אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום איך אני יכול לצרוב דיסק DVD קטן (2.8GB) של מצלמת וידאו DVD שיש לו 2 צדדים לדיסק אחד רגיל גדול 4.7GB? תודה
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי בזמן האחרון נשמע כמו טרקטור והכל מתנהל לאט.. וכשאני מעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה הוא קורס. והאמת שאני כבר לא יכול להמשיך עם 160GB זה ממש מעט, אז אני צריך המלצה לכונן קשיח שיהיה שקט וכמובן מרווח.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי חברים העלתי את הבעיה באתר השכן ולא נתנו לי פיתרון אז אני מתייעץ איתכם. ובכן זה הסיפור... ברשותי בקר פרק 5 עם קושחה של LSI כדי שיעבוד עם חלונות XP. עד עכשיו הוא עבד רק עם שני רפטורים בתצורת רייד 0 למערכת הפעלה. לפני שבועיים..כן שבועיים !!!.רכשתי 3 כונני סמסונג F3.התקנתי את התוכנה של LSI לניהול הבקר ויצרתי דיסק וירטואלי וחילקתי אותו ל-2 במיקרה X או פשוט ללא חילוק במיקרה Y. בשני המיקרים הכונן ראשון של שני הרפטורים ניקרא VD 0 ואילו מה שנוצר משילוב הכוננים החדשים ניקרא VD 1 ו - VD 2 בהתאמה. משום מה אחרי סיום ההגדרות ברגע שאני מאתחל את המחשב הבקר פוסח על ה VD 0 (ששם יש לי את המערכת הפעלה ) וקופץ יש ל VD 1 או 2 שהם ריקים מתוכן וטוען שאין מערכת הפעלה על המחשב וכותב לי - in…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB 1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה) 2 אני רוצה שהוא יהיה אמין מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 '' אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח (הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח) בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא ישמש בשביל לאחסן סרטים\שירים\משחקים דרך אגב, האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח חיצוני לטלוויזיה ולראות את הסרטים שבו?(עם היכולת לבחור איזה סרט שאני רוצה)
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חדש שקניתי והוא עושה הרבה בעיות , החליפו לי כבר אחד והשני גם עושה קצת בעיות , בעיקר המחשב נתקע והוא לא מזהה את ההארד. יכול להיות שזא בעיה של אי תאימות, יש לי מחשב P4 עם לוח אם תואם SATA אבל יש לי מתאם חשמל מSATA לרגיל וספק כח של 400W יכול להיות מצב שזאת הבעיה ולכן ההארד שלי משתגע ככה ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב לצורכי גרפיקה, בעיקר דו מימד אך גם מעט רינדורים של תלת ווידיאו- בעיקר תוכנות מחבילת ADOBE CS 5 האם ידועים לכם הבדלי מהירות "תכלס" בין כונן עם באפר 32 לבין כונן עם באפר 16? אשמח לעצה לפני הקניה- לא מצאתי את המידע בשאלות הנפוצות או בסטיקי... יונתן
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כונן של WD 500GB AAKS שמחובר עם ESATA... כשאני מנתק אותו הכל טוב יפה...הבעיה היא שאני מחבר אותו הוינדווס לא מזהה אותו ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל שהוא יזוהה עם מערכת ההפעלה... יש איזשהי התקנה או איזה הגדרה בביוס שאני צריך לשנות? אגב המפרט זה לא מה שרשום למטה..
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שבעבר אמרו לי שהמהירות של הכרטיס שלי לא תקינה, וכנראה בעקבות קורא כרטיסים איטי, רכשתי קורא כרטיסים אחר. הגעתי לנתונים Test finished without errors. You can now delete the test files *.h2w or verify them again. Writing speed: 16.5 MByte/s Reading speed: 18.4 MByte/s H2testw v1.4 יש מישהו שיכול לתת אינדיקציה האם הנתונים האלו תקינים, או האם עדיין חסר קצת... הבדיקה נעשתה בתוכנה H2TESTW
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להתקין את ה- HD103SJ של סמסונג במחשב בן שנתיים עם לוח אם DG33BU של אינטל. נכנסתי לעמוד של הלוח באתר של אינטל: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG33BU/DG33BU-overview.htm וכתוב שיש תמיכה בארבע SATA. במפרט של ההארד דיסק כתוב שהוא עובד ב- SATA-300. 1. האם מדובר באותו ממשק או שה- SATA בלוח אם הוא SATA-150? 2. כמה זה משמעותי מבחינת ביצועים? האם ההארד דיסק בכלל מצליח לנצל את מלוא היכולת של הממשק? 3. האם יש דרך "להתמודד" עם הבעיה הזו או שאני חייב להחליף לוח אם? תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
במהלך מעבר דירה חבר שלי איבד איכשהו את שנאי המתח של 2 כונני WD MY BOOK 500 GB. איפה ניתן לקנות שנאים תחליפיים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות ;D
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש שישמש אותי בין השאר לעריכת מוסיקה ווידאו - לכן ביצועי הדיסק מאוד חשובים לי! חשבתי לקנות שני הרד-דיסקים של 1 טרה ולהפעיל אותם בRAID 0 (אני אגבה את כל החומר החשוב לי למחשב אחר דרך הרשת) - השאלה היא: במצב כזה המערכת הפעלה + קבצי המדיה + PAGE FILE כולם יישבו על אותו מערך RAID 0 - כמה זה פוגע בביצועים? במצב שאני לא מפעיל RAID 0 , יהיה לי דיסק אחד למערכת הפעלה ודיסק שני לקבצי מדיה + PAGE FILE - ולמיטב ידיעתי, ככה אני מוריד משמעותית את התנועה של הראשים ומשפר ביצועים. במילים אחרות - כשיש 2 דיסקים באותו הגודל, מה עדיף? RAID 0 להכל או לוותר על הRAID ולהפריד בין 2 הדיסקים למטרות שונות? תודה מראש, סהר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועים/הבדלים אחרים בין הדיסקים? מישהו הצליח למצוא את הכונן של סמסונג באתר שלהם (או שכל המידע עליו הוא מביקורות כאלו ואחרות)? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לדוגמה אם יש כונן חיצוני של 500GB ואני רוצה לחלק את זה לשני חלקים שכל אחד יכול להכיל 250GB-זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים בעקבות נפילה מכ-20 ס"מ הכונן החיצוני שלי הפסיק לעבוד - בעת חיבור לחשמל עושה נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק (לא מתקתק אלא פשוט מפסיק)... יש לי שתי שאלות: 1. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את ההארד ואת המידע שבו? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על כונן חיצוני בנפח 1TB (או יותר) שהוא עמיד... כלומר מיועד להיות נייד ולא שולחני? (בולמי זעזועים טובים יותר וכו')... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי 2 כרטיסי MICROSD של סנדיסק מסין, כל כרטיס 16GB. כאשר הכנסתי אותם למחשב, היה כתוב 16GB, אחרי פורמט כתוב 905M(כלומר 1GB) --- כבר שראיתי את הכרטיסים, עלה בי חשד. המדבקה היתה קצת מחוקה, שרוטה ובהירה מדי. הכרטיסים באו באריזה סגורה "מקורית". מה אתם אומרים? חח.. ממזרים אלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
DOK מפורמט אפשר לשחזר ממנו מידע? יש דרך גם אם היא תעלה המון?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על גיבוי לפני החלפת מערכת ההפעלה: 1) איך אני יכול לשלוט על איזה קבצים אני רוצה לגבות ומאיזה לשכוח? 2) נניח גיביתי מה שאני רוצה, איך אני יכול למחוק באופן כולל את אחד מעותקי המידע (הרי גיביתי, עכשיו כל דבר יש פעמים) כדי להמנע מכפילות מידע? 3) בהחלפת מערכות הפעלה האם בכלל צריך לגבות, או שיש דרך סתם לשמור תוך כדי הימנעות מכפילות מידע ואז מחיקת עותק (מי יודע, אולי ctrl+s יפתור לי הכל )? אשמח להיענות, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
לא ממש משנה המחיר, הכי חשוב איכות בגדלים של 500GB - 1TB
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי משמיע רעש מאוד חזק, למה זה קורה ? ואיך אפשר לתקן את זה ? תודה. עריכה: זה לא אמור להיות ככה. כי לפני חודש הוא היה שקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן נייד 250GB של IOMEGA אשר במחשבים מסויימים לא מזוהה כלל מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 דיסקים קשיחים דיסק מקומי c , דיסק מקומי d , דיסק מקומי f אני רוצה לחבר את c ו - d שיהיו דיסק מקומי 1 מחובר כאילו יהיה לי רק למשל דיסק מקומי c שהוא כולל בתוכו את c ו - d ויכלול בתוכו את הזיכון של שניהם ביחד מחובר ועוד דיסק שהוא f עשיתי את זה עם התוכנה magic partition מצאתי כמה מדריכים לזה באינטרנט וכולם אומרים את אותו מדריך ואחרי שאני מפעיל תמחשב מחדש הוא מעביר אחוזים ואז יש שגיאה error 4 while executing batch. error 4 bad argument / parameter. will now reboot press any key to continue
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-