עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ross,

יש לי שני דיסקים (samsung F3 103sj) ב RAID 0 עם לוח אם של אינטל H67 (מחוברים דרך SATA 3). אני מחליף בקרוב את הלוח ללוח תקין, איך אני משחזר את ה RAID בלוח החדש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

יש לי כרטיס MICRO SD של PATRIOT. היה איזה שנה בתוך הSGS2 שלי הכל היה טוב, לפני חודש העברתי אותו למכשיר אחר. הכל עבד טוב, ואחרי כמה ימים הכרטיס הפסיק להגיב, וכשאני מחבר אותו למחשב הוא דורש FORMAT. יש מצב להציל אותו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Unavoidable Encounter,

אני מעוניין בדיסק קשיח 160GB ומההודעות בפורום הבנתי שסמסונג הכי שקטים אני לא יודע מה ההבדל בין שני אלה (וד"א, לא כתוב שזה SATA2, זה SATA2?) http://shopping.com/xPF-Samsung_Samsung_SpinPoint_P80SD_160GB_SATA_II8MB_7200RPM_NCQ או http://shopping.com/xPF-Samsung_Hard_Drives_160GB_7200_RPM_SATA_HD_bulk איזה יותר טוב, למה והאם יש אחרים יותר טובים של סמסונג 160GB?

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  4. התקנתי היום את הצורב החדש (לאחר שה Pioneer 107D השעקסי שלי שבק חיים, לאחר ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים) והייתי שמח לקבל ניתוח שלכם לבדיקת איכות הצריבה שלו על מדיות CD-R 700Mb של ריטק (הסגולות האלה). התקליטור נצרב באמצעות הכנת תקליטור DAE ב Nero CD-DVD Sp33d - מהירות מקסימלית (x48), מיד לאחר מכן הרצתי את הבדיקה. להלן תוצאות הבדיקה - האם אני שוללתתתת? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום שלום, ברשותי מחשב מסוג Lenovo Thinkpad E330, עם דיסק קשיח 500GB 7200 RPM. הביצועים לא משהו (סך הכול core i3, אמנם מהמתקדמים יחסית בסדרה הזו. לא זוכר את הדגם המדויק), והמחשב "קופא" מפעם לפעם כשאני מזיז אותו, אני מניח שבשביל להגן על ההרד-דיסק. חשבתי לקנות msata וכך לא להפסיד את נפח האחסון הנורמלי שיש לי ויחד עם זאת לקבל ביצועים מהירים יותר. מה דעתכם? שווה לי להיכנס לזה? אם כן, איזה גודל מומלץ לכונן שבסך הכול נועד לשפר את הביצועים? (אני לא גיימר או משהו כזה, אבל אני כן עובד על קבצי וורד גדולים וכיוצא בזה). 64 זה קטן מדי? 128 זה סביר? ואיזה מותג כדאי לקנות? האם כדאי לקנות מהרשת (Ebay וכיו"ב), או שעדיף שלא? ראיתי שיש הרבה כוננים שנופלים - אז אולי לא כדאי לי להיכנס לזה בכל…

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by zone glide,

בעקרון אני מחפש כונן NVME טוב עד 350 ש"ח בערך שיהיה חלק ממפרט.. נפח בעקרון 240 גיגה אבל אם אפשר יותר מה טוב.. ראיתי את ה-MP510 של קורסייר, איך הוא בהשוואה ל970 של סמסונג למשל? שווה להוסיף את הכסף בשביל ה-EVO PLUS ?

• 38 תגובות
    • 12.2k צפיות
  7. הבנתי של Optiarc 3570 וה 3571 יש את אותה החומרה, אז אם אני יצרוב Firmware של ה 3571 על ה 3570 אני יקבל תמיכה ב Lightscribe או שאיך שהם קוראים לזה LabelFlash..?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  8. יש דרך פשוטה לעשות את זה? המחשב שלי הפסיק לעבוד ואני אקח את המחשב הישן של אחותי. במחשב שלי ישנם 2 כונני SATA שהייתי שמח לחבר מדי פעם ככוננים קשיחים חיצוניים לצורכי גיבוי. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 14.9k צפיות
  9. Started by Crash5,

שלום חברים, יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג SD שעליו מאוכסנות תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. לאחרונה גיליתי כי מספר תמונות שצולמו בחו"ל נמחקו\נעלמו. מאוד חשוב לי לשחזר את התמונות הללו. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  10. במחשב שלי יש כונן של WD בנפח 1 TB, וכונן בנפח 320 של סמסונג. שניהם 7200RPM 3.5 מה יכולות להיות ההשלכות של RAID 0 בין שני כוננים כאלה ? (אם בכלל זה עובד) ואם כבר פתחתי אשכול אז עוד כמה שאלות לגבי כוננים - RAID 0 - ראיתי באנצ'ים שונים, והתוצאות של הRAID לא נראות כאלה מדהימות, אבל כל זה תוצאות של כלים שאני לא מכיר. מה שמעניין אותי זה- האם יש שיפור משמעותי בזמני הטעינה והעבודה של מערכת ההפעלה ? יש טעם לקנות למטרה הנ"ל SSD קטן ? משהו כזה לדוגמה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2273 להתקנת מערכת ההפעלה בלבד וכמה תוכנות שלא יתפסו יותר מידי מקום, ואם זה לא מספיק אז רק מערכת הפעלה. מהירויות כתיבה וקריאה לא חשובות, העיקר שעבודת מערכת ההפעלה תשתפר. אני מנסה לשפר מחשב מת…

