עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הוא לא נותן לי להעתיק ולהדביק ממקומות למקומות במחשב, לא נותן לי לעשות תיקיות חדשות. לא נותן לי לשמור קבצים שאני עורך. בדר"כ כותב שהדיסק פגום ולפעמים מביא את זה: תמונה מצורפת-הראשונה כשאני מנסה להוריד קובץ ששלחו לי במייל הוא כותב לי את זה למטה: תמונה מצורפת- השניה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by netanel1234,

שלום, יש לי 2 מחשבים אחד עם HD IDE והשני עם HD SATA, עכשיו אני רוצה לחבר את HD IDE למחשב של הSATA.. זה אפשרי..? זה יזהה אותו ויעבוד רגיל..? זה משנה איזה SATA זה..? תודה!

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומנסה לחסוך מה שיותר בלוח האם. האם יש הבדל ביצועים בין 2 הטכנולוגיות אם אני בסה"כ קונה H.D חדש של 500G W.D blue )e שתומך ב SATA3 או משהו דומה) האם כוננים כאלו בכלל יכולים לנצל את כל רוחב הפס שהבקר נותן? אם אני ארצה לקנות בעתיד SSD בסיסי(40-60G), האם עדיף להשקיע כבר עכשיו ב SATA3? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שמעתי שהכי טובים זה samsung ו- hitachi. אני רואה גם שיש את iomega. כמובן שאני מעדיף קצת לחסוך, אבל שהדבר לא יפגע באיכות. כמו כן, האם אתם ממליצים לקנות בארצות הברית, או שאין הבדל גדול במחיר. אם אין, אז אני מעדיף בארץ. בזאפ ראיתי שיש רק שניים של היטאצ'י: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187334 סמסונג רק אחד: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187338 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Machine,

אתמול קניתי כונן DVD של LG דגם GH22NP21 חיבור IDE מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6051&CatCode=402 עכשיו, שמעתי שיש מיליון תלונות על אייבורי, אני צריך לדעתכם לדאוג על שקניתי דווקא מהם את הכונן הזה? למשל יש לי חנויות שאין להם אתר אינטרנט מתחת לבית, לדעתכם הייתי צריך לקנות משם מאשר מאייבורי? כי אני פוחד שאולי הכונן משומש או שהוא דפוק (בינתיים לא מצאתי שום פאק איתו, אבל אין לי מושג מה יקרה בעתיד)

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  7. שלום כונן נייד של השכנים שלי ננעל. הם אמרו לי שהוא הפסיק לעבוד פתאום, ושחיברתי אותו למחשב ראיתי שהוא דורש סיסמא. הם לא זוכרים שעשו כזה דבר וגם אם כן הם לא יודעים את הסיסמא. מה אפשר לעשות ? הכונן הוא של חברת: WD דגם: My Passport אשמח אם תוכלו לעזור לי/להם. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את אחד מהדגמים הנ"ל - מה עדיף? כי ההבדל במחיר הוא גדול יחסית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  9. שלום לכולם. לא מזמן קניתי טלוויזיה חדשה אשם יכולה לשדר FULL HD כמובן יש בא כניסת USB וכניסות HDMI. עכשיו הייתי מעוניין לקנות דיסק קשיח שממנו אני יוכל לחבר אותו ישירות לטלוויזיה בלי צורך במזרים מדיה ודיין יוכל לשדר באיכות של FULL HD. איזה סוג של דיסק קשיח עלי לחפש? האם ישנם הגדרות שאני צריך לשנות על מנת שאני יוכל לשדר באיכות DH ישירות מהדיסק הקשיח?< תודה לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by jcena,

