עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, אני מתחיל לקבל את ההודעה המצורפת באופן שחוזר על עצמו מדי כמה דקות.. כמובן שמיד גיביתי דברים חשובים וביצעתי סריקות לבדיקת הכוננים אבל הן הראו שהכל תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by davidpo,

1.אזה כונן קשיח של 2tb הוא הכי אמין(הביצועים לא מעניינים אותי, מה שאני מחפש זה כונן קשיח עם הסבירות לאורך חיים הכי גדול)?? 2.מה האורך חיים הממוצע של כונן ממוצע(כמה זמן סטיסטית הוא יעבוד בלי בעיות)?? 3.האם בזמן הקרוב מתוכננים לצאת כוננים קשיחים בעל נפח איחסון של יותר מ- 2tb??

• 43 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. היי המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון ונראה לי שפירמוט יעשה לו טוב. אז במקום לעשות סדר בהארדיסק הקיים,גיבויים וצריבות, אני פשוט אקנה עוד אחד. נראה לי שאני רוצה הארדיסק של 1TB למרות שאם ממש כדאי לקחת 500GB אז אפשר גם כזה. על ההארדיסק ירוץ Windows 7 וכל שאר האפליקציות/משחקים/סרטים + אכסון. הכי חשוב לי שההארדיסק יהיה אמין וכדאי גם מהיר. אני קונה כנראה מ-KSP אז עדיף שזה יהיה מארדיסקים שנמצאים אצלם במלאי. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by digitalseeker,

אני צריך לרכוש בקר RAID עבור RAID 5. אני צריך אחד שתומך בחיבור של 5 הארד דיסקים (לפחות). ואם מישהו מכיר אחד מומלץ לבקר של 3 הארד דיסקים. אני צריך בשבילי את של השלוש , ובשביל חבר את של ה5. ואני אשמח להזמין מEBAY במידה וזה זול יותר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. האם מישהו בדק את הנושא או יכול להצביע לי על בדיקה שנערכה. האם יש הבדל בין הדרייבר המקורי שמגיע עם וינדוס 7 64ביט, במצב AHCI, לבין לאחר החלפתם ע"י התקנת Intel Rapid Storage Technology . כל זה, מבחינת ביצועי דיסק קשיח בודד. (לא SSD ולא Raid)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איך הדיסק קשיח הנ"ל ?האם למישהו יש נסיון בנושא ? בנוסף, דרוש המלצה למארז חיצוני עבור דיסק קשיח "3.5 . מתלבט האם עם e-sata או USB3. (החיבור לא יהיה בשימוש אלא בעוד מספר חודשים. עד אז, USB2)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ממחשב ישן, מותקן על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה של XP. (במחשב שלי מותקן WINDOWS 7) אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק הזה אבל קודם לגבות את כל המידע ממנו, חיברתי אותו למחשב שלי עם מתאם USB, נפתחו לי במחשב שלי 2 הכוננים של ההארד דיסק, מכונן D שלו אני מצליח להעתיק את כל הנתונים, אבל משום מה מכונן C שלו, של מע' ההפעלה אני לא מצליח להעתיק שום דבר, כל פעם שאני מנסה, ההעתקה מתחילה ואז פשוט נסגרת... ניסיתי הכל, לקחתי OWNERSHIP שמתי לי את כל ההרשאות על ההארד דיסק ושום דבר לא עזר... פשוט לא נותן לי להעתיק את המידע מכונן C של ההארד דיסק הזה... משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? יש איזושהי דרך אחרת להעתיק את כל המידע מכונן C של ההארד דיסק?? תודה ענקית, וסליחה …

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. Started by wildstar76,

שלום, ראיתי בסטיקי שעבור 2T מומלץ היטאצ'י. מאחר ולא כלכך מצאתי אותו בחנויות האם ה1T שלו עדיף על זה של סמסונג? מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by motorishta,

לילה טוב, ברצוני לרכוש מארז חיצוני להארדיסק בעל נפח של 1T, הכי חשוב שהוא יהיה בעל יכולת איוורור או לפחות פתחי איוורור, ושיהיה עם יציאות usb ו-esata. תודה רבה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by Oranl,

היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by motorishta,

לילה טוב, רכשתי את הארדיסק הנ"ל לפני כשבוע, לאחר כמה דקות של עבודה הוא ממש ממש חם. אפשר לדעת באיזה טמפרטורה הוא נמצא בסיכון? אם אני מחבר אותו באמצעות eSATA עדיין יהיה ניתן לדעת מה הטמפרטורה שלו? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, יש לי SSD של אינטל 80GB X25. המערכת הפעלה מועלת צ'יק צ'ק אבל בטעינת משחקים אז לא ממש מרגישים בהבדל מבחינת מהירות טעינה. האם זה טבעי? (המפרט שלי בצד).

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by lshamir,

שלום, קניתי דיסק קשיח לסטרימר (EcoGreen Samsung), אבל עקב בעיות התחממות של הסטרימר (מאוד מאוד חם) אני רוצה להוציא אותו למארז חיצוני. יש לי מספר שאלות בקשר למארז חיצוני לכונן קשיח: האם יש למישהו נסיון עם מארז לכונן קשיח של Dynamode? ראיתי בKSP דגם עם USB 3 האם כדי לי לקנות למרות שכרגע אין לי חיבור כזה במחשב? האם כדי לקנות דגם הכולל מאורר למניעת התחממות הדיסק? האם יש דגם ממולץ אחר? תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  14. Started by Classify,

שלום. רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו הין 3 ה-DOK ים האלו? SanDisk Cruzer 8GB SanDisk Cruzer Blade 8GB SanDisk Cruzer Micro 8GB * SanDisk Ultra Backup 8GB איזה DOK 8GB מומלץ לרכוש (עכשיו יש לי מיקרו והוא מספק אותי אבל 2 האחרים יותר זולים אז חשבתי אולי לרכוש אחד מה-2?) מצד שני שמעתי על בעיות איטיות ב-2 האחרים. יש הבדל בגודל בין ה-3 או שמיקרו זה סתם שם והוא באותו גודל.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. Started by asi9999,

שלום אני מבקש המלצה לHD SSD בנפח של 60GB או 80GB לצורך מערכת הפעלה ותוכנות בסיסיות, במחיר ממוצע של כ-1000 ש"ח בבקשה . אני לא בקיע בטכנולוגיה הנ"ל , אשמח לקבל קישורים להסברים על בקרים למינהם וההבדלים בין הכוננים שבשוק . תודה לכולם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בתקופה האחרונה הדיסק הקשיח שלי מראה סימני גסיסה, ולכן אני נאלץ לבצע עליו בדיקה, שבין היתר תמחק את כל תוכנו. אי לכך אני צריך להעביר את כל המידע שבו למדיה זמנית, ומדובר בכ-150 GB. לצערי אני נמצא במקום שבו אין הרבה אמצעים זמינים לצורך ביצוע המשימה חוץ ממחשב נייד. האם ישנה דרך מהירה להעביר כמות כזו של מידע ממחשב שולחני למחשב נייד? האם זה נכון שחיבור כבל USB בין שני המחשבים לא יכול לעשות את העבודה? אני ממש מעדיף להימנע מלהעביר הכל דרך הרשת הביתית.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כרגע יש לי את הארדיסקים שמופיעים פה בתמונות: http://img90.imageshack.us/f/dscn3326l.jpg/ http://img843.imageshack.us/f/dscn3324p.jpg/ ועוד הארדיסקים ירוקים של ווסטון דיגיטל ששמעתי שהם לא מומלצים לשים עליהם ווינדוס... השאלה איך הארדיסקים שיש לי עכשיו מבחינת ביצועים לעומת הארדיסקים שקיימים כיום? האם כדאי לקנות הארדיסק חדש למחשב החדש? או מה שיש לי מספיק טוב?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by Aviv C,

לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. אני מתכוון לקנות עוד כונן קשיח SATA, ויש לי כמה שאלות: 1) אני לא בדיוק יודע אם לוח האם מתאים ל- SATA 1.5 Gb/s או ל- SATA 3 Gb/s. בחוברת ההוראות שלי רק רשום משהו על 150 MB/s. מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור? או אולי איך אני יכול לבדוק את זה? 2) אני זוכר שיש איזושהי הגבלה ב- Windows XP על הגודל המירבי של מחיצות או משהו כזה. מישהו יודע על דבר כזה? מהו הגודל המירבי? 3) שמעתי גם שצריך משהו עם דרייברים ל- SATA ואחרת מערכת ההפעלה לא מזהה את הכונן. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק אני צריך לעשות עם זה?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by rodnik,

