אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
ארד דיסק עם באפר 64 MB מה נותן מול 32 MB ? ראיתי דיסקים 1 GB או 2 שההבדל בינהם הוא באפר אבל האם זה משפיע ?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ואני מעוניין שהוא יעבוד מהר יותר אני מתלבט במעבר לכונן רגיל עם RPM יותר גבווה או כונן SSD כיום יש במחשב כונן בעל קיבולת של 250 GB 5400RPM האם כדאי לי להחליף HD האם אני ארגיש בשינוי? ואם כן האם כדאי לעבור לHD עם 10K RPM או לHD SSD80 GB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי LG 32 LCD 32LH70YR סקרלט. לטלווזיה יש חיבור USB 2.0 עם ממשק שלם לחיבור וגם קורא Divx עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 320GB ולחבר לטלווזיה ולמלא אותו בסרטים ועוד עכשיו אמרו לי לא לקחת סיכונים ואם הטלווזיה היא LG אז לקנות גם דיסק קשיח של LG אז מצאתי את הדיסק קשיח הזה: http://www.ktzat.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=5339 והיום ניגשתי לקנות אותו ושם הסביר לי המוכר שבדרך כלל לטלווזיות שיש חיבור USB אז הם עובדות על Flash שזה לחיבור של דיסק אונקי בדרך כלל ואם אני רוצה שטלווזיה תיקרא את הדיסק קשיח אז ה-USB צריך לעבוד עם Hard Disk. השאלה שלי היא כזאת האם הסקרלט שלי עובדת עם חיבור USB של הארד דיסק ואז אני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני ולעבוד איתו או שלא. תודה רב…
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום חבר'ס הגעתי למצב שאין לי כבר מקום על המחשב ..כי אני רואה כל הזמן סרטים וסדרות HD ומתקין מלא משחקים חדשים שיוצאים שתופסים הרבה מקום בהארד דיסק.. כרגע יש לי הארד דיסק יחיד Western Digital 320 aaks ויש לי לוח אם GIGABYTE P35 DS3L עכשיו אני רוצה לקנות עוד הארד דיסק של טרה בייט ראיתי במומלצים אתSAMSUNG HD103SJ .. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו ולהוסיף ? אני אצטרך לפרמט בשביל להתקין עוד הארד דיסק?? וכמה בערך יעלה לי??..תודה מראש.. נ.ב שכחתי לציין יש לי ספק Thermaltake TR2 RX 500W
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי את התוכנות TuneUp 2010 ו HD Inspcetor. אחרי שהפלתי את ה TuneUp (בתוך התווכנה יש אפשרות שננקראת TuneUp Doctor Disk) זה הראה לי שצריך להפעיל את המחשב מחדש, והמחשב יפתור את הבעיות של הכונן הקשיח שנמצאו. אחרי זה סיים את הבדיקה תוך כדי אתחול המחשב נרשם לי משהו כזה- The Volume is Clean(משהו בסגנון הזה). זה לא הפריע לי,אבל אחרי ה כל הפעלתי את התוכנה HD Inspector ותראו את התמונה הבאה- בבקשה תגידו לי מה לעשות זה מאוד מלחיץ אותי כל העניין הזה תודה, ערן
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להעביר קבצים לדיסק החיצוני שלי (MAXTOR ONE TOUCH 4 ) מחובר בUSB אני מקבל את השגיאה הבאה: The disk starcture is corrupted and unreadable אם אני מבצע ERROR CHECKING של WIN7 אז הבעיה נעלמת אך כאמור חוזרת לאחר כמה זמן. מה אני יכול לעשות ? האם פרמוט יפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי ברשותי HD של 1TB. איך הייתם מחלקים אותו? לכמה מחיצות? השימושים העיקריים הם: לאחסון של סרטים ותמונות. מה המינימום לגודל המחיצה של מע' ההפעלה (WIN7)? תודה!
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים SAMSUNG F3 1T.. עשיתי ארור סקאן והכל בסדר. הסריקה הזאת בסדר? -מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשניסיתי לחבר את הדיסק און קי שלי (SANDISK 8GB הרגיל) פתאום הוא אמר לי שאני חייב לאתחל את הכונן. אני לא יכול לאתחל כי יש שם קבצים שממש חשובים לי ואם אני אאתחל הם יימחקו... בקיצור, ניסיתי גם על מחשב אחר עם ווינדוס XP (אני עם ווינדוס 7) וגם שם הבעיה נשארה. אני חייב פיתרון. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי כונן IDE WD caviar SE WD800JB הכונן עצמו עובד בצורה תקינה לגמרי אבל הוא לא נותן למחשב לזהות כונני IDE אחרים. לא משנה אם אני מחבר אותו master / slave / cs / ide1 / ide2 וכו. אם הוא מחובר המחשב לא מזהה כונן אחר גם כזה שמחובר לחיבור IDE השני של הלוח. (לא מפריע לזיהוי של כונני SATA) נבדק ב 2 מחשבים שונים ואם כמה כונני CD ו HD אחרים בתור הכונן השני שלא מזוהה. הבעיה בכונן הקשיח הזה הבעייה נראית כבר ב BOOT (בזיהוי כוננים של ה BIOS). תמיד כולם חוץ ממנו מופיעים כ not installed הכונן נקנה חדש ב 2007 ומאז עמד במחשב ללא כונן CD כך שייתכן שהוא תמיד היה כזה אני רוצה לחבר למחשב הזה CD. למחשב אין SATA ואין לי כונן CD SATA (כדיי להחליף אם מחשב אחר)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי השערה שהכונן הקשיח שלי מגביל את המחשב במהירות. יש לי WD Caviar Blue 500GB 7200Rpm. אני רוצה לשמוע חוות דעת של שדרוג לכונן למערכת הפעלה . אשמח לשמוע עצות. אני רואה הרבה המלצות על הסמסונג F3 למה? תודה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב המשמש כשרת אחסון ועליו כרגע מותקן חלונות 2003, אני שוקל לשדרג את כונן המערכת, שכרגע יושבת על כונן IDE זקן לכונן SDD (ישנה אופציה שהמערכת תשודרג לחלונות 2008) חשבתי על: 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 (Retail) אני מחפש אמינות גובהה, וכמובן גם ביצועים ומהירות, אבל יותר חשוב עניין האמינות, חשוב שכונן המערכת יתפקד למספר שנים רב ללא בעיות עד כמה שניתן, לכן אני חושב על SSD ולא הארדיסק (שכאמור בעל שחיקה ואמינות נמוכה יותר עקב החלקים הנעים) האם יש דגם מומלץ יותר? האם SSD באמת יספק את הדרישה לאמינות גבוהה לאורך שנים ושווה את ההשקעה? בנוסף אני רוצה לציין שאני לא צריך 40 ג'יגה לכונן C כרגע המערכת על מחיצה בגודל 10 ג'יגה וגם זה מספיק, ככה שאם יש כונן 3…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הדיסקים עובדים במהירות 5400 עד 7200. באחת החנויות אמרו לי שהם יהיו יותר איטיים מדיסקים רגילים. האם זה נכון ? האם כדאי לקחת דיסק כזה כדיסק ראשי של מ"ה או ללכת על דיסק רגיל (לא "ירוק") כדי לא לפגוע בביצועים ? (הייתי לוקח SSD אבל צריך 100GB לווליום של המ"ה וה-PROGRAM FILES, ולא רוצה לחרוג מאיזור ה-500 ש"ח). (במחשב הקיים יש כבר שני דיסקים של 500 GB בני שלוש שנים SATA2 - הרעיון או לשדרג אחד או להוסיף...)
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום... בכל פעם שאני מחבר DOK או הארד דיסק ניידורוצה לנתק אותו כמו שצריך (בעזרת וינדוס - הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח), זה מחזיר לי הודעה שגיאה שאני לא יכול לנתק, מכיוון שיש תוכנית שמשתמשת בו. חיפשתי, ולא מצאתי שום תוכנה שרצה ומשתמשת בו. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 3 שנים עם לוח אם של GIGABYTE עם NFORCE 3 , עליו שני חיבורי SATA ושני IDE בנוסף על המחשב מותקן כרטיס PCI SATA פשוט וזול , עלה איזה 70 שקל , עם שני חיבורים וצ'יפ של סיליקון אימג' SiI3512 על הכרטיס מחובר כרגע דיסק אחד שנקנה לפני כשנה וחצי ועל חיבורי הלוח אם מחוברים שני דיסקים SATA שניקנו עוד עם המחשב ודיסק אחד IDE וצורב דיסקים. הבעיה היא: הבאתי דיסק western digital green 500G שאמור להחליף את דיסק הIDE (שהוא בעצמו עובר למחשב אחר בלי סאטה) חיברתי אותו לכרטיס PCI SATA והכל טוב הוא עולה מזוהה פורמט חולק ומולא בתוכן הכונן הישן , אפילו ממש מהר. , מדובר במחשב לעריכת וידאו והחומר שהועתק אליו הוא מלא סרטים קצרים וארוכים בכל מיני פורמטים. פה התחילה הבעיה. תוך כדי צפ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741956 עכשיו, ע"פ מה שהבנתי הוא צריך להעביר על קצב של 60 מגה לשניה בפועל אצלי הוא מעביר על 25~ מגה לשניה ואצל חבר שלי שקנה מחשב לא מזמן הוא מעביר על 32. זה צריך להיות ככה? והאם עדכון קושחה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מה קורה אם אני עובד ב RAID Stripe, ופתאום נדפק לי הלוח אם?... הלך כל המידע?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ישן (שלא נמצא בשימוש) עם כונן 160 GB של סמסונג, האם אני יכול להשתמש בכונן הזה (פנימי חיבור sata2) ככונן קשיח חיצוני? אני לא מוצא שום כניסה מתאימה בלפטופ שלי לכבל היוצא מהכונן הקשיח.... תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי דיסק או קיי שכאשר מכניסים אותו נפתח 2 כוננים חדשים , איך משלבים אותם? (אחד מהם קטן של 3 מגה והשני זה שאר הדיסק) תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק 1TB שמותקנת עליו מערכת הפעלה וכו' ואני רוצה להוסיף הארד דיסק זהה נוסףבמערך RIAD 0 בלי לאבד את המידע שיש על ההארד דיסק הראשון.האם זה אפשרי?כי שמעתי שיש תוכנה של ווינדוס 7 שמתעסקת בזה... ודבר שני האם מומלץ שמערכת ההפעלה תהיה במערך RAID?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8? יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קורא אני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוח מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 כוננים חיצונים 2.5" 500GB הראשון http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4278388&pr=QJ5&N=2%2032705 השני http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4216438&pr=QJ5&N=2 ההבדל העיקרי הוא באחריות WD שנתיים סיגייט 5 שנים הדבר היחידי שאני לא בטוח אם לקנות את הסיגייט כי לא שמעתי עליו ביקורות לעומת ה WD שכל הביקורות עליו טובות. אם מישהו יוכל לאזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-