עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NuXeR,

שלום, אני מחפש DOK שיהיה בעל יכולת הצפנה. אני מעוניין לחבר אותו למחשב מסוים, שאני רוצה שיתממשק אליו אך לא יעביר איתו כל מידע שאינו נוגע להתממשקות עצמה. על המחשב לא יהיו לי הרשאות admin. אשמח אם תוכלו לסייע. תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moshen1169,

אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס על דיסק קשיח אחר איך אני מגדיר בביוס שהדיסק קשיח שעליו יותקן הווינדוס יעלה ראשון עם הפעלת המערכת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. איזה דגם ספציפי מומלץ? האם הם כמו ה-2T דורשים חיבור לשקע החשמל? ומי שבמקרה זוכר שפירסמתי כבר על זה שחיפשתי דיסק פנימי מהסיבה שאין לי חיבור SATA במחשב ומשהו אמר לי שלא יהיה ניתן לעלות את הוינדוס החלטתי שעדיף ללכת על איחסון חיצוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by EpoXi,

שלום חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD 240/250GB 120GB זה קצת צפוף לי מידי. הלוח אם שלי GA-MA785GMT-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3478#sp אחרי חיפש פה בפורום הבנתי שזה אחד המומלצים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999 אשמח אם תעזרו לי לבחור כונן מתאים, תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by commander,

רציתי לשאול האם הדיסק הקשיח גם צריך לתמוך ב-SATA3 במהירות של 6G או שזו פונקצייה שקשורה אך ורק ללוח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ברשותי wd 320 aaks שעליו יושב הוינדוס 7 שלי,ה250 שהיה לי מת חלקית קניתי היום samsungs 1 terabyte hd103sj שהמלצתם עליו כאן איך אני מעביר את המערכת ההפעלה שלי לכונן החדש? ואם זה מומלץ,כי לפי מה שהבנתי הסאמסונג יותר מהיר מה320 שלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לא יודע מה קורה כאן? לחציה ימנית על הכונן שלי C ( מערכת הפעלה חדשה WIN7 עם 64 סיביות) מראה שבשימוש ישנם 29G נתון שלא היה בעיני הגיוני בכלל!!!! בדקתי על כל התיקיות והקבצים בקונן עצמו > לחיצה ימנית ובדיקה > מראה 17G היכן נעלמו עוד 12 G שלימים ? האם זה הקובץ של איחזור המערכת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Posford,

לאחר שעיינתי קצת בפוסט למעלה וראיתי שאתם ממש משבחים את סמסונג. אני תמיד העדפתי WD על פני כולם, אולי כי התרגלתי לכך. אך אני לא בטוח אם סמסונג לא יותר טובים, מה גם שהם קצת יותר יקרים. אז מה דעתכם? איזה כונן עדיף של SAMSUNG או WD? ויש סיבה? קראתי קצת ב- NEWEGG והדעות הן לכאן ולכאן, כמו בכל דבר, חלק מרוצים חלק פחות. אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by danik,

אני צריך המלצה על DVDROM טוב אבל לא הכי יקר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לא פעם ולא פעמיים נתקלתי במשהו מוזר אני מעביר קבצים ל DOK כל שהוא(USB2) והם עוברים מהר (50-90MBPS) אבל רק לכמה שניות,ולאחר מכן המהירות פשוט צונחת ל10-7MBPS בעיה מוכרת? ועוד בעיה שיש לי זה כשהעברה מגיע לחמש שניות אחרונות היא פשוט לא זזה....וזה לא מעביר את הקובץ בשלמותו... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vadiklip,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני מחברת toshiba עד לא מיזמן עבד רגיל עכשיו לא נפתח , המחשב לא מזהה אותו. ה usb מחובר ישר ניפתח החלון של הסגירה שלו ( safely remove hardwere) ולא מוצא אותו ב "המחשב שלי" בדקתי את הכונן במחשב אחר והוא עובד רגיל. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gallevy,

המפרט שלי כבר הושלם. אני רק צריך את העצה לגבי כונן קשיח 2TB לאחסון סרטי HD. ממש תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום נניח שאני צורב DVD DUAL LAYER עם הצורב שלי שתומך בפורמט הזה. האם כדי לקרוא את הדיסק הצרוב אני צריך גם קורא מיוחד או שכל כונן DVD ידע לקרוא את זה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני רכישה של הכונן X25-M 80GB של אינטל. ראיתי 2 דגמים שונים באותו מחיר, ואני לא יודע מה לקחת: SSDSA2MH080G2C1 SSDSA2MH080G2R5 למישהו יש מושג מה ההבדל ביניהם? תודה, תומר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לו בעיה עם איזה שהוא מדיות? הוא טוב , למישו יש אותו? http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2626839 יש גם את זה מה עדיף יותר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2126 זה גם צורב של NEC עולה 260 שקל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש ברשותי שני קשיחים מסדרת ברקודה st3500320as, ולשניהם בעייה דומה. אחד עם פלטה שרופה, והשני עבר התעללות קשה שכוללת ריסוק ברוטאלי של הפלסטיקה בחיבור הSATA ותלישה של הפינים... אם יש פה למישהו דיסקים מתים (מכנית, אני זקוק לפלטה) שזרוקים בצד מהסדרה הנ"ל או מסדרה מקבילה, אשמח לקבל אותם. המון תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי במחשב שני צורבי IDE על אותו כבל מסטר וסלייב עובדים חלק.אני רוצה לדעת איך אפשר להגדיר להם שכל אחד מהם יצרוב צריבה שונה בו זמנית כלומר שניהם יעשו עבודה כפולה.הגדרתי בתוכנת צריבה נרו 6.6 את המולטי (הוי בתוכנה עצמה בלשונית) השאלה אם צריך עוד משהו? האם פשוט פותחים צריבה ופשוט בוחרים כל פעם צורב אחר?? כלומר 2 צריבות ופעם בוחרים את הראשון ופעם את השני? יש לי מחשב יחסית חזק עם 3 גיגה זיכרון ומעבד דואלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iyehuda,

אני בזה הרגע בקנדה עם דיסק צרוב PAL כיצד אני יכול להפוך ל NTSC זה ממש חשוב לי דרך אגב קניתי פה צורב DVD של LG 4163B שחור ב 60 דולר קנדי OEM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sxs,

זה משנה אם הצורב נמצא על מאסטר או סלייב ? אני הולך לחבר את הצורב יחד עם הסי די רום על ה Secondery IDE ורציתי לדעת אם זה משנה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

מה אתם אומרים על הכונן הבא? http://www.ebay.com/itm/190844809773?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי עקב המצב הקשה של הקשיחים, נפלה ההחלטה של מישהי שאני מכיר לקנות דיסק יד שנייה. אני אישית נגד ולעולם לא אקנה יד שנייה אבל ההחלטה נפלה ואני לא יכול לשכנע אותה אחרת. השאלה היא מה כדאי לבדוק אצל המוכר לפני שנותנים לו את הכסף כדי לוודא שהדיסק לא תקול או איטי\גרוטאה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי 3 כוננים במחשב Segate ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB WD WD3200KS 320GB 16MB SATA2 Maxtor 6Y120M0 120GB 8MB SATA והחלק המוזר הוא ה-Burst Rate של הSegate החדש שנמוך יותר משאר הדיסקים לא משנה כמה בדיקות עשיתי הוא תקוע על 55MB\S [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד Segate 80GB והשני Samsung 160GB. ה-Segate מתחמם לי לטמפ' של 57 מעלות צלסיוס וה-Samsung מתחמם לי לטמפ' של 55 מעלות צלסיוס. (עפ"י תוכנת SpeedFan) זה לא מסוכן ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.