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by FatalZero,

אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by gadits,

האם שווה להשקיע יותר כסף בהארד דיסק מבוסס S-ATA ....וכן יש לי לוח אם שתואם לטכנולוגיה הזאת השאלה היא האם יש הבדלים ...בין SATA ל ATA בוא נאמר ככה מה ההבדל בין WD 160 GB ULTRA ATA 8 MB CHASE לבין WD 160 GB SERIAL-ATA 8 MB CHASE עיזרו בבקשה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. בנפח של לפחות 120gb עדיפות לביצועים כמה שיותר וחברה אמינה. אני גר ליד ksp ברמת גן אז העדיפות שלי חנות קרובה, אם יש משהו יותר משתלם בחנות רחוקה אז תצרפו גם אותה ואחליט אם להזמין משם.תודה מראש.

14. בס"ד נכון לתחילת חודש מרץ 2015, שער הדולר חצה את ה 4 ש"ח ולכן כרגע אין טעם לעדכן את הפוסט, עד לירידת המחירים. בכל אופן, יחס המחירים פחות או יותר נשמר, כך שמרבית הדגמים פה עדיין הכי כדאיים מבחינת מחיר ביחס לנפח. עדכון אחרון 29/04/2014 הדגמים המובאים כאן נמכרים ביחס של ₪200 ומטה ל 1TB ראיתם דגם נוסף או קישור נוסף שאינו מופיע פה? אשמח לקבל עדכונים לפוסט זה, על מנת לעודד תחרות להורדת מחירים :-) מחירים המסומנים ב * עלו ואינם עוד בקטגוריה של כדאיים מבחינת מחיר ביחס לנפח. השארתי אותם בכל זאת, מפני שלפעמים הם יורדים. ההמלצות הבאות הן במחיר ביחס לנפח בלבד ולא על אמינות הדגם, היצרן והמוכר!!! אם כי, חלק מהדגמים מומלצים כאן בפורום וכן ב http://desktop-external-hard-drive-review.topte…

• 61 תגובות
    • 71.6k צפיות
  15. Started by koby058,

אני קונה אותו בנוסף ל-120 גיגה שלי לכן אין לי בעיה של מקום אני מתכוון לשים עליו את ה-windos מכיון שהוא מהיר יותר כמובן אין לי בעיה של תקציב לכן השוואות מחירים מיותרות כאן בנוסף לדעתכם, רציתי לדעת אם אין בעיה עם זה שהארד דיסק אחד הוא sata והשני הוא ide רגיל??????

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by Posford,

קניתי כרטיס זכרון למחשב כף-יד Mio P350. זה כרטיס הזכרון: Max Hash SD 2GB 133? איך הכרטיס? מכל הבחינות, אמינות, מהירות וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה: צרבתי תוכנית בDVD המקליט והכנסתי למחשב(DVD+RW) אך המדיה מסרבת לעבור למחשב, גם כאשר השתמשתי בתוכנה DVD Decrypter שבה אני רגיל להעביר קבצים אלו. הדיסק נראה מעט שרוט מאחורה, יש תוכנות שמעתיקות דיסקים קצת שרוטים? או משהו בסגנון? וגם לא בטוח שזאת השריטה של הדיסק... תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. קיבלתי 25 דיסקים של 700 מגה ומחברה שקוראים לה CODEX משהו שמע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

הי - אשמח להמלצה על DOK. נפח 16 או 32. חשבתי ללכת על cruzer blade כי הוא זול לאללה - אבל אני זוכר שהיה לי אותו מזמן מזמן בנפח 4 או 8 והוא היה איטי בצורה מחרידה לחלוטין. אז אם יש משהו מומלץ יותר ולא יקר בהרבה - אשמח לדעת תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Armageddon1,

זה דגם טוב כאילו למי יש אותו ואיך הוא?

22. Started by House M.D.,

היי, היום המחשב של סבתא שלי שבק חיים - נשרף לוח אם. המחשב נקנה בשנת 95 ולא הוחלף בו אף חלק מאז. בתקופה ההיא השתמשו בו הרבה, בשנים האחרונות קצת פחות אבל עדיין השתמשו (משחקי קלפים וכו'). מה שמוזר זה, איך דיסק קשיח שרד 15 שנים והוא כנראה עדיין עובד כי לא הוא נשרף. הדיסק עושה רעשים דיי חזקים אבל תקין לגמרי. איך הדיסקים הקשיחים בימינו מחזיקים 3-5 שנים?

• 57 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by MiOB,

הכונן המפורסם (בעל הבקר של אינטל - תקראו ביקורות) בדיל מעולה: http://www.linkecomputer.com/products/1006216/SNV125-S2%2F40GB/Kingston/ יוצא 111$ (421 ש"ח) כולל משלוח.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קניתי הרד דיסק חיצוני וכאשר אני הולך למחשב שלי אני רואה את הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=dutmynly0joy.jpg ההרד דיסק החיצוני שלי מופיע כ-2!!! הרד דיסקים.כאשר אני עושה מאפיינים על G אני רואה שבעצם יש לי 78.9 תפוסים !!! שהם בעצם אותו הרד דיסק משני ונקרא F. ברצוני לבטל את אותה מחיצה ולראות את ההרד דיסק החיצוני כהרד דיסק אחד ולא כשני הרד דיסקים. האם זה אפשרי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

כשהמחשב עושה BOOT ולפעמים כשהWINDOWS עולה נשמע צליל קריאה חזק מהכונן משהו יודע מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.