אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הכונן הנ"ל והתחלתי להעביר אליו מידע. אחרי כמה זמן קיבלתי הודעה:" אין מספיק מקום על הכונן הקשיח". מכיוון שהיו עליו 930GB פנויים, חקרתי קצת ואז נזכרתי בהגבלת FAT32 על קבצים מעל 4GB. תכננתי פשוט לפרמט לNTFS, באתי לפה וקראתי קצת והבנתי שאז הוא לא יוכל לעבוד עם מכשירי DVD. בעקבות זאת החלטתי שאני מעוניין ליצור על הכונן מחיצה קטנה של FAT32, של 20GB נגיד, וכל השאר בNTFS. אז כמה שאלות: 1. באיזה תוכנה הכי מומלץ להשתמש כדי לבצע את הנ"ל בצורה נוחה? אשמח אם בנוסף להמלצה על תוכנה תוכלו להוסיף הסבר קצר כיצד אני בדיוק מבצע איתה את מה שאני רוצה. 2. בעקבות הפרמוט אני מניח שכל מה שעל הכונן יימחק, כמו בפירמוט רגיל. יש עליו עכשיו כמה דברים שהגיעו איתו, האם זה בעיה שה…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש סיכוי שאפשר לחבר אליו דיסק קשיח סאטה 500 ג'יגה? .יש לי לוח אם שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל:MS-7071 .מתאם ide to sata יעזור ?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש דרך פשוטה לעשות את זה? המחשב שלי הפסיק לעבוד ואני אקח את המחשב הישן של אחותי. במחשב שלי ישנם 2 כונני SATA שהייתי שמח לחבר מדי פעם ככוננים קשיחים חיצוניים לצורכי גיבוי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של LEXAR 8 GB אני בא לשים לו קובץ של 4 וחצי GB סרט והוא לא נותן לי ואני לא מיבן למה כי יש לי מלא מקום שם
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בעיקרון מצאתי כמה שנראים לי, האם למישהו יש ניסיון איתם? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=423243 האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490318 מטיטניום, לא רואה הבדל גדול http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712567 לא ממש הבנתי איך הוא נפתח, ושוב, האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? אני מחפשת דיסק או קי נשלף ולא משנה לי אם יש U3 או לא, כי אני גם ככה אעשה ל-U3 הסרה. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן 1TB שקט ובעל ביצועים טובים. לפי הסטיקי הבחירה הברורה בשבילי היא ה-Seagate ST31000528AS, אך בהנחה שהקנייה לא דחופה האם כדאי לחכות לסמסונג Spinpoint F3 HD103SJ? יש ביקורות שמשוות את שני הכוננים הללו מבחינת ביצועים ורמת רעש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב: "זוהתה חומרה חדשה" ואז הוא רוצה להתקין את הדיסק אבל הוא כבר מותקן
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. השבוע אני מתכוון לקנות את הדיסק קשיח החיצוני הנ"ל, Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 עכשיו אני רק מתלבט מאיפה לקנות.. מאייבורי או מKSP. המחיר הוא הבדל של 10 שקלים ככה שזה לא משנה לי, אני רק רוצה לשבת בראש שקט ולקנות מהחנות האמינה. אז מאיזה אחת מהחברות לקנות? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת - האם כדאי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי כונן חיצוניWD Passport. כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים הוא כותב לי שהדיסק מלא למרות שיש המון מקום פנוי. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מבחינת חלוקת המקום, איך הכי כדאי לחלק כונן של 500GB? כמה בדיוק כדאי להקצות לכונן C והאם עדיף לחלק ל 3 כוננים במקום ל 2?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל לאחרונה עלה לי זיכרון מהרדיו דיסקים הישנים שהיו ברכבים פעם אשר לא היו קוראים צרובים וזה הכניס אותי לאיך בדיוק הרדיו דיסק הבדיל בין דיסק מוזיקה מקורי לצרוב? האם זה השיטת צריבה\מדיה\מהירות? כמו כן, איך דיסק שאתה לוקח ועושה לו אימג' 1:1 יכול להיות הבדל בין מקור להעתק? תודה לעונים ;D נ.ב, שיהיה ברור שזה למטרת ידע כללי(לא בטוח שיש משהו לא חוקי בשאלה, אבל בכל זאת...) ולא ידעתי איפה לשאול =]
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך דיסקיים דואל ליר לצריבה לאקסבוקס . עכשיו מצאתיי דיסקיים דואל ליר DUAL LYAR לצריבה לאקסבוקס אבל הם חברה Silver line והם 8X 8.5GB האם כדאי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי) בנפח 250GB של WD - נקרא לו D. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב, אני שומע רעש של "קנאק", "קלאק"... לא יודע איך לתאר במילים, בנוסף שומעים גם צליל של כיבוי כונן קשיח (הדיסק מפסיק את פעולת הסיבוב)... אם אני מבין את זה נכון, אז הכונן הקשיח הראשי שלי (נקרא לו C) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (Windows 7 64-bit), שגם הוא WD 250GB רק מודל שונה, הוא זה שמכבה את עצמו ולא D (אני יודע שזה הוא ולא C מפני שאם אני מריץ את המחשב בלי D, אין שום רעשים - המחשב עולה והכל עובד פיקס). בגלל הרעשים האלו עבדתי בשבועיים האחרונים רק עם C. היום קניתי כונן קשיח חדש WD 1TB (מודל: WD10EADS) וחיברתי אותו - נקרא לו E. הפעלתי את המחשב ושוב היו רעשים מוזרים שהגיעו מהמחשב, בערך ד…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500G, ויש לי 2 התלבטויות: 1. אין לי ESATA במחשב, אבל אני חושב שכדאי שתהיה את האפשרות, לדעתכם זה סתם מייקר את כל העסק, או שכדאי? 2. ראיתי שיש את האפשרות לקנות כונן בנפרד ומארז בנפרד, גם זה מייקר את כל העסק או שווה קנייה? וגם, הוחלט שהגודל יהיה 2.5, אין לי כוח להתעסק עם כל החשמליידה. וראיתי גם שיש אחריות שונה לכל כונן, אז כמה שיותר, יותר טוב! אבל לא קריטי. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי. רציתי לדעת על איזה פרמטרים אני צריך להסתכל ברכישה כזאת כי אני לא יודע מה ההדבל בין הסוגים. אם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי ועל המחיר שלו זה יהיה מעולה כי נכנסתי לאתר זאפ ועל דיסקים קשיחים של חברה מוכרת כמו WD היו אנשים שרשמו הרבה חסרונות.
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-