אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לחבר הארדיסקים חדשים, שנועדו לUSB3, על ידי שימוש בכבל USB2? אני מבין שאם זה כן אפשרי ,המהירות תיפגע פלאים, אבל זה לא מפריע לי. מה שמעניין אותי זה שהזרם החשמלי יתאים, ושלא תהיה פגיעה בדיסק. פה WD כותבים שיש backward compatibility עם USB2, אבל אני לא יודע אם זה מתייחס גם לכבל, או רק לחיבור עצמו במחשב: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=470 כמו כן: באיזו מהירות מסתובב דיסק נייד 2.5 אינטש? האם הם 7200? האם המהירות המכנית שלהם פוחתת כאשר הם מחוברים במצב USB2?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה ועוד כל התוכנות כרגע אני מועניין לחלק את הדיסק לשני מחיצות ,האם זה מומלץ ולא יגרום לבעיות ? עדיפות לחלוקה מהחלונות עצמם (זקוק להסבר) תודה !
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום קניתי סנדיסק באייביי. sandisk ultra 128 G C10 XC1. כאילו הדגם החדש שלהם עבד לי הוצאתי אותו והחזרתי ועכשיו הפלאפון שלי לא מזהה אותו מה אפשר לעשות חוץ מלבקש תכסף בחזרה? כאילו איך אפשר להפעיל אותו כי הוא רושם לי שניכנס כרטיס אבל הוא לא מזהה תמקום את הג'יגה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני שוקל לשלב במחשב החדש HDD של 320GB את הדגם WD 3200AAKS (בהמלצתו הטובה של NIKE) וגם כונן SSD של 64GB. אופן השילוב הוא להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD ותיקיית מסמכים שבשימוש שותף ואת כל שאר הדברים (סרטים, תמונות ושטויות אחרות) לשים על ה-HDD. המטרה של כל זה היא להשיג מהירות עבודה מקסימלית בלי תקיעות ושקט מקסימלי בזמן עבודה על המחשב. מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קיבלתי את המחשב ונותר לי להרכיב כרטיס מסך,זכרונות,דיסק קשיח וצורב. עכשיו השאלה שלי נוגעת להתקנת הדיסק הקשיח. קודם כל האם כדאי לעשות GHOST מהדיסק הישן לחדש או שעדיף להתקין WINDOWS מחדש? שנית איך מתקינים דיסק SATA חוץ מהחיבורים עצמם? ולכמה מחיצות כדאי לחלק דיסק של 320GB? תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני חושד שבאחד מההארד-דיסקים יש סקטורים פגומים (אולי בשניהם...) אפשר לינק לכלי מתאים לבדיקה? מדובר על הארד דיסק מסוג-Hitachi HDS721010CLA332 ו- SAMSUNG HD501LJ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול ניסיתי להעביר פרק של סדרה בגודל 3GB לדיסק און קי, חיכיתי למעלה מ30 דקות (בכל זאת DOK USB2), ברגע שהגיע ל70-80% קפץ הודעה שאומרת שאותו פרק לא נמצא (מהתיקיית מקור), בדקתי ואכן הוא שם. ניסיתי שוב להעביר מחדש ושוב לקראת הסוף עשה אותה בעיה. עריכה: אחי טוען כי הוא שיחק במחשב ביום חמישי והייתה נפילת חשמל בבית, מאז יש את ההודעות הקופצות האלה. יש לציין שמותקן אצלי במחשב HDD Regenerator ובמהלך העברה שמתי לב שקופצת הודעה כזאת: בהמשך השימוש שלי במחשב אני רואה שממשיכות לקפוץ הודעות כאלה, הורדתי את התוכנה Hard Disk Sentinel ובנתיים היא ממשיכה לפעול: שאני מנסה להעביר ממחיצה D למחיצה C את אותו פרק בגודל 3GB המהירות נעה בסביבות ה17-30MB ולא יותר מזה, אותו דבר אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. הלוח שלי לא תומך ב SATA אם אני מביא PCI TO SATA אז אין בעיה? אני מחבר וזהו זה יפעל? או שזה בסה"כ רק אם הלוח תומך כדי להוסיף עוד הארדיסקים? 2. אם אני מביא PCI TO SATA ואז אני מחבר אליו הארדיסק בטכנולוגיית SATA II האם זה יפעל? תודה מראש לעוזרים נ.ב. אם התשובה מתאימה ואני יכול לקנות הארדיסק SATA II על איזה אתם ממליצים לי? [80 ג'יגה]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם התוצאות בסדר ? נראה קצת נמוך לטעמי ... http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/19175/Samsung-SSD-850-EVO-250GB במידה ויש צורך בפעולות לשיפור אשמח לשמוע עצות ...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים המחשב התחיל להתקע הרבה. קצב העברת הנתונים ניהיה איטי מאוד, צריבת דיסקים לוקחת שעות. אז החלטתי לפרמט (פורמט מלא) - לא עזר. בכל מקרה, הרצתי את הכלי Data Lifeguard Diagnostic for Windows של חברת Western Digital, ואלה היו התוצאות: Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD5000AAKS-65YGA0 Unit Serial Number: ****** Firmware Number: 12.01C02 Capacity: 500.11 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 08-Too many bad sectors detected. Test Time: 06:07:13, September 02, 2009 לאחר מכן הורדתי את הכלי HD Tune ואלה היו התוצאות: Benchmark: Error Scan במצב Quick Scan (אני מבצע סריקה רגילה עכשיו - עברו שעתיים והוא רק בשורה השלישית)…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי דיסקים של DVD לצריבה והחלטתי לנסות ולבדוק את האיכות שלהם. התקנתי את הנרו 6 וניסיתי לבצע סריקה אבל לא מצאתי בשום מקום תוצאה או כל דבר אחר.. סתם דפקתי דיסק תוכלו להסביר לי איך לבצע את הסריקה והאם נרו 6 מתאימה? **עריכה: במחשבה שניה, הנושא מתאים לפורום אחסון.. מצטער **
