עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by vmaddog,

מעוניין לשדרג את המחשבים בעבודה עם כונני SSD, לרוב המחשבים יש חיבור של m2 בלוח, ועבור כמה בודדים אין אז נסתפק ב SATA, אשמח להמלצה לכונן מהיר אמין ואיכותי, בנפח של כ 1TB חשבתי על Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 960GB SSD M.2 2280 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ndv,

יש לי צורב lg GSA H10N ואני לא מצלויח למחוק איתו DVD-RW וגם לא CD-RW , בצורב הרגיל שלי הצלחתי למחוק דיסקים אבל עכשיו אני לא מצליח. מה עושים ? ד"א , עשיתי גם עדכון קושחה ולא עזר....

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by e.s,

קניתי דיסק קשיח western 1600jb ide ואני רוצה להרכיב אותו איך אני עושה את זה?? זה כמו להרכיב כונן דיסקים?? אני חושב שאני יודע איך אבל אני פוחד שאני יקלקל משהו...

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  4. איזה צורב DVD עדיף לקנות: LG Electronics GSA-4120B Dual Layer DVD±R/W/RAM Super Multi Drive Bulk או NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk אני יודע שהNEC הוא יותר מהיר, אבל כיום אין בכלל מדיות באותה מהירות. וגם הLG יכול לכתוב בDVD-RAM ולפי מה שהבנתי זה כמו הארד דיסק על מדיה. בקיצר אני רוצה לדעת איזה DVD יותר משתלם, גם לעכשיו וגם לעתיד - שיצאו דיסקים יותר מהירים ומדיות שתומכות בDL.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  5. ברצוני לרכוש דיסק חיצוני למחשב האם למישהו יש נסיון עם הדיסקים של Lacie ? אני מתעניין בנפח של 750GB בברכה שייקה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by iMeash,

אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי של תמונות ועוד כל מיני דברים שיהיה באסה לאבד אם הכונן במחשב יקרוס ביום בהיר. אין לי הרבה חומר ככה ש 1-2 TB אמורים לעשות את העבודה. ההתלבטות שלי היא האם לקנות SSD או HDD. אני הולך להעביר לכונן קבצים פעם באף פעם ורוב הזמן הוא ישב במגירה. מהירות העברה היא לא פקטור בעיני אז זה מחוץ למשוואה. אילו עוד יתרונות יש ל SSD על HDD? כמובן שאני פוזל לכיוון ה- HDD, מבחינת מחיר, בכ-200 שקל אפשר לסגור סיפור ראיתי את זה: https://ksp.co.il/web/item/13206 יש לי בדיוק כזה שקניתי לפני עשור בערך והוא עובד עד היום, מה שכן הנפח אחסון שלו קטן ולא הייתי רוצה להסתמך על משהו שכבר בן 10. אם יש המלצ…

7. יש לי את הצורב הנ"ל, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD-R או כל פורמט DVD אחר, הוא נותן לי לצרוב את הדיסק במהירות של X2 בלבד (אין לי יותר). ניסיתי לצורב עם NERO 6 וגם עם ROXIO CREATOR אך בשניהם המהירות המקס' היא X 2. ניסיתי לעדכן קשוחה, אך אין קשוחה חדשה יותר מהנוכחית . יש פתרון ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחשב נייד HP probook 430 g3 עם SSD 240GB. יש חריץ SD אני צריך יותר מקום ואני חושב שהאופציה הפשוטה ביותר היא לשים SD שישב קבוע, אז הנפח הרצוי הוא 256 אבל לא בדיוק ברור האם כל כרטיס SD יתאים לתפקיד? או שיש עוד פתרון? תודה!

10. Started by semuel_t,

אם למישהו או למישהי יש צורב של LiteOn, ספרו האם אתם מרוצים ממנו, האם הוא עושה בעיות ? וכד' מה אתם אומרים על צורבים של LG ? ואיזה צורבים תומכים בצריבה של דיסקים של 90 או 99 דקות ? לפי מה ששמעתי (אני לא בטוח) הצורבים שתומכים בזה הם של : LG, LiteOn, Plextor, TEAC האם יש עוד ? מצפה לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LRa,

לפעמים הארד דיסק שלי עולה קול מוזר, משהו בסגנון צא'ק צא'ק. זה קורה גם כשאני לא עובד עליו ואני בחדר אחר וגם כשאני עובד עליו. מאין הרעשים מגיעים ועד כמה זה לא בריא ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי. החלפתי דיסק קשיח בנייד, ואת הדיסק הקשיח שבא עם הנייד הפכתי לדיסק חיצוני. לא פירמטתי אותו כי היו לי שם קבצים חשובים. כשהדיסק הקשיח היה בנייד, היתה עליו מערכת הפעלה Windows7, עם מחיצה בשם System Reserved. כעת, כשהדיסק משמש אותי לאחסון בלבד, ואני מחבר אותו לUSB למחשב כלשהו, מופיעות לי 2 partitions. איך אני מוחק את המחיצה של המערכת ששוקלת כמאה מגה? העניין לא היה מפריע לי כל כך אבל כשאני מחבר כל פעם את הדיסק הנייד הוא פותח לי אוטומטית את המחיצה של המערכת במקום את המחיצה של הגיבויים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by integral,

