עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הוא של סיגייט בנפח 1.5 טרה , במהירות של 7200 סל"ד , 3.5 אינצ' , מחיר -560 ש"ח. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ST315005FDA2E1&Cat2Cat1ID=141&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמעתי שסיגייט לא אמינים, ואני לא יודע מה לעשות, אני מוגבל בתקציב ומבחינת מחיר תועלת הוא הכי משתלם. השאלה הוא האם הוא אמין. ואם שווה ללכת עליו. אשמח לעזרה. תודה רבה~!

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  2. שלום, רציתי לשאול בבקשה מהן ההשלכות של הרצת CHKDSK /R על הארדיסקים המערך Raid 0? האם תיתכן פגיעה במידע או ביכולת boot מהדיסק לאחר מכן? מדובר בשני הארדיסקים ב-RAID 0 שמכילים את מערכת ההפעלה שלי ואני שואל מכיוון שאחד מהם גורם לקריסת המחשב מידיי פעם. תודה מראש לעונים :-)

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכולם. הים רכשתי HD חדש ונוצר מצב שיש לי יותר מדי מחיצות, רציתי לדעת איך אפשר לאחד שתי מחיצות (D וE) למחיצה אחת. כמו כן כל מחיצה כזאת היא בעצם גם HD שונה. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי הארד דיסק חיצוני של verbatim תמונת המוצר בלינק הבא http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html 1 ניתן להשאיר את הכונן מחובר למחשב אפילו שהוא לא בשימוש? אמרו לי שזה לא מומלץ. 2 יש כונן חיצוני בעל usb 3? המוכר בחנות טוען שזה קיים ומקבלים סלוט בשביל להעביר את המידע במהירות רבה יותר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  5. בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by 00Amir,

שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. חברתי אותו מחשב הכל טוב ויפה עכשיו אני לא רואה אותו בספריית המחשב שלי !! הוא הארד דיסק גיבוי כאילו משני ועל הארד דיסקהראשון 320 גיגה wd יש את המערכת הפעלה!! מה צריך לעשות?אלו צעדים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מתחזק עמדה להעתקת שיעורים לנגנים ודיסקים, לאחרונה הצורב שהיה בעמדה התקלקל ואני מעוניין לקנות צורב חדש, הסתכלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 אבל לא מצאתי שם את הפרטים שאני צריך. המאפיינים הנדרשים לפי סדר העדיפויות: צורב DVD. "סוס עבודה" שיכול לעבוד ברצף ויחזיק מעמד. זול יחסית. צריבה ללא שגיאות. מהיר. הדגש הוא בעיקר על צורב עמיד. התקציב לא גבוה ולכן אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא 'זבל'. כרגע התקציב עומד על מקסימום 200 שקלים (וגם זה הוצאה די גדולה), אבל אולי יהיה אפשר לגייס עוד קצת כסף. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by dan9,

היי יש מצב שבגלל שההתקן מחובר בAHCI אז יש בעיה של צריבה? לפני שאני פוסל את הכונן ובודק אחר? נסיתי עם כמה תוכנות! מפרט 3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by esaly,

היי! יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני צורב (לא משנה מה) הצריבה נתקעת באמצע (צורב IDE) והזמן ממשיך לרוץ (אני משתמש בנרו). ניסיתי להחליף צורב לאחד SATA והתופעה חוזרת. יש משהו שניתן לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. למה יש את ההבדל 16 32 64 מגה באפר על מה זה משפיע? עד כמה זה משפיע על ביצועים? האם כדאי להתקין משחקים על אותה מחיצה של מערכת ההפעלה? או שיותר כדאי על דיסק קשיח נפרד לגמרי? ראיתי בפורום דיסקים מומלצים של seagate ושל samsung האם אין מומלצים של westren digital בתקציב 200-300 פלוס מינוס

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by shaity4,

אני מחפש הארדדיסק פנימי 1TB וחשוב מאד שיהיה שקט הסתכלתי בסטיקי וממליצים בו על HD103SJ רשום שהוא שקט מאד עכשיו בסיקורים באתרים מסוימים (באנגלית) ובפורמים מסוימים רשום שהוא רועש מאד רעש זה עניין יחסי.. אני כרגע משתמש בהארדיסק 320GB ולפי ההיגיון ככל שהנפח קטן יותר הוא פחות רועש? אני מחפש הארדיסק 1TB שלא ירעיש יותר מהכונן 320 שיש לי כרגע.. המצלות? האם באמת HD103SJ רועש או שקט? תודה

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by tiger3,

אני מחפש DOK 16GB שיהיה מהיר (עדיף להכי מהיר שיש היום בשוק ואם אפשר שיהיה גם קטן מישהו יכול לתת לי דגם לאחד כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  14. לדעת איך כדאי לי לחלק אותו כאשר אני מתקין את WINDOWS 7 ואיך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by UV1,

שלום לכולם, אני צריך דיסק חיצוני 1T עם חיבור firewire (רצוי) שקט 3.5" אבל התקציב הוא כ 500 שח ? ובנוסף איך הדיסקים של iomega ? הם מייצרים גם את הדיסק או רק מארז? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, טוב כעקירון הכותרת אומרת הכל - צריך עזרה להעביר חומרים מהדיסק קשיח הישן לחדש ואני רוצה להעביר בצורה הכי בטוחה שיש תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום. אני מחפש DOK מהיר עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. המטרה היא הצגת סרטים ב-DVD ובמכשירי מדיה אחרים כאשר הסרט נמצא על הדוק. חשוב לי שכאשר אני מריץ אצ הסרט על הדוק לא יהיו תקיעות או משהו ולכן אני מעדיף משהו מהיר (אם זה בכלל קשור..) תודה חשבתי על ה-SanDisk Cruzer 4GB איך הוא?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום במחשב מותקנים אצלי 4 דיסקים קשיחים, כולם SATA אך של חברות שונות. בניסיון הפעלת המחשב האחרון קיבלתי הודעה זו : DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הבנתי שיש לי בעיה באחד מהדיסקים, ניתקתי את כולם למעט זה שעליו יושבת מע' ההפעלה, עד שעליתי על הדיסק הבעייתי. ברגע שאני מחבר אותו המערכת מסרבת לעלות, ורושמת לי את ההודעה שרשמתי. ניסיתי להחליף את הכבלים, ואת המיקום, לא עזר. בנוסף, לאחר שאני מנתק את הדיסק ומנסה לעלות את המחשב בלעדיו, הוא רושם לי הודעה אחרת.. BOOTMGR IS MISSING PRESS CTRLּ ALT+DEL TO RESTART ואז אני מנתק דיסק אחר.. של ווסטרן שאני יודע שהוא הבעייתי, והמערכת עולה. פירמטתי את המחשב, והתופעה נשארה. המוזר הוא איך יתכן ששני דיסקים נדפקו יחדיו.. לאחר ש…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by itaic,

שלום לכולם אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 2TB, לצורך גיבויים וכו'. הוא יחובר באופן תמידי למחשב. חשוב לי שתהיה לכונן יציאת ESATA שאוכל להעביר קבצים בצורה מהירה יותר מ USB2. האם יש דגמים מומלצים? לחנויות באיזור המרכז? יש לי לוח אם asus p5q-pro ללא יציאת ESATA, אז אני אצטרך לקנות גם בקר (כרטיס) עם יציאת כזו נכון? האם גם כאן יש איזשהם דגמים מומלצים או שכל הבקרים אותו הדבר בעיקרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tom.09,

שלום לכולם, יש לי עסק ביתי של עיצוב גרפי, כרגע אני מגבה את הכל דרך ה-Time Machine הבעייתי משהו שבא עם ה-Mac ע"ג דיסק חיצוני. הייתי רוצה בבקשה המלצה למערכת גיבוי נורמלית, אני לא עובד עם קבצים מאוד כבדים אז אני מניח שאין צורך ביותר מ-2TB נפח. יכולים לעזור? תודה, תום

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by iakovl,

סקר קטן שישולב במאמר הקרוב שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן אני מחפש דיסק קשיח נייד 2.5" בנפח 500GB, ומתלבט בין הדגמים הבאים: Seagate FreeAgent Go - 415nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3106 WD My Passport Essentials - 430nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347 Samsung S2 Portable - 445nis http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8053 הצרכים: גיבוי תמונות, סרטונים והעברת קבצים. כמו כן שימוש מדי פעם כדיסק חיצוני לצפייה בסרטים עבור ה-Xtreamer. מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הזמנתי תדגם Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB במחיר טוב וכו בגלל שהוא שקט ולא מתחמם הרבה עכשיו רציתי לשמוע מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by NuXeR,

היי, לאחר הכתבה הזו - http://hwzone.co.il/news/133398 שהתפרסמה באתר התחלתי לחפש אחרי הכונן הזה, עקב מחירו הזול חשבתי לקנות 64GB לכונן Boot. מצאתי את הכונן ב-139$ + 20$ משלוח של Mustop. סה"כ 600 ש"ח עם משלוח עד הבית. לדעתי מחיר משתלם.......אשמח לשמוע את דעתכם, ולקרוא קצת ביקורות על הכונן אם מישהו הצליח למצוא (אני לא מצאתי בגוגל......) תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. יש כרטיס כזה לגיגבייט: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5536 השאלה האם זה ייתן לי משהו כרגע? האם DOK יצליח להגיע למהירויות העברה של 5gbit לשנייה או שזה חייב להיות DOK המותאם במיוחד ל-USB 3.0?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים