עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by galz,

יש לי דיסק און קי והוא לא עובד עם ווינדואוז 98. אמרו לי שווינדואוז 98 (הרגיל, לא se), לא מזהה חיבורי usb. זה מוזר, כי הוא מזהה את חיבור החומרה החדשה ונותן הודעת נמצאה חומרה חדשה בלע בלע בלע flash disk האם ברצונך להתקין את החומרה החדשה כעת בלע בלע בלע, אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שקבלתי איתו, כשהוא מחפש דרייברים מומלצים (וכן, הגדרתי לו לחפש מהדיסק של הדרייברים) הוא לא מוצא כלום. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nir123600,

יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?

3. Started by noazz,

הורדתי סרט HD 6GB נסיתי להכניס אותו לDISC ON KEY 8GB וכתב לי שגיאה שאין מקום. חפרתי קצת בגוגל והבנתי שצריך להפוך אותו מFAT 32 לNTFS , עשיתי את זה (דרך CMD)והעברתי את הסרט. עכשיו הבעיה שהפלזמה לא קוראת את הDISC ON KEY היא תומכת רק בFAT32. נסיתי דרך פרטיטיון מגיק וזה לא קורא לי את הדיסק און קי. איך אני משנה את זה בחזרה בלי לאתחל(כי אני לא יצליח להכניס את הסרט לFAT32) ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by noodle,

שלום, ה-DOK שלי מבקש פורמט לפני השימוש ואני לא מעוניין לאבד את המידע שנמצא עליו, האם יש דרך להיכנס ל-DOK בלי לפרמט? ניסיתי לבטל autorun לא עזר, ניסיתי לשנות את שם הכונן החדש גם לא עזר. רק להדגיש: זה לא DOK חדש, DOK ישן שהשתמשתי בו המון פעמים ופתאום מבקש לפרמט בשביל להשתמש בו. win 7 pro eng תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום! דיסק און קי, מה עדיף אותו: http://ksp.co.il/?uin=14184 או אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9594 ב-18 שקל דרך הקופון בפייסבוק? תודה!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by gkman,

שלום לכולם. אני חיפשתי ב-זאפ דיסק און קי 8 GB זול לקנות. הבעיה היא שהרבה מתלוננים שהם איטים. אני צריך אחד מהיר יחסית ( אני רוצה להריץ מתוכו תוכנות וכדו') ואני לא רוצה לבזבז יותר מ60 שקל עליו ( אני לא יודע מה המחירים בשוק אז יכול להיות שקצת פינטזתי על המחיר) מישהו יכול להמליץ כל משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by galfeldman,

שלום חברים, יש ברשותי דיסק און קי 16 GB של סאן דיסק וברגע אחד הוא החליט שהוא מוגן לכתיבה (לא באמצעות ביטלוקר) ומעכשיו לא ניתן לגזור/למחוק וכו'. נעזרתי במדריך הנ"ל (http://hwzone.co.il/community/threads/511611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%99-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93) אבל אחד התת תיקיות שם לא נמצאה אצלי במחשב וגם לא במחשב נוסף. כמו כן בדקתי בשורת הCMD את ההגנה של הדיסק און קי וכתוב שהוא לא מוגן ואין הצפנה של ביטלוקר. כמו כן ניסיתי לאתחל והוא כותב שהדיסק מוגן מפני כתיבה. מה ניתן לעשות? תודה מראש!! גל

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  8. העברתי קבצים לדיסק או קי המחשב נתקע באמצע מסיבה מסויימת לאחר כמה CTRL ALT DELETE הוא חזר לעבוד אבל הדיסק און קי לא. הוא זוהה כחומרה חדשה והותקן כשניסיתי להכנס אליו המחשב ביקש לפרמט אותו, ניסיתי ולא הצלחתי. הורדתי את HP Drive Key Boot Utility וגם הכלי הזה לא הצליח במשימה. אני די עובד עצות תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by goodman,

שלום רציתי לדעת איך לנקות דיסקאון קי שנגוע בוירוס. יש קבצים שאני רוצה למשוך משם למחשב החדש שלי אבל לא רוצה להדביק את המחשב החדש בוירוס הקיים. איך ניתן לטפל בזה? כנ"ל הבעיה היא לדיסק קשיח נייד חיצוני

10. שלום . עבדתי עם דיסק און קי במחשב ופתאום נתקע כל המחשב , החלטתי להוציא את הדיסק און קי וכנראה היה באמצע העברת קבצים ורשם לי אבדו כל הנתונים . ניסיתי להכניס את הדיסק און קי במחשב הזה ובעוד מחשב ורשם לי אם ברצונך לפרמט אותו (אי אפשר להיכנס אליו) אמרתי לא .איך אני יכול לשחזר את הדיסק און קי שלי - san disk cruzer 4.0GB תומך במערכת קבצים : Raw . תודה רבה. שבת שלום לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. השאלה היחידה היא זו שבכותרת ישמח לבבי ממענה! ברכות.

• 6 תגובות
    • 8.5k צפיות
  12. Started by Boris_yo,

http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f5fb8728-4f73-4fab-9db4-748fff7c0c5d?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_f5fb8728-4f73-4fab-9db4-748fff7c0c5d אם שווה בכלל את 36 שײח ומה המוניטין של חברה? אני צריך להפוך את הדיסק און קי לדיסק שעולה כלים לתיקון חרום שלהמחשב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום קניתי דיסק און קי של SANDISK דגם : CRUZER GLIDE 3.0 32GB אני מחבר את הדיסק און קי למחשב כשהוא ריק לגמרי וחדש ומנסה להעתיק אליו קבצים, לדוגמה קובץ של סרט במשקל 5GB ואז אני מקבל הודעה שהקובץ גדול מידי ואין מקום בדיסק און קי. מדוע? הדיסק און קי ריק לגמרי, אין בו שום קובץ מדוע אני מקבל את ההודעה שאין מקום ? ניסיתי כמה קבצים שונים להעתיק אבל אותה הודעה כל פעם. מה הבעיה? ווינדוס 10 אם זה משנה... תודה

• 5 תגובות
    • 8.7k צפיות
  14. Started by nils,

יש לי דיסק און קי של סאןדיסק 4 גיגה. פירמטתי אותו (לNTFS) והסרתי את כל הדברים שהיו עליו של סאןדיסק, עכשיו הוא כמו דיסק און קי רגיל שפותח כונן אחד. הבעיה היא שאם אני מחבר אותו למחשב שלי (ויסטה) או למחשב אחר (XP) לחיצה כפולה לא פותחת אותו ורק עם כפתור ימיני -> סייר אפשר לפתוח אותו. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  15. שלום, אני מחפש לקנות דיסק און קי של 8GB לצורך גיבוי של המחשב. ורציתי לקבל המלצה, כאשר הדבר הכי חשוב לי זה עמידות\אמינות, מכייון שאני צריך לסמוך על זה לגיבויים. תודה רבה!!!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by דובי770,

יש לי DOK 32GB של סוויס ארמי אחרי שעשיתי אותו דיסק בוט לMEMTEST86, עכשיו ווינדוס מזהה לי אותו ככונן נייד עם 49 מגה בלבד ולא 32GB. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by oz4225,

יש לי כמה סוגים של דיסקאוןקים וחלקם מופיעים כמו כוננים קשיחים שאני מחבר אותם למחשב. רציתי לדעת אם יש הבדל(מהירות וכו..) כלשהו בין דיסק און קי שמופיע כהתקן עם אחסון נשלף לבין זה שמופיע ככונן קשיח? וכיצד ניתן לעשות דיסק און קי שמופיע כאחסון שיופיע ככונן קשיח. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by alonahari,

שלום רכשתי דיסק און קיי בנפח 2 טרה , הצלחתי לגבות סרטים בנפח 250 GB , לא הצלחתי לגבות מעבר לכך הוא פשוט לא מקבל, מופיעה כיתובית האומרת שחסרים רכיבים בבדיסק, לא ברור לי אילו רכיבים ומה עלי לעשות כדי לנצל את כל הנפח תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tortom,

שלום לכולם, ברשותי cruzer facet 16gb sandisk חיברתי את הDOK למחשב שנתקע כשהוא היה בתוכו. ביצעתי ריסט וניתקתי אותו. כשחיברתי אותו למחשב אחר המידע לא נמצא שם. היו כמה תיקיות מוסתרות שלא היו לפני כן כשהוא היה מצב תקין. כשפתחתי את העוגה של הכונן לראות את הקיבולת שלו, הוא היה באותה הקיבולת שהייתה לפני התקלה הזאת. הוא נכנס למצב sandisk secure access , המידע שם כשאני נכנס העוגה של הכונן אך אני לא רואה אותו. אשמח לעזרתכם הדחופה בנושא, המידע שיש כאן מאוד חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, אתמול גיליתי שהדיסק און קיי שלי (אחרי שהפעלתי אותו על מחשב "זר") מציג רשימה אקרעית של קבצים עם שמות מוזרים ושכל המידע שהיה עליו התקשקש. הרצתי תוכנה שנקראית getdataback והצלחתי להחזיר 98% מהמידע שהיה עליו. הבוקר זה קרה לי שוב אצלי בבית. ההבדל היחידי הוא שבמקום רשימת קבצים יש גם ספריות. אני מצרף תמונה. יש לכם רעיון למה זה קורה? נ.ב. אני משחרר את הדיסק בצורה בטוחה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי די וי די נייד עם חיבור USB, חיברתי אליו דיסק און קיי של 2 ג'יגה עם סרטים ויכולתי לראות בקלות ובלי בעיה קניתי חדש של 16 ג'יגה כדי שאני יוכל לשים יותר סרטים והמכשיר לא קורא אותו למה זה ? הדיסק או קי של SanDisk גירסאת ה- Cruzer 16GB האם זה בגלל מערכת ההפעלה שבו (U3) ? אם אפשר לסדר את הדבר הזה אני מאוד אשמח ! תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by mickycohen,

פירמטתי את המחשב והיה מחובר לו דיסקאונקי ופירמטתי אותו גם ומאז כל פעם שאני ניגש לדיסקאונקי הוא אומר לי נא הכנס דיסק מה אני עושה ניסיתי לאתחל אותו וזה לא נותן לי בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by semca,

שלום,אני מקווה ששאלתי זו אכן בפורום הנכון, אני מאוד מעונין לדעת איך אני יוצר (ע"י צריבה) דיסק איתחול הכולל מערכת הפעלה, שיעלה לי ממצב דוס.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים