אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת איזה סוג חיבור מתאים למחשב שלי? IDE OR SATA? יש לי לוח אם G31 של גיגהבייט תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של חברת iOmega, כאשר הכונן מחובר נורת ההדלקה פועלת, אך המחשב לא מצליח לזהות (ניסיתי בכמה מחשבים) ושאלתי אליכם: מכירים מעבדה טובה (זולה בעדיפות) שתוכל לשחזר לי את המידע? אם יש מישהו שכבר שיחזר ובא לו לפרט לי קצת אשמח!!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קניתי מאיביי זיכרון מיני SD 32 ג'יגה מקווה שלא נפלתי http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/250855704058?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1359628902864227488
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
בלוח אם שלי לפי מה שהבנתי מהSPEC באתר, אין תמיכה לSATA III http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2959#sp -תקנו אותי אם אני טועה http://www.yoyotech.co.uk/item-detail.php?products_id=4373222 -זה מה שאני רוצה לקנות כמה הבדל יש אם באמת אין לי SATA III ואני מתקין את הSSD בלוח אם הזה, והאם אני בכלל יכול לחבר אותו ללוח אם? -איפה אני אמור לשים את הSSD במארז? (הרי הוא 2.5", לא?) אני אודה לכם מאוד אם תענו לי על התשובות מהר.. אני טס מחר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החודש אמי נמצאת בארה"ב וחשבתי לנצל עובדה זו כדי לשדרג את המחשב בכונן SSD. אני מעוניין בכונן בסדר גודל תקציבי של בין 100 ל - 200 דולר.. אם כי אני עלול להתפתות לחריגה קלה מהתקציב אם אשתכנע שזה ממש כדאי. עם מסגרת תקציב כזו ברור לי שהשימוש יהיה בעיקר למערכת ההפעלה + מספר תוכנות כבדות ולא יותר. (לא רואה איך אפשר להכניס לתקציב יותר מ - 80 GB גג גג). אז מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, בקר אמין, תאימות גבוהה ללא בעיות, זמני העברה טובים => בעצם מה שכולם רוצים לא? את הרכישה ארצה לעשות דרך Newegg או אמזון. אשמח להצעות והמלצות. תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי בפורום מקווה להמשיך ללמוד ולשתף פה מידע. יש לי בעיה קיבלתי דיסק און קי של קינגסטון הוא ניקרא DT310 או data traveler 310 הוא בגודל של 256 GB. ידעתי מראש שתיהיה בעיה למערכות הפעלה להתמודד עם הגודל הזה אבל השאלה שלי אם יש איזו דרך מוכרת לפתור את הבעיה שלי. הבעיה היא כזאת, כשאני מכניס אותו בפעם הראשונה ל WIN XP הוא מפרמט אותו למערכת קבצים מסוג FAT עד כאן הכל בסדר אבל כשאני מכניס אותו ל WIN 7 הוא משנה לי את מערכת הקבצים (בלי לפרמט) ל EXFAT ואז הוא לא מזהה אותו יותר ב WIN XP. השאלה היא האם יש אפשרות לבטל את זה ש WIN 7 יהפוך אותו אוטומטית ל EXFAT? לא להציע לי להפוך אותו ל NTFS כי אז שום דבר אחר לא יקרא לי אותו. (באוטו, DVD וכו') תודה מראש! מתן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע דיסק קשיח 1T של סמסונג 103SJ , על מחיצה שלו יש את מערכת ההפעלה, ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיית מקום קשה (קשה היום כשכל סרט בלו ריי זה 40Gb) אני חושב לקנות 2Tb ראיתי את המומלצים (204UI) אבל נראה לי שזה לא מעודכן. האם זה עדיין הדיסק הכי כדאי? הוא רק 5400rpm האם הביצועים שלו לא נופלים משמעותיתי מכונני היטאצ'י וסיגייט 7200rpm ? זה אמור להיות הכונן שיעבור איתי בשנה הבאה למחשב הבא כך שהוא צריך להיות מהיר וטוב למרות שמטרתו היא איחסון... אם היה ניתן לקנות במחיר סביר כונן קשיח של 1Tb שיהיה מהיר משמעותי מה 103SJ הנוכחי שלי הייתי שוקל לקנות אותו, לקבוע אותו ככונן הראשי, ומעביר את ה 103SJ להיות כונן איחסון, האם זו אפשרות? ... נכנסתי לאתר השוואות, אולי אלה עדיפים? הא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם צריך להגדיר שיהיה על IDE או על ACHI? לוח כתוב בצד.. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי "Corsair Force 3 SSD SCSI Disk Device" ולוח אם "Gigabyte GA-X58A-UD3R" על מערכת הפעלה "win7u64bit" חיברתי את הכונן ליציאת "SATA3"(ובביוס זה חיבור "IDE" ולא חיבור "AHCI"), ועדכנתי את הדריברים(במדד הערכה של הוינדוס הדיסק קשיח 7.9). כשאני בודק את הביצועים של הSSD גם ב-"HD.Tune" וגם ב-"AS SSD" הוא מראה לי מהירות כתיבה מקסימלית של 100MB ומהירות קריאה מקסימלית של 130MB, שהמהירות צריכה להיות בסביבות ה-500MB. למה זה ככה, ואיך אני יכול לסדר את זה??
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הבקשה בכותרת - מבקש המלצה לצורב DVD X24 - מהחברות פלקסטור או לייטון (במהירות X24),דגם משנת 2011. מחיר,דגם+מפרט (בקיצור),שיהיה אמין+סוס עבודה ושקט,ובאיזו רשת ניתן לקנות בארץ (אייבורי וכו'...)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות כונן חיצוני של חברה מוכרת ("3.5) או לחבר את הדגם עליו המלצתם: HD103SJ למארז לכונן האם לבחור את החבילה שתעלה לי פחות? או שכדאי לקחת בחשבון שיקולים נוספים? כך או כך אשמח אם תמליצו לי על דגם של כונן חיצוני מחברה מוכרת מול דגם של כונן פנימי + מארז תודה
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS Caviar Blue Hard Drive - 500GB, 7200rpm , הדיסק שימש אותי בנאמנות כדיסק ראשי של מערכת ההפעלה במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות מיוחדות, עכשיו שמתי לב שהוא התחיל לעבוד נורא איטי , פשוט התחלתי להרגיש שהמערכת ההפעלה התחילה לחשוב יותר מדי , ונורת הHDD במארז דלקה קבועה לאיטית קרובות וזה היה מקפיא לי את המחשב , זה סימן שאני צריך לבצע איתחול של המחשב... הבנתי כי מדובר בבעיה בכונן, פירמטטתי את הכונן עשיתי לו בדיקה בעזרת MHDD והייתי מופתע שאין שום בעיה של סקטורים פגומים כמו שחשבתי, ניסיתי להתקין על הדיסק וינודס 7 שוב, לפי זיכרוני אמור לקחת סביב 30-40 דקות , ההתקנה התבצע תוך כ שעתיים... כמו כן ניסיתי להחליף כבל SATA, ולהחליף את הפורט ב…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. בבקשה לצרף קישור לחנויות אינטרנטיות אילו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-750g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-%D7%91-335%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
(שנים לא כתבתי כאן!!! ) השאלה בכותרת. ספציפית, היה לי מאוורר שעשה רעש של טרקטור כשהפעלתי את המחשב, ונהיה שקט יותר אחרי כמה זמן (אחרי שמערכת ההפעלה סיימה את הטעינה). יש במארז מאוורר גדול שנושף לכיוון המעבד, וכמובן מאוורר על המעבד. המחשב מאוד "קליל" - פנטיום E2160 ומשמש לעבודה משרדית. השאלה היא האם הניתוק של המאוורר שמופנה להרד דיסק עלול לגרום לו נזק בטווח הארוך? כרגע המחשב עובד בסדר גמור, שקט ולא מראה בעיות מיוחדות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני 500/320GB (לא חשוב 2.5 או 3.5 וחשוב שיהיה מKSP כי משם אני קונה) עם תוכנת גיבוי שאפשר להגדיר שתעשה גיבוי אוטומטי בזמנים קבועים ולקבצים לפי בחירה. תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היו לי בעיות בשני הדיסקים הקשיחים שהיו לי על המחשב, שגררו איתם את איפוסם של ההגדרות בביוס. לאחר שהינדוס לא עלה, החלטתי לפרמט את אחד הדיסקים ( רק לאחד היה אפשר לגשת בהתקנת הוינדוס) ולהתקין וינדוס חדש. כשעלה הוינדוס, לא ראו את הכונן במחשב שלי, אבל רואין שהוא קיים ב device manager. להלן תמונות הכונן שלא נמצא זהו ה 500GB ). http://www.up2me.co.il/v.php?file=87427562.jpg זו השגיאה שמתקבלת לאחר שניסתי ללחוץ על populate http://www.up2me.co.il/v.php?file=57154717.jpg וזו התמונה שמראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי : http://www.up2me.co.il/v.php?file=49713382.jpg לא ניתן לראות את הכונן גם ב disk management. אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני רק רוצה לשחזר כמה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרון נייד של סמסונג בנפח של 320 GB. חיברתי אותו למחשב עם USB, והוא פשוט לא עובד... שומעים שמשהו מסתובב שם בפנים, אבל שום דבר לא קורה. הנורית לא נדלקת, והוא לא מזוהה על ידי המחשב. איך אפשר להציל את הקבצים שבפנים? האם ישנה דרך לפתוח את הקייס עצמו (על ידי מומחה כמובן) ולהציל אותם? תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הבאים של WD: 1. WD20EARS שעולה כ- 400 ש"ח 2. WD20EADS שעולה כ- 500 ש"ח למה הדגם השני עולה יותר והאם שווה לשלם עליו את ההפרש של המאה שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
-
-
כשאני מכניס דיסק התקנה של WIN7 הכל עובד חלק עד שאני מגיע לחלק של המחיצות , יש לי רק מחיצה אחת לאחר שפירמטתי וקוראים לה -דיסק 0 שטח שלא הוקצה, אחרי שבחרתי על איזה מחיצה להתתקין את הוווינדוס מופיע לי שגיאה "אין אפשרות להתקין ווינדוס בדיסק "0 הדיסק בטוח עובד, פירמטתי איתו מספר פעמים וגם מחשבים שונים, מה אומרת הבעייה ואיך אני אמור לסדר אותה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-