עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by segev22,

ערב טוב לכל הקוראים והעונים, רכשתי לאחרונה אמצעי איחסון מסוג SSD של חברת Mushkin מדגם Callisto deluxe 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB-DX . קישור לאתר המוצר: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB-DX.aspx התקנתי את המוצר בתוך המארז חיברתי אותו אל לוח האם, חיברתי מתח והפעלתי את המחשב. דבר ראשון נכנסתי לביוס לראות כי הלוח מצליח לזהות את ההתקן החדש והוא אכן זיהה. שלב הבא בידקה בווינדוס (ברשותי windows 7 ultimate 64 bit). הווינדוס ישר זיהה את ההתקן, התקין את הדרייברים בעצמו וכמובן שההתקן מופיע כמותקן במנהל ההתקנים תחת הכותרת כונני דיסקים ממש עם שם הדגם המדוייק. שלב הבא אני נכנס למחשב שלי ואין שום זכר לכונן בעל הנפח של 60GB. מה שכן הופיע כונן תקלי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DBMyself,

שלום, יש לי במחשב כונן C וכונן D. כשכונן C מכיל את המערכת הפעלה ותוכנות שאני מתקין ו-D מכיל פשוט קבצים אני רוצה ליצור Image רק של כונן C, כך שבמקרה שארצה אוכל פשוט לזרוק את הImage וזה ישפיע רק על כונן C וישאיר את כונן D כמו שהוא היה. האם ניתן לעשות זאת? אני משתמש בTrueImage של Acronis.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. במחסני חשמל מוכרים כעת דיסקים של סיגגיט 2TB בפחות מ- 500 ש"ח מה הקטש/ סיכון ? אני רוצה להשתמש בדיסק לגיבוי מידע ולצפיה ממנו בסרטים שאני מגבה אליו דרך המחשב או דרך סטרימר בעתיד בנוסף לא ברור מנתוני היצרן מהירות הסיבוב שלו / קצב העברת נתונים מה אתם אומרים ? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני קונה הרדיסק נייד מחר או מחרתיים ואני צריך עזרה. לאחר קריאת מספר נעוצים ונושאים של משתמשים אני קצת מבולבל וקשה לי להחליט, אני צריך הרדיסק נייד לגיבויי תמונות, מסמכים ואחסון סרטי HD . הכיוון הוא 2TB מכיוון שחצי ממנו אני כבר יכול למלא והעלות לשקל שלו הכי משתלמת. ההתלבטות היא בין ‏My Book Essential Edition, 2TB USB 2.0 במחיר 770 ש"ח , ל כניית מארז חיצוני ‏Dynamode External USB 3.0 Hard Disk Enclosure במחיר 170 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10287 והרדיסק פנימי כלשהו (כנראה WD). למארז החיצוני יש יתרון ברור של ה USB3 (אם זה באמת יעבוד) השאלות: 1) האם המארז החיצוני של Dynamode ידאג לקירור הנדרש להרדיסק?…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. הרגע ניסיתי לראות סרט שהינו באיכות Full HD (1080p במחשב שלי, כאשר הסרט נמצא על כונן חיצוני (USB). הסרט מקרטע. השאלה היא האם הוא מקרטע כי קצב העברה של הכונן לא מספיק מהיר [גודל הסרט הוא 11 ג'גיה, ואני תוהה כמה מגה בשנייה צריך להעביר], או שדווקא הכרטיס מסך שלי מתעצל? תודה

6. ייעוד: דיסק גיבוי על בסיס שבועי. חשוב שזאת תהיה חברה אמינה, קצב העברת נתונים סבירה. יום אחד יכול להיות שאני ארצה להוציא את הדיסק מהאריזה ולהכניס אותו למחשב ולהשתמש בו כדיסק פנימי. לא מעוניין ביותר או פחות מ 500GB. רק 500GB. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום עשיתי מחיצה של 10 גיגה שעליה מותקן הוינדוס וזה קטן ויש לי עוד מחיצה שזה כונן F אני רוצה להעביר מF ל C או אפילו לחבר אותם ביחד! פעם עשיתי את זה אני פשוט לא זוכר איך ! הגעתי לאיזה שלב בפרטישן מג'יק תיראו אם מה שעשיתי זה בסדר(וזה לא ימחוק את הקבצים) תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי DOK של טרנסנט ויש עליו מחיצת אנטיוירוס שבא איתו "במתנה" המחיצה: CD Drive (H:) TrendMicro USB Security איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? אי אפשר למחוק שם קבצים, ואני לא מצליח לבטל את המחיצה הזו, והיא סתם תופסת לי מקום ומעצבנת. תודה לעוזרים.

9. שלום לכולם, אני משתמש חדש יחסית במערכת ההפעלה הזו ואני לא כל כך מבין במערכות הפעלה של סרברים :-(. אני משתמש ב-Windows Home Server Vail. לפי מה שהבנתי זה קרנל זהה ל R2 Windows Server 2008 . לפני כמה חודשים התקנתי את מערכת והכל היה בסדר. חוץ מהתיקיות הקיימות, על המערכת, הוספתי כמה תיקיות - דיסק נוספות. השרת מורכב מ 8 דיסקים של TB 1,5 ו דיסק נוסף עבור טיוטה. לאחרונה המחשב התחיל להראות המסכים הכחולים. כתוצאה מי שאחד הדיסקים לא עולה לי וככה נשאר לי 7 מתוך 8. OK אז החומר שישב בו לא היה נגיש כי הוא מנותק אבל את כל שאר המידע הייתי רואה והיה נגיש!! אבל פתאום אני לא יכול לראות אותם על המחשב שלי, אבל אני לא יכול לבחור אותם או לסמן אותם או לגשת אליהם (ראה תמונה המצורפת). לקחתי את כל …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Moty_p,

לאחרונה ראיתי את זה ב DOK שלי אני רוצה לעשות את ה DOK שלי NTFS כי הוא 8GB ואני רוצה להעתיק עליו משחקים כמו IV

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש ושמעתי רעש מוזר מהמחשב שהטריד אותי. קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק עבורי). התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. בהתחלה זה היה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן (לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה). לאחר בדיקות של המאווררים שלא מצאו את הבעיה, דיברתי עם החנות בה קניתי את המחשב והציעו לי לנתק את ההארד-דיסקים ולראות אם הבעיה נפתרת. הם ניסו לכוון למצב שבו רעידות של ההארד-דיסק (כתוצאה מהסיבוב) גורמות לרעש. ניתקתי את ההארד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לפורום, יש לי צורב במחשב נייד של hp ואני לא רואה בו את הצורב. יש לי windows7 ואני לא מצליח לשנות כלום בביוס מעבר לקביעת סדר העליה מסי.די. או דיסק קשיח. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור התקלה? תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by JekylHyde,

איזו מדיה יותר מומלצת? שמתי לב שיש את fortis בסביבות שקל לדיסק ויש את Etion בסביבות חצי שקל לדיסק. חברות אחרות כמו teac או ורבטים יקרות פי כמה וכמה... מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Enigma1992,

Hey I am sorry I am writing in english, I just installed new XP op.. I was trying to install a new printer and I got some 'usb' sys files missings as: usbscan, usbprint I downloaded these files and when the installation was about ending it says that I am missing 'dbghelp.dll' file That error was appeared also when I tried to install WMP. http://up203.siz.co.il/up3/wenzajzkznzy.jpg Now about my CD ROM, it recognize only XP disks, other cd's wont appear on MY computer. Also, When I am trying to boot from the XP disk when the pc is starting it is not working. I don't know if this is the correct forum, so please let me know. And I would be very happy to get some help…

15. שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ה WD 320 KS שלי התחיל לעשות בעיות עם העברת נתונים, הרצתי chkdsk /f /r ויש סקטורים פגומים. 1. לקנות חדש? אין עליו אחריות. 2. מה יכול לגרום לזה? איך למנוע בעתיד?

