עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by casio222,

אני חושד שבאחד מההארד-דיסקים יש סקטורים פגומים (אולי בשניהם...) אפשר לינק לכלי מתאים לבדיקה? מדובר על הארד דיסק מסוג-Hitachi HDS721010CLA332 ו- SAMSUNG HD501LJ. תודה

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  2. כמובן במידה והארד דיסק החיצוני הוא USB3 וכך גם המערכת.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. Started by davidzada93,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי כונן קשיח חיצוני של 1TB של חברת seagateעם ספק כוח חיצוני. ופעם אחת שנסתי להדליק אותו הוא נדלק אבל המחשב לא זיהה אותו.(הוא מופיע במנהל התקנים אבל לא נראה במחשב שלי) אני חושד שזה וירוס בגלל שיש לי דיסק און קי של חברה אחרת שיש לו אותו בעיה ושתי הבעיות הופיעו באותו הזמן בערך. חשוב לי להגיד שנסתי בכמה במחשבים ובכמה מערכות הפעלה ואף אחד מהם לא הצליח לעלות את הכונן. בבקשה עזרה זה דחוף...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Msys,

שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. הדרישות: כמה שיותר מינימליסטי. (מינימום כבלים, גודל), ואמינות כמובן. אני הולך לאחסן עליו את כל התמונות והוידאו מהמסעות שלי, + סרטי HD כשאני חוזר, אז אני מניח שלמהירות קריאה יש פה משקל. תודה רבה, מעריך את זה. אני קונה בבנגקוק, המחיר הממוצע פה בערך בסביבות ה320 שקל.

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  6. קניתי כונן חיצוני ובמחשב אחד הוא מזוהה מיידית ללא בעיה ובמחשב השני הוא מבקש דרייבר. איך מסדרים את זה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכוננים שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. Started by KoM,

עד עכשיו הייתי דיי נעול על ה-320 40GB של אינטל, אבל כעת אני רואה כי יש להם בעיות רבות עם באג ה-8MB. איזה כונן מומלץ למערכת שצריכה שרידות גבוהה ונפח קטנטן, האם לחזור ל-X25 הישן והטוב ? האם יש אופציות נוספות ? שרידות גבוהה אומרת : אופציות לכיבויים לא מסודרים של המערכת, ועבודת IO גבוהה, בקיצור כל הדברים שגורמים לכונן אינטל סדרת 320 להפוך ל-8MB...

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  9. http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ns=p_OVER_ALL_RATE|1&ipp=100&ci=6543&N=4294542383+4291237751+4291116701+4291227156+4289950565+35+4294949651+4253041063&srtclk=sort אני צריך טרה, סמסונג ווסטרן דיגיטל וסייגיט יודועים כהכי טובים.. ולעתיד תמיכה של USB3.. איזה מהם הכי טוב או הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. צריך מתאם מסויים או שאפשרי ככה כמו שמחברים הרדיסק 3.5 SATA רגיל? כי נגיד בהרדיסקים הישנים של הIDE הייתי מחבר אותם עם מתאם מיוחד שמוצאי לי IDE ומולוקס אבל פה ראיתי שזה אותו חיבור הSATA בנייד כמו במחשב רגיל(לא ראיתי משהו יותר מידי שונה) השאלה עם זה אפשרי? למה אני מפחד..כי שזה לא יהיה נגיד שבהרדיסק בנייח מקבל בחיבור שלו 12V והנייד באותו חיבור מקבל רק 5V באותו נקודה..ואז אני יכול שרוף אותו כי בIDE נגיד במתאם שיש לי אז הוא מוציא שקע למולוקס רק עם 2 חוטים (רק של 5V בלי ה12V ) פשוט לא יצא לי עדיין להתעסק יותר מידי עם SATA..אני עדיין מיושן...חחח

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Sooki,

שלום, הלך לי הארד דיסק בהפסקת חשמל לפני כמה זמן. הארד דיסק מת, בדקתי על כמה מחשבים ולפי מה שאני מצליח להבין הראש הלך. הבנתי שיש מספר חברות שיחזור שמתמחות בתחום. אני מכיר את טיק-טק, מיסטי ולאחרונה שמעתי גם על http://www.whereismydata.co.il למישהו יש ניסיון עם החברות האלו? בעיקר עם האחרונה - כי עליה לא שמעתי אבל הם טוענים למחירים זולים יותר. כאשר הבנתי מחבר שהייתה לו בעיה כמוני שלקחו לו בטיק טק לדומגא 4200 לא כולל מע"מ. תודה רבה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום, ברשותי הארדיסק המשמש לאכסון תמונות וסרטים, ללא תוכנות וללא משחקים. האם ישנה מניעה כלשהי למלא אותו עד הסוף? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hachling,

יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. שלום, יש לי איזשהי בעייה שאני לא מוצא את הפיתרון: אני רוצה לצרוב וידאו על דיסק DVD-RW במערכת ווינדוס 7, עכשיו כשאני עושה העתק הדבק של הקובץ לדיסק הוא פשוט מעתיק את הקובץ לדיסק (כנראה שגם צורב) אבל כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא לא יכול לקרוא אותו, יכול להיות שזה בגלל שלא צרבתי על הדיסק? (גם רשום משהו לגבי UDF אולי זה קשור?) מה עושים במקרה כזה? תודה לכל התשובות

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשות הרדיסק של סיגייט 250 ג'יגה SATA. הוא מחובר במארז חיצוני שהיה פעם מארז של כונני ZIP.... אני מתשמש במולקס שלו ובמתאם מSATA לUSB. הספק הוא פנימי מיוצב. הספק גם הוא מתחמם מאוד אבל זה לא מעניין... ע"פ התוכנה SIW הדיסק עובד ב56 מעלות (במנוחה) ומגיע ל57 גם. אני יודע שהמקסימום להרדיסקים זה 55 מעלות באמצעות רב מודד המתח שנמדד מהמולקס (כשההרדיסק מנותק כמובן) היה: 5.25 וולט ו12.75 וולט. מה עושים? אין לי ספק אחר (ניסיתי לפני כמה שעות עם ספק שונה אבל ההרדיסק לא זוהה מה גם שהוא עשה טיקים מחזוריים כאלה כמו של הרדיסק מת... הספק הקודם נוסה עם הרדיסק שונה וגם לא עבד..אותם קולות. בספק החדש שני ההרדיסקים עובדים ללא דופי) תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. שלום השאלות שלי הן: 1.יש לי דיסק חיצוני של eGo ושל 2000 ג׳יגה ונגמר לי בו המקום אז יש אפשרות להוציא מבפנים את הדיסק ולשים חדש? 2.אני הוצאתי דיסק קשיח ממחשב ישן שלי שאצלי מלפני איזה שש שנים וניסיתי לחבר לxtreamer pro (מזרים מדיה) אבל אין לו חיבור מתאים זה בגלל שלהארדיסקים היום יש חיבור שני מהארדיסקים ישנים או שלכל שיש הארד דיסקים עם חיבורים שונים? 3.יש איזה ממיר (מusb לesata או לא יודע מה) או משהו בשביל שההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני תהיה מהירה? 4. אם יש לי הארד דיסק פנימי (שלא הכנסתי למחשב) אז אני יכול להשתמש בו כהארד דיסק חיצוני? כאילו יש לו חיבורים או שאפשר לקנות משהו שעושה לו חיבורים? 5. במחשבים ניידים טובים יש חיבור esata בדרך כלל? 6. אם אני מעביר רצוף 1000 ג׳יגה מהה…

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. שלום, התחדשתי לא מזמן עם Hitachi 2TB DeskStar ובדקתי אותו לגבי בעיות אבל נמצא שהרוב תקין רק הופיעה עד כה בעייה (כנראה צפויות להופיע עוד הרבה בעיות בהמשך הקשורות לזה) שאני משמיע פלייליסט עם נגן מוזיקה, לפעמים המוזיקה נעצרת ושומעים את ההארדיסק "חושב" (הראש משמיע את הרעש ניקור שלו) ורק לאחר כמה שניות המוזיקה חוזרת להישמע גם לפעמים כשאני מכניס חיבורי USB או דיסקים למחשב, פתאום הווליום עולה בפתאומיות של הנגן (הנגן עצמו מותקן בכונן אחר אבל המוזיקה נמצאת בכונן 2TB) בכונן ההארדיסק הנוסף שלי לא הופיעה הבעייה הזאת בכלל, רק ב2TB מה עושים? זה אמור להיות ככה או שיש תקלה כלשהי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. היי חבריה, מערכת הפעלה xp/sp2 עיברית. הוספתי הארדיסק נוסף בגודל 20 גיגה ,לא מופיע "במחשב שלי",בביוס ובמנהל ההתקנים מזוהה. בניהול דיסקים ,מופיעה מחיצה לא מזוהה בגודל 11 גיגה להיכן נעלמו 9 גיגה? מה ניתן לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  19. שלום לכולם, אני זקוק לDOK שישרת אותי בעיקר לצפיה בסרטים בLCD שיש לי בסלון. הDOK צריך להיות בנפח של לפחות 16GB. ראיתי את הדוק הבא: ‏SanDisk Cruzer Blade 16GB‎. אבל מיד ירדתי ממנו כי הבנתי שהוא איטי להחריד. אני לא יודע עד כמה המהירות חשובה בצפיה סרט אבל ההיגיון אומר שחשוב מאוד. לכן אני מבקש המלצה לDOK מהיר וטוב עד 200 ש"ח (אם קיים חייה כזו) והאם המהירות חשובה מאוד בצפייה בסרטים? אם אני יקח אחד איטי הסרטים יתקעו? תודה!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. מה צריך לעשות ? מנסיון שלי הנקישות מראות על סימני גסיסה איך אני יכול לבדוק את זה (איזה תוכנה להריץ ) האם זה באמת סימן לבעיות ?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. הסתכלתי על כל ה REVIEWS.. זה או זה או ה M4, אבל אני לא מעריץ גדול של MARVELL CHIPSET.. הבעיה היחידה.. איפה לקנות ?? פשוט אף אחד לא מחזיק אותם.. מצאתי רק פה : http://www.tdsd.co.il/htmls/VTX3MI_25SAT3_120G.aspx?c0=17172&bsp=17115 מישהו קנה מ TDSD פעם ? קצת מפחיד אותי שלא שמעתי עליהם..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

Kingston SSDNow V+100 96GB 2.5" SATAII MLC (SVP100S2/96G) Crucial M4 64GB 2,5" SATAIII MLC (CT064M4SSD2) Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/ssd/c80109/sort=cheap/ שניהם באותו מחיר...

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by BeBest,

שלום, כרגע יש לי שרת שמשמש לסטרימינג, וההארדיסקים בתצורת 2x1TB RAID 0 Software לא ממש עומדים בעומס הקריאה (כמעט ולא נעשית כתיבה לדיסקים). אני שוקל מעבר לכונני SSD (למרות העלויות היחסית מטורפות כרגע) אבל אמינותם מוטלת בספק (במיוחד כשמדובר במערך RAID 0 - שמספיק שאחד מהם כושל ובום הלך כל המידע, למרות שיש לי גיבוי למידע בשרת מרוחק). בנתיים, אני בתהליכי שדרוג לתצורת 4x1TB RAID 0 Software במטרה להוריד מעט את העומס ולחלק אותו בין 4 הארדיסקים - פתרון זול בהרבה ממעבר לSSD של 1TB בסך הכל. כרגע בשימוש בערך 850GB אבל כל יום נוספים עוד 20GB של מידע. האם כדאי לשקול ברצינות מעבר לSSD? האם RAID 0 חומרתי יתן שיפור משמעותי בביצועים? האם כונני SSD בכלל מסוגלים לעמוד בכל כך הרבה קריאות בלי ל…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  24. שלום וברכה, אני מחפש לחבר כונן נייד של 2TB (לכן חשבובה לי האמינות מאוד מאוד כי זה לא בשבילי ) וממה שראיתי יש 2 דגמים שנראו לי מעניינים. הראשון של WD והשני של סמסונג שהמליצו פה עליו כבר בפורום. כמובן שההעדפה היא לUSB 3. מה שאני לא כ"כ מבין הוא שעד היום (ז"א עד שקראתי בפורום פה לגבי כוננים ניידים) חשבתי\ידעתי שWD נחשבים לחברה האמינה והטובה ביותר, אבל אחרי קריאה קצרה הבנתי שסמסונג לא פחות טובים מהם אם לא יותר . לכן בגלל שזה לא בשבילי אני אשמח לדעת מה הכונן בנפח 2TB האמין והמהיר שכל מה שאני צריך ממנו זה שישמש לגיבוי אמין וטוב שיחזיק לי כמה שיותר זמן. אההה...והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח+- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  25. שלום רציתי לשאול האם הארד דיסקים חיצוניים 2.5 עובדים כמו הארד דיסקים סטנדרטיים שיש בכל מחשב(ide sata) זאת אומרת עובדים בצורה מכנית עם ראש קורא כותב וכו' ולא בצורת פלאש כמו דיסק און קי. אני מדבר על דיסקים חיצוניים כדוגמת זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2756 אני שואל את השאלה כדי לדעת מה רמת השמירה שצריך לשמור עליו מבחינת תזוזות ונפילות תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים