עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם ברשותי שני דיסקים קשיחים , האחד הוא WD 80GB (8MB CACH - ביצועים גבוהים והשני הוא SEAGATE 40 GB 5400 - ביצועים נמוכים יותר בהשוואה לראשון השאלה היא אם הם מחוברים שניהם בכבל IDE אחד , האם יש הבדל בביצועים ? ואם יש הבדל , האם ההבדל בביצועים יהיה גדול כל כך עד שאני לא יוכל להינות מהמהירות של ה WD שלי ? ???

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם ותודה על הקריאה. רכשתי crucial mx100 256gb ואני מתלבט האם כדאי לפצל אותו לשני volumes. אחד בשביל מערכת ההפעלה והשני בשביל כל השאר. אני מעדיף לפצל כדי לשמור על הפרדה בין מערכת ההפעלה לבין שאר האחסון. השאלה היא: פיצול. כדאי או לא ? האם יש יתרונות בפיצול ? או שיש יתרונות ב volume אחד ? או שאין הבדל ממשי ? תודה רבה.

• 37 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. יש לי דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD2000JB. מדובר למי שפחות מכיר בסדרה שאמורה להיות טובה יותר עם ה-8Mb Cache. אתמול קרס לי דיסק שלישי כבר. :pissed: כל פעם אני ניגש ליבואן ומחליפים לי ללא בעייה, אבל ממש נמאס לי כבר מהסיפור הזה. כל פעם אותה בעייה. פתאום אני מתחיל לשמוע כמעין נקישה או תקתוק חד פעמי מהדיסק הקשיח ואז אני יודע שהחגיגה הולכת להתחיל. אתמול בערב שמעתי את הנקישה הראשונה. מצאתי בבוקר את המחשב קפוא (מקור?). המחשב כבר לא עולה יותר בכלל. מזל שבמקרה בדיוק אתמול גיביתי. אבל מה עם כל העצבים להתקין הכל מחדש :'( מה עם אובדן זמן העבודה העצום על התקנה מחדש? אני עובד עם מארז וספק כוח של Enermax בפירוש מהמשובחים בשוק. אחד המאווררים של המארז מאוורר ישירות את הדי…

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום, יש דיל שרץ [וייגמר אוטוטו] על SAMSUNG S2 Portable 750GB USB 2.0 External Hard Drive HX-MUD75DA/G22ב $75 זה דיל לא רע!!! הנה הPDF שלו [לקח לי זמן לטעון אבל עובד] http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CHwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.seagate.com%2Fstaticfiles%2Fsupport%2Fsamsung%2Fdocs%2FS2%2520Portable%2520Series-1%2520User%2520manual%2520EN%2520Rev07%2520110714.pdf&ei=vyepT-uYLMeF8gOI_7HlDw&usg=AFQjCNHr25IFcsI3qzlSe1uMlk-qXBHStg&sig2=qRuHSL0Cayfx_W7gDarEmw התמיכה\שירות אגב היא של SEAGATE!! [בארץ זה אומר משלוח לנ.איסוף שלהם בלוד- ואם מקבל חדש בעקבות תקלה- הוא יישלח אלי מאמסטרדם! במקרה זה האם צריך ל…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. האם זה משתלם ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by momo777,

היי, אני מרגיש איטיות במחשב בעיקר כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן וכמה תוכנות ברקע. יש גם איטיות בעלייה של תוכנות. כמו דפדפן ואופיס. השאלה אם אני אוסיף SSD למערכת ההפעלה,לכרום ולאופיס נגיד, זה יפתור לגמרי את הבעיה או שיש עוד מגבלות. ושאלה כללית על SSD: אם נגיד אני מתקין עליו אופיס אבל הקובץ וורד נמצא בHD אז עדיין הקובץ יעלה לאט? המפרט: GeForce GTX 260 AMD Phenom II X2 550 Dual-Core 3.1GHz לוח אם עם יציאות sata 2 בלבד HD Seagate 500gb 7200rpm Ram Gskill 2GBx2 1066 ספק כח 550w של Chieftec מריץ ווינדוס 7 תודה לעונים!

7. Started by iakovl,

השאלה בגדול בכותרת, יש לי את ה330 כבר תקופה במערכת החדשה שלי בנפח 120 גיגה... למערכת זה מספיק ושאר הדברים נמצאים על המערכי קשיחים האחרים שלי הSSD מהיר וטוב אבל עכשיו עם הBF והסייבר שיגיע עוד מעט יש לא מעט מבצעים גם בארץ על SSD

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, הציעו לי להחליף ראפטור של WD 36GB SATA 8MB להחליף אותו על זוג הארדיסקים של MAXTOR 120GB במערך RAID 0 הכונן או הכוננים מיועדים למערכת הפעלה ושיהיו מהירים כמה שיותר אז מה יותר מהיר ? הרייד או הראפטור למערכת ההפעלה ? והשאלה שניה היא : יש מקום שמוכר את הדגם שיש לי ? שהוא מוזכר למעלה הוא 8MB הוא SATA 36GB ושל WD כי מצאתי רק את החדשים עם 16MB ו SATA2 מי שמכיר חנות שמוכרת את ההארדיסק כמו שלי שישלח לינק של החנות. אם אפשר רק לכאלה שיש להם ניסיון עם זה וניסו כבר בשני הסוגים ויודעים מה יותר מהיר. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  9. שלום, בזמן האחרון אני מתלבט האם כדאי לי לקנות SATA 8MB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה וזאת על מנת לשפר את ביצועי המחשב שלי. אפשר להגיד שכרגע צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הדיסק הקשיח (60GB ללא SATA ועם CACHE רגיל!) וחוץ מזה יש לי מחשב די טוב: Pentium 4 3.0Ghz HT 512MB DDR 400 FX5200 128MB Seagate 60GB IDE Normal Cache השאלה שלי היא האם הוספת הדיסק החדש והתקנת מערכת ההפעלה עליו תשפר את ביצועי המחשב במידה ניכרת. האם אתם יכולים להפנות אותי לסיקורים בהם בוצעה השוואה בין ביצועי מחשב עם SATA 8MB וללא? ועוד שאלה: אם אני קונה דיסק קשיח נוסף אני כנראה יקנה HITACHI בגלל שאותם אני יכול להביא ממש בזול. יש התנגדויות?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by EAD,

שלום האם כדאי ושווה להשקיע מבחינת ביצועים במערך RAID 0? כלומר לשים נניח שני כוננים קשיחים כדוגמת אלו של WD של 320 ג'יגה עם 16 מגה זכרון וSATA2 שיעבדו במקביל בRAID 0? הביצועים מאוד ישתנו לטובה? וכן אני יודע שיש סיכון מבחינת המידע, אבל נניח שאני מוכן לקחת את הסיכון

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש לי התלבטות בין הדיסק הקשיח 1 דיסק WD 120GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 501301 לבין הדיסק הקשיח של ווסטרן של ה 10,000 RPM שהוא רק 37 ג'יגה ועולה עוד 100 שקל (ו- 90 גי'יגה פחות...) מה דעתכם? המהירות של ה 10,000 משפיעה באמת?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. השאלות שלי הם האם שווה לי RAID בIDE כמה זה ישפר, ומה ההבדל במהירות בינו לבין רייד של SATA ו SATA2 איך פועל הרייד תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את ה640 שלהם, האם צפויה הורדת מחירים בקרוב עקב הגעת הדגמים החדשים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. יש לי 2 הארד-דיסקים של 250 ג'יגה: WD2500JS & SP2504C והתכוונתי ליצור מהם מערך RAID אפס לשיפור הביצועים. הסתכלתי בכמה אתרים ויש ויכוח לגבי השאלה האם השיפור בביצועים במשחקים ובמערכת הפעלה שווים את הסיכון הגבוה יותר של קריסה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by udi,

האם שווה לקנות צורב תקליטורים תוצרת GL דגם 8240B ב320 שח והאם משהוא יודע האם הצורב הזה תומך ב OVER BURN

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lipa,

עקרונית HD נחשבים צוואר הבקבוק במחשבים חדשים, ה-HD לא התקדמו יחסית מאז P3 לעומת השיפורים האחרים במחשב (לוחות אם , מעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך ) השאלה האם אני ירגיש שיפור ממשי (לא דרך תוכניות בדיקה ביצועים ) אלה בשימוש יום יומי אם HD של WD RAPTOR ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by iwm,

שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. שלום, זה המפרט: CPU Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz 58 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‏‏‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 657MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH61WW (LGA1155 CPU 1) 40 °C Graphics CMC 22 W (1680x1050@59Hz) HP L1906 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 210 (EVGA) 77 °C Storage 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 37 °C 7GB Sandisk USB Ultra USB Device (USB) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי HD חיצוני 3.5 שחיברתי אותו עם מתאם USB למחשב, הוא משמיע רעים אבל לא מזוהה. האם אצליח דרך התוכנה בגרסת הפרו להציל משהו ממנו, אני צריך את המידע שבפנים בלבד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני קונה צורב NEC 3500 מP1000 ואני רוצה לקנות גם מדיות שיתאימו לו. מצאתי שם את המדיות הבאות: LG - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3231730 PROMEDIA - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3009145 במחירים מאוד משתלמים (במיוחד הפרומדיה - 2.6 ש"ח לדיסק!). הבעיה שלי היא מבחינת האיכות והתאימות לצורב. המטרה שלי היא בעיקר לצרוב קבצי avi וגיבויים בצורה שתאפשר לי לצפות בהם על נגן DIVX שאני אקנה מתישהו (בנתיים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה אז אין בעיה לצפות ככה). האם + מתאים למטרה הזאת? האם פרומדיה שווים קנייה? (המחיר מצויין אבל זה כנראה אומר שהאיכות על הפנים... לא?)

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  22. לדוגמא בתוספת קטנה אפשר לקחת מקסטור 120GB עם ATA133 ולא 100 אך ללא ה 8 באפר מה יותר משתלם , להסתפק ב 80 עם 8 או שהיתרון של ה 8MB לא כזה משמעותי שמצדיק אותו על פני 120 GB, אומנם יש הבדל קטן כי ה 120 מקסטור וה 80 WD מה אתם אומרים ? נ.ב אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by Parallel,

זהו זו השאלה ...ההבדל במחיר הוא בערך 90שקל{הרד דיסק של WD 120 gb} ...האם אני ירגיש הבדל גדול בביצועים?.. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by LiorZi,

אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח שלי ב-SSD. 1. האם זה שווה? האם השינוי הוא עד כדי כך משמעותי? 2. אם כן, שמתי עין על ‏Intel 40GB SSD 320 Series, לוח האם שלי תומך רק עד SATA 2 לכן הכונן הזה היה נראה לי הכי מתאים והכי במקום גם מבחינת תקציב (415 ש"ח) וגם מבחינת נתונים. 3. בנוסף, אם כבר אני משדרג, 40GB מספיק למערכת הפעלה (WIN 7 64BIT) פלוס איזה משחק או שתיים, או שזה יותר מדי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.