17. Started by gif,

היי קניתי מחשב חדש עם 500 GB זכרון חיברתי אליו את ה HD הישן שלי (150 GB עם שתי מחיצות,SATA1) המחיצות הופיעו במחשב שלי אבל כאשר נכנסתי למחיצה מסויימת לבדוק כמה קבצים,הם לא הופיעו במקום שהם אמורים להיות,זאת אומרת,המחשב לא מציג לי את כל הקבצים שיש כל הכונן,והאבסור הוא שהוא כותב לי שגודל המחיצה היא 70GB למרות שאם אני בודק את המשקל של כל הקבצים ידנית (ע"י סימון כל הקבצים->מקש ימני->מאפיינים) אני רואה רק 9GB. ניסיתי לחפש את הקבצים בתיבת החיפוש אך הם לא נמצאו. אשמח לקבל פתרון לבעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by 2ten,

שלום חברים יש לי בעיה יש לי צורב הוא צורב רק בדיסקים מסוימים ? מה זה בעיה בצורב או בדיסק? הצורב הוא nec dvd rw nd 3520a

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mzlbat,

היי איך להקטין את הויברציות של ההרד דיסק ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Joli,

יש לי כונן בנפח 1TB עם 2 מחיצות אחת 250 אחת 500 ועוד 250GB בודדים שאני רוצה להוסיף אותם למחיצה של ה 500 איך אני יכל לעשות את זה בלי תוכנה מיוחדת (דרך הווינדוס)? ועוד שאלה: את ה 250GB הבודדים הוצאתי מהמחיצה C שהיה 500, יכל להיות שהכונן נפגם או שחומר נמחק בזמן שאני מפריד נפחים בין המחיצות? כי אני טיפה לחוץ... הינה תמונה : אני מעונין להוסיף את החלק השחור למחיצה E תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by tmpusr,

http://www.kingspec.com/solid-state-disk-products/series-ssd18.htm לשימוש ב-ASUS R2H איך החברה הזו? משהו מוכר? ניתן להשיג ב-EBAY ממוכר top rated עם eBay Buyer Protection בכ~120$ לנפח של 32G שאמור להספיק לי בהחלט ל-XP במחשב הזה: http://cgi.ebay.com/1-8-PATA-SSD-32GB-ACER-ASPIRE-ONE-Motion-LE1700-SonyTZ-/270473896250?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef980213a הדיסק המקורי (מכני, 4200 RPM איטי בטירוף) עולה כ~90$ לנפח של 60G שאני לא ממש צריך (ממילא יש סלוט SD מובנה להרחבת איחסון במידת הצורך). אשמח לחוות דעת על ה-SSD הנ"ל ו/או המלצות על חלופות בטווח המחירים הזה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by All_eyes_on_me,

היי לכולם מבקש עזרה/המלצה לכונן SSD מ 60GB ומעלה ועד 1000 שקל פחות או יותר! עדיפות ל Random access time וגודל ופחות ל Read/Write Speed תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. איני יודע איזה חברה הכי נחשבת או מהן החברות שמובילות בתחום. אני שוקל גם לקנות (בשביל שהמחיר יצא זול יותר) ב ebay אולי אחד שכבר השתמשו בו מעט אבל הוא במצב תקין . מה אתם אומרים ?? או שבכלל עדיף לחכות מעט כי אולי בקרוב ירד משמעותית המחיר של ההארדיסקים הממזרים האלו? או שיש כן חברה שרוצים אולי לארגן קנייה קבוצתית של הארדיסק ssd כלשהו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, יש לי דיוידי של פוג׳יקום דגם cdp-001, לדיוידי יש כניסת usb וכרטיס זיכרון, באתר של פוג׳יקום רשום שהוא קורא עד 2gb אבל ניסיתי 4gb וזה עבד, אשמח לקבל המלצה לדיסק און קי או כרטיס זיכרון של 4gb שיעבוד על הדיוידי בלי בעיות ותקיעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by Lirans,

שלום שמתי לב שכאשר אני מפעיל קובץ מסוים (קובץ וידאו גדול) לאחר שההארד דיסק עליו הוא נמצא היה במנוחה, לוקח למחשב כ5-10 שניות להפעיל את הקובץ ובינתיים המחשב נמצא בפריז, מחכה שהקובץ יטען. לאחר שההארד דיסק כבר "חם" זה לא קורה. הבעיה מתרחשת רק עם הקובץ הנ"ל (בעבר לא). עם קבצי וידאו אחרים באותו גודל אין את הבעיה. יכול להיות שאותו חלק בהארד דיסק שחוק וכדאי להחליף? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים