אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי כרטיס Pretec SD x133 1GB שפתאום לא ניתן לקרוא ממנו/לכתוב אליו: ברגע שמנסים לגשת לכרטיס מה-windows explorer המחשב חושב שעות ולא קורה כלום, וכשניגשים לכרטיס מה-PROMPT מקבלים את ההודעה הבאה: C:\>h: The volume does not contain a recognized file system. Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted. איך משחזרים את מערכת הקבצים? לצערי לא ניתן ללחוץ על הכונן קליק ימני ו-FORMAT... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה חוות דעת על ביצועי הדיסק של Seagate ST2000L003 שהוא SATA III עם 64MB BUFFER האם הוא רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח של w.d בנפח של 40 ג'יגה 7200rpm סטנדרטי ביררתי על כל מיני כוננים ולבסוף צימצמתי את האפשרויות בין Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD שיש עליו 3 שנות אחריות לבין Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD איזה מהם לדעתכם יותר מהיר ואמין טווח ההשקעה עד 600 ש"ח או שיש לכם כונן אחר להציע והאם זה שווה בכלל את ההשקעה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי דיסק קשיח חיצוני ש 1GB של חברת MAXTOR. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל MINI USB --> USB. הלוח אם שלי תומך גם בחיבור ESATA והבנתי שקצב העברת הנתונים שלו מהיר יותר (בכמה? האם זה משמעותי? לא יודע...) בכל אופן רציתי לדעת האם יש מתאם/כבל שיכול לחבר את הדיסק לחיבור ESATA והאם באמת מתאם/כבל שכזה יגרום להעלאת קצב הנתונים או שבכלל הדיסק עצמו צריך לתמוך בחיבור כזה ואני מדבר שטויות? תודה מראש! עידן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מעניין אותי אם זה יפגע באפשרות של לנגן סרטים מהדיסק בטלוויזיה עם חיבור USB או בחיבור ל - DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח תמורה/מחיר טוב מה אתם אומרים על דיסק קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II יתרון חשוב זכרון מטמון 32MB (לא 8MB,16MB) אחריות 5 שנים במעבדות אייבורי מחשבים מחיר: ¤339.00 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399 ומה אתם אומרים על קנייה ברשת אייבורי שנפתח בחדרה (בכביש 4) ? שכחתי לציין שיש גם את KSP (בכביש 4) לא רחוק מאייבורי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק גיבוי חיצוני Iomega Prestige של חצי טרהבייט. קניתי אותו לפני 3-4 שנים לצורך גיבויים והוא עובד טוב. השאלה שלי: האם הוא מתבלה באופן משמעותי אחרי זמן מסוים, וכמה זמן אני יכול לסמוך עליו שלא תהיה בעיה במידה שאני אצטרך לשחזר ממנו גיבויים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת האם הדיסק און קי הנ"ל הינו טוב? (או בכללי האם יש אותו למישהו כאן..) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7125&CatCode=407 תודה ואשמח לתשובה מהירה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3301&p=4 אי אפשר לאלתר משהו בסגנון באמצעות איזה פלאש דיסק של נאמר 10 גיגה ולדחוף עליו את ה OS בשביל ביצועים מהירים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הארדיסק נייד מ-250GB עד 500GB אין לי ממש תקציב אבל בואו נגיד עד 400 ש"ח. אני מחפש משהו קל ונייד ואפשר לקחת אותו כמו USB ושיתחבר (USB) בלי צורך במקור כוח חיצוני. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי על כל ה REVIEWS.. זה או זה או ה M4, אבל אני לא מעריץ גדול של MARVELL CHIPSET.. הבעיה היחידה.. איפה לקנות ?? פשוט אף אחד לא מחזיק אותם.. מצאתי רק פה : http://www.tdsd.co.il/htmls/VTX3MI_25SAT3_120G.aspx?c0=17172&bsp=17115 מישהו קנה מ TDSD פעם ? קצת מפחיד אותי שלא שמעתי עליהם..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK -מה דעתכם עליו? האם USB2 לא מהווה מגבלה להעברת מידע?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי VOSTRO 3460 ו כונן קשיח חיצוני Transcend StoreJet 25H3P TS1TSJ25H3P 1TB USB 3.0. הסתכלתי פה בפורום והבנתי שהמהירות העברה שלי היא נמוכה מאוד 22 מגה לשנייה. ראיתי המלצה לחבר את שתי הקבלים שקיימים למכשיר במקביל אבל זה לא שיפר את המהירות. למחשב יש רק כניסות של USB 3 אז לטעות בחיבור אני לא יכול. ראיתי פה גם שיכול להיות שזה בעייה בדייברים אבל בדקתי וקיים לי דרייבר של USB 3, רציתי לדעת אם יש רעיונות אחרים או שזה פשוט המהירות הקיימת? תודה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום החלטתי להתקין את כונן הHDD 1TB שרכשתי לאחרונה. הכונן הוא מדגם WD10EZEX. תחילה כאשר חיברתי אותו הוא זוהה בביוס וגם כאשר עלה הוינדוס ונכנסתי לDISK MANAGEMENT הכונן הופיע כUNALLOCATED. לאחר שפרמטתי אותו בהצלחה הוא הופיע ככונן שמיש בניהול דיסקים, אך לא הופיע במחשב שלי כאשר רציתי להתחיל להשתמש בו. לכן עשיתי RESTART למחשב כדי לראות האם זו הבעיה שהוא לא מופיע עדיין. המחשב החל לעלות אך בצורה איטית מאוד וכאשר הגיע לסמל של WINDOWS 7 פשוט נתקע. ניתקתי את הכונן ובדקתי בלעדיו, עלייה תקינה של המערכת. יש לי עוד שני SSD מלבדו שניסיתי להחליף ביניהם (כבלים שונים וחיבורי SATA שונים), כמו כן להריץ רק את הכונן החדש בלבד אך התוצאה זהה. כשבדקתי בשנית ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה! (במיוחד בעלי כונני SATA) חיברתי את הכונן הקשיח שלי 160GB WD SATA והוא לא עושה לי BOOT כלומר: ה BOOT הראשון הוא כמובן מה CDROM (אני מדבר על ההתקנה של WINDOWS XP SP2) אחרי RESET הראשון של ההתקנה של WINDOWS הוא לא ממשיך את ההתקנה מהכונן הקשיח כמו שצריך פשוט אין לי BOOT!!! הגדרתי ב BIOS את הבקר של SILICON IMAGE הגדרתי עם הכפתור F6 בתחילת ההתקנה של WINDOWS ובחרתי את הבקר הנכון ניתקתי למקרה והבעיה היא בכונן הקשיח הישן שלי 80GB WD... ניתקתי אותו למקרה והוא דופק משהו מממ... יש לי בלי קשר את ה BIOS הכי חדש. בחרתי ב BIOS שקודם יעשה BOOT מ SATA... ובכלל ניסיתי את רוב הצירופים, כלום לא עובד קיצור אני רוצה שה SATA יהיה הראשי... ומן הסתם מגיע לי את זה... אני לא בט…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש צורב זול וטוב . KSP לידי ככה שאני מעדיף לקנות מהם . יש לי שלוש אפשריות . 1. Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black http://ksp.co.il/?uin=20709 2.Samsung SH-224BB/DB http://ksp.co.il/?uin=17016 3. LG DVD±RW GH24NS http://ksp.co.il/?uin=8908 מי מהם עדיף ? מ LG אני מעדיף להימנע בשנים האחרונות שתיים מהם נהרסו לי . אני לא מחפש פיצרים רק שיהיה אמין תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם הרד דיסק של 640 ג'יגה. התחלתי לחלק אותו למספר מחיצות מחיצה אחת של 150 ג'יגה,מחיצה הבאה שהוא נתן לי זה עוד 137 ג'יגה למרות שנותר הרבה יותר מקום. עכשיו באתי לפרמט את המחיצה שנוצרה לי והוא כותב לי שאין לי יותר מקום למחיצות. מישהו מכיר את הבעיה והנ"ל וכיצד ניתן לפתור אותה?ניסיתי לחפש באינטרנט אך לשווא. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה מבין ה2 יותר מומלץ? אשמח להמלצות נוספות במחירים הללו. תודה רבה וסופש טוב!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו זה רישמי כמעט כל יבואני הדיסקים בארץ לרבות מקסטור וסייגט ו WD החלו לישלוח אניפורמציה למשווקים על צימצום האחריות לדיסקים שימכרו אחרי ה 1 לאוקטובר !! " Hi , Please note that the attached file . As off October 1st , all WD drives will have 1 year warranty only , except the "JB " that will have 3 years . Also attached an article that explains a little bit more . Desktop HDD Warranties Dropping Why? In the recent 10 days, both Maxtor and Western Digital have announced that warranties for the vast majority of desktop HDDs will now be one-year versus three-years. Three-year warranties will still be in place for the Maxtor MaXLine and Western Digital "Drivezilla…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מפרט למחשב גיימינג שאני מתכנן לקנות. אני יודע שכרגע המחירים של הדיסקים הקשיחים די גבוהים, אבל ההארד דיסק שאני משתמש בו כרגע כבר די ישן וקטן מדי ככה שלא מתאים לי להעביר אותו למחשב החדש. בכל מקרה, הוצע לי ההארד דיסק הבא: Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX עולה 620 ש"ח ב-KSP. למיטב הבנתי ה-SATA3 משמש בעיקר לכונני SSD (שאין לי שום רצון כרגע או עתידי לקנות אחד) והארד דיסק בעל חיבור כזה פשוט מיותר כי SATA2 מספיק לדיסקים הקשיחים שקיימים היום. לכן בדקתי שוב ב-KSP ומצאתי את ההארד דיסק הבא: DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II בעלות של 495 ש"ח ובחישוב זריז אני חוסך כאן 125 ש"ח. מכאן עולות כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהם כדי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפטופ של לנובו עם ויסטה בן שנתיים לפעמים הצורב לא מוצג במחשב שלי מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-