אני שוקל לקנות את ה-HDD הכ"כ מומלץ של סמסונג, כשנכנסים לעמוד המוצר באתר שמים לב שהקיבולת של הכונן היא 750GB בלבד (תחת הספקס) http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=507 כתוב למטה את ההסבר הבא: Actual accessible capacity may vary from advertised capacity due to formatting and partitioning of the hard drive, as well as due to your computer's operating system אני מבין שלא מקבלים את מה שמפורסם, אבל בד"כ עושקים אותך בכמה עשרות גיגהבייטים ולא בכמה מאות...מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? מישהו יודע מה הקיבולת האמיתית של ה-WD השחור? תודה

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by Cha,

שלום רב.. הרכבתי מחשב חדש לגמרי... התקנתי בו ווינדוס 7 בעת ההתקנה המחשב המיג לי את הכוננים שלי והוא שאל אותי באיזה כונן אני מעוניין להתקין את הווינדוס.. 1. WD 2T 2. WD 750G 3. 160G על כל מיקרה בחרתי ב 2 T ושהווינדווס פועל ואני נכנס למחשב שלי הוא קולט רק את הכונן שהתכנתי עליו את הווינדוס ולא את שאר הדיסקים הקשיחים שאני נכנס לביוס אני רואה אותם .... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Danman,

היי, עד היום היה לי raid0 עם 2 הרדיסקים של סמסונג F3 500 ג'יגה. המהירות קריאה הייתה כ220 מגה לשניה. קניתי עוד 2 הרדיסקים זהים לטובת raid5. עכשיו המהירות הממוצעת שלי היא 75 מגה לשניה מה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בבקר RAID שעל הלוח שלי EVGA X58 SLI LE. הstrip size הוא 64k. תודה רבה, דני.

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  23. היי, אז כאמור לפי הכותרת, אני מחפש צורב חיצוני לצריבות בתכיפות נמוכה; לא חובה שיהיה נייד במיוחד, או כזה שמקבל חשמל באמצעות ה-USB (למרות שלהערכתי בימינו דווקא יהיה קל יותר למצוא כאלו בתקציב). שמתי לב שהמחירים ההתחלתיים הם באזור ה-250 ש"ח. האם כדאי להשקיע מעט יותר, או שיש בהיצע הבסיסי צורבים המספקים את הסחורה? אשמח אם תנמקו את המלצתכם. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by gilka,

הי קיבלתי מתנה DOK שמערכת הקבצים שלו היא FAT ...והוא מאד איטי בעברת קבצים. האם יש אפשרות לשנות ל-FAT 32 או NTFS ? ואיך? תודה מראש. נ.ב אני על W7

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by b0nzZ,

מאז המחשב הראשון שלי אני רק עם WD ובשנים האחרונות היה לי WD ירוק וגם אחרי זה קניתי שחור הירוק היה מאוד שקט אבל הביצועים על הפנים השחור היה כמו טרטור גם מרעיש וגם עושה ויברציות בצורה מטורפת רציתי להוסיך עוד HD וסתם רציתי לקנות משהו זול... קניתי HD502HJ דבר ראשון אחרי ששמתי אותו במארז היתי צריך לפתוח אותו שוב פעם ולבדוק שחיברתי אותו בכלל הוא שקט ברמות מטורפות יחיסת ל WD השחור ושלא נדבר על הביצועים בקיצור אחרי זה קניתי עוד אחד וחיברתי אותם ב RAID 0 וכול שאר הארדיסקים סתם מחוברים בשביל האיחסון חוץ מה WD השחור שהעפתי אותו מהמחשב כי הוא הרעיש והוירציות עשו זמזומים במארז (חחח כן כן CM 690 :\) בקיצור מה שיש לי עכשיו SAMSUNG HD502HJ 500GB X 2 - RAID0 WD ירוק 500G…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים