אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין להוסיף למחשב בסלון כונן 2 טרה, בנוסף לטרה ועוד חצי שכבר יש לי שם. האם ריבוי כוננים קשיחים באותו מארז עלול לפגום באורך החיים של הכונן יחסית למחשב עם כונן אחד? דבר שני, האם כונן פיזי נפרד מכונן מערכת ההפעלה, כשהוא מופעל לעיתים רחוקות יחסית - האם אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר? האם בכונן במהירות 5400 אין בעיה לצפות בסרטי HD (בלי קשר למפרט המחשב עצמו) וכמובן - אשמח מאד להמלצה לכונן קשיח בנפח 2 טרה. תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות SSD למערכת הפעלה. אני צריך את המלצתכם בבחירה בין שלוש המערכים אפשרות ראשונה (X2 (Kingston SSDNow V Series SNV125-S2/30GB במערך RAID0 אפשרות שנייהOCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTX40G אפשרות שלישיתCrucial RealSSD C300 CTFDDAC064MAG נ.ב יש לי תמיכה ב SATAIII תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני משחק משחקי רשת, האם כדי לי לשים כונן SSD בשביל לעלות את מהירות ה-LOADING שלי, כי שמעתי שזה משפר משמעותית את המהירות.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתאים אמורים לצאת הדגמים הבאים של הSSD של Intel ? אם אני יאבד את סבלנותי ואני יקנה SSD בקרוב רציתי לדעת, איזה מבין שני הדגמים הבאים יותר טוב מבחינת ביצועים ואמינות? OCZ Vertex 2 EX Intel X-25M G2 w/Trim
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי הארדיסק 1.5 טרה של ווסטרן דיגיטל והווינדוס לא מזהה אותו,הביוס כן,וגם המנהל התקנים מזהה,אבל בווינדוס הוא לא מראה לי אותו,ככה שאין לי דרך לאתחל אותו... אני צריך עזרה... תודה,יהונתן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי את את הDOK הנ"ל והוא מפורמט ב FAT32. ניסיתי היום להעביר אליו קובץ של מעל 4 גיגה והבנתי שזה לא אפשרי ב FAT32 האם יש דרך לפרמט את הDOK לNTFS? כשאני מנסה לעשות זאת בדרך הפשוטה ב WIN יש לי רק אפשרות של FAT32
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הדיסק קשיח במחשב אלא אם מישהו יגיד לי אחרת (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470319.0) אני צריך המלצה לדיסק קשיח פנימי חדש. התקציב הוא כ300ש"ח ניתן לחרוג עדיף שלא. אני רוצה משהו כמו 250-500GB ושיהיה חיבור SATA 2. הכי חשוב איכות ביצועים ואחריות פחות נפח. לפי הסטיקי הבנתי שהכי טוב זה Samsung 500GB HD502HJ שעולה 198 בskypc (מזכיר לי שאני צריך חנות באזור ראשון לציון) השאלה אם לא יצא משהו חדש יותר טוב או שזה קנייה בטוחה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מרעיש לכן אני מעדיף לנתק אותו מהחשמל. האם אני יכול לחבר אותו לחשמל של הספק מבלי לכבות את המחשב, ולהמשיך לעשות מה שאני עושה כשאר הכונן הזה עובד? החיבור שלו sata.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר אור לחברי הפורום הנכבד, לפניכם סיטואציה שפקדה אותי הבוקר, אשמח לשמוע אם למישהו כאן בפורום יהיה פתרון. במחשב יש לי שני כוננים קשיחים - C,D - HARD DISK1 E,G,F - HARD DISK2 המערכת הפעלה שלי הותקנה בכונן E, עד כאן הכל טוב ויפה. ניגשתי הבוקר לבצע פירמוט למחשב, מחקתי את כל מחצה E דרך הדיסק היעודי. כשביקשתי ממנו להתקין במחיצה זו את המערכת הפעלה, הוא נתן שגיאה שהרדיסק פגום או לא מחובר היטב. ניתקתי וחיברתי הכל .. ו.. שוב אותה שגיאה. לאחר מכאן, התקנתי את המערכת הפעלה על כונן D (הארד דיסק אחר) - ללא שום בעיה. הנחתי שהכונן הקשיח השני תקול. אבל, המערכת הפעלה עלתה וכל הקבצים שהיו לי ב G ו F .. הכל עובד. למחיצה E הוא לא נותן לי לגשת בלי פורמט, כשאני מפרמט הוא נותן…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לאח שלי הרדדיסק נייד שלא השתמש בו הרבה זמן הוא לא מוצא את השנאי מתח החיבור של המתח הוא חיבור כמו S-video איפה אפשר לקנות שנאי כזה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הכרטיס SD של המצלמה עם המון תמונות,ניסיתי לשחזר עם R-STUDIO והתוכנה לא מוצאת כלום,יש תוכנה אחרת שיכולה לשחזר? או שזה בלתי אפשרי לשחזר כרטיס SD
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש פתרון אחסון חיצוני בנפחים גדולים (יותר משני טרה). האם יש מארזים חיצוניים המכילים מספר דיסקים ומתחברים למחשב ב-firewire או usb ומתנהגים כדיסק בודד? תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה הצעתי לחבר לרכוש NAS עם RAID 5. בכל אופן לאחר קריאה בנושא - חשבתי למה לא לעשות RAID 5 במחשב שלי - כנראה בכונן של המערכת הפעלה ה250 GB. בעתיד אולי גם של ה1TB פשוט צריך לגבות את ה1TB הזה איפהשהו ואין לי !!! השאלה היא - עד כמה זה ישפר את הביצועים במידה ואני אשתמש בRAID של הלוח אם שלי ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שישמש בעיקר לגיבוי, אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעבוד איתו גם באופן שוטף (למשל לראות סרטים) במקרה הצורך. הדבר שהכי חשוב לי זה אמינות, שלא יקרוס יום אחד עם כל המידע, כמו הרבה סיפורים שנתקלתי בהם... אז למישהו יש המלצות? אגב, אם עדיף בהכרח לקנות דיסק קשיח רגיל ומארז חיצוני בנפרד, אז אני מניח שזה לא ממש משנה לי, אם אין בזה חסרונות ועוד משהו, יש לי לפטופ HP מסדרה פאביליון DV6000, כיצד אני יכול לדעת שהוא אכן תומך בדיסק בגדול של טרה ומעלה לפני שאני קונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הי, האם ניתן לחבר בדרך כלשהי (למשל ע"י מתאם מסוים) כונן דיסקטים 1.44 שיש לו קונקטור של 34 פינים, למחשב חדש בעל IDE, PCI וכו' ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=792 לצערי מהירות שנראית בין SATA 6 Gb/s SATA 3 Gb/s דומות לא מבין מה שווה SATA 6 Gb וכן יש לי לוח שתומך בזה למה זה טוה אם כל SATA 6 Gb/s ?
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חשבתי על WD Elements 500GB אלא שגיליתי שיש Elements ויש Elements SE מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? למישהו יש אלטרנטיבה לדגם קטן 500GB עם מחיר נמוך כמה שיותר?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכם,רציתי לדעת מהן השיטות כיום לגבות את כל החומר שיש לי במחשב ,מהי השיטה כי יעילה ומומלצת ומהן העלויות. נ.ב-אציין שאין לי מושג קלוש בתחום,פשוט כבר "אכלתי אותה" פעמיים כשהמחשב שלי קרס וכל החומר הלך ואני רוצה להימנע מפעם שלישית חלילה. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי הארד דיסק חיצוני חדש western digital my passport ,חיברתי אותו למחשב עם ווינדוס XP, המחשב זיהה אותו אבל נכשל בהתקנת WD SES Device, תחת המחשב שלי אני רואה אותו ומצליח להיכנס לתיקיות שבתוכו, ניסיתי להתקין את הדרייבר מתוך התיקייה שבכונן, שוב ללא הצלחה. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה SmartWare שבאה עם הכונן ההתקנה פשוט קרסה אחרי כמה שניות. אותו דבר קרה במחשב אחר עם ווינדוס 7, הרצתי כלי בדיקה של WD שהראה שהכונן תקין. במעבדה של טק דטה לא ידעו לעזור לי... אולי פה מישהו יוכל לעזור. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש לזה בכלל משמעות ? מדובר על 1tb c.black +f3 1 tb
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איזה כרטיס זיכרון לקחת?? המצלמה FujiFilm F60 FD תומכת בכרטיסים , SD ,SDHC. יש לי כבר : - 16MB + 512MB microSD 1GB עם מתאם לSD. נכנסתי לBIG BOX והוא הציע לי כרטיס SDHC של פוג'י ב74 ש"ח CLASS 6. כדאי לקנות אותו / יש משהו עדיף או שמה שיש לי מספיק (ואם כן עם איזה כרטיס לעבוד מהשניים - SD או ) ? ומה ההבדלים בין SD ל לSDHC ואם כדאי לקנות מה ההבדלים בין המהירויות? איזה כרטיס יהיה מספיק ביותר למצלמה שלי ספציפית??
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה משתלם יותר גם מבחינת ביצועים אבל כמובן גם בשיקלול מחיר במילים אחרות התמורה הטובה ביותר לכסף. בהנחה שמדובר על נפח זהה: 1. SSD Raptor HD .2 2 HDs with Raid 2 .3 אשמח גם לפירוט אם אפשר בנושא הביצועים והמחיר היחסי אם מישהו עשה פעם את ההשוואה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת לא מעורפלת - אני אנסה להסביר פה למה התכוונתי. אז ככה , עקבתי אחרי הסטיקי והפעלתי AHCI כפי שמוסבר (שינוי ערכים ברג'יסטרי ואז שינוי ההגדרות בביוס - עד כאן אין בעיות). כרגע הכל עובד כשורה אבל אני רוצה למנוע ניתוק של הכוננים הפנימיים (אלה שהם HOT PLUGGED ) ושרק הכונן החיצוני יופיע לי בSafetly Remove Hardware ולמעשה להעלים את האייקון כשהוא לא מחובר - עברתי על כל הסטיקי ולא מצאתי את הדרך "להעלים" אותו - אם פיספסתי משהו אני אשמח להכוונה או לחילופין תשובה לפתרון הסוגייה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש לדסקים צרובים אורך חיים ולאחר זמן מסויים הם "פג תוקף" או אורך חיים בלתי מוגבל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-