אהלן חברה...החלטתי לעשות אוסף של סרטי hd. אני לא רוצה להכביד על המחשב יותר מידי לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני שאוכל לחבר אותו דרך הusb וגם ישירות לטלויזיה בחיבור הusb שלה. הנפח שאני רוצה הוא 1t או 2. המחיר עד 450 בערך... אין לי מושג באיזה כונן לבחור לכן אצטרך את עזרתכם.תודה רבה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. אהלן, קניתי כונן 2 טרה של היטאצ'י (7200rpm 64MB cache) לפני כשבוע והרצתי בדיקות עם התוכנות HDTach וMHDD HDTach מצא מהירות ממוצעת של 120MB אבל אני לא יודע אם זה טוב וגם MHDD מצא כמה דברים מדאיגים: AVG 112417 kb/s ACT 73686 kb/s green blocks: 12 (50ms<block<150ms) brown blocks: 1 (150ms<block<500ms) red blocks: 0 כל בלוק זה 255 סקטורים, וזה מצא כמה אלפי סקטורים איטיים, זה אומר שהכונן הקשיח פגום וצריך להחזירו או שזה בדר"כ ככה? אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הממצאים או להמליץ על עוד בדיקות עם תוכנות נוספות, תודה! נ.ב. למי שמתלבט לגבי קניית כונן 2 טרה, הכונן של היטאצ'י לפעמים רועש מאוד (ממש שומעים את הראש נוגע בדיסק וצורם)

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. היי, פירמטתי בטעות (בפירמוט מהיר) את אחת המחיצות בכונן. הצלחתי בינתיים לשחזר את הקבצים באמצעות התוכנה recuva אבל הבעיה היא שהתוכנה שומרת את הקבצים מחדש בתפזורת ולא בתיקיות מסודרות כפי שהיה קודם לכן. מישהו מכיר איזו שהיא תוכנה שיודעת לשחזר את המחיצה בדיוק כפי שהייתה? אגב, את הקבצים המשוחזרים שמרתי מחדש בכונן אחר ואני מקפיד לא לשמור כלום על המחיצה שפורמטה עד לשחזור מלא של כל הקבצים. תודה, תומר

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by hz707,

מה גודל כלסתר מומלץ בSSD ?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  14. בעוד כחודש מתכוון להזמין כונן SSD למחשב שלי שגם ימשיך עם המערכת הבאה שתיקנה בסוף השנה, כרגע אני סגור על החנות והSSD יקנה בRSM לכן חייב דווקה מי שהם. כמו כן חשבתי על אחד מי הכוננים הבאים ורציתי את דעתכם אליהם, התקציב הוא עד 700 שקל עם אפשרות לחריגה של 50 שקל. 1- כונן הM4 בנפח 64GB שלדעתי יספיק לי בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2828 . 2- כונן הVERTEX 3 בנפח 60GB שגם כן יספיק בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2793 . עכשיו יש לי גם כמה שאלות בנושא, כעיקרון אני רוצה להזמין את הVERTEX 3 אבל הוא מגיע כSATA3 והלוח שלי תומך רק בSATA2 ככה שאני מעוניין לדעת עם אני בכלל יכול להשתמש אייתו במפרט הנוכחי שלי "המפרט בצד", כמו כן ברור שבמערכת הבאה יהיה חיבור …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by snurf,

שלום לכולם, אשמח לעזרת מומחים: אני רוצה ליצור לעצמי "עוד מחשב" למטרות עבודה. העניין הוא שעל גבי המחשב החדש הזה אני הולך להתקין תוכנות כאלו ואחרות שאני לא רוצה שתיהיה להם שום אפשרות להחליף מידע או לגשת לכל רכיב מידע במחשב שנמצא אצלי בשימוש ביתי. עכשיו במקום לקנות מחשב חדש חשבתי שהאפשרות ההגיונית תהיה לקנות דיסק קשיח נוסף, עליו אתקין מע' הפרדה חדשה. השאלה שלי היא באיזה צורה עליי לגשת למהלך שכזה? האם לקנות עוד דיסק קשיח ולנתק את הדיסק השני של המערכת שאני לא עובד עליה? יש פתרון אלגנטי יותר אולי ? והאם מידע יוכל להשאר בזכרון הRAM כשאעבור ממערכת למערכת גם אם ניתקתי את הדיסקים הקשיחים? כדי להבהיר את עצמי: יש לי מחשב - אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נפרד ולהתקין על מע' הפעלה נפרדת …

• 44 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. Started by RonCohen,

טוב הדלקתי את המחשב כמו כל יום רגיל חח אני נכנס למחשב שלי ורואה שדיסק D (משמש לאיכסון סרטים וגיבוי והתקנות של משחקים) לא מזוהה אני מנסה להכנס אליו זה שואל אותי אם לפרמט אותו אם אני עושה לא את זה כותב שאין גישה לכונן D... אני ינסה לחבר אותו למחשב אחר ואני יעדכן)

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by kobi007,

אז ככה יש לי דיסק קשיח רגיל של SEGATE 1.5 TB הדיסק עבד טוב כבר שנה, היום פתאום שהדלקתי את המחשב היה מסך כחול לשנייה(לא הספקתי לראות מה היה כתוב) ואז עבר לדף שכתוב בו שיש שגיאה בווינדוס עכשיו הדיסק מזוהה בביוס ובמנהל ההתקנים, אבל למשל שניסיתי לעשות תיקון באמצעות הדיסק של הווינדוס או אפילו לנסות לפרמט הדיסק לא מזוהה שם אז ככה שאני לא יכול לעשות כמעט כלום מה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה, קובי.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by babu,

לאחר כמעט שלוש שנים שלא היתה אפילו תקלה אחת פתאום הוא פשוט קרס והביוס לא קורה אותו לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שיש סדרה פגומה שסיגייט ייצרו ולמזלי הרע רכשתי אחד המצב הוא כזה ההארד דיסק נעול החברה שמייצגת את סיגייט בארץ CRG( אני חושב )ניסו לשחררו מהנעילה ללא הצלחה ההארד דיסק נקנה באייבורי . יש לי שם מידע מאוד מאוד מאוד חשוב . אייבורי מצידם נתנו לי הארד דיסק חדש בעל אותו נפח (500) אך אני לא מסופק כלל אני חייב לשחזר את המידע חברים יקרים מה עליי לעשות ? על מי נופלת האשמה על אייבורי כי הם ידעו שהסדרה פגומה ועדיין מכרו ? (בתירוץ זול הם אמרו שאין אחריות על מידע והיתי אמור לגבות , כן בטח כאילו שזה כתוב על האחריות ממש ) האם עליי לדרוש מאייבורי שישחזרו לי את המידע על חשבונם? כל …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Rango,

אני מנסה להיכנס לכונן D וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אז אני מנסה לפרמט ואז זה מביא לי את השגיאה הזאת תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. שלום רב בשלבי רכישת מחשב למטרת מישחקים. האם יש הבדל משמעותי בין דיסק קשיח עם 32mb לדיסק עם 64mb על ביצועי המחשב בכלל ובמישחקים בפרט? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by גמני,

בכל הפורום יש המלצות על הסמסונג. אבל איך סיגייט? ראיתי כאן גולשים שטענו שעדיף להתרחק מהסיגייט באופן גורף (לא דברו על הדגם הנ"ל). חוץ מהבדלי מחיר, האם זה איזה מבחנים שמראים שסמסונג יותר שקט/אמין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני מספר ימים בייעוץ של פורום התוכנה, השתמשתי בפקודה Convert על מנת להמיר את מחיצת D של הדיסק הקשיח שלי מ-FAT32 ל-NTFS ללא צורך בפירמוט המחיצה וגיבוי הנתונים לפני כן. האם אני אמור לקבל את מלוא הביצועים של NTFS אחרי ההסבה? או שיש צורך לפרמט את הדיסק מחדש ולהתקין בו NTFS נקי על מנת לקבל ביצועים מיטיביים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי מחשב כבן 3 שנים שהתחיל פתאום לבצע REBOOT באמצע העלייה של מערכת ההפעלה (XP SP3) מסרתי אותו למעבדה והאבחנה היתה שהדיסק נדפק ללא תקנה. מדובר בדיסק של סמסונג מסוג SATA בגודל 320GB. התקינו לי דיסק חדש וחלונות 7 נקי. הייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לנסות להוציא מהדיסק הדפוק את המסמכים שהיו בתיקיית MY DOCUMENTS. תודה מראש למי שמוכן לעזור.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. יש לי צורב DVD של LG(כתוב עליו SUPER MULTI אם זה עוזר).. מה זה אומר-שאני צריך DVD שיודע לקרוא 8 ג'יגה? אני מניח שזה בגלל זה כי זה סרט כבד, ובמחשב הוא מזהה אותו כDVD ריק של 4.7 ג'יגה. עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים