עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yuvalm2,

שמעתי שקיימות קופסאות, שאתה שם בתוכן כונן קשיח פנימי, ומתחברות למחשב בחיבור USB. (והופכות בעצם את הכונן לכונן חיצוני, בלי שאצטרך לפתוח את המחשב) ראיתי מתאם USB ל-SATA, אבל רציתי משהו אסתטי יותר, שידמה לכונן קשיח חיצוני. האם קיימים דברים כאלה, ואם כן - כמה הם יעלו?

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by efee123,

אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by fog,

מחפש כונן בנפח 1T שיהיה גם שקט גם מהיר וגם קטן ואסטתי, לשימוש לצד מחשב נייד. מטרות: אחסון מוזיקה, סרטים, מסמכים, צפייה בסרטים מתוכו המלצות ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שני כוננים זהים בנפח הנומינלי. האחד מהירות סיבוב 7200 מטמון 16MB השני מהירות סיבוב 5400 מטמון 32MB. השימושים לא לכונן שעליו מחיצת מערכת ההפעלה והתוכנות (SYSTEM, BOOT) אלא לכונן פיזי נפרד לקבצי המשתמש ומסמכיו. : א. כללי, משרדי, וכד'. ב. תוכנות תיב"מ, גרפיות. ג. איחסון קבצים לעת הצורך והשימוש - למשל צפיה בסרט , שמיעת מוזיקה, וכד'. מסמכים שנקראים בעת הצורך ולא כעבודה שוטפת. ד. איחסון וגיבוי קבצים, העברה שבועית של קבצים לגיבוי בעזרת תוכנה מתאימה - מחסן שיחובר בהתקן חיצוני בחיבור USB (מחשב קיים, USB3 לא רלוונטי) . המחיר אינו רלוונטי כרגע. השיקול הוא העדפת מהירות סיבוב לעומת גודל מטמון, או להעדיף להפך? איך הייתם בוחרים בהנחה שניתן לקנות כמה כוננים בהתאם לשימוש והיעוד? ומ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BENNY-L,

ההארדיסק לאמופיע בשום מקום שנמצא בתוך וינדוס בביוס הוא קולט אותו גם אחרי צקדיסק ואלאמופיע הארדיסק של ווסטרן 1 גיגה ירוק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום למומחים, מאחר והדיסקים היום הולכים וגדלים בנפחים, ומשתמש הבייתי יש כבר דיסקים בגודל של 3T רציתי לשאול מה היא הדרך הנכונה לדעתכם להשתמש בדיסק שכזה. אם נתייחס לתקלות אפשריות של דיסק כבר לא נגיש או דיסק נגיש אך בכניסה לספרייה מסויימת המחשב נתקע וכו (שאר התיקייות במחיצות אחרות נגישות), מה עדיף? לחלק 3T להמון מחיצות? להשאיר ללא מחיצות כלל? אולי למעט? מה הדרך הנכונה להשתמש בדיסק בעל נפח שכזה? תודה לעונים...

7. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7981 זה פחות או יותר מה שהם רושמים, היתי שמח לדעת אם זה שווה לתח* או שזה באמת משהו חיוני ונחמד

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by adis,

שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by guy1235,

שלום רב לכולם, אני לא חדש באתר אבל כן חדש במערכת הפורום שלכם ואשמח לקבל עזרה בהקשר ל- Seagate Momentus XT שאני מאוד רוצה לקנות. הבעיה היא כזאת, בכל מקום שאני קורא עליו או שאומרים שהוא הכי טוב שיכול להיות בייחס לכונן מהיר+ עם מחיר שפוי או שאומרים שהוא ממש בעייתי, נתקע המון, יוצא ל"מצב שינה" וקשה לו מאוד להותאושש ממנו וכו וכו וכו. יש לי מחשב נייד שקניתי לפני כשנתיים בערך של gigabyte מדגם w468n הוא מעולה רק שהדיסק הקשיח שלי התחיל לזייף. אם מישהו יודע משהו על ה- Seagate Momentus XT אני אשמח לשמוע ממנו. (ד"א יש לי חבר טוב שקנה אותו והתאכזב מאוד.) נקודה למחשבה, יכול להיות שהוא יוצר בעיות רק על מחשבים של MAC? :s05: תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by As-21,

שידרגתי את ההרד דיסק שלי מ 500GB ל 1000GB עשיתי CLONE של הישן לחדש כלומר מ 500 ל 1000 מאז הוינדוס לא עולה. אני מצליח לעלות אותו רק דרך HIREN BOOT CD כשאני בוחר בוחר באופצית BOOT FROM HARD DRIVE בתפריט של HIREN מה יכולה להיות הבעיה . ואיך אפשר לתקן אותה ?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. יש איתו בעיות בעיקר שאני מוחק קבצים גדולים לוקח להם מעל דקה להמחק שאני רוצה לראות על תקיה מסויימת מה הנפח שלה לוקח לזה הרבה זמן עד שהוא קורה את כל הנפח בקיצור איטיות. אחי קנה את הגרסה הירוקה והוא אמר לי שהוא קיבל עם הקשיח תוכנה שהחברה ממליצה להריץ אותה .ולתענתם ללא הרצת התוכנה הביצועים של הקשיח ירדו. יכול להיות שגם אני קיבלתי את התוכנה הזאת ולא שמתי לב. השאלה האם זה בגלל שלא הרצתי את התוכנה או שיש לי בעיה בדיסק הקשיח?.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ScreameR,

16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by natan805,

1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by liran2003,

היי, בעקבות הבעיה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477043.0) שרשמתי עליה לא מזמן, החלטתי להריץ בדיקה של הדיסקים הקשיחים ב-HD Tune. ביצעתי בדיקת שגיאות ובאחד הכוננים (samsung sp2504c) התגלה בלוק פגום, בנצ'מרק לא הצלחתי לבצע (read error). כנראה זה מה שגרם לבעיה, אחד מהמחיצות הבעייתיות נמצאות על הכונן הזה. מה המשמעות של זה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, קודם כל ארצה לתת מילה טובה לאנשים שארגנו את המידע בפורום זה ושעמלו על כך - כל הכבוד. יש ברשותי מסך טלוויזיה חדיש סמסונג לד שאפשר לחבר לו אמצעי איחסון חיצוני באמצעות USB ובכך להציג מדיה מהכונן. ארצה לקנות אמצעי אחסון חיצוני (של אחת מחברות הכוננים / לקנות מארז חיצוני ולשים בו כוננים) של 2TB. הקטצ': בנוסף למסך טלוויזיה שחייב בחיבור USB ישיר מאמצעי האחסון, ארצה לשתף את אמצעי האחסון ברשת, לחבר אותו בכבל RJ-45 (LAN) לראווטר ושזה (האמצעי אחסון) יקבל כתובת IP וישמש כ-Network Drive ב-PC. (כמו כן אמצעי האחסון ברגע שיהיה בעל כתובת IP ברשת הביתית יחובר גם למזרים מדיה) שאלה 1 מה המוצר שנותן לי את האפשרות גם להתחבר לטלוויזיה ב-USB (כמו כל כונן חיצוני פשוט) וגם להתחבר לרשת…

16. Started by The Winter King,

האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?

17. כותרת+ תביאו לי בבקשה הארדיסק כמה שיותר גדול בנפח.. רצוי איכותי D: התקציב הוא 350-360, אני קונה בRSM.. זה מה שמצאתי עד כה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1328 אבל אתם יותר חכמים ממני, אולי תמצאו לי משהו יותר טוב. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Moty_p,

רציתי להגיד לכולם שדוקים לא עובדים במערכת של רכב ונגנים די.וי.די אם הם מפורמטים במערכת הקבצים הזאת (exFAT) זה גורם למערכות להתקע. (בבדיקות שלי היו קבצי MP3 בכונן) אז אין טעם לקנות כונן עם נפח גדול כי אם הורדתם מסיבת טבע עצבנית מאיפה שהוא ששוקל קצת יותר מ 4GB לא יהיה אפשר לשמור את זה בכונן שמפורמט ב FAT32 כי הוא לא תומך בזה ו exFAT לא עובד בכלל! (על NTFS עוד לא בדקתי) ובזמן שתרצו לשמור את הקובץ בכונןת קבלו שגיאה של "הכונן מלא" למרות שאין בו כלום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by עוד מישהו,

שלום, אני דיי חדש בנושא של חומרת SSD ולכן הייתי צריך להמלצה על SSD מהיר (למרות שכולם מהירים) חשבתי על X25 של אינטל אבל אני כבר לא יודע אם זה רלוונטי להיום. הנפח שהייתי רוצה הוא 32 או 64-בסה"כ הSSD ישמש למערכת הפעלה WIN 7 64 BIT והתקציב הוא באזור של ה 500 ש"ח ורצוי אפילו פחות. כנראה אני אזמין מ EBAY אשמח להמלצות בנושא. תודה מראש

20. Started by amitrotem,

אני שוקל לרכוש SSD, בשנה האחרונה נכנסו לשוק כונני SATA3, כונני הSSD לא יעברו לטכנולוגיה הזאת? להמתין עוד קצת או לרכוש עכשיו

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by teddy85,

לפני כמה ימים נתקלתי בהרד דיסק חיצוני 1T של WD המחיר נראה לי יותר מידי טוב 110 שח ...(29 דולר) האם יש איזה תקלה עם ההרדיסק הזה שאני צריך לדעת או שזה זייוף , למרות שמצאתי את המוצר הזה אצל הרבה מוכרים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190457653196&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

22. Started by AmL1,

יש לי כונן נייד של מקסטור 500G והוא מחובר למחשב כל הזמן...פתאום הגישה אליו נחסמה,ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר ואז הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כדי לגשת אליו....יש אפשרות להוציא ממנו משהו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

היי, קניתי עכשיו את samsung hd103sj. חיברתי אותו למחשב בעזרת המארז החיצוני שלי (דרך USB) והוא לא זיהה את ההרד דיסק. ניסיתי לחבר אותו ישירות למחשב דרך SATA והוא גם לא זיהה. הלכתי לBIOS לראות שהוא לפחות מזהה אותו שמה, וגם שמה הוא לא זיהה אותו.. יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות? יש לי עוד samsung hd103hj ואותו המחשב מזהה יופי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by davidpo,

1.אני לא מצליח לראות את השרת במחשב שיש עליו ויסטה(על WINDOWS 7 אין בעיה), למה זה(הראוטר זה TL-WR1043N)?? 2.אפשר לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מבלי לשנות את כל ההגדרות מחדש?? 3.יש דרך להאיץ וליצב את מהירות העברת הקבצים מהשרת??(המחשב שלי מעתיק עליו במהירות של 80MB ואני יכול להגיע ל120MB מכיוון שיש בשרת 5 דיסקים במערך רייד 5 בחיבור של 1Gb ומבחינת חומרה לא המחשב לי ולא השרת מוגבלים) 4.איך אני יכול להוסיף סיסמה לתיקיות?? 5.איך זה שהמהירות כתיבה שלי היא ממוצע של 100MB אבל המהירות קריאה מהשרת היא בממוצע 40MB??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קיבלתי דיסק 1TB של סיגייט. חדש. אני מחבר אותו דרך ESATA למחשב, או דרך הUSB והוא מופיע כדיסק לא מפורמט. כשאני מנסה לפרמט אותו הוא מראה לי שהדיסק הוא רק 31.8MB....... למישהו יש רעיון מה הבעייה כאן.??? גם על מחשב שני הוא מראה את אותה הבעייה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים