עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roi777,

שלום! אני רוצה לקנות זיכרון נייד USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB רציתי לשאול אם הדגם הזה בסדר ואין מה לדאוג? וגם שמעתי פעם שאפשר להשתמש בזיכרון נייד כזיכרון למחשב (ram), האם זה אפשרי גם בדגם הזה? איך עושים את זה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי אני לא יודע אם פורסמו אתרים כאלו כבר: http://www.reportlabs.com/testbed/version1/hdv1/hdtop10.php http://www.harddrivebenchmark.net/ אם יש קישורים טובים\עדכניים יותר בבקשה תיידעו אותי אני מחפש כאלה אתרים גם בשביל השוואת אמינות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SoapSeller,

אני משתמש בשרת לינוקס כדי לשתף אינטרנט וקבצים אצלי בבית. המפרט שלו הוא: P MMX 166 32 SDRAM כיום מחוברים עליו מספר הארדיסקים, בסך של עשרים ואחת גיגה בערך, זה לא מספיק לי. המחשב משרת ארבעה תחנות, בעיקר אמפי שלושים, שפוול-לאוד כול תחנה משמיעה שיר אחר, ולעיתים קליפ(או לעיתים יותר נדירות - סרט דוויקס). השאלה שלי אם בכלל שווה להשקיע בארדיסק חזק ומהיר(בסגנון הווסטרן דיגיטל שרץ ב 7200 עם שמונה מגה באפר), מכיוון שבטוח המחשב לא ינצל אותו בבאס גבוה(הבאס הוא 66, אני מקווה :), או לקנות 5400 סטנדרטי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לא פעם ולא פעמיים נתקלתי במשהו מוזר אני מעביר קבצים ל DOK כל שהוא(USB2) והם עוברים מהר (50-90MBPS) אבל רק לכמה שניות,ולאחר מכן המהירות פשוט צונחת ל10-7MBPS בעיה מוכרת? ועוד בעיה שיש לי זה כשהעברה מגיע לחמש שניות אחרונות היא פשוט לא זזה....וזה לא מעביר את הקובץ בשלמותו... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kukishin,

הם בגודל שווה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איזה דגם ספציפי מומלץ? האם הם כמו ה-2T דורשים חיבור לשקע החשמל? ומי שבמקרה זוכר שפירסמתי כבר על זה שחיפשתי דיסק פנימי מהסיבה שאין לי חיבור SATA במחשב ומשהו אמר לי שלא יהיה ניתן לעלות את הוינדוס החלטתי שעדיף ללכת על איחסון חיצוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oren99,

יש לי דיסק 160GB שמפוצל ל 10 ו 150 הייתי רוצה לאחד אותו חזרה אבל הוא מלא בקבצים. האם בטוח להשתמש בתוכנה לאיחוד בשביל זה? מישהו עשה את זה כבר עם partition magic? לא צריך לדאוג לקבצים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Computertalk,

שלום... איפה אתה ממליצים לקנות את ה 80 GB של Western Digital באינטרנט בארץ והאם עדיף לקנות אותו על ה 40 GB?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shayh,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זיכרון micro sd hc בנפח 8GB (של סאן דיסק) כשנתיים. עד היום בבוקר הוא עבד באופן מושלם, אבל היום כשניסיתי להיכנס לשירים ששמורים עליו, הטלפון הסלולארי שלי העלה הודעה שהקובץ לא קיים, אחרי כמה ניסיונות הוא העלה הודעה שהכרטיס אינו תקין. כשהעברתי אותו למכשיר אחר, המכשיר בכלל לא זיהה אותו. עכשיו כשחיברתי אותו למחשב עם מתאם, בהתחלה המחשב העלה הודעה שהכרטיס לא מפורמט ואחר כך זה פשוט תקע את המחשב. הבנתי שהכרטיס כנראה סיים את חייו, רציתי לדעת אם יש דרך להוציא ממנו את מה שהיה עליו..? מישהו מכיר מעבדה או משהו בסגנון? ומה יכול להיות הגורם לזה? הדבר היחיד שהשתנה בשבוע האחרון זה שהחלפתי את הטלפון הסלולארי שבו הוא היה למכשיר מדגם אחר. אבל הוא עבד בו יומיים - ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש ברשותי wd 320 aaks שעליו יושב הוינדוס 7 שלי,ה250 שהיה לי מת חלקית קניתי היום samsungs 1 terabyte hd103sj שהמלצתם עליו כאן איך אני מעביר את המערכת ההפעלה שלי לכונן החדש? ואם זה מומלץ,כי לפי מה שהבנתי הסאמסונג יותר מהיר מה320 שלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zbala1,

מעל 40 זה סביר או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כן, אני יודע שהכותרת מגוחכת, לא הצלחתי לחשוב על משוה יותר טוב קניתי כונן קשיח חדש (Samsung HD103UJ) והתקנתי אותו לפני כמה ימים. הפעלתי פרמוט מלא של הכונן, והייתי צריך ללכת. כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי כבוי (כבר קרה לי בעבר שהמחשב היה נכבה סתם ככה, וזו הייתה בעיה בחיבורים). בכל מקרה, אני חושש שהמחשב נכבה בזמן הפרמוט, ושזה אולי פגע בכונן באופן זה או אחר. כרגע הwindows מציג את הכונן באופן תקין, וגם הרצתי עליו check disk והוא לא החזיר שגיאות. האם החששות שלי מוצדקים? יש עוד דרך לבדוק שהכונן בסדר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by popop,

זה הכונן שיש לי: http://srv1.jpg.co.il/8/544642c385d0a.jpg וזו השגיאה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין את התיקון: http://srv1.jpg.co.il/7/5446422a3527c.jpg הכונן אכן התחיל לעלות בצורה איטית בשבועות האחרונים ויש לי אותו קרוב לשנה. חלונות מזהה אותו וניתן להתקין עליו תוכנות/למחוק וכו' אבל נראה שלפי השגיאה התוכנה לא מזהה אותו. תודה לעוזרים

14. Started by llime,

היי. עדיין לא קניתי SSD ולפני שאני קונה חשוב לי לברר נקודה מסויימת: קראתי שכונני SSD לא מתפקדים היטב כשמעתיקים אליהם אימאג', ויש צורך בהתקנה נקיה (משהו שקשור ליישור...לא יודע מה זה בדיוק אומר). השאלה שלי שונה במקצת: אני לא שואל על העתקה של אימאג' קיים על SSD כדי לחסוך כמה שעות התקנה. אני מתכוון לבצע התקנה נקיה של מערכת ההפעלה על SSD ולאחר מכן להשתמש בכלי המובנה של W7 ע"מ ליצור אימאג' שלו, ולאחסן אותו בכונן רגיל. האם בצורה כזאת (אחרי שההתקנה בוצעה בפעם הראשונה על ה SSD ) גם כן תיווצר בעיה?.... אני שואל כי אני משחזר באמצעות system image בתדירות גבוהה יחסית...כל פעם שאני נתקל בבעיה שאני לא יודע איך לצאת ממנה (זה קורה לי הרבה) אני מעלה את האימג' הנקי שלי ותוך פחות מ 10 דקות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Syrex,

שלום לכולם, הכונן שלי LG gdr - 8162b הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די ,אבל דיסקים רגילים הוא קורא ניסיתי לעדכן את הכונן אך זה לא עזר. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tom123,

למה אומרים תמיד שזה לא טוב לצרוב על מהירות גבוהה יש לי צורב 52X ואמרים לצרוב על מהירות נמכוה למה זה? או שזה נכון רק לגבי מקרים מסויימים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by singera,

רכשתי את ה330 במסגרת הקנייה, והתקנתי אותו בT61 שלי, להלן התוצאות שנראות נמוכות: ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 134.226 MB/s Sequential Write : 115.635 MB/s Random Read 512KB : 128.553 MB/s Random Write 512KB : 113.713 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 15.430 MB/s [ 3767.2 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 25.630 MB/s [ 6257.3 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) :…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tharbad,

מה אני רוצה ממנו: נפח: 320GB עד 500GB זיכרון חוצץ: 8MB+ מימדים: 3.5 פנימי כמובן. חיפשתי בזאפ והגעתי לרשימה הזו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&DB141804=142320,147639,187180&DB142297=142299&DB141811=165914&DB141818=141819&DB141824=147430,141826&DB187326=187333,187338,187330,187339&orderby=price הצעות, לאו דוקא מתוך הקישור לעיל יתקבלו בברכה. תודה יום טוב לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by danik,

אני צריך המלצה על DVDROM טוב אבל לא הכי יקר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום, אני מחפש DOK שיהיה בעל יכולת הצפנה. אני מעוניין לחבר אותו למחשב מסוים, שאני רוצה שיתממשק אליו אך לא יעביר איתו כל מידע שאינו נוגע להתממשקות עצמה. על המחשב לא יהיו לי הרשאות admin. אשמח אם תוכלו לסייע. תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by winner,

שלום חברים יש לי מחשב עם לוח אם Gigabte GA-H77-D3H שיש לו 2 פורטים של SATA 6GB ו-4 של SATA 3GB מותקנים בו כיום דיסק 500GB WD Black עבור מערכת ההפעלה,2 דיסקים 2TB WD Green עבור נתונים ב-RAID1 ו-DVD r/w הדיסק הלוגי של הנתונים כמעט מלא ואני רוצה להוסיף זוג דיסקים ב-RAID1 עבור מקום נוסף לנתונים. אני חושב על כונני 3TB WD Green שנותנים לדעתי איזון טוב בין מחיר לביצועים ואת המחיר הנמוך ביותר ל-TB נכון להיום בנוסף, אני רוצה להוסיף בקר SATA 6GB עבור ה-RAID החדש. על איזה בקר אתם ממליצים ? האם למישהו יש ניסיון בעבודה עם בקר כזה ? איך הביצועים והאמינות יחסית לבקר On-Board ? האם יש המלצה לדיסקים אחרים שיתנו יחס מחיר\נפח\ביצועים טוב יותר ? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by denis20,

ף מחפש ssd מהיר וקראתי כמה המלצות אליו. אני רכשתי את הלוח הזה: msi x470 gaming carbon pro. מה דעתכם אליו לעומת crucial p1 או אחרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dimness,

קניתי היום עוגה של 50 סידים של סקיי (700MB), היצרן שלהם הוא Plasmon, זוהי חברה מוכרת? אני יודע שמומלץ להתרחק ממדיות כאלה אבל זה היה במחיר של 80 אג' למדיה... אז מישהו מכיר את המדיות האלה, הן שוות משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matan007,

ברשותי כונן קשיח ישן של 160G שחובר למחשב חדש שקניתי. את המחשב קניתי עם 1TB קשיח וביקשתי מהחנות לחבר את הישן כדי שאני יוכל להעביר מימנו את הנתונים לחדש (לכונן החדש). כעת משהועברו הנתונים, הכונן הישן של ה- 160G מפורמט ואני לא עושה בו שימוש. אני רוצה להוציא אותו פיסית מהמחשב ולהעביר אותו למחשב אחר. הסיבה היא כי מידי פעם המחשב מישום מה מפעיל אותו ואני שומע אותו מתחיל לרוץ בתוך המחשב ועד שהוא לא מגיע למהירות שימוש שזה בערך 4 שניותם הכל נתקע לי!!! זה כאילו המחשב רוצה לבדוק שהוא עוד שם גם אם אני לא עושה בו שימוש או במקרים שאני פותח סייר ואיך שהוא הכונן הזה מופיע! החלק הקל הוא כמובן להוציא אותו פיסית מהמחשב, אבל איך אני מוחק כל תיעוד שלו מהמחשב כך שהווינדוס לא יחפש כל פעם את החו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by WarNet,

יש לי על המחשב שני HD .1 WD 160GB (8MB) 7200 RPM ,שעליו מותקן ה-OS שלי. 2. Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata 2 כבר תקופה ארוכה,אחד מהם עושה רעשים חזקים בגלל ששניהם קרובים אז אני חושב שזה ה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שעושה רעשים חזקים. היום במהלך גלישה באינטרנט עם דפדפן FF המחשב נתקע,עשיתי הפעלה מחדש ואז מסך ה-POST היה תקוע ורק לאחר הרבה זמן(כמה דקות) הוא המשיך למסך הבא. במסך צויין לי למטה DISK BOOT FAILURE ושאני צריך להכניס את הדיסק של מע' ההפעלה שלי. הכנסתי,וזה העביר (התהליך לקח מלא זמן) לתהליך הפירמוט. לא פירמטתי. אחרי מס' נסיונות הדלקה של המחשב שבכל אחד מהם הצלחתי להתקדם יותר עד שה-OS נפעל וקיבלתי הודעה שה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שלי,כולל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים