עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tomer861,

שלום לכולם רצתי לקנות דיסק חיצוני של 1 טרהבייט שכולל יציאת esata התלבטתי בין השתיים ובסוף הזמנתי את הסייגיט לצערי מסתבר שהדגם הזה אזל מהמלאי בארץ והולכים להחליף אותו בדגם חדש, אותו הדבר לגבי הmybook home שהוא גם הוחלף בדגם חדש אך ללא יציאת esata אשמח לדעת איזה דיסקים יוצאים שהולכים להחליף את הסדרות הנ"ל והערכה אם ניתן למתי יגיעו לארץ תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by itzik2010,

יש לי דיסק און קי 16GB ,היום בבוקר הכנסתי אותו למחשב ושנסיתי להיכנס אליו קבלתי את ההודעה הבאה : "בדיסק בכונן F אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת" , כמובן שניסיתי ואז קבלתי את ההודעה הזו "ל-windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" אני הורדתי את התוכנה Paragon Partition Manager 10 , אני נכנסתי לשם ראיתי שאין מחיצה , יצרתי מחיצה , לא יודע מה קרה פתאום רשום לי שהדיסק און קי שלי הוא 945GB משהו כזה , שניסתי לפרמט קבלתי את השגיאה הבאה : (צורפה תמונה) http://www.zix.co.il/images/z-1512300312.JPG אני דיי חסר עונים , כל עזרה תתקבל בברכה , תודה לכולם.

• 27 תגובות
    • 21.3k צפיות
  3. Started by viper_sb,

יש לי הרדיסק מסוג WD5000AAKB-00YSA0 איפה נמצא הMASTER CODE שלו ? ואם אני מוצא הרדיסק זהה איך אני יכול להחליף בינהם ?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by udi,

שלום לכולם לאחר קריאה מעמיקה בנושא { ותודה רבה לכל אלו אשר השקיעו בהסברים } אני מעוניין לקנות HD חיצוני שישמש לגיבוי תמונות וסרטים בלבד כרגע יש לי כ- 1T של קבצים כפי שהבנתי הHD החיצונים מגיעים ככונן לכל דבר שאשר נמצא בתוך מארז כך שבמידה ויגמר לי המקום אוכל להחליף את הכונן בכונן חדש וליצור HD חיצוני חדש אני כרגע מתעניין בHD של 1T פשוט ה 2T מעוד יקרים כך שעדיין אין הצדקה לקנות אותם האם אפשר לקבל המלצה על HD חיצוני של 1 { אפשר אפילו 1.5 } T עם חיבור USB 2 { שוב זה לא HD שיזוז הרבה } בתודה מראש על העזרה עריכה : האם תחנת עגינה ל HD בחיבור USB 2 לא יותר מתאימה ומומלצת ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16551 פשוט לקנות כונן ולחבר אותו כל פעם מחדש למחשב

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. אני זוכר שראיתי את NIKE רושם את זה איפשהו... אני מעוניין לעשות את זה בגלל שאני קונה PS3 ואני רוצה לחבר את הHD לשם (WD My Passport 250GB) תודה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  6. יש לי דיסק חיצוני MY PASSPORT WD 320GB חדש יחסית, כל פעם שאני מחבר אותו ל-USB הקדמי אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להשמיע רעש פיזי (מעיין קליקים כאלה מתוכו) ואז המחשב לא מזהה אותו יותר. עכשיו חיברתי אותו לאחורי המחשב לא מזהה אותו ביכלל?? מה הסיפור של החתיכת זבל הזה?? נעם

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את אחת משתי תוכנות האיחוי המומלצות בסטיקי של הפורום. יחד עם זאת מאוד חשוב לי שהתוכנה תדע לתמוך גם באיחוי של דיסקים חיצוניים. כשנכנסתי לאתר של perfectdisk רשום כך: Why doesn’t PerfectDisk 10 display my USB/firewire/External drives ? By default, PerfectDisk 10 does not display drives connected by a USB/Firewire/external connection. Even though these devices represent themselves as a fixed hard drive, they may not support defragmentation. Prior to defragmenting these devices, you'll need to check with the USB/Firewire/external device manufacturer and verify that defragmentation is supported on these devices. If your USB/Firewire/external drive does…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  8. קניתי לפני חצי שנה תכונן Maxtor EasyManage 1TB כונן רשת חיברתי אותו לראוטר..בזמן האחרון הוא עשה לי רעש מהמאורר שבפנים אז פתחתי תכונן כדי לראות מה הבעיה שלו פתחתי תמארז שלו שימנתי תמאורר לא היה רעשים שבוע בערך ובד"כ הכונן לא דולק רק שאני צריך אותו אני מפעיל אותו כי יש עליו מידע שאני אוגר עכשיו אני מנסה להיתחבר לכונן ואני לא מצליח אחרי כמה ימים שהוא לא היה מחובר בפעם האחרונה שהצלחתי להיכנס אליו הוא קירטע והיה איטיי דרך התוכנה הוא רושם שאין כונן כזה ברשת ופתאום אני שומע נקישות מהכונן עצמו שהוא עובד....תק תק כל כמה דקות מה עושים?? חשבתי אולי הבעיה בראוטור או ברשת איפסתי את הכל ואני לא מצליח להתחבר.. הכונן הלך?? איך אני אדע?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. שלום, רכשתי Samsung portable S2 הארדיסק חיצוני נייד. ברצוני להגן עליו באמצעות סיסמה, כך שבכל מחשב אשר אני יחבר את המכשיר אליו, תבוקש הסיסמה ורק אז יהיה ניתן לגשת לחומר שבתוכו. אני מחפש משהו פשוט לא מסובך. (לא מפריע לי אם זה חינמי או לא). תודה רבה לכולם.

10. יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, מישהו יודע איך אני יכול לגבות את הכרטיס החכם שלי? הבנתי שאני צריך לעשות קובץ DUMP ע"י HEX...? אין לי קורא/כותב כרטיסים בעבודה ואני רוצה לעשות לו גיבוי. איזה קורא/כותב אתם ממליצים לרכוש? ראיתי באיביי ממש זול וממש יקר? זה משמש אותי ככרטיס ביקור. אז חשבתי לתת ללקוחות. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

שלום. קניתי מחשב חדש עם HD של 500GB של חברת WD המחשב מזהה את הHD בלי שום בעיה גם מראה לי 500GB. אבל כשהתקנתי את הווינדוס הוא זיהה לי רק 128GB איפה יש בעיה ואיך אפשר לסדר אותה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mosfos50,

קניתי LG bluray bd370 עובד נפלא. אך אני נתקל בבעייה של צריבת סרטים על דיסק dual layer הסרט נתקע אחרי זמן מסויים. יכול להיות שעה או יותר. מדובר לגבי data או סרט dvd מעל 4,37 ג'יגה שאני צורב על מדיה dual layer . ניסיתי כמה סוגי מדיה וכמה סוגי קבצי data (mkv( וכן סרטי dvd שונים. התקשרתי לתמיכה בארץ אך אין להם מושג. הם מחזיקים אותה חוברת שאני מחזיק. אגב, עשיתי כבר פעמיים reset למכשיר אך ללא הואיל. וכן צרבתי עם 2 תוכנות : nero וגם ניסיתי shampoo מה אפשר לעשות? האם יש פתרון? האם קשור למדיה? לתוכנת צריבה? עפ"י ספר העזר של המכשיר הוא אמור לקרוא דיסר צרוב של . Dual layer אודה על תשובה . משה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by bariko,

שלום רב, ברצוני לשאול האם מאחה הדיסק של ווינדוס הוא כלי מספיק יעיל עבור איחוי הדיסקים, גם הפנימיים וגם החיצוניים? במידה ולא, האם יש איזה תוכנה אחרת (רצוי חינמית) שעליה תוכלו להמליץ , שעושה את העבודה טוב יותר מהמאחה של ווינדוס, וגם לא צריך דוקטורט במחשבים כדי לתפעל אותה? ;D תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by mor873,

יש לי ויסטה , התקנתי ארד דיסק שני 500gbWestern Digital Caviar Green לגיבויים , הג'מפור שלו שונה ממשה שהכרתי http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1679&p_created=#jumper

16. Started by thebenjamin,

מה אמור להיות הדירוג שלו במדד חווית ווינדוס?

17. Started by jonkerbox,

שלום, יש לי מחשב ישונן שאני לא משתמש בו, ואני רוצה לעשות מן מחשב הורדות שאוכל להשאיר אותו דלוק כל הזמן. הבעיה היא שהכוננן הקשיח של המחשב הוא בסה"כ 30 GB ןזה לא מספיק בשבילי. לכן אני רוצה להוסיף/להחליף כונן קשיח. אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד. צירפתי את מפרטי המחשב: System Specs Type of system: Desktops/Servers Bus Architecture: PCI Hard Drive Bus: Ultra ATA-66 Native OS: Windows 98/2000 CPU Type: 650MHz Intel Pentium III Memory Specs Standard Memory: 128 MB (removable) Maximum Memory: 256 MB Memory Expansion: 2 sockets Memory Comments: PC100 SDRAM DIMMs תודה רבה, JONKERBOX[br]פורסם בתאריך: 9.10.2009 בשעה 22:26:31 האם הכונן הזה מתאים?:http://www.archmemory.com/ram…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by massade,

הבאתי מסין דיסק און קי 400 ג'יגה (ארבע מאות ג'יגה). לאחר שהורדתי אליו קבצים ותמונות ארעה בו תקלה ולא ניתן לצפות בהם או למחוק אותם. כל הדרכים לביצוע פורמט לא הצליחו. במקביל ניתן להמשיך ולהוריד ולשמור עליו חומר נוסף. האם למישהו יש רעיון כיצד לפרמט אותו ? (ניסיתי דרך הדוס, בעזרת ווינדוס ותוכנות למחיקת קבצים ולא הצלחתי)

• 23 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. Started by yotamavi,

רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nitsan2s,

אהלן לכולם, יש לי צורב DVD של LG מבוסס SATA + SATA POWER , ספק כוח 400W של TT הבעיה היא, שהוא נוטה לכבות את המחשב כאשר הוא נכנס לפעולה של קריאה/כתיבה, למשל ,אני אתחיל צריבה,ובאמצע הצריבה המחשב ייכבה ויעשה restart , באותה מידה זה קורה גם בזמן קריאה. לפעמים הבעיה מתרחשת גם בזמן הboot של המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעיה ? יש לציין גם שזה לא תמיד קורה, אבל רוב השימושים בכונן מסתיימים בסוף בבעיה הזאת. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח ושבת שלום ! :-*

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  21. המחשב קופא לי בוידאו (לפעמים במשחקים) בפורום תמיכה אמרו שזה יכול להיות הHD איזה תוכנה להוריד משם ? לדגם הזה Deskstar P7K500-500 HDP725050GLA360

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cupid Me,

אהלן, אם אני שם על DOK מספר תוכנות BOOTABLE אני יוכל לבחור מי מבניהן תעלה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by grich,

אז ככה.. קראתי את האשכול על הHD החיצוניים ואני חייב להגיד שהגעתי בור מוחלט ויצאתי קצת יותר מלומד מה שאני צריך זה HD חיצוני עם כמה שיותר נפח וכמה שיותר מהיר... מה שאומר שאני מעדיף שיהיה חיבור ESATA בנוסף לחיבור הUSB2.0.. ד"א fireware זה plug n play? אם כן אז רצוי שגם יהיה את זה... כי במבחני ביצועים שיש בסטיקי הוא נותן שיפור דיי סבבה מול הUSB.. ויש לי למחשב חיבור כזה אז למה לא... עכשיו היות והHD יעבור כל הזמן בין 2 מקומות לא יהיה כ"כ נוח להתחיל למצוא חיבור לשנאי וסיפורים כאלה ואחרים.. לכן אני חושב שבתאכלס HD של 2.5 יותר תאים לי... הבאסה זה שאפשר להגיע איתם רק עד 500 גיגה.. בגלל זה הגעתי למסקנה שאני צריך המלצה ל2 הארדיסקים ושאני ישבור ת'ראש לגביי איזה אחד יותר מתאים …

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים