני קשיח על מנת לגבות מידע מהמחשב שלי . אני מחפש נפח של 320-500GB. חשוב לי לדעת האם ניתן להשתמש בכונן הקשיח (כאשר הוא מחובר בחיבור USB 2.0) לשימוש שוטף למשל לצפות בסרטי HD דרכו כשהוא מחובר למחשב או שהמהירות לא מספיקה? קראתי את האשכול הנעוץ ועדיין לא הצלחתי ממש להבין.. ובנוסף אשמח לקבל המלצות לדיסקים קשיחים בנפחים שביקשתי, אין תקציב אבל אשמח לקבל מכל רמות המחיר ולדעת את ההבדלים ביניהם (והאם התוספת שווה)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי את המגירה הזאת http://www.sysopt.com/features/storage/article.php/12033_3644741_1 ומשום מה הesata לא עובד. מישהו?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לצרוב דיסק DVD עם NERO 8 וקיבלתי את הודעת השגיאה לעיל, מה שמוזר זה שחמש דקות לפני צרבתי בהצלחה דיסק DVD אחר. מהלוג: 3:36:16 PM #25 CDR -1064 File Writer.cpp, Line 306 Invalid block address D: PIONEER DVD-RW DVR-215D אם צריך אעלה את כולו לכאן. אציין שניסיתי שני דיסקים שונים ושניהם נהרסו עם אותה השגיאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-