אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הראשון של ST315005FDD2E1-RK - Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=7695 והשני של Samsung - HX-DU015EC http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485&came=572&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=SAMSUNG הדיסק ישמש בעיקר כגיבוי, כמו גם לראות סרטי HD מדי פעם. עד כמה שאני מבין, USB2 מספיק גם ל 1080P. תקנו אותי אם אני טועה... אמינות, שזה הדבר הכי חשוב לי, זהה פחות או יותר בדגמים המובילים - ככה לפחות הבנתי מכל החומר הנפלא שיש פה בפורום - כך שלפי זה אני לא יכול להכריע. המחיר של שניהם דומה (אני מניח שבמכרז אפשר לזכות ב 500 ש"ח), והאחריות נוטה לכיוון ה סיגייט - 5 שנים לעומת 3 . אז מה דעתכם ? י…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח עם כבל מובנה של אחת מהחברות המוכרות. פשוט זה נראה קצת אבסורד כל פעם לחפש את הכבל והכל... ושיהיה קומפקטי ככל האפשר ובמחיר סביר. נפח 320 יהיה די מספיק. אם יהיה לו ESATA זה יהיה מעולה. וגם ליופי יש לייחס חשיבות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקני WIN7 וההגדרתי שתי מחיצות של 180GB ו-750GB, ובטעות התקנתי את ה-WIN על ה-750. נכנסתי לניהול דיסק: ניסיתי לשנות אותם אבל זה לא הולך, הצלחתי להקטין את ה-750 ל-370 אבל זה לא מספיק ואי אפשר יותר. ואת ה-180 אי אפשר להגדיל. איך אני יכול לחלק ל-180 ו-750 ושהחלונות יהיו על ה-750? זה הפיך? בבקשה זה דחוף. GParted יצליח? אם לא יש דרך למחוק את כל המחיצות?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה... אני חושב על לפנק את הנייד שלי ב SSD למערכת ההפעלה + תוכנות (נראה לי ש 40GB יספיקו שכן נכון להיום זה גודל מחיצת C אצלי ויש לי עוד 7.5 פנוי) אבל מצד שני, אני לא רוצה לוותר על נפח האכסון של הדיסק המכני. יש לי 2 אפשרויות: 1. לנתק את הכונן האופטי, להכניס את הדיסק המכני לתוך מנשא שיכנס במקום האופטי ולקנות SSD 2.5 רגיל שיכנס במקום הדיסק המכני (אופציה פחות רצויה מבחינתי היות ואני כן משתמש בכונן האופטי אחת לכמה ימים) 2. להכניס SSD לסלוט MINI PCIE פנוי שיש לי (בעקרון יש שם מודם סלולרי, אני לא משתמש בו, הוא מנותק בביוס כדי לחסוך בחשמל ואין לי שום בעיה להעיף אותו החוצה - הכונן האופטי יותר שימושי לי פי כמה וכמה), השאלה שלי, האם יש SSDים בממשק זה ובנפח הרצוי במחירים משתלמי…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האמת שמאז ומתמיד הייתי קונה רק צורבים של פיוניר, והייתי מרוצה- שום דיסק לא היה נהרס. שקניתי את המערכת האחרונה שלי, לפני כשנה לא היה במלאי ולקחתי צורב LG דגם lg gh22ns40. עכשיו המצב בלתי נסבל, 1 מתוך 5-6 דיסקים נדפקים, וכשזה מתחיל זה ברצף... הפסקה של חצי שעה פותרת את הבעיה אבל ממש אין לי זמן להמתנות האלה. אני צורב כ 150-דיסקים בחודש. קשור להתחממות? יש פיתרון או לזרוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה ראם במחשב ואני עוד על win 7 64 bit ודיי בעיה במשחקים ואמרו לי שיש אפשרות בwin 7 לעשות שהdok שלי ישמש כתוספת זיכרון למחשב, איך עושים את זה איך מפעילים את האפשרות הזו ? ועל הדרך האם win 7 64 bit עם 2 גיגה זיכרון יכול להיות שהוא עושה האטה מסויימת בטעינת משחקים ? שווה לי לעבור כרגע ל32 ביט בגלל הזיכרון המועט?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שהיה הכי מהיר לתקציב 400 . אני קונה מKSP או SKYPC או נועה מחשבים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש כונן שישמש בתור כונן ראשי (ווינדוס,תוכנות, ובעיקר צפייה ואחסון של סרטים ומוסיקה). נפח של 1.5טרה נראה לי הגיוני, ולכן שקלתי לקחת את הHD154UI ,שמומלץ בפורום רבות , אבל יש לי קצת חששות לגבי הביצועים שלו בתור כונן ראשי - 5400rpm , קצת יותר חם מכוננים אחרים מסוגו, וכו'... אז השאלה היא אם החששות שלי לא מבוססים והוא יכול לעבוד בתור כונן ראשי , או שמא יש המלצה אחרת ? האמינות והשקט של הכונן חשובים לי, ומבחינת מחיר - לא הייתי רוצה לעבור את ה700שח , אבל אם יש תמורה אז התקציב יישתנה בהתאם... ולשאלה אחרת - כמה אמור לעלות שחזור מידע (דיסק של 250 ג''ב)? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש צורך באחד כזה שיעבוד בצורה חלקה במעבר בין PC לMAC קראתי על סייגייט FLEX החדשים שיש בהם תאימות מובנת לזה (ופיצ'רים מגניבים כמו דוק מתחלף במידת הצורך לUSB 3 וכאלה) אבל המבחר שלהם מצומצם בארץ ויקר יחסית לדגמים הקודמים המלצות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש מה לעשות כדי שזה יעבוד בכל זאת או שאין מה לעשות? בדקתי ברדיו דיסק של חבר וזה עבד שם. האם צריך לנסות לצרוב בכל מיני דיסקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח דגם HD103SJ של סמסונג. 1 טרה כמובן. אני רוצה בימים הקרובים להוסיף עוד אחד עקב מכירה של דיסק קשיח חיצוני ודרישה של נפח איחסון נוסף. רציתי לדעת האם הוא עדיין המוביל כאן במבחינת המלצות או שיש כבר דיסק קשיח טוב יותר שעדיף לי לקנות? חשוב לציין שאני מאוד מרוצה מהHD103SJ, מהיר מאוד ושקט, פשוט טוב. ודרך אגב: יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון במעמד הוספה של עוד דיסק קשיח כזה או אחר למחשב? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את ה XTREAMER וחבירתי עליו HD ניד 500 גי'גה וחשבתי על ליקנות NAS כדי שאני לא כול פעם יצתרך ליקנות נייד ופשוט להוסיף ל NAS ואם אפשר הסבר על מה אני צריך להסכתל לפני שאני קונה NAS
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מיקרו SD למצלמה. כתוב שהמצלמה תומכת בזיכרון Micro SD עד 8GB יש כרטיסי 8 ג'יגה שהם לא HC (בהם המצלמה כנראה לא תומכת)? אם אין אז מה הקיבולת הכי גדולה לכרטיסים רגילים, לא HC, 4 ג'יגה? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברתי 2 דיסקים חדשים והגדרתי דרך ה BIOS את הRAID אבל אז הWINDOWS לא עלה לי ולאחר בדיקות מעמיקות באינטרנט, הבנתי שזו הטעות בעצם שהWINDOWS הותקן כאשר הCONTRALLER מוגדר לIDE אז, איך אני משנה את זה מבלי להתקין מחדש את ה WINDOWS? ומגדיר כמו שצריך RAID תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה HD יהיה יותר מהיר,של מחשב נייד 500GB או 3.5 אינטצ' של נייח? בתוך DESKTOP
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נגיד שיש מערך RAID 5 אם 3 כוננים, ואחד הכוננים מת (מה שלא אמור להשפיע על תפקוד המחשב), אפשר להחליף אותו באחד חדש? או שצריך לגבות, לפרק את המערך, ולבנות אחד חדש אם הכונן החדש? תודה מראש :-)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי דיסק קשיח 1TB של סמסונג,בהתחלה חילקתי אותו ל300GB מערכת הפעלה(:C),ו700GB (D:)לכל השאר,לאחר מכן שמתי לב שאני משתמש רק ב100GB מהמחיצה של המערכת הפעלה,אז הורדתי ממנה 150GB , ה150GB האלה נהפכו לUNALLOCATED SPACE ורציתי להוסיף אותם לכונן ,אך לא יכולתי,מנהל המחיצות לא איפשר לי,והשחיר את האפשרות של "EXTEND VOLUME" , לאחרונה הורדתי את ה EASUS PARTITION MANAGER , וגם בו לא הצלחתי לעשות EXTEND VOLUME . מישהו אולי יודע מה הבעיה? יש לי WIN7 אם זה חשוב..
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה רצינית עם הדיסק און קי שאני לא מצליח לפתור אחרי שניסתי בכל הדרכים שאני מכיר בערך ??? יש לי דיסק און קי CRUZER MICRO 8GB שהתקנתי דרכו ווינדוס 7 למחשב... ביצעתי את זה עם התוכנה UltraISO שצרבה כאילו את מערכת ההפעלה לדיסק און קי ביצעתי אתחול מלא לדיסק און קי פעמיים אבל זה נראה כאילו חלק מהקבצים של הווינדוס עדיין יושבים באיזה פינה נסתרת ומסרבים להמחק... הבעייה העיקרית היא כשאני מנסה לחבר את הדיסק און קי לDVD שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו וכל פעם מקפיץ לי הודעה אין דיסק. לעומת זאת כשאני מנסה עם דיסק און קי אחר הוא עובד נהדר... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה לא בא לי שידפק לי הדיסק און קי ושהוא ישמש אותי רק להעברת קבצים בין מחשב למחשב... איזו דרך ישנה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צרך בבקשה המלצה לכונן קשיח נייד, 3.5. הוא יהיה לגיבוי של חומר בעיקר, בקושי לעבודה שוטפת. מספיק חיבור USB 2.0. צריך לפחות 1TB עם עדיפות ליותר. מבחינת תקציב אין ממש תקציב מוגדר.. ז"א הבנתי שרוב ההארדיסקים הם בטווח של 400-700, אז זה פחות או יותר התקציב אני מניח.. בגדול עדיפות לזול מן הסתם, אבל מוכן לשלם יותר על איכות (עד גבול מסויים, לא מוכן לשלם מעל 600 לטרה נגיד, נראה לי מוגזם).. בכלליות אני כנראה אצטרך יותר מטרה, אבל ראיתי שהמחירים של 2 טרה מאוד גבוהים ועדיף כבר לקנות 2 כוננים של טרה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי 2 כונני SSD במערך RAID0 על בקר ICH10R ואני חושב שיש כמה נתונים שכדאי שהחברים ידעו לפני בניה של מערך כוננים . ( יתכן וחלק מהדברים שיכתבו פה כבר נכתבו המטרה זה לרכז נתונים ) אז לקחתי 2 כונני Vertex 2 וחיברתי במערך Raid0 ואמרתי לעצמי "זהו אני מסודר" כי עד עכשיו מה שהגביל את המערכת שלי זה הכוננים (לפחות חשבתי) אז דבר ראשון אחרי ההתקנה (Win 7 64bit) כמובן - הרצתי בדיקת מערכת. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=465409.0;attach=129224;image http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=465409.0;attach=129226;image http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=465409.0;attach=129228;image הנתונ…
-
- 45 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם SAMSUNG F3 1TB 103SJ, היום עלה CHKDSK לפני Windows ובבדיקת SMART ב-HD Tune מתקבל: HD Tune: SAMSUNG HD103SJ Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 100 100 51 14 Ok (02) Throughput Performance 252 252 0 0 Ok (03) Spin Up Time 71 71 25 8879 Ok (04) Start/Stop Count 100 100 0 44 Ok (05) Reallocated Sector Count 252 252 10 0 Ok (07) Seek Error Rate 252 252 51 0 Ok (08) Seek Time Performance 252 252 15 0 Ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 89 Ok (0A…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור רכישה של xbox 360 חדש אני מחפש צורב dvd אשר מסוגל לצרוב בשיטת ה double layer העדפה היא לצורה פנימי הן מפאת מחיר והן מפאת נוחות. יותר חשובה לי איכות הצריבה מאשר מהירות, מצידי שייקח לו גם שעתיים לצרוב אבל שיצרוב טוב. (אני יודע שחושב גם איכות הדיסקים לכן אשקיע בדיסקים של Verbatim) צורבים ששמתי עליהם עין הם Asus 2014L1T או LG GH22NP20 או LG GSAH42N או LG GSA-H10A אם אתם מכירים צורב מוצלח יותר אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין החברות הבאות LaCie, Seagate, WD כונן של 320GB או 500GB הכוננים שאני מעוניין בהם: http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=11371 http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=11380 http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_go/ http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=701 http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=675 אני מחפש בעיקר אמינות. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח פנימי של 1 טרה ו- 1.5 טרה (שקט , מהיר ואמין) . יש לי במחשב דיסק של סיגייט 500 מגה דגם ST3500418AS ודיסק נוסף של wd שאותו אני רוצה להוציא ובמקומו לשים יותר גדול - במידה ויש לך רלבנטיות . שאלה נוספת - איך נקבע במחשב לפי ההגדרה (ב- computer menegment ב- control panel) כאשר במקרה שלי יש 2 דיסקים מסוג SATA2 - מיהו דיסק 0 ומיהו דיסק 1? האם לפי המצב הפיזי של המחברים של ה- sata בלוח האם או לפי הגדרה שקובעים בתוכנת ההפעלה או משהו אחר בכלל? האם ניתן לשנות את זה ואם כן אז איך? ושאלה אחרונה - האם כדאי להמתין שיצא לשוק SATA3 או שזה לא רלבנטי בשלב זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-