אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום נראה לי שיש יותר מידי מחיצות בדיסק של מערכת ווינדוס תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כונן קשיח 1TB של iomega. בדר"כ מהירות העברה הייתה 15-20 מגה לשניה. לאחורה משום מה המהירות ירדה ל 8 מגה לשניה, וגם פתאום שמעבירים דברים לכונן המחשב מחליט להיות קשוח איתי... האם זה אומר שמתקרבים לסופו של הכונן? נשארו בו עוד 200 ג'יגה פנויים, ואין בעיה להשתמש בתוכן שיש בו ( בעיקר סרטי HD ) --- בדקתי עם עוד כונן קשיח ( גם בחיבור אחורי ), והבעיה היא שכאילו הקובץ מועבר, ואז פתאום יש השהייה של איזה דקה, המהירות העברה קופצת ונהפכת להיות גדולה ל 10 שניות ואז שוב מגיעה השהייה קלה. השתגעתי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מה המצב חברים?, לא חשבתי שהיום הזה יגיע אבל מתחיל להיגמר לי מקום ב HDD חיצוני של 2TB, בעקבות כך חשבתי לרכוש NAS, קודם כל די נמאס מחשבונות החשמל רק כי אני רוצה להוריד כמה טורנטים, דבר נוסף הוא שנמאס כל פעם שאני צריך משהוא, צריך 2 מחשבים דלוקים רק כדי לגשת לקובץ כלשהוא מהדיסק, יש לי בראוטר USB האמת אבל זה מקרטע משהוא מבחינת מהירות, ומוגבל לגודל הידסק שאני מחבר, NAS ממה שקראתי חוסך גם חשמל וגם יכול לעשות קימת כל דבר שמחשב רגיל יכול, כולל הורדות מטורנט והם לא תופסים הרבה מקום כמו NAS בנוי, אני יודע שאפר עפילו להתקין מארכת *NIX שלמה במקום מה שיש בהם ואז השמיים הם הגבול, מבחינת BAYS חשבתי על לפחות 4 לשימוש עתידי וכננרה שימוש ב HDD של 3TB לפחות ע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, הנושא בכותרת. ניסיתי עם שני DOKים, זה קרה בהתחלה עם Sandisk Extreme 3.0 ואחרי זה החלפתי אותו ל-DOK USB 3.0 של Mach Xtreme וזה קורה גם איתו. דרייבר של Etron USB 3.0 מעודכן וגם ה-BIOS מעודכן (גרסה F9, לא רציתי להתקין גרסת בטא). אשמח אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בזמנו איזה משהו של Thermaltake אבל אשמח להמצלות נוספות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח hitachi ultrastar ..147 gb 15000rpm השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב כי הכניסות שלו לא רגילות כמו כול הדיסקים הקשיחים...ואם אפשר הסבר קצר לגביו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי דיסק קשיח 160 ג'יגה של wd הכונן מחולק כרגע ל-3 כוננים. השאלה שלי, האם ניתן לחלק את גודלם של שלושת הכוננים מחדש מבלי לפרמט אותם? נניח גודלו של כונן c הוא 29.2 ואני משתמש רק ב-6 ג'יגה חבל לי על כל השאר, אני רוצה שהוא יהיה 10 גי'גה ואת כל העודף להעביר ל-d וגם להשאיר 10 ג'יגה מכונן -e ואת העודף להעביר ל-d. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה! (במיוחד בעלי כונני SATA) חיברתי את הכונן הקשיח שלי 160GB WD SATA והוא לא עושה לי BOOT כלומר: ה BOOT הראשון הוא כמובן מה CDROM (אני מדבר על ההתקנה של WINDOWS XP SP2) אחרי RESET הראשון של ההתקנה של WINDOWS הוא לא ממשיך את ההתקנה מהכונן הקשיח כמו שצריך פשוט אין לי BOOT!!! הגדרתי ב BIOS את הבקר של SILICON IMAGE הגדרתי עם הכפתור F6 בתחילת ההתקנה של WINDOWS ובחרתי את הבקר הנכון ניתקתי למקרה והבעיה היא בכונן הקשיח הישן שלי 80GB WD... ניתקתי אותו למקרה והוא דופק משהו מממ... יש לי בלי קשר את ה BIOS הכי חדש. בחרתי ב BIOS שקודם יעשה BOOT מ SATA... ובכלל ניסיתי את רוב הצירופים, כלום לא עובד קיצור אני רוצה שה SATA יהיה הראשי... ומן הסתם מגיע לי את זה... אני לא בט…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בזה הרגע בקנדה עם דיסק צרוב PAL כיצד אני יכול להפוך ל NTSC זה ממש חשוב לי דרך אגב קניתי פה צורב DVD של LG 4163B שחור ב 60 דולר קנדי OEM
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם PLEXTOR שווה את מחירו? מה זה נותן לי בסוף? ??? ואם לא, מה כדאי לקנות (צורב)? תודה, יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי דיסק מוזיקה אירובי כאשר אני מכניס אותו לcd יש עליו סימן + ירוק ולא ניתן לראות את השירים מישהו יכול להסביר לי כיצד לפתוח את הדיסק אני חושב שאין צורך בפלג תודה מראש לשלוח אלי הודעה באימל ***המייל צונזר***
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות בניורון כונן קומבו של MSI 48X24X48X16, ואני רוצה לדעת אם מישהו שרכש כאן כונן קומבו בעבר מרוצה ממנו - או שכדאי יותר לקנות שני כוננים בנפרד. נ.ב. אם למישהו כאן יש את אותו כונן, אשמש לשמוע חוות דעת. תודה. *תיקון טעות - זה 395 ש"ח, לא 495 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי HD 1 אבל כבל ATA אם שני חיבורים זה משנה משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול יצא לי להעיף מבט על כמה מדיות,היה לי בסך 50 ש"ח. חיפשתי מדיות DVD-R (עשיריה) ,קניתי 10 יחידות של RITEK (מדיות מצויינות), בקיצור נשאר לי עוד קצת כסף,חשבתי.. מה לקנות,עד שראיתי מדיות של חברה בשם City Disc ,מסוג CD-R80.. מעולם לא שמעתי על CD-R80! מה זה? בכל מקרה קניתי את המדיות ב 20 ש"ח,המחיר שלהם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :-) קיבלתי מחבר שעזב לחול מחשב לפני כמה ימים. זה המחשב הראשון שאני משתמש בו עם חיבור SATA לה Harddisk ולא IDE ישן. אני קצת מבולבל וחיפוש ברשת רק עשה אותי מבולבל יותר. באתר הלוח אם שלי, יש שתי סוגי Drivers: 1. Marvell Sata Drivers 2. Storage Matrix Manager + Drivers הבנתי בגדול ש Matrix Manager זה רק למחשבים שה SATA מוגדר כ RAID (זאת אומרת, שתי הרדיסקים - תקנו אותי אם אני טועה). מאחר ולי יש רק הארדיסק אחד, אין לי צורך בזה. אולם, אני לא כל כך בטוח בקשר ל Marvell Drivers. נראה כי המערכת הפעלה עובדת כמו שצריך, למה אני צריך Drivers? הרי Windows כבר זיהה את ה Hardisk. ובנוסף, ראיתי את המילה ACHI הרבה, ואני מניח שהיא קשורה ל SATA. האם מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לצערי ישנתי בשנתיים האחרונות ולא שמתי לב שיש לי את הדיסק קשיח של סיגייט המדובר. (ולכן לא שידרגתי את הקושחה) לפני כיומיים חטפתי את המכה והדיסק לא מזוהה יותר. (מכה חלשה כי יש לי גיבוי) ראיתי שיש פיתרון ע"י חיבור ל USB . יש אפשרות לקנות כבל כזה במקום לחתוך והלהכין לבד ? באיזה חנות בארץ ? לחילופין הדיסק עדיין באחריות . - יש אפשרות לשלוח אותו ליבואן כדי שהוא ישדרג לא קושחה (קניתי את הדיסק מאיבורי) - אני חושב שאני אמנע מכך מכיוון שהחשש שהנתונים שלי יועתקו ע"י מישהו במעבדה. - להחזיר אותו לאיבורי ולקבל דיסק חדש . הבעיה ? אין אני משמיד את הנתונים מבלי להרוס את הדיסק קשיח בצורה פיזית (איבורי רוצים את הדיסק שלם). תודה שאול.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברת פתרונות האחסון Backblaze מפרסמת את דו"ח האמינות הרבעוני של הכוננים הקשיחים בהם היא משתמשת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי על הSSD ווינדוז מחדש. מה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי גם שני כוננים נוספים שמחוברים בRaid 0 וצריך לשנות הגדרות כדי שיעבדו. מה אני צריך לשנות בBIOS כדי להחזיר אותם לחיים? כמובן- משהו ששומר על התוכן שעליהם.. רב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעברתי 2 הארד דיסקים תקולים של סאמסונג שלקחו איתם הכל, אני עובד כבר כמה חודשים עם טרה של סיגייט (7200.12) אם אני לא טועה, וסך הכל אני די מרוצה. לאחרונה הכונן התחיל לעשות רעשים של קריאה וכתיבה (אתם יודעים על מה אני מדבר, אני משער..). אני לא יודע אם זה תקין או לא, אבל בהתחשב בשימוש שהוא עבר, אני משמש שאני לא צריך להיות מופתע. בכל מקרה, בהתחלה זה קרה רק כשבאמת כתבתי לו משהו, ועכשיו, אין שנייה שהוא לא עושה רעש, במיוחד בלילות, הוא נכנס לאיזה רצף מעיק שלא נותן לישון. בדקתי בריסורס מוניטור מה גורם לזה, והיישום עם הכי הרבה פעילות היה svchost, שתאמת, אין לי ממש מושג מה הוא עושה... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה, אני אשמח. תודה. עריכה: רק רציתי לציין שהרצתי את הבדיקות הקצרות של …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מסתכל על כוננים SSD NVME GEN4 כל הכוננים איטיים כמו GEN3 אותה מהירות למה זה ככה ? אפשר לקחת לוח אם פשוט GEN3 ולחסוך כסף למה לקחת GEN4 ולקבל 3 ? כונן SSD NVME של WD SN580 1TB שנחשב "מהיר " הקריאה שלו 4150 כתיבה שלו 4150 זה רחוק מלהיות GEN4
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
סכום כסף מוקדש לעניין בין 1000-1200 שקל תלוי מה משיגים אני מטרטר את עצמי כבר למעלה מכמה חודשים בלנסות להבין מה עדיף ומה לא כרגע אני מסתכל על 2 דיסקים קשיחים של 2 טרה כל אחד של CAVIAR BLACK או דיסק קשיח של 3 טרה של CAVIAR RED מהניסיון שלי עם WD יש לי את MY BOOK ESSITINAL היו הרבה ששאלתי ואמרו לי שעדיף לי 2 של 2 טרה מאשר אחד של 4 או שניים של 1.5 מאשר אחד של 3 המינימום דרישה שלי שהדיסק הקשיח יהיה של 3 טרה , בגלל שאני מתעסק הרבה עם אוספים של סדרות ו סרטים ב HD והמחלה [כן כן זאת מחלה] דיי דורשת הרבה מקום אז מי שיכול לתת לי המלצה כנה על דיסקים קשיחים בבקשה עשו זאת תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-