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ושמו לי בתוכו כונן קשיח שעובד על sata 2 ולא על sata 3 ויש בו זכרון מטמון של 32 מגה ולא 64 מגה ומהירות הסל"ד שלו היא 7200, האם יש הבדל משמעותי בין sata2 ל- sata3 וכן האם יש הבדל משמעותי אם הזיכרון מטמון הוא 32 מגה או 64 מגה? (כמובן שהלוח אם חדש עם חיבורים של sata 3 ) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שכבר אמרתי, אני אישית לפחות, חיכיתי לכונן הזה לא מעט זמן. וסוף סוף מתפרסמות להן ביקורות ראשוניות ברשת ! סקירה 1 מ Game PC סקירה 2 מ Extreme Tech הדיסק בסקירה הוא בנפח של 750GB, הגדול ביותר בסדרה, הכונן עובד עם 4 פלטות, מה שמביא אותנו לדחיסה של 188GB לפלטה ! אני אישית מחכה לסקירה של ה 200GB כי ממה שהבנתי הוא יהיה בעל פלטה אחת ! אבל המידע מסיגייט אומר שלכונן הזה יש 2 פלטות ! בשורה התחתונה, הכונן הזה נותן ביצועים מטורפים !, מתחיל מ 80 MB/S ב Hd Tach !! ושומר על מהירות כתיבה/קריאה ממוצעת יפה מאד. יהיה מעניין :-)
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה הFoxconn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 אל תתיחסו לתמונות הקטנות בקישור [שיש מקום רק ל2 CD] ביקורות עליו [טובות מאוד]: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16811153027 רק 240 שקל לעומתו הסופרטאלנט ארמור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6370 95 שקל יותר. כדאי להשקיע בסופרטאלנט? ולא משנה לי שהספק הוא ג'נרי בשני המקרים, אני עובד הרבה זמן עם ספק 350W של סאנשיין קומה והכל פועל מעולה עם OC. או שכדאי לקחת את העסקה של הFoxconn, להזכות על הספק, נגיד 60 שקל מינימום, יוצא 180, ולהוסיף ספק Hec 300ART ב160 ואז יש לי מארז Foxccon עם ספק He…
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ואיזה יתרונות יש לאחד מהם (אני מניח שלSATA כי הוא קצת יותר יקר)
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ה-DOK שלי ל-NTFS כדי לחבר אותו ישירות ל-DVD שלי ולנגן סרטים ב-HD (קבצים מעל 4GB). האם קיים DVD שיודע לקרוא NTFS ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נו , הכותרת דיי אומרת הכל , אבל בכל זאת , אני צריך צורב דוד שתומך בכמה שיותר פורמטים , שלא ממש מפריע לו אם הוא צורב על מדיות איכותיות או לא , וכמובן , שלא יידפוק דיסקים על מהירויות בינוניות (CD אני צורב בכיף על 32X והצורב הנוכחי שלי לא הורס , זאת פחות או יותר המהירות שבא אני אצרוב דוד , חלקיי 4 כמובן , אז יוצא שאני אצרוב על 8X ואני צריך צורב שיכול לעמוד גם בקצת יותר )
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי HDD ישן שמפורמט ב-FAT32, האם במעבר ל-NTFS, ה-HDD יקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם כונן שעובד אבל כנראה העיף את המחיצה האם ישנה תוכנה שאפשר להציא איתה את החומר מן הכונן ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח במחיר 300-450 שקל יש כמה חברות והאם עדיף 32MB זיכרון נדיף או מספיק 16BM תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר הארד דיסק יחסית חדש בעל חיבור sata למחשב ישן ובלוח אם אין חיבור כזה, יש דרך לחבר אותו בכל זאת? מצאתי כבל שמתחבר לכבל חשמל ומשנה את החיבור שלו כדי שיתאים להארד דיסק אבל לכבל sata לא מצאתי כזה דבר... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן-דוד שלי קנה כונן ESATA של SEAGATE BLACKARMOR 1TB מהירות ההעברה מכונן SATA2 פנימי היא כ50-60MB לשניה, השאלה שלי מה יכולה ליהיות הבעיה? למה זה ככה? צריך להגדיר משהו? אריאל
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי צורב opatric 5170, איך עושים לו עדכון? הורדתי קובץ bin מה עושים אתו ואיך מעדכנים?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני זוכר שפעם מזמן לפני בערך 4 שנים ראיתי אצל מישהו במחשב כונן סידי רגיל ללא מגש.. יעני כמו ברדיודיסק באוטו.. או אפילו כמו במחשבי אפל כמו המינימאק.. רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כונן כזה למחשב.. תודה...
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-