אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
בדקתי את זה ב PCMark 2004 אחרי אתחול כשהמחשב נקי לגמרי... זה מהירות נורמלית? דרך אגב, בביוס יש אפשרות שקוראים לה משהו עם 32bit transfer שהיא מבוטלת, זה צריך להיות מופעל?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברי פורום אחסון. ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB buffer S-ATA חיברתי את כל החוטים טוב. וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה? נ.ב אני משתמש בלוח אם 865PE של MSI ! וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו. בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp . מה אני צריך לעשות ??
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחשב בעל לוח- X99P-SLI-CF מעבד I7-5930K BIOS מעודכן F24 (לא עודכן עד היום) כשנה וחצי דיסק שקניתי 3TB אדום NAS שמיועד לאחסון סרטי עריכת וידיאו אני מקבל אך ורק כ-2TB כל ההגדרות BIOS מאופשרים! כיצד אוכל להגיע 3TB ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן עם 3 מחיצות. כל המחיצות ריקות ואני רוצה לאחד אותן כך שלא יהיהו מחיצות בכלל. יש לי WINDOWS 7 נכנסתי לניהול איכסון דיסקים, איך ממשיכים משם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אני משתמש בהארד דיסק פנימי בנפח 250 שבזמן האחרון התחיל להתמלא (Full HD ומשחקים). החלטתי לשדרג אותו. ההתלבטות שלי היא בין פנימי או לבין חיצוני בנפח של 1 טרה. כיום אין לי כונן חיצוני וזה דבר שבזמן האחרון אני דיי צריך ולכן אני מעדיף לרכוש חיצוני. האם ניתן להשתמש בכונן 3.5 חיצוני לשימוש יום יומי, זאת אומרת מחובר קבוע לחשמל ולהוריד אליו ישירות קבצים וכנ"ל גם להתקין עליו משחקים ולהריץ אותם דרך המחשב? ושאלה נוספת: האם כבר יוחלט לרכוש כונן חיצוני, האם עדיף לרכוש כזה ייעודי או לרכוש כונן פנימי עם מארז מתאים? מה ההבדל בביצועים, צריכת חשמל, שקט? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי להתייעץ בקשר לצורב DVD. אני קונה אחד בקרוב, ואני לא יודע אם עדיף SATA או IDE... SATA עושה יותר מקום, אבל יש אנשים שאומרים שהוא יוצא מהמקום... למישהו יש נסיון בנושא? יש הבדל במהירות ההעברה? חוץ מזה, אני צריך המלצה לדגם, כי אני לא מכיר שום דבר לא אכפת לי לשלם עוד 10 שקלים שיהיה יותר טוב, רק תגידו לי איזה דגם הכי טוב \ נותן מחיר\ביצוע הכי טוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו את samsung hd103sj. חיברתי אותו למחשב בעזרת המארז החיצוני שלי (דרך USB) והוא לא זיהה את ההרד דיסק. ניסיתי לחבר אותו ישירות למחשב דרך SATA והוא גם לא זיהה. הלכתי לBIOS לראות שהוא לפחות מזהה אותו שמה, וגם שמה הוא לא זיהה אותו.. יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות? יש לי עוד samsung hd103hj ואותו המחשב מזהה יופי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי, התקנתי Windows 7 64bit מפרט המחשב שלי: ASUS P8P67 I5 2500k 8GB RAM אני מאוכזב מהביצועים. חבל שלא הלכתי על M4. הבדל של עוד 50 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי צמד מאיצי אחסון וכונן SSD עבור עולם שרתי המידע שטרפו את הקלפים עם הביצועים - נראה שבאינטל מתפנים להשלמת הכנתו של הדגם שעתיד להיקרא 900p לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2. בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , אני חדש בפורום הזה, ורק רציתי לשתף אתכם על מה קרה לי עם ההארד דיסק הזה. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ובחרתי תהארד דיסק שרשמתי בכותרת. אוקי הכל טוב ויפה הוא מהיר הייתי מבסוט עד הגג ממנו עד שהוא הגיע לגיל חודששים (לפני 3 חודשים) ופתאום באמצע עבודה בוינדוס - לא במאמץ מי יודע מה אני שומע רשרוש של מתכת - לצערי ההארד החדש והנפלא נשרף. למזלי יש 3 שנות אחריות וקיבלתי חדש רק מה התבאסתי שהלכו לי חמישים גיגה של סרטים, מסמכים חשובים, וכו'. היום אני כבר 4 חודשים כמעט , עם אותו הארד דיסק חדש שקיבלתי חדש (מהאחריות), ואני מרוצה מאוד. אני מאמין שזה כבר לא יישרף וההארד דיסק שנשרף היה בו פגם כל שהוא. אגב המחשב מ p4.24 256 ddr 400mhz לוח של אינטל. marvile זהו אז שאתם ממליצים על מח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש כולל צורב 3520A וכשאני נניח פותח את המחשב שלי אז רשום על הצורב רק CD-R כשאמור להיות רשום CD-RW או משהו בסגנון וכשאני בא לצרוב בנרו באפשרויות הוא רק מעלה לי את Image Recorder שזה בעצם יוצר IMAGE של מה שאני רוצה לצרוב ב-HD. איך אני פותר את זה? זה פשוט נראה לי עניין של הגדרות ולא חומרה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://hothardware.com/News/VelociRaptors_In_RAID_5_A_Case_Study_In_Speed/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום בן דוד שלי קנה את ה-HD הזה ושהייתי אצלו הבחנתי שכאשר המחשב נמצא בעבודה ישנם רעשים מה-HD, שאני הייתי אצלו הבחנתי בהם גם וזה נשמע כאילו הדיסק עומד להתפרק בכל רגע. במחשב האישי שלי יש ATA ואני לעולם לא שמעתי כאלו רעשים ממנו. האם ישנה תוכנה של HITACHI שבודקת את הדיסק? ובכלל, האם אתם ממליצים להחליף אותו ל-WD? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD אחרי שהמחירים יירדו באופן סופי עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יש למה לחכות? זאת אומרת צפוי לצאת בזמן הקרוב צורב שהוא מיוחד ומחדש משהו? אם לא, רציתי לדעת מה הצורב הכי מומלץ לרכוש מחנויות של KSP צפויה להיות לי בעיה אם יש לי זיכרון של 512MB על המחשב? אני משתמש בXP והזיכרון ממש מספק אותי ואין לי סיבה להגדיל בזמן הצריבה, נוצר קובץ אימג' בגודל הצריבה על הדיסק קשיח? כי אני לא בטוח שיהיה לי מספיק מקום בשביל זה ובלי קשר, יש לי צורב yamaha שקניתי לפני המון שנים אבל סך הכל הוא עבד מעולה עד לפני שנתיים שאני ניסיתי לעשות לו עידכון קושחה ובעצם לא מצאתי את הדגם המדוייק שלו באתר היצרן אלא דגם דומה ועידכנתי ויכולת הצריבה שלו נהרסה, כיום הוא נמצא במחשב אך הוא לא מחובר אב…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אלה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=557280&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 לאלה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=587725&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 רק החבילה אולי ? ואיך הם בכללי(Verbatim) ? מומלץ? הבנתי שיש כמה מקומות ייצור לורבטים..מה יותר מומלץ אם יזדמן לי לבדוק בחנות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא דיסקים בעלי צד כסוף לצריבה ? אני יודע שבחו"ל הם נקרים DiamondSilver או TruColor. חיפשתי כמו מטורף בכל מקום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Partition Magic 8 ואני לא מצליח לעשות מחיצה יותר גדולה מ 7.8 MB . הנה תמונה : http://img150.imageshack.us/img150/6333/pm8.jpg ושימו לב שב* יש 2,097,152.0 MB לא בשימוש . מה הבעיה ? ואיך אני פותר אותה ?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הבעיה: יש לי כיום HTPC ומחשב נייד. ב HTPC יש SSD + דיסק של 2T שעולה על גדותיו. אין מקום לדיסקים נוספים ב HTPC וניסיתי להחליט איך אני מוסיך לעצמי עוד הרבה שטח איכסון כי נמאס לי להתקמצן על מקום ויש לי אופי אספני. אם זה לא ברור, הדיסקים אמורים להכיל סרטים\סדרות ושאין לי שאיפות לגבות הכל (זה כבר יעלה לי הרבה יותר מדי. מה שחשוב זה המוזיקה ומסמכים, ואת זה אני פשוט מסנכרן בין כמה דיסקים שונים כי זה עוד בסדרי גודל של 200G ולא טרות) האפשרויות עד כמה שאני רואה אותן: 1. דיסק חיצוני קבוע ל HTPC. משהו כזה - http://ksp.co.il/?select=.1033..348..535.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16402&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= נראה לי שזה פתרון זול יחסית כי אני או…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שקיימות קופסאות, שאתה שם בתוכן כונן קשיח פנימי, ומתחברות למחשב בחיבור USB. (והופכות בעצם את הכונן לכונן חיצוני, בלי שאצטרך לפתוח את המחשב) ראיתי מתאם USB ל-SATA, אבל רציתי משהו אסתטי יותר, שידמה לכונן קשיח חיצוני. האם קיימים דברים כאלה, ואם כן - כמה הם יעלו?
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארד-דיסק חדש של סיגייט - ST3120026A (ה120Gb עם ה8Mb Buffer בממשק ATA100/133 [לא יודע איזה מהם אבל לא SATA]). הוא תפקד מצוין כSlave יחד עם הST340016A שלי (40Gb ששירת אותי נאמנה זה שנתיים-שלוש, גם שךל סיגייט) כMaster במשך כשבועיים, מאז קנייתו. מההתחלה הוא יועד בבוא הזמן לשמש כהארד דיסק הראשי שלי, ולכן רציתי לשים אותו כMaster. לוח האם שלי הינו Gigabyte GA-7VTXH. כאשר אני שם את ה120 כמאסטר ואת ה40 כסלייב, הביוס מזהה את ה120 (כמאסטר) אבל מתעלם לחלוטין מה40. ניסיתי בכל דרך - דרך Cable Select ודרך הגדרה מפורשת בג'ימפור של מאסטר וסלייב. כאשר אני מנתק את ה120 ומשאיר את ה40 כסלייב הביוס מזהה אותו כראוי. ניסיתי גרסאות ביוס שונות (F3, F5, F8a) ובכולם הבעיה חזרה. כאשר א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הארדיסק הנ"ל ובבדיקה שאני מריץ עכשיו ב HD TUNE אני מקבל מהירות של ממוצע 106 MB/SEC השאלה שלי היא אם המהירות הזאת היא תקינה או שהיא איטית מידי, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט G43 והוא תומך ב SATA2
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבריה שלום אני עומד לרכוש HD חדש של 250 G וכאשר חפשתי ברשת ראיתי שיש לנפח הדיסק הזהה מספר HD לאותו יצרן WD רק תוספת של אותיות מה המשמעות האותיות בסוגי הHD לדוגמא 250 KS או YS או YD אשמח לקבל מה המשמעות לצורך בחירה המיטבית בברכה :s05:
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מצטער שאני נוב אבל לא מצאתי תשובה לכך בFAQ מישו יכול לתת לי הסבר מה זה RAID ? ומה זה RAPTOR ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות SSD למחשב נייח, כאשר עיקר השימושים שלי בו הם אחסון מערכת הפעלה וכל התוכנות במחשב (כולל דברים כבדים יחסית כמו Matlab ו- Office ומשחק אחד או שניים). אני רוצה שהדיסק יהיה מהיר יחסית, בעל ממשק מהיר (Sata 3) ומשתלם במחיר (ביחס לנפח). בעניין הגודל - גם 2.5' וגם 3.5' מתאימים במארז. אז הנה השאלות: 1. אני מתלבט בין 120GB לבין 240GB, מה אתם ממליצים? 2. יש לי אפשרות לקנות את אחד הדיסקים שבתמונה המצורפת, מה אתם אומרים? יש חלופות טובות יותר או המלצות אחרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-