אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אז בעיקרון השאלה שבכותרת... האם אני צריך לעשות איחוי לכונן SSD שברשותי, ועוד שאלה האם זה גורם לנזק לדיסק ?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FA 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX האם הפרש של 120 ש''ח שווה?? וכמה באמת ההבדל בניהם? כי מהנתנוים באתר של WD לא ממש רואים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מפרט חדש ובוא שתי כוננים של סמסונג F3 500G. בהפעלה ורק בהפעלה של המחשב נשמעת מן "צוואחה" קטנה מהם. תקין? ולאחר בדיקה- זה בטוח מהם
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר 20-30GB מהכונן D שבו לא מותקנת המערכת הפעלה אל כונן C שבו כן מותקנת המערכת הפעלה. יש לי כבר די הרבה מידע בשני הכוננים (יושבים על אותו hard drive) באיזו תוכנה להשתמש? איך לעשות זאת בצורה נכונה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 2 דיסקים קשיחים, כל אחד בנפח של 1TB ובנוסף לשני אלו, גם תחנת עגינה פשוטה. שמעתי על הרבה בעיות עם סגייט, הדיסק הזה בסדר? Barracuda 7200.12 (שמעתי על הרבה דיסקים של סגייט שקורסים וכל מני דברים כאלו. אני לא יכול לתת למצב כזה לקרות). חשובה לי מאוד אמינות. אחד מהם ישמש לגיבוי (ובגלל זה תחנת העגינה) והשני לשימוש רגיל. התקציב שלי הוא במקסימום 1000 שקל. כשאסור (לא תלוי בי) לחרוג. אפילו לא ב-10 שקל. זו תחנת העגינה שראיתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032&CatCode= אני כנראה אקנה מאייבורי בגלל הגבלת המחיר. הייתי מעדיף לקנות ממקום אחר. אבל, אני מוגבל ל-1000 שקל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחלק את הכונן של מערכת ההפעלה© לשניים, עכשיו הוא אחד של 500 ג'יגה. אני רוצה לחלק בצורה כזאת שישאר לו(למערכת הפעלה) 80 ג'יגה, והיתירה תיהיה ריקה עם ה420(כונן D) מבלי לאבד מידע ולדפוק את המערכת הדבר השני הוא איחוד מחיצה לכונן קיים. יש לי כונן קיים של 1TB, יש לו מחיצה מחולקת של 80 ג'יגה, שהיא בעצם ריקה, אין לי צורך בה. אני רוצה לאחד אותה בחזרה ל900 הנותרים, כהארדיסק בודד בלי מחיצות יותר. וזה כאמור שיש כבר מידע על כל הכונן במלואו(על ה900), בלי שיפגע המידע באיזשהי צורה.. אפשרי? למשל עם פארטישן מג'יק.. איך אפשר לעשות את זה? ראיתי בFAQ כיצד לשנות גודל של מחיצה, אבל אני לא חושב שזה יעזור לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למשל כזה: http://cgi.ebay.com/New-LSI-3Ware-SFF-8087-to-SFF-8482-SAS-SATA-Cable-0-6m_W0QQitemZ280432992458QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item414b1be0ca ? אני מחפש בעיקרון כבל שיכול לחבר את ההרדיסק SAS שלי (X4) לבקר SAS שלי שיש עלי חיבור SATA שכנראה הוא חיבור רגיל יש בהרדיסק מחבר קטן עם כמה פינים מה הפינים האלו האם הם חשובים? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יצרתי מחיצה בעזרת Partition Manager וכרגע איני רואה את המחיצה במחשב שלי
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 4 GB של קינגסון כשאני מחבר אותו לDVD שלי כדי לנגן סרט הוא קצת קופץ בקטעים מסויימים. השאלה שלי אם זה קשור למהירות של הדיסק און קי? לחיבור USB בDVD? ואם יש לי דרך לסדר את זה איכשהו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון אבל לצערי אני לא מוצא חנות שבה ניתן לקנות אותו מאד אשמח לעזרה הנה הפרטים: SanDisk Mobile Ultra MicroSDHC 16GB class 4 מקט בינלאומי : SDSDQY-016G-E11M המחיר אמור להיות בסביבות 350 שקלים מקווה שזה המקום לשאול. תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p5wdh כרגע ישנם 2 כונניםברצוני להוסיף כונן ולהמוף אותו לראשי ועחיו להוסיף מערכת חלונות, איזה פעולות אני אמור לעשות ? האם מספיק רק לחבר אותו ב sata 1 או שצריך גם לשנות עוד משהו מעבר לזה ?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בe-sata, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtreme 1t לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי 2 הארדיסקים, 1. Western Digital 500GB 2. SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB עשיתי בנצ' בעזרת HD Tune.. וזה התוצאה של ה SAMSUNG 1TB זה הבנצ' של הWD 500GB כמו שאתם רואים זה רק ל READ, לא יכלתי לעשות ל Write כי זה העלאה לי שגיאה שאני צריך למחוק את כל המחיצות.. אז רציתי לדעת מה זה בעצם אומר והאם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן עם לוח אם GA-P55M-UD2 וארדיסק 1 טרה של סמסונג (שעובד ב SATA) קבלתי ארדיסק מחבר של עוד 80 גיגה ואני מעוניין להתקין אותו במחשב בתור כונן גיבוי... הכונן הוא IDE אז איך מחברים אותו? צריך להגדיר את הגמפרים ל SLAVE ורק לחבר?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד מה ההבדלים בין דיסק קשיח עם 5400 סלד לבין דיסק קשיח עם 7200 סלד ועד כמה ההבדל הוא משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בדגם ST3500320AS בעל קיבולת של 500 ג'יגה, לאחר שעבר עידכון קושחה ל SD1A (עשה בעיות גם לפני העידכון של הקושחה). השאלה שלי, האם יש מה לעשות חוץ מלהחזיר לחנות (KSP) שכן שברתי בטעות צ'ופצ'יק קטן בחיבור למתח החשמלי, שאין בו מגע חשמלי (הצ'ופצ'יק הקטן שמונע הכנסה הפוכה, במקום שאין מגעים). תעזרו לי בבקשה, עשיתי גם את הדיסק של בדיקה מהDOS אבל הוא לא מאפשר לי לתקן, אולי אני עושה משהו לא נכון, ומראה לי מספר שאיתו יש ללכת ליצרן ולהחזיר את הדיסק... אני אובד עצות, יש מישהו שהצליח לתקן את הSMART דרך תוכנה כלשהי ? האם פירמוט מלא יכול לעזור ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ובקושי רואים. איך עושים שהתמונה תהיה צבעונית??
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שנה ומשהו ב-Vista החלטתי להתקין Windows 7 על המחשב שלי. את המחשב ירשתי מאחי שפינק את שלושת כונני ה-Sata שלי בחיבור Raid (כפי שמשתמע, אני לא הכי מבין מה זה אומר ואיך לעכל את הנושא) לאחר המעבר ל-Windows 7 המחשב שלי נעשה ממש בעייתי, הרחבות קבצים איטיות, הורדות שלא יוצאות כמו שצריך בניסיון הראשון ועוד. שמתי לב שכשאני מריץ את המחשב - הדבר הבא מופיע לי (תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה/מה אפשר לעשות כדי לאבחן/לטפל בה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח של SATA שקיבולו 80GB. כשניסיתי להשתמש בדיסק הקשיח הזה המחשב לא קרא אותו. אני מחבר אותו היטב וכלום. לאחר מכן ניסיתי לחבר אותו במחשב של אחי והוא עובד ואף התקנתי עליו windows xp. עכשיו מה יכול להיות הבעיה של הכונן קשיח הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מרכיב לעצמי מפרט ומתלבט בהארד-דיסק בין השניים בכותרת. אני יודע שהסמסונג הוא 500GB וה WD הוא 320GB, זה לא עקרוני לי, עוד לא יצא לי למלא 200GB, וההבדל במחיר הוא 32ש"ח כאשר ה WD זול יותר. 32ש"ח זה גרושים השאלה היא מה יותר אמין? אם WD לא היו לי בעיות (מחשב קודם היה לי WD, במחשב של אחותי יש WD), עם סמסונג אף פעם לא התעסקתי. אשמח לשמוע דעות בעיקר על האיכות של החברה ושל הדיסקים עצמם (ולא על זה שסמסונג יותר גדול מ WD). תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חבר של מחק בטעות מחיצה של כונן קשיח אשר הכיל מידע שחשוב לו. הטעויות שהוא ביצע: 1) מחיקת המחיצה, בטעות. 2) יצירת מחיצה חדשה. פרט לכך, הוא לא "נגע" בשום דבר, לא פירמט, וכן הלאה. האם יש דרך להתגבר על העניין הזה ולהחזיר את המידע שכתוב על ה HD לשימושיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
כי קרה לי הפסקת חשמל ואז נפל המתח והייתי צריך להחליף כבל חשמל, ומאז נראה לי שהוא ירד בביצועים. יש לי My Book Essential Edition, 1TB USB 2.0 ועוד שאלה קטנה: הכונן נראה ככה (תמונה למטה) אצלי שום שורה לא דולקת, מה השורות בעצם אומרות ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי צורב SAMSUNG SH S223C ומאז רק צרות הצלחתי לפרמט איתו את המחשב אבל בווינדוס עצמו הוא לא נותן לי לעשות כלום לא צורב ולא קורא דיסקים כשאני מנסה לצרוב אז התוכנת צריבה פשוט נתקעת ולא מתקדמת שאני מנסה סתם להפעיל דיסק אני מקבל מסך כחול וריסט נסיתי להוריד דרייבר של הכונן אבל לא עזר חברתי אצל אח שלי ועבד כמו גדול HELPPPPP ד'א אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לנסח מכתב באנגלית שאותו אני אשלח לתמיכה של סאמסונג
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק של seagate barracuda 7200.11 500gb ופתאום המחשב הפסיק לזהות אותו בביוס. האם יש לי אפשרות כלשהי לשמור את המידע???
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להזמין מהאתר www.newgg.com דיסק קשיח חיצוני, 1 טרה. לצורך מוזיקה, כלומר שיהיה מחובר למחשב ואשמע מוזיקה ממנו. תקציב - 120 או 150 דולר . אני גם צריך לשלם על משלוח, פשוט אדם בחול צריך להעתיק לי לדיסק מוזיקה שאני צריך. איזה דיסק כדאי לקנות? אני רואה שיש באתר הזה מבחר ענקי.....והוא המליץ על הדיסק הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822204079&cm_re=fantom-_-22-204-079-_-Product כל מי שיכול לומר לי מה כדאי, אז תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-