נראה מבטיח http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=17349&postdays=0&postorder=asc&start=0 תוצאה יפה על וורבטים מעוד טרד (ה TDK הזה זה NEC3500A): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  14. מצורף קובץ של מידע על (ssd (samsung 256gb 840 pro יד שניה שברצוני לקנות. אני לא מבין לגמרי את המידע הוצאתי את המידע ע"י התקנת ה ssd על המחשב הנייד שלי (dell inspiron n7110). פירמטתי והתקנתי win8. אפשר לראות גם את כמות המידע ששמתי עליו כבר. האם הוא במצב טוב? כמה זמן הוא בשימוש כבר? הוא עולה חדש 1190 וקניתי ב 800. תודה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by N N C,

כן זה נשמע לי טיפה מוזר אבל כל פעם שהצורב שלי מחובר ההארדיסק שלי עושה רעשים... למרות שהוא מחובר על ערוץ IDE אחר... כשהצורב מנותק ההארדיסק עובד כמו שצריך... העניין הוא שהצורב עובד מצויין כשהוא מחובר ולא עושה לי תקלות... אז זה ממש מוזר... הצורב הוא mp7200a של ריקו וההארדיסק הוא WD 8GB 8MB buffer

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  16. בס"ד שלום לכולם , לפני שנה רכשתי בתום לב מחשב עם הרדיסק כאמור 320גיגה של היטאצי ברשת KSP המהוללת. שנה עברה, וכיום ההרדיסק מתחיל לעשות תיקים...בכל משחק, שהווינדוס עולה..בכל פעולה של העברת קבצים וכאשר עשיתי בדיקה למשל ע"י HD TUNE, ועוד תוכנות להרדיסק.. כל פעם שיש תיקים בום יש ירידה בגרף של קריאת הסקטורים.. מה שאומר לי, שאוטוטו הההרדיסק הזה קרוב לסופו?, יש לי אחריות 3 שנים. מה אוכל לעשות... אם אחזיר לקייאספי עוד יגידו לי שה"תיקים" האלה תקינים וההרדיסק עובד... מחכה לתשובתכם המקצועית תודה.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  19. שלום לכולם. יש ברשותי טלויזית LCD של HAIER שיש לה חיבור של USB, נאמר לי שאפשר לצפות בסרטי HD ע''י חיבור של דיסק או קי ישירות לTV. ראיתי שהמחירים של דיסק און קי 16GB עולים בסביבות ה150 ועולים... אז הסתכלתי על דיסקים קשיחים ניידים וראיתי אחד שנראה לי די בסדר ורציתי לקבל את דעתכם עליו... הכונן הקשיח : Seagate ST305004EXA101-RK 500GB מהירות סיבוב Spindle Speed 7200rpm במחיר מצוין של 320 ש"ח, מה דעתכם? האם כונן זה ראוי לקניה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעונין לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרות העברות קבצים בין המחשבים בבית ולגיבוי של דברים חשובים ואני מתלבט בין השתיים כשחוץ מהגודל אני לא מבין את ההבדלים בינהם אז מי שמכיר התנסה ויכול לתת לי כל מידע שיכול לעזור אני יודה לו מאוד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=405 עכשיו מבחינת הגודל זה פחות משנה לי כי אני בסך הכל רוצה להשתמש בו לגיבוי ולהעברת קבצים

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. ערב טוב , לפני כמה ימים הוצאתי והרכבתי מחדש את המחשב - הכל עובד טוב חוץ מהכונן דיסקים (צורב , אם אתם מתעקשים ) אז ככה , המנורה שלו פועלת והוא גם נפתח ,אבל כשאני מכניס דיסק (ניסתי כבר כמה ) הוא לא קורא אותו... החלפתי כבל IDE וזה לא עוזר.. מה ניראה לכם הבעיה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  22. יש לי צורב של ריקו דגם MP7200A עם טכנולוגיית justspeed שתפקידה למצוא את המהירות האופטימלית של הדיסק בדרך כלל אני לא משתמש בה כי בדרך כלל היא מורידה את מהירות הצריבה ל-12 בכל מקרה אני צורב בעיקר דיסקים של מוזיקה data וסרטיי VCD ורציתי לדעת כמה באמת משפיעה הטכנולוגייה הזו על איכות הדיסק כי אני אישית לא הרגשתי בהבדל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הדבר הזה משגע אותי שנים,כל סרט PAL (שבמקורו הוא בפורמט R1 ז"א NTSC) פשוט רץ יותר מהר,הדיבור יותר מהר,אני יודע שזה בגלל ההמרה ב frame per seconds מ 30 או 29.9 ל 25 האם זאת הסיבה היחידה?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  24. כבר זמן רב אני נאבק במקום האוזל בהרדיסק, אני צריך להוסיף דיסק וחשבתי אולי לבנות מערך RAID5. אני מעוניין בכך גם בשביל שיפור ביצועים גם בשביל שרידות, אבל גם בשביל האפשרות להגדיל את הכונן מבלי שיתווספו עוד כוננים. השאלה אם ניתן לעשות את זה מבלי לאבד את המידע. ברור לי שהמידע צריך להתחלק מחדש על פני הדיסק הנוסף, תהיתי האם זה אפשרי מבלי הצורך לפרמט את הדיסקים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by hackermeir,

קניתי אותו עם מחשב חדש ואני זוכר שמאז הפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב אז הוא הרעיש - רעש כמו במחשבים ישנים שהם חושבים. הרעש הוא בעיקר בהדלקת המחשב או שאני ממש מעמיס עליו. אני לא מבין למה זה , במחשב הקודם שלי זה לא היה ככה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים